Partyflock
 
Awakenings

Het was lang uitkijken naar deze avond aangezien het laatste westergasweekend in april was. Om ongeveer half twaalf kwamen we binnen en bestelde meteen wat te drinken. Het bier was erg lauw en de cola die werd geschonken was volgens mij 3s cola, niet te zuipen was het. Qua decoratie leek het deze keer ook wat tegen te vallen maar de jonge Oliver Kucera wist ons toch wel goed te vermaken met zijn openingsset.

Sparkling Paul, 8 oktober 2005 16:13
Awakenings

Zo mensen dat was wederom weer een avond zoals we dat kunnen verwachten van Monumental. Wat betreft decoratie was het weer net wat anders dan de vorige keer en volgens velen beter omdat je nu in het midden de vrije ruimte had en er daardoor toch meer een party sfeer ontstond.

We kwamen binnen bij Joris Voorn die lekker diep draaide en heerlijke platen in elkaar mixten, een goede opwarmer zoals die ook met oud en nieuw deed, diepe bassen met lekkere vocals.

Sparkling Paul, 16 april 2005 21:36
Awakenings

Zo zo dat was me weer een Awakenings zoals het hoorde. De pond ging elke drie kwartier tussen pier zeven en acht. Dit stond goed aangegeven en de vertrektijden waren dan ook stipt op tijd. Eenmaal aangekomen hoefde je maar heel kort te wachten voordat je gefouilleerd werd. Bij de ingang werd je meteen geconfronteerd door mooie dames die je een hand met paaseitjes gaf (om precies te zijn 7).

Sparkling Paul, 12 april 2004 19:14
FeestDatumAuteurPublicatie
AwakeningsSparkling Paul8 okt 2005
AwakeningsSparkling Paul16 apr 2005
AwakeningsSparkling Paul12 apr 2004