Partyflock
 
Profiel · 414060
Profielafbeelding · GideonHeesch[HFHC]
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamGideon
BeroepGrafisch vormgever/DTP-er
Geboortedatum
Leeftijd42
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Favoriete genres2step, acid, breakbeat, breakcore, classics, darkcore, drum & bass, dubstep, early hardcore, eclectic, electro, garage, groove, hardcore, industrial hardcore, minimal, oldschool, speedcore, tech house, techno, tekno, terror
Lid sinds29 juli 2006 23:42
Statusinactief
Laatst hier3 september 2009 21:30
Laatste aanpassingmaandag 16 februari 2009 om 13:09

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 16 mei 2009: Nightmare Outdoor, Luttenberger, Hellendoorn

Statistieken

6568·pagina's bekeken
9Partyflockvrienden
9·evenementen bezocht
5×geciteerd
1·forumonderwerp
1·forumbericht (onderwerpenlijst)
62·privéberichten verzonden
126·privéberichten ontvangen
Alleen maar leuke dingen in het verschiet...alleen maar positiviteit. Dat is het verschil van jou met mij. Er zijn mensen die zijn niet te helpen en die kun je ook niet helpen hoe goed je het ook bedoeld, maar als hulp terug komt in de vorm van destructie van die kant...hou ik me vast aan het feit dat het jou nagelt tot aan je einde...dat is jouw leven...jouw negativiteit...jouw verknopte versie van de realititeit, gelukkig jij bent zo...dat houd me sterk tot in de eeuwigheid. Dat geeft mij troost...jij bent niet meer voor mij dan een te hoge drempel, waar ik mijn uitlaat aan heb kapot gereden...maar wees niet bang..hij is gemaakt en zit allang weer op de snelweg.

Bedankt dat je me hebt wakker geschut. Dat heeft me goed gedaan. De spiegel kan niet liegen en lacht op dit moment. Maar schijn bedriegt...als je de spiegel afdwingt om te lachen...komt er een dag dat de spiegel je ware ik laat zien...en zal niemand anders dan jezelf je laten struikelen in dit leven.

Dat maakt me sterk en ik ben sterker dan ooit. Ik kijk niet meer achterom in mijn leven en let voortaan beter op de weg om de juiste afslag te nemen. Ik laat de tomtom mijn weg niet meer bepalen...ik kies mijn eigen weg.