Partyflock
 
Profiel · 1264970
Profielafbeelding · GirlonGirlSecrets.com
Where women will be Teased and Pleased... Kom jij ook???
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
WoonplaatsDen Haag (Zuid-Holland)
LandNederland 🇳🇱
Beroep21+ Exclusive and Erotic LadiesClub for openminded woman
Geboortedatum
Leeftijd42
Geslachtvrouw
Geaardheidbi
Organisatie
Lid sinds18 september 2011 16:37
Statusinactief
Laatst hier2 november 2015 20:07
Laatste aanpassingzondag 18 oktober 2015 om 16:14

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 14 november 2015: GirlonGirlSecrets Ladiesnight, Paradise Club, Den Haag

Statistieken

13434·pagina's bekeken
90Partyflockvrienden
16·favorieten
17·evenementen bezocht
10·oude interessante evenementen
4·winactie deelnemingen
1·poll
25×geciteerd
151·opmerkingen
5·waarderingen
2·forumonderwerpen
9·forumberichten (onderwerpenlijst)
10×positieve karma
6·positievelingen
2×negatieve karma
2·negatievelingen
1673·privéberichten verzonden
297·privéberichten ontvangen
:lief: GIRL ON GIRL LADIESNIGHT :lief:


*** THE most exclusive, naughty and erotic women only party of Europe! ***

Op 15 november 2014 zal er een avond zijn die alle (stoute) dromen overtreft! Laat je meevoeren naar een Fata Morgana, waar alle erotische fantasieën werkelijkheid worden. Speciaal en alléén voor dames heeft GirlonGirl-Dating.com een concept ontwikkeld, dat het gevoel van erotiek tussen vrouwen zal versterken. In een omgeving omringd met mooie vrouwen zul je een belevenis ervaren waar je nog avonden van zult nagenieten…

Op Girl on Girl Ladiesnight verwennen wij alle dames op onze exclusieve ‘Ladies Night’. Wij zorgen steeds voor een spetterende avond, heerlijke hapjes en drankjes, een stout cadeautje voor alle dames, DUO-Act contest met veel prijzen, GRATIS Erotische fotoshoot en nog veel meer voor een ALL-INCLUSIVE Prijs!!

Op een schitterende locatie in Den Haag vol ambiance kun je de gehele avond heerlijk genieten van TOP DJ's. In de late avonduurtjes zullen alle vrouwen zich gaan omkleden in hun allermooiste lingerie. Bovendien zijn er diverse faciliteiten aanwezig, die het gevoel van erotiek tussen vrouwen versterken.

Dresscode:
Themakleding (niet verplicht) Sexy Nurse, stoere politieagente, of Kamermeisje... welke rol jij maar zou willen vervullen!
Dress LESS, dress sexy to impress... Deze avond staat in het teken van verleiden maar bovenal... je SEXY voelen! Kleed je daarom dan ook in je meest sexy outfit. De bedoeling van de BiCurious Ladies Night is dat iedereen naar mate de avond vordert zich omkleedt in lingerie. De deur-diva heeft de uiteindelijke beslissing.
Baggy Jeans, sneakers of casual wear zijn NIET welkom! Meer informatie omtrent de dresscode kun je op www.GirlonGirl-dating.com vinden.

GRATIS Erotische Fotoshoot
Ook op deze Girl on Girl Ladiesnight editie kunnen de gasten van Girl on Girl zich vooraf opgeven voor een heuse Erotische Fotoshoot! Zou je op eigen initiatief een fotoreportage laten maken dan kost dat meestal veel geld, maar niet op Girl on Girl Ladiesnight want hier is deze fotoshoot GRATIS!

GRATIS VISAGIE!!!!
www.metamorfose18.nl / Metamorfose Fotografie & Styling zorgt tijdens Girl on Girl Ladiesnight voor een foto make-up en advies.

Wij verheugen ons op 15 november........ jullie ook? xx

Girl on Girl Ladiesnight, where women will be Teased and Pleased!