Partyflock
 

Met je blote voeten in het gras

gepubliceerd door , op
Met je blote voeten in het gras
18 juni 2009
Zo’n drie jaar geleden is het idee ontstaan om een feestje te organiseren waarbij alle bezoekers bij de garderobe, naast hun jas, ook hun schoenen moeten inleveren. Oorspronkelijk omdat dansen op je blote voeten in het gras zo ontzettend fijn is. Inmiddels vijf zeer succesvolle feesten, twee locaties en een heleboel vrolijke bezoekers verder, gaat het eindelijk gebeuren; Shoeless gaat naar buiten!

De volgende editie van Shoeless zal op zondag 19 juli plaatsvinden, wederom in het Het Rijk van de Keizer. Echter heeft de locatie ditmaal ook het buitengedeelte beschikbaar gesteld. Hierdoor zullen, naast de twee binnenruimtes, ook het amfitheater en het waterterras worden omgetoverd tot toneel voor ravers. Met drie podia is er uiteraard ook behoorlijk uitgepakt qua artiesten. Rauwkost, Mike Ravelli, Olivier Weiter, Moritz en de Bar 27 crew zijn enkele namen die absoluut niet mogen ontbreken op Shoeless Open Air.

Zoals men gewend is van Shoeless zullen naast gevestigde namen, ook een aantal minder bekende namen hun opwachting maken. Zo komt o.a. de Nieuw Zeelander Simon Beeston overgevlogen vanuit zijn woonplaats Berlijn. In de technohoofdstad van de wereld is zijn naam al een stuk bekender en draait hij in clubs als; Watergate, Panorama Bar en Bar 25. 19 juli dus op Shoeless Open Air.

Omdat het evenement deels overdag plaatsvindt, zal er naast de altijd aanwezige top muziek veel meer aandacht worden besteed aan de overige zaken. Zo komt er een ontzettend leuke sokken/voetenkraam, kan iedereen zich laten masseren en zal er de hele dag ontzettend lekker eten worden geserveerd.

Bij elkaar opgeteld allemaal zaken die Shoeless Open Air tot een knotsgekke megarave gaan maken. Er is echter een ding waar niemand invloed op kan uitoefenen en dat is het weer. Gelukkig is er zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor iedereen, dus daar kan het niet vanaf hangen!

Kortom: verkleedspullen aan, schoenen uit en handjes in de lucht!

12 opmerkingen

Pas op de Mexicaanse Voetschimmel!!
Uitspraak van DVD op vrijdag 19 juni 2009 om 13:34:
Pas op de Mexicaanse Voetschimmel!!

:lol:
laatste aanpassing
Dit wordt ehhhhhhh vet
Jammer dat ik hier niet bij kan zijn. Veel plezier diegene die wel gaan. :)
 
fukking kut zit met m'n blote voeten in Thailand
Jaaa dit gaat hem worden :)!
Hopsake! Lekker lekker (l)
met blaren van de brandende peuken en snijwonden van de plastic bekertjes naar de ehbo:P
Nature one camping all over again..:P
Wel uniek:jaja:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Uitspraak van hoeisiedan? op woensdag 24 juni 2009 om 13:28:
Nature one camping

Shoeless gaat al 5 keer zonder blaren van brandende peuken en snijwonden van plastic bekertjes dus de zesde keer ook.
 
Werkzaam bij Bar27
Idd :)