Partyflock
 

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Opmerkelijk


Wat eten we vandaag?


· Filmpje




· Winacties


Elke week zijn er leuke prijzen te winnen op Partyflock. Hieronder een kleine greep uit de vele leuke winacties:

TMF Dance winactie · - Cloud 9 en TMF lanceren een nieuwe hit-compilatie TMF dance.

Kadobon t.w.v. € 20.- te besteden bij Wapwinkel.nl winactie · - Kadobon t.w.v. € 20.- te besteden bij wapwinkel.nl .

[contest=14647]{Winactie met ID 14647 bestaat niet!} · - Win 1 kledingbon t.w.v. € 200,- voor haar en 1 kledingbon t.w.v. € 200,- voor hem.

Kadobon t.w.v. € 50.- te besteden bij Xandi.nl winactie · - Kadobon t.w.v. € 50.- te besteden bij Xandi.nl .

Kadobon t.w.v. € 50,- te besteden bij Angels-and-Demons-fashion.com winactie · - Kadobon t.w.v. € 50,- te besteden bij Angels-and-Demons-fashion.com

Uiteraard zijn er ook nog vele gastenlijstplaatsen voor allerlei leuke festivals en feesten te winnen, ga naar de Winacties en doe mee!

· Recensies


Ferry Corsten - Once Upon A Night Vol. 2 · De meester doet het opnieuw. Het op fenomenale wijze aan elkaar smeden van twee waanzinnige compilaties met louter exclusieve tracks tot een verwoestend goed album. Mag ik u presenteren: Once Upon A Night, volume 2, van Ferry Corsten.

Hermanos Inglesos - The Wander of You · Laat je niet misleiden door hun naam, want de Hermanos Inglesos kennen geen Spaanstalige roots, maar komen gewoon uit België. Vertaal je Hermanos Inglesos naar het Nederlands dan krijg je de gebroeders Engels, want broers dat zijn Cedric en Didier Engels van elkaar. Hun debuutalbum is sinds eind vorige maand verkrijgbaar.

Q-Base - Lost In Dreams · Op 11 september jongstleden werd op Airport Weeze bij onze Oosterburen voor de zevende keer Q-Base georganiseerd. Na zes compilatieloze edities kent de zevende Q-Base editie dan eindelijk een vier mixen bevattend relikwie.

Osunlade - Occult Symphonic · Osunlade is één van de veteranen uit het muzikale circuit. Ondanks dat zijn naam niet bij iedereen bekend is, heeft hij een duidelijke bijdrage gehad aan de dancescene. Zijn laatste wapenfeit is het mixalbum genaamd ‘Occult Symphonic’, uitgebracht op het label R2 Records.

Andy Duguid - Miracle Moments · Het blijft een opmerkelijke gewaarwording, dat er warme progressive trance uit het barre, natte Schotland komt. Met zijn compilatiedebuut 'Miracle Moments' loodst de Schotse Andy Duguid je met die warmte én emotie wonderwel de herfst door.

Toolroom Knights - Mixed by Mark Knight 3.0 · Toolroom Knights heeft de weg inmiddels helemaal in elkaar getimmerd, tijd voor Mark Knight om (wederom) over zijn zelfgemaakte weg te gaan wandelen. Voor de derde keer mixt hij een Toolroom Knights compilatie.

· Goed fout (y)


Deze week weer een goed fout klassieker :lol:
Wie kan het dansje nog? :9


· De ontdek je plekje quiz


De winnaar van deze week is J.J.o:), J.J.o:) was er als eerste bij en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De foto is gemaakt op Paperclip op de Middenstip door Rudy303™.

