Partyflock
 
Heb jij dat ook wel eens gehad? Een feest dat in het eerste kwartier flink verpest lijkt en dat zelfs de lange wacht rij (die achteraf wel meeviel) bij de nota bene gratis hotdog kraam al een reden tot kritiek was. Nou wij hadden het vrijdag 23 september op 18 jaar illusion, het verjaardagsfeest van de trendsettende (trance)club gelegen in Lier (België). De voorgaande edities van dit evenement waren de reden tot hooggespannen verwachtingen.

Pat B, 25 september 2005 23:24
Bassrulers

Bassrulers in Bergen op Zoom

“Bergen op Sloom” is het meest gebruikte cliché om de uitgaansmogelijkheden in deze stad te typeren. Cafés`s gevuld met skihut en R&B toestanden staan centraal en dance music wordt alleen gedraaid op de dansschool wanneer er Engelse toeristen op bezoek zijn. Toch zijn er wel bepaalde goede initiatieven. Bijvoorbeeld D-fusion die met zijn meer underground muziek een hoop club en techno liefhebbers tevreden kan stellen.

Pat B, 18 september 2005 22:19
XXL

Mijn moeder zegt wel eens dat al die herrie (lees house muziek) toch allemaal hetzelfde klinkt. Was mijn moeder afgelopen zaterdag 14 mei mee gegaan naar XXL dan kon ik dat verder niet ontkennen. Bij het inlopen van de zaal viel het geluid mij meteen op en echt niet omdat het zo vet klonk.

Is deze negatieve start ,over het bijzonder slechte geluid, van dit verslag een voorbode voor nog meer slechte woorden over het feest van club x in de Waagnatie (Antwerpen).

Pat B, 17 mei 2005 19:09
Illusion

Een tien is voor god. Een negen voor de meester. Maar daar tussen in zit Illusion re:activated met een dikke negen en een half. Vrijdag 24 september werd het aanwezige publiek in het Sportpaleis te Antwerpen getrakteerd op een geweldige avond die niet snel vergeten zal worden.

Normalitair zou deze avond 17 jaar Illusion hebben geheten. Maar dat was niet het geval. Dus van te voren liep de geruchten machine weer eens op volle toeren.

Pat B, 25 september 2004 15:12
Club-X

CLUB XXL – 30 MEI – WAAGNATIE - ANTWERPEN

Hardcore in Antwerpen… Dat was legendarisch want wie herinnert zich nou niet de Global Hardcore Nation feesten? Inmiddels zijn we wel een paar jaar verder maar blijkbaar leeft de legende nog steeds. Althans dat beweren de mensen van de nieuwe Club X in Tilburg.

Diezelfde mensen vonden het nodig om België nog eens aan te doen voor een knallend hardcore feest.

Pat B, 1 juni 2004 13:21
FeestDatumAuteurPublicatie
Illusion 18 Years CelebrationPat B25 sep 2005
BassrulersPat B18 sep 2005
XXLPat B17 mei 2005
IllusionPat B25 sep 2004
Club-XPat B1 jun 2004