Partyflock
 

Dance Industry lanceert Student Night

gepubliceerd door , op
Dance Industry
25 maart 2013
FeestDance Industry · Student Night
Datumdonderdag 28 maart 2013
LocatieMondial Site
De voorbereidingen voor een tiende editie van het evenement Dance Industry zijn in volle gang. Het evenement vindt plaats in club Mondial te Beek op donderdag 28 maart aanstaande. De organisatie wilt met grote headliners en regionale talenten ook deze editie tot een groot succes maken.

Artiesten
Grote namen die tijdens Dance Industry zullen optreden zijn: Billy the Kit, La Fuente, La Rique, Lovado, Remco Morello & Yve Tosca en Rafe.

Billy the Kit is één van de grootste namen binnen de Nederlandse Clubscene met maandelijks meer dan 20 optredens. Daarnaast is hij elke zomer headliner op grote festivals zoals Solar, Mysteryland, Dance Valley, Emporium en Extrema Outdoor.

La Fuente is een internationale dj met optredens in verschillende landen wereldwijd. Zo heeft hij afgelopen zomer een tour gedaan langs veel populaire vakantiebestemmingen in samenwerking met Totally Summer. La Rique en Lovado zijn regionale talenten die regelmatig in de Limburgse clubscene te zien zijn. Ze hebben onder andere gedraaid op Castle of Love Festival te Kerkrade. Remco Morello & Yve Tosca zijn samen met Rafe vaste resident dj's van het evenement Dance Industry en staan deze editie wederom in de line-up.

Thema Student Night
Omdat het evenement op de donderdag voor goede vrijdag gehouden wordt, is besloten om bij deze editie het thema Student Night toe te passen. Dit thema is gekozen omdat scholen zoals Leeuwenborgh Opleidingen, Fontys Hogeschool, Hogeschool Zuyd en Arcus College op goede vrijdag gesloten zijn. De organisatie van Dance Industry biedt studentenkortingen voor studenten/scholieren van hoge- en middelbare scholen.

Tickets
De entree voor Dance Industry Student Night bedraagt slechts €8,- ex. fee in de voorverkoop, op vertoon van OV, Studentenkaart of Studentencode. Voor niet studenten/scholieren bedraagt de entree in de voorverkoop €10,- ex. fee.
Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets, www.dance-industry.com en de voorverkoopadressen die vermeld staan op de website.

Indien het evenement niet is uitverkocht in de voorverkoop zal de organisatie ook nog kaarten aan de avondkassa verkopen.

1 opmerking

Billy the kit maandelijks meer dan 20 optredens? lijkt me sterk dat is bijna elke dag...