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

107 foto's, 76 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: hurricane bass met 14 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan hurricane bass, zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : Silver Nikan

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.
  1. Nick:
    Silver Nikan
  2. Echte naam:
    Kevin Willemsma
  3. Leeftijd:
  4. Woonplaats:
    Franeker. (Friesland)
  5. Relatie:
    Momenteel niet.
  6. Dark of Light?
    Dark, altijd mooi te zien na een feest. Al die sfeer tegenwoordig. Dan wordt je liever niet gelijk blootgesteld aan een 'lichte' Partyflock. ;)
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Zit nog op school. Ik doe Multimedia Vormgeving. 4e jaar. Heeft alles te maken met het ontwerpen van alle materiële onderdelen die je op internet kan gebruiken.
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Poe... Via vrienden denk ik. We hadden het ooit over websites waar je vaak op kwam. Ik hoorde heel vaak de naam 'Partyflock'! Nooit spijt van gehad om me hier aan te melden!
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Voor mijn boekingen, foto's van feesten en meningen van mensen over een bepaald feest. :)
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Soms kan iedereen net even iets té ver gaan, terwijl het nergens over gaat!
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Iedereen vrijlaten van de strafpunten die ze hebben gekregen. Verder zorgen dat alles net zoals nu, op rolletjes loopt. ;)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Defqon 2009. Al mijn vrienden zeiden dat het een feest was alleen voor de 'meelopers'. Nou, ik kan je vertellen, ben compleet los gegaan met een goede groep vrienden en nooit last gehad van 'meelopers'.
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Producer & DJ. Net zoals ik nu ben. Hoewel ik nog aan mijn begin sta van, een hopelijk grote carriere, zou ik niets anders willen dan mijn eigen gemaakte nummers ten gehore brengen op een feest. Dat lijkt mij het meeste vette job in de hele dancewereld!
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Ik denk zelf, vagepaul. Die man heeft soms verhalen waar zelfs ik even paar keer bij na moet denken. En dat voor iemand die alleen alcohol gebruikt.
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Poeh.. hardstyle all the way. Ik volg hardstyle sinds dat ik persoonlijk (in 2004) kennis had gemaakt met de 'Italiaanse Hardstyle'. Zulke beats, melodieën en gevoelens had ik nog nooit bij muziek gehad. Het begon toen ik (ja, illegaal nog :$) muziek ging downloaden. Was verslaafd aan de muziek en wou meer. Tot op deze dag heb ik er nooit spijt van gehad dat ik verliefd ben geworden op Hardstyle.
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ehm ja. Dat was in de dagen toen ik net lid was van Partyflock. Denk dat mijn strafpunt kwam door slecht gedrag. :$
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Niets. Het is perfect zo. Sommige mensen willen hun hele pagina veranderen met alles erop en eraan. Daarvoor heb je Hyves.
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? [/b]
    Nee. Hoop dat het wel snel gebeurd! ;)
  19. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Nature One. Ik woon in Friesland en we moesten naar Kastellaun in Duitsland. Het was een rit (van 5 uren heen, 6 uren terug) die ik nooit meer vergeten zal. Mooie landschappen, geweldige bruggen en natuurlijk de duitse taal. Ik had de eer om te mogen draaien op de camping van Nature One. Zal je vertellen, het ging flink los!
  20. Schuw of fotogeil?
    Beetje van beiden. Alcohol helpt altijd je gevoelens los te laten. :bier:
  21. Ben je donateur en waarom?
    Ja, partyflock verdient het!
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
  23. weken terug. Het is nu weer lekker kort. Misschien ga ik het later in dit jaar nog helemaal kaal. Alleen dat is tot nu toe wat te koud! :)
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
  25. Heb respect voor de man die het eerste steentje heeft gelegd voor Partyflock, tot aan de hele crew die tegenwoordig goed voor deze website zorgt.
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    verwijderd, omdat ze zo speciaal in mijn leven is. (L) Z1ppo(F), mijn maat die bijna elke keer met mij mee op stap gaat! :bier: Ten slotte; Dj Activator, deze man heeft ervoor gezorgd dat ik bij de hardstyle scene ben binnen gerold. En omdat ik nu 2é ben geworden in de Brennan Heart Remix Contest, zullen jullie veel van me horen in 2010! ;)

We bedanken Silver Nikan voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met Pigmans


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het Pigmans die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

Nummero 3!

