Partyflock
 
Profiel · 486800
Profielafbeelding · Mc.M
Keep The Vibe Alive
NaamMarcello
BeroepLXRY ontdekker
Geslachtman
Geaardheidhetero
Linksoundcloud
Lid sinds8 december 2006 10:31
Statusactief
Laatst hier27 maart 2024
Laatste aanpassingwoensdag 27 maart 2024 om 23:45

soundcloud Recente muziek

Als VAAG ,VAAG is.
Is VAAG zijn VAGER dan VAAG.
VAAG he.....


Over mij: Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

De Schorpioen is een sterk en gecompliceerd persoon, trots en gevoelig. Zijn gevoelens zijn niet makkelijk onder woorden te brengen, laat staan uit te leggen. Als hij van iemand houdt, dan doet hij dat heel intens, met hart en ziel. Het is voor hem erg moeilijk om luchtig met dergelijke gevoelens om te gaan. Doet een ander dat wel, dan kan hij daar eigenlijk geen begrip voor opbrengen.

Zijn gevoelens zijn dan ook vrij snel gekwetst. Ondanks het feit dat hij dan direct in de aanval gaat - het teken Schorpioen is niet voor niets één van de felste strijders van de dierenriem - verliest hij niet snel zijn humeur. Gebeurt dit wel, dan kan degene die zijn boosheid over zich af heeft geroepen beter maken dat hij of zij wegkomt: vergeten en vergeven komt niet in zijn woordenboek voor.

Anderen hebben soms moeite hem te begrijpen en ondanks de aantrekkingskracht worden vriendschappen moeilijk gesloten. Is het eenmaal zover, dan gaan deze vriendschappen heel lang mee.

De sexuele aantrekkingskracht van een schorpioen is bijna legendarisch. Schorpioenen lijken zonder enige zichtbare moeite anderen tot sex te laten verleiden en houden van hartstochtelijke ongeremde ,seksuele contacten.
Schorpioenen zijn zeer emotioneel en houden alles graag zelf onder controle. Pluto is de heerser van het teken, houd van macht en kan soms heel wreed zijn. Sommige schorpioenen kunnen je letterlijk laten smeken om hun gunsten, of zijn in staat je zo te manipuleren dat je dingen doet die je helemaal niet van plan was. Een Schorpioen word niet snel verliefd, maar als het gebeurd is het ook echt raak. Dit teken zoekt niet zomaar een partner maar iemand die weet om te gaan met de duistere kantjes van dit teken. Schorpioen doet niet alleen aan seks voor het plezier maar ook om de macht. Wanneer de schorpioen de macht uit handen geeft is er geen loyaler en toegewijder minaar of minnares denkbaar.