Partyflock
 

68 opmerkingen

Fraaie serie foto's...
Complimenten voor Beckham (y)
Tering, wat een vette serie... Je had een goeie leermeester bij je! (Y)

echt super... :) PF is proud!
 
En voor Lange natuurlijk

Good Job Guys (Y)
 
Ja, leuke serie, absoluut. En ook een knappe decoratie, het mag gezegd worden !
Zeker weten. Ik ben er zelf niet geweest, maar ik denk dat deze foto's een zeer goed beeld geven van het feest, de aankleding en de mensen :)

SUPER!!!!!!!
 
petje af :)
 
Vooral die foto's van Beckham zijn echt super (die overzichtsfoto's) :D good job
Dat waren ze weer, echt hele gaave foto's!!
Krijg weer helemaal kippevel ervan! :D
Klasse Lange en Beckham! :)
Groot applaus voor Beckham & Lange :D
 
*clap* *clap* *clap* (Y)
 
Hmpf.. ID&T heeft 35 van onze mooiste foto's (29 van mij) geconfisqueerd voor eigen gebruik:
komen waarschijnlijk op de ID&T site te staan en wij mogen ze niet plaatsen.. :(
laatste aanpassing
 
tja...
ook die van mij en mn 'zustertje' ?
 
Yup, ook die..
 
Coollle foto's Lange en Beckham.. Alleen ik mis er een paar. :vaag:

Heb toch de avond soms anders mee gemaakt.
En dat nuchter
Dat was de deal Lange en daar moet je dan achteraf niet over gaan klagen. Dan hadden jullie die deal nooit moeten maken en stonden er nu nul digitale foto's, hooguit wat ingescand wegwerpcamera werk.
laatste aanpassing
Ik zou het als een compliment zien.

En het zijn zekers gave foto´s ja(y)
ik ga met Koenie mee
zeker dat het mooie foto's zijn geworden
vooral van t feest zelf,

petje af hoor...
 
Hmm, mij was over de deal ten tijde van het maken van de foto's niets bekend.. Maargoed, dat is tussen Electra en jullie denk ik..
Misschien zou je je gedachten willen laten gaan over het nut dat het voor ons heeft om ons beeldrecht af te staan zodat een andere site daar beter van wordt?

Is het vanuit ons oogpunt niet veel logischer dat iedereen die foto's wil zien maar gewoon naar ID&T komt???

En in plaats van jullie op de perslijst te zetten hadden we ook nog twee VIP kaarten a 100 euro per stuk kunnen verkopen. Goed beschouwd ben ik eigenlijk heel dom geweest...;-)
 
whehehehe eigenlijk wel :P ;)
 
de foto´s zijn zeker heel mooi geworden..maar geven naar mijn mening een geheel verkeerde indruk van het feest...

niet iedereen vond het zo geweldig, waaronder ik...mischien waren mijn verwachtingen te hoog?

is ook niet helemaal aan ID&T aan te rekenen..de Arena vond ik gewoon geen geschikte lokatie, maar dat is mijn mening..

waarom ik er zaterdag weer ben? ik had combi-kaarten...en zaterdag is de muziek iig naar mijn smaak:-)
laatste aanpassing
 
Pfuh, ID&T moet nie mauwen met die foto's. Er komen GVD weer 734 PF-ers zaterdag. Dus waarom zo moeilijk om een paar fotootjes hier :D

Alleen qua entree is dat al 734 x (minimaal) 55 Euro = 40.370 Euro !!!
laatste aanpassing
ID$$T laat dus gewoon weer zien dat het wel een paar geldwolven zijn.

foto`s confisqueren van een amateur-partysite, sjonge jonge hey, waar was jullie eigen fotograaf ?? lag ie dames in het wit te palen ofzo ?????

beetje jammer weer van de "iedereen is vip bij ons"(quote uit Vrij Nederland) organisator
Snap ik uk, maar zouden die 734 mensen niet naar Black gaan als er geen PF was? Dat is de vraag die je misschien moet stellen... anyway... de foto's staan hier goed. Ik heb er alleen geen zin in om verwijten te krijgen terwijl ik PF een gunst verleen. Zo simpel is dat...