In het begintijd toen ik de hardcore net een beetje aan het "ontdekken" was kwam ik een geboren rotterdammer tegen op vakantie! geweldige vent, liep de hele dag met "yes were starting kicking at the party" in zijn kop rond! natuurlijk thuis gelijk ff opgezocht! echt heerlijk op zijn neophyte's simpel maar toch zo fijn! al moet ik zeggen dat de nieuwste remix er een nog beter schepje bovenop doet :D (Neophyte Records 10 Years Mash Up)

Nummero 2!

Eigenlijk is dit klassiekertje niet eens zo aller best nummer. Rest van het nummer intersseert mij niet eens zo. Maar het begin is echt zo masterlijk! echt ieder feest waar ik dit hoorde kreeg ik kippenvel van! Eerst ff lekker "Who Do You Think Your Are, I Can't Be Stopped, I'm Living This Till The Day That I Die !!! schreeuwen en dan dat heerlijke melodietje er achter aan. Vol los daarna! na zo'n nummer kan het voor mij echt niet meer stuk!

Nummero 1!

Nummer 1 kan er voor mij maar eentje zijn, naast de eeuwen oude klassieker the first rebirth, die ik niet ga nomineren omdat we die al zo vaak hebben gehoord! Zonder dit nummer van promo had ik geen 120 feesten achter mijn naam staan. Toen ik dit hoorde was ik echt verkocht! en dit wederom, schreeuwt ook weer zo lekker weg :) Anyone who thinks he'll take me out is just a dreamer, If you think you're the bomb then I'm Hiroshima... BOOM!

· Anekdotes


VANDAAG BEN IK BEETJE JAARIEG.....1 JAAR OP DE PARTYFLOCK
KORTE zammenvatieng..:JAJA:
ALLES is veranderd in mijn leven...maar
toch na de pozietiev
ik heb veel geleerd ..
liefde.. verdried.. geluk ..lol..contacten...:)
goede en wat miender...verliez...:(
Ik heb veel meegemaakt afgelope jaar maar
ondanks alle pechen...blijv ik lachen...

BEDANKT PARTY FLOCK,,daarvoor,,,!!!!!!

Juist ja... Bedankt voor de taart he ;)

· Geen heden zonder verleden

  • 1914 - Uitvinding van het gasmasker, door Garrett Morgan
  • 1919 - Tijdens de Convention portant réglementation de la Navigation Aérienne in Parijs wordt vastgelegd dat Nederland de nationaliteitsletter H (van Holland) voor luchtvaartuigradiostations zou gaan voeren.
  • 1977 - Vier Palestijnen kapen een Israëlisch vliegtuig en landen in Somalië.
  • 2006 - Het Noorse Nobelcomité maakt bekend dat de Nobelprijs voor de Vrede voor het jaar 2006 wordt toegekend aan Muhammad Yunus. Hij is de oprichter van de Grameen Bank, een bank voor microkrediet in Bangladesh.


· Nieuwsberichten


Pioneer DJ School lanceert dj clinic als bedrijfsuitje
In een korte tijd leren maattellen, beatmixen, pitchen en cue-points maken? De Pioneer DJ School gaat nu van start met DJ Clinics. Leuk als bedrijfsuitje voor organisaties die origineel willen teambuilden, of als hippe invulling van familiedag of vrijgezellenfeest.

Deejayen is hot, maar lijkt makkelijker dan het is. Een goede reden voor Norbert de Bot (dj-naam: Trèbon) en Jos Klaster (DJ José) om hun schat aan kennis en ervaring te gaan delen. De mannen ontmoetten elkaar in maart van dit jaar bij Pioneer - marktleider op het gebied van dj gear - tijdens de introductie van een nieuwe mixer, de DJM 2000. Ze bleken veel dezelfde ideeën te hebben en besloten in samenwerking met Pioneer hun krachten te bundelen. De Pioneer DJ Clinic is het resultaat. ’We richten ons in eerste instantie op managementtraining voor bedrijven, maar eigenlijk is de DJ Clinic voor alle soorten groepen toegankelijk’, lichten ze toe. Lees verder...


