Partyflock
 
@fterclub Zino

zondag ochtend 05:45:

amaai, wat was t vroeg deze ochtend, ik voelde aan elk deel van me lichaam dat t eigenlyk veelste vroeg was. Togh maar ondanks dat, uit me bedje gestrompeld en een verkwikkende douche bracht me al een stuk dichter bij het wakker gedeelte van de dag. Snel wat eten, even lifestream: Zino geluisterd om me echt volledig te overtuigen dat ik weer is ging. Hup ff haartjes doen, alles poetsen en te veel parfum op doen en klaar voor vertrek. Maar. wat was dat? t regende :(.

Kleine Bartje:P, 25 februari 2007 17:40
na een een dag werken was het dan togh zo ver, we gaan naar now en wwwwwwwwwwooooow. Eindelijk is kijken of het egt zon super tent , zoals iedereen t zegt. paar uur later en een stuk of wat kilometers gereden kwamen dan eindelyk aan en begon het feest. Meteen by de ingang was mij duidelyk dat dit niet een gewone tent is: het uiterlyk de verklede mensen en de sfeer was egt super. En we waren nog niet eens op de dansvloer.

Kleine Bartje:P, 28 mei 2006 14:23
Francois solo

na, een hele dag uit me dak gaan met de muziek van Wc experience in het gat ryen, togh even gaan eten en by slapen. toen was het tyd om togh ons egt klaar te maken voor Zino. na de nodige opfrissingen de trein gepakt en ons geplaatst voor de deur. toen was de tyd eindelyk daar dat we naar binnen mochten. en klaar om los te gaan. meteen in het begin was het vollen bak stampe. op de beats die we van francois gewend zyn. helaas werd t wel laat druk.

Kleine Bartje:P, 30 april 2006 16:04
FeestDatumAuteurPublicatie
@fterclub ZinoKleine Bartje:P25 feb 2007
Negerzoenen en blanke vlaKleine Bartje:P28 mei 2006
Francois soloKleine Bartje:P30 apr 2006