Jeffrey, je hebt gelijk jongen! Dank voor je constructieve bijdrage...
laatste aanpassing
2tjeerdo Maar dankzij partyflock en je zelf sta je nu wel een keer op de foto :P
laatste aanpassing
ik hoef geen gelijk, ik geef me mening

of mag dat ook niet meer tegenwoordig ???

oja, mag ik wel me digicam meenemen voor persoonlijk gebruik of mag ik die dan rechtstreeks inleveren bij binnenkomst zaterdag ???
En laat ik daar nu helemaal niet zo blij mee zijn. ;-) Ik hoef niet zo nodig met mijn bolle kop in beeld. Blijf liever een beetje zwart-wit anoniem achter de schermen met een zonnebril op. Dat was tenminste een foto waarbij de herkenningsfactor nul was...:-D

2 Jeffrey: alle digitale camera's zijn verboden. Slechts voor PF, s2d en clubcharts is een uitzondering gemaakt... als het een mooie digicam is mag je hem zeker meenemen. Deze geldwolf kan er wel eentje gebruiken voor als hij op vakantie gaat. ;-)
laatste aanpassing
2 tjeerdo wat boeit jou het dan als er mensen van pf op ID&T loopen te zijken:D

En dat je een dikke kop heb dat zeg ik niet dat zeg je zelf :P
laatste aanpassing
Jij denk zeker dat je zoon ding niet binnen krijgt he ;)
potverdorie :S

heb ik er net een aangeschaft mag ie niet mee naar binnen :(

en kan deze geldwolf voor mij geen uitzondering maken ???? :) :) :) :)
Neej denk het niet moet die geld voor hebben:@
 
Hij bedoeld alleen, dat als hij jou binnen ziet met digicam, dan pakt hij hem en neemt hij hem mee op vakantie voor zichzelf.

"WIJ" moeten dus gewoon blij zijn met Tjeerdo dat hij dit geregeld heeft!

Dus Tjeerd! Bij deze (Y)
Ik vind dat zeiken zo makkelijk. De Nederlandse partyganger is zo verwend dat hij/zij het niet eens doorheeft. Ik was twee jaar geleden in Engeland waar de meest geweldige namen op Gatecrasher stonden, maar de organisatie was zoals wij die zes jaar geleden deden en dat voor 180 gulden per ticket! %-)

Misschien is het beroepsdeformatie maar wat we afgelopen zaterdag voor een productie neer hebben gezet lukt geen enkele andere dance-organisatie ter wereld. Een jaar geleden had ik nog getwijfeld aan deze uitspraak, maar ik heb nu genoeg gezien in eigen land en buitenland om daar zeker van te zijn.

En dan vind ik het jammer als men toch weer iets gevonden heeft om even lekker over te kunnen klagen, zoals een dertigtal foto's die wij graag op onze site wilden hebben als tegenprestatie.:-( Misschien moet iedereen maar eens een jaartje in Hongarije gaan wonen ofzo, misschien wordt het dan wat meer gewaardeerd wat je doet.

...En natuurlijk pak ik die digicam niet af. Zelfs als de security het ziet en in beslag neemt krijg je hem na afloop gewoon terug. Maar dat is dus je eigen risico.
laatste aanpassing
zolang ie maar mooie foto`s maakt in een mooi vakantie oord vind ik alles best ;)\


cool, hongarije :D
kost een biertje 15 cent :D

Tjeerd, ik vind dat id$t zeer goeie feesten geeft dat op de eerste plaats.
maar als ik lees in Vrij Nederland dat Sensation de Albert heijn onder de dance feesten is dan komen alle haren op me rug wel ff rechtop te staan hoor.
en inderdaad, nederlanders zeiken graag, niks is goed en de toilleten zijn ook kut, muziek was kut, garderobe was kut en het drinken was te duur.
nou ben ik snel tevreden en maak me eigen feest wel maar jullie zijn zo groot, de grootste mag ik wel zeggen, hebben jullie dan echt die 30 foto`s nodig van PF als tegenprestatie ?? het zijn super mooie foto`s geworden en zeer netjes allemaal dus het is juist een super reclame voor jullie die heel weinig heb gekost (paar gasten/pers-kaarten denk ik)

begrijp me niet verkeerd hoor want jullie flikken het toch maar weer om die arena 2x vol te krijgen met een wervelende show (wat ik gehoord heb)
laatste aanpassing
 