Red Bull Music Academy live tijdens ADE
Voor het eerst vindt Red Bull Music Academy Radio aansluiting bij het Amsterdam Dance Event. Van 18 tot en met 24 Oktober wordt in Concrete een radiostudio opgebouwd om 24 uur per dag uit te zenden; online via www.redbullmusicacademyradio.com en in de ether via 107.4 FM. De shows bevatten live optredens vanuit de studio, interviews met ADE artiesten en live uitzendingen vanuit de clubs. De studio is dagelijks van 12:00 tot 22:00 open voor publiek. Lees verder...


Music Store eigenaar Avalon vraagt surseance van betaling aan
Music Store eigenaar Avalon Wholesale heeft surseance van betaling aangevraagd. Dat meldt Entertainment Business vanmiddag. In een reactie op de website van Entertainment Business zegt Arthur Weijers, directeur van Avalon Media Group, de holdingmaatschappij waar Avalon Wholesale onderdeel van is, de gang van zaken te wijten aan de extreme marktdaling. “Het is helaas niet gelukt om daar doorheen te komen.” De toekomst van het bedrijf is volgens hem nog onduidelijk. "Voordat we daar mededelingen over kunnen doen, zal er eerst met de bewindvoerder gesproken moeten worden. We zullen ons in elk geval maximaal inzetten om te kijken of er met bepaalde onderdelen doorgestart kan worden.” Op dit moment is Weijers, voormalig algemeen directeur van The Entertainment Group, in gesprek over de verdere voortgang.

De problemen kunnen grote gevolgen hebben voor de entertainmentbranche. Avalon Entertainment is een belangrijke speler op de Nederlandse entertainment distributie markt. De Music Store keten - met 120 vestigingen in Nederland - is sinds 2008 onderdeel van Avalon Entertainment. Het gaat volgens een medewerker van Avalon Wholesale om minimaal 250 arbeidsplaatsen. Het bedrijf levert momenteel - naast de eigen Music Store keten - aan honderden klanten in binnen- en buitenland entertainment producten, waaronder Videoland en Movie Max. In juni tekende het in Nieuw Vennep gevestigde bedrijf nog een intentieverklaring met V&D over een toekomstige samenwerking.
Bron: 3voor12



Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam zijn echte evenementensteden
Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam bezetten de plaatsen 1, 2 en 3 van steden waar respondenten een aantrekkelijk evenementenaanbod verwachten, zo blijkt uit onderzoek van LAgroup. Steden als o.a. Amsterdam, Groningen en Maastricht zijn duidelijk gestegen, vergeleken met het onderzoek van vier jaar geleden. Maar zo zijn er meer steden.
Je zou kunnen concluderen dat in de afgelopen jaren veel steden hebben ingezet op evenementen om de stad duidelijker te positioneren en de bezoeker meer te bieden. Evenementen zijn belangrijk voor stimulering van de lokale economie, als sociaal bindmiddel. En ze zijn, zo is opnieuw aangetoond door onderzoek van LAgroup, medebepalend voor het toeristische imago van een stad.



Lees verder...
Bron: Respons



The Magic Show op Dance Tunes Radio en Q-dance Radio
De beats van de Magic Show gaan je wegblazen! Alle hardstylers krijgen waar ze om gevraagd hebben in deze show; van mainstream hits tot oudste early hardstyle tracks, van melodieuze hardstyle tot donkere rawstyle. De Magic Show staat bekend om de grote variëteit en hoge kwaliteit; zorg dat je geen uitzending mist!

