Partyflock
 

Royaal Kabaal maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Royaal Kabaal
24 januari 2017
FeestRoyaal Kabaal · Noord-Hollands hardste koningsdag festival
Datumdonderdag 27 april 2017
WinactieRoyaal Kabaal actiegesloten
LocatieBalkenhaven
Koningsdag maakt dit jaar kennis met een nieuwe traditie op het Balkenhaventerrein nabij Amsterdam. Na jaren van stilte is het tijd om Noord-Holland wakker te schudden met een nieuw festival voor de hardere stijlen. We luiden deze nieuwe traditie in met een dag- en nacht vullende manifestatie verdeeld over een openlucht- en overdekt podium. Royaal Kabaal – het hardste Koningsdag festival van Noord-Holland.

2 area's + after!
Het spektakel vindt plaats op donderdag 27 april. Vanaf 12 uur kun je op Royaal Kabaal verdeeld over twee area's fuiven en swingen tot 23:00. De line-up voor deze hardstyle en freestyle area's volgt later in deze aankondiging. Om 23:00 gaan we in de North Sea Venue, welke gelegen is op het Balkenhaventerrein, verder met een after tot 06:00 uur in de morgen. De fanatiekste Koningsdag vierders kunnen extra lang doorknallen om onze koning te eren onder het genot van oer-Hollands beukwerk. Dit mag u niet missen!

Line-up:
Radical Redemption
Frequencerz
The Prophet
Noize Suppressor
Korsakoff
Warface
Darkraver
Endymion
Jack of Sound
Deetox
Re-Style
Bass-D
Vince
Potato
Luminite
Outsiders
Ncrypta
Avi8
MickeyG
Backfire
MC Focus
MC Democian

De line-up voor de after zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Bekijk hier alvast de trailer:


Tickets voor slechts €9,95!
Voor de snelle beslissers zijn er "early haantje de voorste tickets" voor slechts €9,95 (ex fee). Deze tickets zijn slechts beperkt beschikbaar, dus zorg dat je snel bij bent. Wie de afterparty mee wil pakken kan speciale combi tickets kopen voor slechts €19,95 (ex fee). De voorverkoop van beide plaatsbewijzen vindt plaats vanaf 28 januari '17 om 12:00 via royaalkabaal.nl.

Pendelbussen
Er rijden pendelbussen vanaf Centraal Station Zaandam en Amsterdam Sloterdijk (voldoende parkeergelegenheid op P+R Sloterdijk). Voor de bezoekers die met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid bij het festivalterrein.

Meer info:
royaalkabaal.nl
facebook

2 opmerkingen

:cheer: Prima line-up voor €9,95!
laatste aanpassing