Tjeerdo > Verwijten maken doe ik verder niet. Ik weet zelf ook wel dat ik 1 van de vele mongolen ben, die steeds weer in jullie trucjes trapt. Ik bedoel, laten we eerlijk wezen, wat moet je met een DVD van een feest als helemaal geen DVD-speler hebt ?? :S

Maar goed, jij weet net zo goed als ik, en als iedereen hier, dat ID&T een bedrijf is wat winst wil maken. En als je dat kunt doen door mensen een leuke avond te geven, dan is dat mooi meegenomen.
Ik snap nog steeds de reden van het niet toestaan van het maken van foto's met digitale camera's niet... teveel foto's zouden een slecht imago van het feest kunnen verspreiden? Lijkt me heel sterk dat als Jan-boerenlul wat foto's van z'n vrienden en de lasers op z'n site zet (die mooier worden dan wanneer hij ze met een wegwerpcamera maakt en inscant) dat daardoor minder mensen naar een feest zouden komen...

en waarom mocht dit 2 jaar geleden nog wel op alle feesten?
2 uk: misschien tijd om een DVD speler aan te schaffen? Niet dat het mij uitmaakt, maar koop jij tegenwoordig nog cassettebandjes...

Video gaat er toch uit binnen afzienbare tijd en de DVD is op zich een prachtig medium...;-)

2 Gold: Toevallig de spread in de Nieuwe Revu gezien deze week??? :-( Zij komen dus nooit meer binnen. Met een digitale camera kan je printwaardige beelden maken en verliezen wij dus de controle op ons beeldrecht tegenover de pers. Alle bezoekers geven ons stilzwijgend toestemming om hen te portreteren. Dat doen ze aan ons. Niet aan iemand van bij wijze van spreke een christelijk dagblad die ongestoord zijn gang kan gaan en allemaal wappie mensen op de foto zet.

Vervolgens komen die foto's in de publiciteit en versterken ze weer het negatieve beeld dat men van de dancescene heeft.

Iedereen roept dat de burgemeester van Zaandam een lul is, maar niemand vraagt zich af hoe het komt dat die man zo'n beeld van dancefeesten heeft.

Het is een lang verhaal en er zitten veel haken en ogen aan, maar het komt erop neer dat wij controle willen houden over de beelden op onze evenementen en dat de digitale camera's van tegenwoordig bijna zo goed zijn als professionele camera's.
laatste aanpassing
 
Zolang jullie je feestjes zo prijzig houden, moet ik me met VHS banden behelpen :p
laatste aanpassing
 
De DVD speler krijgen we gratis bij Innercity 2002 :D
Ja tjeerdo (Y)maar toch snap ik het niet dat niet gewoon maar een beetje mag schieten zonder probleemen :S:S:S
jongens, zo moeilijk is het toch niet?
ID&T is in het verleden in een slecht daglicht komen te staan door foto's van hun feesten.
Om dit te voorkomen hebben ze het heft in eigen handen genomen en besloten dat er geen foto's meer gemaakt mogen worden door jan en alleman.
Wees gewoon blij dat ze partyflock foto's laten en so what over die par foto's die opgeeist worden?
Je kan ze toch ook op de ID&T site bekijken.
Het is kinderachtig om eerst een deal te maken en dan te gaan zeiken.
Das mijn mening :-)

Edit: Tjeerdo had zijn reply ineens langer gemaakt en nu lijk ik spuit elf :S :)
laatste aanpassing
Tjeerdo> Okee, daar zit wel wat in, dat moet ik toegeven. Maar hoe zit het dan met 'gewone' camera's (niet digitaal en niet wegwerp), mogen die eigenlijk wel?
 
Dat vroeg ik me dus ook af...
Ik wil gewoon wat kiekjes maken voor bij mij op de plee te hangen.. Voor bij de andere (o.a. ID&T) feestjes van de afgelopen 10 jaar.
laatste aanpassing
Zoals altijd lijden de goeden onder de slechten...
Bronco> Jaja, ook bij mij zit er wel wat eigenbelang bij, eikeltje dat ik ben ;),
ik zou het ook leuk vinden om voor mn eigen site foto's te maken, Gilles de Smit en Irfan van Ewijk waren er heel enthousiast over in ieder geval toen ik er 2.5 jaar geleden mee begon :P
ik hoop dat je een regeling kan maken, maar vrees het ergste.
Succes! :-)
2 Gold: ik snap het wel, maar daar zit dus het probleem in. Tegenwoordig is de techniek zo verfijnd dat ook een 'gewoon fototoestel' haarzuiver fotograferen mogelijk maakt. De security krijgt opdracht om alles wat niet als een wegwerpcamera eruit ziet in beslag te nemen. Je kan proberen het naar binnen te smokkelen maar dat is dus voor eigen risico.