De Magic Show wordt gepresenteerd door Dance-Tunes en Q-dance Radio. Er staan 16 residents klaar om de show op deze radiostations af te trappen en elke week wordt er een guest mix door een bekende hardstyle DJ aangeleverd. Er worden wekelijks een aantal hardstyle tracks uitgelicht, interviews met artiesten gedaan en wordt er aandacht besteedt aan de weekend agenda. De Magic Show houdt je op de hoogte van alles wat zich afspeelt in de hardstyle. Lees verder...

· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Tiener neergeschoten om laaghangende broek
Een 45-jarige Amerikaan met een grote hekel aan laaghangende broeken, heeft zijn aversie op niet mis te verstane wijze kenbaar gemaakt. Twee tieners moesten dit met kogels bekopen. De jongemannen liepen op straat toen het 'lid van de modepolitie' schreeuwde dat ze hun broek moesten ophijsen. Volgens CBS News, die met de lokale politie sprak, weigerden de tieners dit. Dader Kenneth E. Bonds ontstak hierop in woede: met een semiautomatisch wapen dreigde hij de jongens neer te schieten, waarna hij de daad bij het woord voegde. Eén van de twee 17-jarigen is in zijn achterwerk geraakt, maar verkeert niet in levensgevaar. De andere schoten die Bonds loste, misten hun doel. Bonds zal zich nog voor de rechter moeten verantwoorden, maar heeft inmiddels tegenover de politie bekend. Waarom hij zo'n hekel heeft aan de kledingstijl, heeft de schutter niet kenbaar gemaakt.

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


'Variatie in seksleven zorgt sneller voor hoogtepunt'
Vrouwen beleven eerder een orgasme wanneer ze seks hebben in verschillende standjes. Ook orale seks leidt bij de dames eerder tot een hoogtepunt, zo blijkt uit een Amerikaanse studie.



Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 4e jaargang – nr. 41

44 opmerkingen

Promo & Base Alert!!!
Leuke Knip...
Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam zijn echte evenementensteden

Nijmegen 2e Evenementenstad :D Jeeeeej

'Variatie in seksleven zorgt sneller voor hoogtepunt'
Vrouwen beleven eerder een orgasme wanneer ze seks hebben in verschillende standjes. Ook orale seks leidt bij de dames eerder tot een hoogtepunt, zo blijkt uit een Amerikaanse studie.

Geen Commentaar;)
laatste aanpassing
 
is weer s wat anders dan zo`n korte knip:cheer: maar laaghangende broeken met de boxershort tot over de oren.. kvindt eerlijkk ook geen porem om aan te zien.. verders goede knip!!!(H)
Ook orale seks leidt bij de dames eerder tot een hoogtepunt, zo blijkt uit een Amerikaanse studie.

Hadden ze een Amerikaanse studie nodig om daar achter te komen?
:lol:
silver nikan :) leuk interview
Hoezo heeft Den Bosch zo'n hoog evenementcijfer? :roflol: echt geen fuck te beleven!
wat is er mis met las ketchup? :$
 
Uitspraak van lamtak op woensdag 13 oktober 2010 om 19:30:
Hoezo heeft Den Bosch zo'n hoog evenementcijfer? echt geen fuck te beleven!

ik dacht precies hetzelfde!
en als er een keer iets georganiseerd wordt is het vaak slecht omdat de gemeente dan moeilijk gaat doen. Bijvoorbeeld en te lage geluidslimiet waardoor je pratende mensen 10 meter verderop beter hoort dan de muziek
Pioneer DJ School lanceert dj clinic als bedrijfsuitje
In een korte tijd leren maattellen, beatmixen, pitchen en cue-points maken? De Pioneer DJ School gaat nu van start met DJ Clinics. Leuk als bedrijfsuitje voor organisaties die origineel willen teambuilden, of als hippe invulling van familiedag of vrijgezellenfeest.


:dood:
1914 - Uitvinding van het gasmasker, door Garrett Morgan

:respect:
Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Ik denk zelf, vagepaul. Die man heeft soms verhalen waar zelfs ik even paar keer bij na moet denken. En dat voor iemand die alleen alcohol gebruikt.

