Partyflock
 
Profiel · 711304

Agenda

Laatst bezochte feest was op dinsdag 15 juli 2008: Neerslag, Old Cave, Nijmegen

Statistieken

3362·pagina's bekeken
9Partyflockvrienden
67·favorieten
17·evenementen bezocht
3×geciteerd
156·opmerkingen
153·privéberichten verzonden
33·privéberichten ontvangen
Zaterdag 15 December Klub Kolonie!

De Herinneringen zitten nog vers in onze hoofden, het eerste feest in de Oude Limoskazerne (Kolonie) Klub Kolonie. Een pracht feest met nog belangrijker een pracht sfeer, die op een hoogte punt kwam tijdens de set van Brent Roozendaal. De locatie, muziek en de visuele aspecten hebben deze avond tot een succes gebracht. Op de eerste editie moest de stekker er vroeg tijdig uit. Maar het zou mesjokke zijn als er geen 2de editie geboden werd aan het dolenthousiaste Nijmeegse publiek.

Daarom zal op 15 december Kolonie weer toneel staan aan de beter minimal, tech/house en deep/house. De organisatie is tot een grandioze keuze gekomen om de Joodse broeders de ruimte te geven. Mesjokke die met de zomerfeesten de Old Cave helemaal plat legde. Aron Friedman en Brent Roozendaal zijn de mannen die bij Klub Kolonie er een stapje boven op doen. Zij zullen gaan zorgen voor een hele diepe en housy avond in de Kolonie.
Ook Roi Koch zal de zwarte platen uit zijn koffertje halen om ook zijn diepe sound ten gehoren te brengen.
Maar we bieden nog een speciale gast deze avond. Carlos Valdes zal van uit zijn Crackhouse een bezoek aan Nijmegen brengen. De Amsterdammer die op Awakenings en Mysteryland goede zaken heeft gedaan is geen onbekende in het Amsterdamse nacht leven. Zo verzorgt hij avonden in de Amsterdamse Melkweg en Sugar Factory.
Mirno gaat de avond openen. Deze jongen die onder andere bij Apart of minimaal, Planet Rose en die Locomotief zijn vieze minimale platen heeft laten horen, zal ook vanavond laten horen hoe de vork in de steel steekt.
Het visuele aspect houden we er in, niet alleen om dat de locatie zich hier goed voor leent maar vooral om dat de creative geesten van vj’s Vingerverf niet te houden zijn.

Muzikaal, visueel en decoratief zal Kolonie op 15 december het brandpunt zijn. Politie bezoek sluiten we hier buiten en beginnen daarom een uurtje vroeger. We behouden de 7 uur, dus de locatie zal ook een uurtje vroeger gesloten zijn.

Als laatste willen de locatie en de organisatie het publiek nog bedanken voor de zeer geslaagde eerste keer :respect:!!

Zaterdag – 15 – december – Klub Kolonie


22:00 - 05:00 Vingerverf
22:00 – 23:00 Mirno
23:00 – 00:30 Roi Koch
00:30 – 02:00 Carlos Valdes
02:00 – 05:00 Mesjokke

Tijd: 22:00 – 05:00
Voorverkoop: €10 At Waaghals Nijmegen
Deurverkoop: €12
Info: www.klubkolonie.nl
Hyves:
By: Raum & Snertjong