Partyflock
 
Profiel · 166305

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 14 juli 2012: Noisekick's Ontbindingsdrang, Crystal Venue, Culemborg

Statistieken

130365·pagina's bekeken
4·foto's
19Partyflockvrienden
2·favorieten
129·evenementen bezocht
3·oude interessante evenementen
19·winactie deelnemingen
2·flocks
178×geciteerd
146·opmerkingen
34·waarderingen
966·forumberichten (onderwerpenlijst)
14·flockberichten (onderwerpenlijst)
1×negatieve karma
1·negatieveling
7951·privéberichten verzonden
7829·privéberichten ontvangen
Soms kan je verdwalen .
Wijk je af van de geëffende paden zonder besef waar je in terecht zal komen .Niet zozeer bewust , maar meer leunend op “ vrienden “ die ook dit pad verkiezen .
Om dan weer terug te komen op het rechte pad is moeilijk, aangezien je blind gevaren hebt op de aanwijzingen die je op dat moment toegereikt kreeg .

Je hebt niet eens gezien wanneer je de verkeerde afslag hebt genomen .
Ongetwijfeld heb je niet eens geweten hoe lang dat pad kan zijn en waar hij zoal eindigt .
Voor een buitenstaander een moeilijke weg maar waarschijnlijk in jouw geval de weg van de minste weerstand . Een doodlopende weg met kronkelende paadjes langs de schimmige dorpen Nutteloos , Waardeloos , Werkeloos en Zinloos en het verlaten spookstadje Kansloos . Uiteindelijk eindigt de reis in Niets .
Na Niets kom je Nergens.

“ Niets “ klinkt prettig in de oren van mensen die niets willen , niets willen hoeven en niets willen moeten .. De mensen die in Niets blijven hangen zijn vaak al te ver afgedwaald en denken Nergens meer te komen .
Is het niet eenzaam in het Niets ? Of hang je er graag rond met alle andere doellozen . Is het een prettig gevoel om niet vooruit te hoeven denken ? Bij de dag te leven en maar zien wat er op je pad komt .Weet dat er Niets op je pad komt als je Nergens begint . Is dat een zinvolle invulling van je bestaan ?

Sommigen vinden na een moeizame zoektocht de goeie weg weer terug .
De gelukkigen die halverwege tot inkeer komen en beseffen dat het ook anders kan ( als je maar wil )

Des te lastiger aangezien de terugweg uit Niets via een omweg gaat .
Je moet ten eerste de afslag “ Wilskracht “ nemen. Eenmaal op deze weg ga je via de dorpen Moed en Kracht waarbij je op de rotonde Kansen je nieuwe Doel kan bepalen .
Vaak genoeg zijn we in het verleden op deze rotonde geweest .Je hebt ze wel gezien , die rotondes , maar je hebt ze niet genomen . Eeuwig rondjes rijden en niet kiezen welke afslag te nemen om uiteindelijk terug te keren via een ventweg richting Niets .

Alhoewel wij niet dezelfde route namen liggen onze wegen hemelsbreed niet ver van elkaar .Te ver om je op te halen maar dichtbij genoeg om je een handreiking te geven .
Ik zal liegen als ik zeg dat de normale weg gemakkelijk is .Vooral na dwalingen en omzwervingen valt het vast niet mee om zelf weer je positie te bepalen en zorgen dat alles weer op de rit zit .
Opgescheept met een berg bagage maar helaas zonder spannende reiservaringen om te delen .

Wij willen niet weten hoe het voelt om Nutteloos of Kansloos te zijn .
Wij willen het succesverhaal horen van iemand die de bordjes verwisseld heeft: Kansloos, Nutteloos, Waardeloos en Zinloos voor Waardevol, Nuttig , Kansrijk en Zinvol .

Wees niet bang om alleen te moeten gaan op je weg .
Wij maken het pad begaanbaar en helpen je mee de juiste keuze te bepalen op basis van gezond verstand en intuïtie. Zonder voorbij te gaan aan jouw mogelijkheden en interesses .
Bepaal je route en kijk niet achterom .
Juist nu is het belangrijk om je ogen te openen en je niet blind te staren op mensen die het zogenaamd beter weten maar in feite niets goeds met je voor hebben .

Eenmaal op de juiste weg aangekomen zul je zien dat er zoveel meer is dan de dorpjes Zinloos en Waardeloos .
Investeer in de route Wilskracht en je zal zien dat deze weg leidt tot zoveel meer .
Zien doet geloven , vecht voor jezelf en je beloning zal groot zijn.