Ehhh, dude... Die vagepaul gebruikt wel meer dan alleen alcohol hoor. :roflol:
Anyone who thinks he'll take me out is just a dreamer, If you think you're the bomb then I'm Hiroshima... BOOM!

Erg vet nummer :respect:
Werkzaam bij Revolt Productions
Artiest {SHOWLIST artist 68765, 42248}
Ik kan iets wat Silver Nikan
Uitspraak van Qorruption. op woensdag 13 oktober 2010 om 20:24:
Die vagepaul gebruikt wel meer dan alleen alcohol hoor

volgens mij bedoelt hij zichzelf... :X
Artiest {SHOWLIST artist 27545, 53495}
kevin :D
Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
Uitspraak van marthijn:bier: op woensdag 13 oktober 2010 om 19:27:
silver nikan :) leuk interview

x2

Uitspraak van Ryfle op woensdag 13 oktober 2010 om 20:30:
Ik kan iets wat Silver Nikan

:roflol: het blijft grapig
Uitspraak van Jbbe op woensdag 13 oktober 2010 om 19:04:
Promo

vooral promo :D:D:D
 
Uitspraak van Ryfle op woensdag 13 oktober 2010 om 20:30:
Ik kan iets wat Silver Nikan

:lol:
Uitspraak van Gila Selectah op woensdag 13 oktober 2010 om 19:52:
Pioneer DJ School lanceert dj clinic als bedrijfsuitje
In een korte tijd leren maattellen, beatmixen, pitchen en cue-points maken? De Pioneer DJ School gaat nu van start met DJ Clinics. Leuk als bedrijfsuitje voor organisaties die origineel willen teambuilden, of als hippe invulling van familiedag of vrijgezellenfeest.

leuk op een paar knopjes drukken
The Magic Show :respect:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Goh Enschede op de 15e plek..... :S
Wat eten we vandaag?

Kan iemand dat beest vertellen dat zijn eten nog rauw is :p
Uitspraak van Qorruption. op woensdag 13 oktober 2010 om 20:24:
Ehhh, dude... Die vagepaul gebruikt wel meer dan alleen alcohol hoor. :roflol:

Crack en LSD :D
Uitspraak van Willybob op woensdag 13 oktober 2010 om 20:10:
http://photo.partyflock.nl/images/172822/main/586446.jpg

Kaleidoscope - zaterdag 1 mei 2010

Ik ken die foto ergens van :9
PF heeft zijn huiswerk gedaan (Y) . Leuke knip! :jaja:
Pigmans! Maatje!

Lekkere top 3 hoor!
Mooie top 3 uit de oude doos :D Super herinneringen aan die nummers!
Uitspraak van lamtak op woensdag 13 oktober 2010 om 19:30:
Hoezo heeft Den Bosch zo'n hoog evenementcijfer? echt geen fuck te beleven!

Idd.... alleen keer triloghy en Masters verders weinig.....
Uitspraak van Ryfle op woensdag 13 oktober 2010 om 20:30:
Ik kan iets wat Silver Nikan

:lol:

Mind.Illusion The Magic Show :respect: :woop: :bounce:
Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Tiener neergeschoten om laaghangende broek

Best wel... eh... hard vind je niet? :rot:
17 plek voor hengelo lol haha
wist niet is dat er zoon lijst bestond
Oh My God !!!! :respect:

Echt 1 van de vele megavette beats die me helemaal Happy maken :cheer:

Heb hem dus ook gewoon standaard als ringtone in mn Mob :9

Elke X weer genieten :kwijl:

Die andere 2 wederom ook Vette keuzes

Pigmans maakt mij blij Thxsssssssss :flower:
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Uitspraak van Ryfle op woensdag 13 oktober 2010 om 20:30:
Ik kan iets wat Silver Nikan

Score! :D
 
Uitspraak van Recklezz op vrijdag 15 oktober 2010 om 10:36:
Ik kan iets wat Silver Nikan

Hahaha, grappig.

Leuke knip weer! :D