Partyflock
 

Groove Garden Festival: Line up compleet

gepubliceerd door , op
Vier stages, een silent disco en een rave area vertegenwoordigen het leukste dance festival van Zuid-Limburg, namelijk Groove Garden Festival! Dit festival vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het voormalig CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard. Bezoekers gaan dit jaar "into the woods" en mogen genieten van veel muziekgenres.

Leukste Dancefestival van Limburg.
Een ijzersterke line-up, zo mag het wel genoemd worden. Ga los met de dj's uit de DJ Mag top 100, feest samen met onder andere Bizzey op de mooiste urban muziekjes en haal de voeten van de vloer met Warface. Samen met een hoop andere fijne deuntjes wordt op 26 en 27 mei het Groove Garden terrein onveilig gemaakt. Wil je samen met je vrienden losgaan maar zelf bepalen van welke muziek je geniet? Dan kun je terecht bij de silent disco! Veel stages, veel variatie, maar toch intiem. Dat is Groove Garden!

Into the Woods
Groove Garden weet er ieder jaar weer een succesvol feest van te maken, maar dit jaar wordt het nog net even iets beter. Samen met het dansende publiek gaan we deze editie "into the woods". Naast dat we letterlijk into the woods gaan, is ook het thema dit jaar Into the Woods. Zonder twijfel kan de nieuwe locatie worden gezien als de kers op de taart, omdat dit net het beetje extra's geeft aan het geheel en het festival helemaal afmaakt. "Grooven" kun je dit jaar zoals gewoonlijk, maar dan met iets meer garden.

Line-up
Net als andere jaren kun je bij Groove Garden terecht voor je dosis; house, R&B, hardstyle, techno, EDM en alles wat daar tussen zit. Een greep uit de line-up: Bassjackers, Bizzey, Brooks, Childsplay, Chuckie, Dannic, Dopebwoy, Ir-Sais, Johan Gielen, Josylvio, Justin Mylo, Kempi, La Fuente, Mental Theo, Mike Williams, Rene Amesz, The Darkraver, Tony Junior, Warface, Zonderling en vele andere zijn aanwezig tijdens het Groove Garden Festival. Voor ieder wat wils en onder ieder genre de crème de la crème uit de entertainment scene!
Bekijk de gehele line-up op: http://www.groove.garden/line-up/

Verblijf
In samenwerking met Van der Valk Hotel Stein-Urmond kun je je Groove Garden weekend helemaal compleet maken. Geniet van een prettige overnachting inclusief ontbijt en ticket!
Voor meer informatie: https://www.hotelstein.nl/arrangementen/groove-garden-2018

Tickets
Veel variatie in muziek, een mooie locatie en een leuke prijs. Voor €27,50 (Regular Saturday/Sunday ticket) kun je één dag je dancemoves showen op het festival en voor €42,50 (Regular Combi Ticket) kun je een heel weekend genieten van het meest sfeervolle dancefestival van Limburg!