Partyflock
 
Profiel · 320228
Lid sinds31 januari 2006 20:04
Statusactief
Laatst hier30 mei 2024
Laatste aanpassingwoensdag 30 augustus 2023 om 17:47
De Stier – algemeen
De Stier is een aardteken en wordt door Venus beheersd. Hij verenigt het mooie, het genot, sterkte en stabiliteit. In het leven net als in de liefde hecht hij grote waarde aan esthetica en genot, maar ook aan zekerheid, vooral op financiëel gebied. Tot zijn bijzondere vaardigheden behoren conditie, bestendigheid, overgave-gevoel en zin voor schoonheid.

Hij verliest bijna nooit zijn zelfbeheersing en woede-uitbraken komen bij hem niet vaak voor. Als men hem echter te zeer prikkelt kan de woede-aanval deste heftiger uitvallen. Dan moet u op uw tellen letten. Zijn huis zal hij smaakvol inrichten en versieren met kostbare dingen. Hij houdt van zijn huis, zijn tuin en zijn gezin. Met zijn lieflijke aard en zijn familiezin verwent hij zijn geliefden die zich in zijn omgeving erg thuis en geborgen voelen . Ook als gastgever is zijn kennis opmerkelijk. Hij maakt indruk met zijn mooie huis, zijn culinaire delicatessen en de beste drankjes. U kunt zich gelukkig prijzen als u door een Stier wordt uitgenodigd. Men zal nog lang napraten over de feesten van een Stier want ze zijn aan perfectie nauwelijks te overtreffen.

Door zijn kwaliteiten lijkt hij voor bepaalde beroepen als geschapen. De ideale beroepen zijn: binnenhuisarchitect, leraar, kok, kunstenaar, visagist en acteur. Voor de Stier is het belangrijk een verbinding van zekerheid en creativiteit in het beroep te hebben. Omdat een Stier erg doelgericht is, zal hij al zijn voorstellingen kunnen omzetten.