Daarbij zullen wij websites waarop digitale foto's staan die zonder onze toestemming genomen zijn moet dwingen deze foto's eraf te halen. Hoe vervelend dat ook is voor de eigenaar.
dus een gewone huis, tuin en keuken camera, met een rolletje mag ook niet ?
dus wegwerp MAG op Soap?

:/
(die gekke dingen maken echt super goeie foto`s, en op het net zetten hoef ik niet :) als ik maar een mooie herinnering heb :D
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
mischien een idee om "betrouwbare" fotografen op te zoeken Tjeerdo ?
niet jan en allemal van dit en dat weekblad enzo :S
die dan gekoppeld worden aan een bepaalde organisdatie die gecontrolleerd foto`s kunnen maken voor jullie en de organisatie in kwestie :)
zo heb je een controleerbaar product zonder al te veel rompslomp :)

bv de telegraaf (ik weet dat ze niet binnen mogen) die maken er een zooitje van :S
en dat soort bladen meer :(
Tjeerdo heeft gelijk!

We mogen blij zijn met de foto's op partyflock! Die andere 35 foto's kan je ook nog zien alleen ergens anders, wat maakt dat uit dan. Zelfde geld stond hier geen enkele foto van sensation op partyflock. Soms zeuren de partyflockers toch te veel en dat is MIJN mening!!
Tjeerdo> Ok! Gelukkig is de kwaliteit van wegwerpcamera's de laatste jaren ook wel iets beter geworden :P Zijn wegwerpcamera's dit jaar eigenlijk wel toegestaan op Thunderdome?
discord, ik heb laatst iemand gesproken die voor id-t foto`s maakt, en believe me...it`s a proffesional!!
heb werk van m gezien
de mensen achter partyflock hebben denk ik netjes bewezen dat ze goed kunnen omgaan met de verantwoording :)
hahaha... wordt het ineens Tjeerdo's vragenuurtje? %-)

Zelf werken wij met Rutger Geerling (www.rud-gr.com), Marcel Koppen en Mario Elshout (www.fototoko.nl). Dat zijn veruit de beste partyfotografen die er zijn naar mijn mening. Mario fotografeert sinds kort digitaal, de andere twee fotograferen op dia.
 
Dia is idd erg mooi, mijn vader (lekker boeiend trouwens %-) ) heeft zo ongeveer heel de Alpen op dia staan en nog veel meer bergen, hehehe, is er mooi allemaal.
Tjeerdo Wever, je bent mijn laatste vraagje nog vergeten :P De terugkeer van het gabbergevoel moet natuurlijk wel op de gevoelige plaat worden vastgelegd :)
Ja Rutger was dat ja.....nou weet ik ut weer...
 
Klasse-foto's Beckham en Lange! (y)

Laten we nu gewoon blij zijn dat Tjeerdo het voor elkaar heeft gekregen dat Partyflock op Sensation welkom was met camera's.

En dat ID&T er een aantal zelf wil gebruiken is geen reden om te klagen, maar een groot compliment. :)
2 Gold: Daar kan ik niets over zeggen. Dat is Irfans divisie en die heeft zijn eigen regels...;-)
:)
Misschien is het een dom idee, maar dat mogen jullie zelf uitvechten: foto's op PF voorzien van url van id&t site, zelfde foto's op id&t voorzien van PF-link. Zijn we allemaal van het gezeik af.
ik krijg zo langzamerhand toch een beetje de indruk dat ID&T een organisatie is van egoïsme en commercie. welke andere organisatie klaagt over pf'ers met digitale camera's? dit is toch weer anti-reclame voor ID&T, vind je niet? zo krijgt ID&T weer een naam.

anyways, kort samengevat vind ik het echt gezeik.