Partyflock
 

BCKYRD Festival lanceert de line-up van de Get Down stage

gepubliceerd door , op
BCKYRD Festival
26 maart 2022
Vandaag lanceert BCKYRD Festival de line-up van podiumhost 'Get Down'. Op het programma staan onder andere hiphop/R&B smaakmakers Irwan, Nikky Adriana en SMP. Zij zorgen voor non-stop beweging op de dansvloer tijdens BCKYRD Festival op 10 september, NYMA-terrein Nijmegen. Kaarten zijn direct verkrijgbaar via bckyrdfestival.nl.

Het hiphop, R&B, Soul en Funk feest 'Get Down' werd in 2021 voor het eerst in De Achtertuin geïntroduceerd. "Tijdens de corona periode was het niet toegestaan om te feesten in de club. Met De Achtertuin hadden we wel de mogelijkheid om feestjes te organiseren. Omdat wij een voorliefde hebben voor Hiphop, R&B en Soul was Get Down snel ontstaan!" - Aldus Diede van Oosterbeek, co-founder Get Down en directeur De Achtertuin. De feesten vielen goed in de smaak bij het Nijmeegse publiek, want binnen een half uur waren de events stijf uitverkocht.

Tijdens BCKYRD Festival host Get Down haar eigen podium en serveert aan haar bezoekers een piekfijne line-up. Programmeur Get Down: "De line up is een combinatie van lokale en regionale toppers en nationaal bekende dj's. De hele dag wordt er heerlijke feel good hiphop em RnB gedraaid met uitstapjes naar caribische klanken en soulvolle pop en house."

Line-up: IJSKOUWD / Irwan / J Flava / Lee Millz / Nikky Adriana / Odin / Prime / SHE / SMP / MC Lood de Kloot.

BCKYRD Festival vindt op 10 september plaats op het NYMA-terrein in Nijmegen. Het urban culture festival is een unieke samenwerking tussen De Achtertuin, Fiesta Macumba, Boeket, Froday, Jiwa Jiwe en Get Down. Samen bundelen zij de krachten voor het kleurrijkste festival van Nijmegen. Tickets voor het festival zijn te koop via bckyrdfestival.nl.