Partyflock
 
Harmony of Hardcore
5 december 2023
georganiseerd door Site Site

Festivalterrein De Roost (buiten) op de kaart
Keldonkseweg 8
Erp
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Harmony of Hardcore

Uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 72,50
Voorverkoop 2:€ 75,-
HOH + 7th Sunday Festival, passepartout:€ 115,50
HOH + 7th Sunday festival, passepartout:€ 119,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

71 waarderingen

Arjan Beukpad
Zelden zo gelachen
Patis@live
Beste HC buitenfeest keer op keer!
Industricy
Het was heel moeilijk om van de parkeerplaats naar het terrein en terug te lopen met een rolstoel. Op het terrein deels ook. Heel jammer.
next gen ging wel hard! terror op zn tijd ook wel lekker.. Vince helaas gemist.. maar goed vermaakt, lekkere harde snelle beats gehoord.. love it!
Dreammatch
Next Gen stage was voor ons de place to be. Heerlijk genoten weer van me favo DJ's
[NL]Ne­ophyte­_­records_­1982[NL]
Goed feestje
Erichh
Harmony zoals altijd weer geweldig. Nog nooit meegemaakt dat de hekken later open gingen en binnen na de kluisjes en munten stonden ook nog hekken. Liepen pas 13.45 uur het terrein op. Lekker voor de DJ's die openen.. Next gen was gruwelijk en wat een geluid zeg, met name 's avonds. Mad Dog en Neophyte ook smullen. Millennium Mountain helaas echt te populair voor de kleine hoeveelheid ruimte op die berg. Kan 1 van die stages met uptempo rommel niet plaats maken voor een grotere Milennium stage? Harmony, uiteraard weer tot volgend jaar.
Mr Floppy
jammer van het vele water met gier op de mainstage, parkeerplaats had ook wat beter geregeld mogen worden,
BlueBastard
Next gen was het beste! Platte vloer dit jaar + super geluid. Geluid op main was niet zuiver. Helaas veel te veel stages met bagger uptempo. Maar door de next gen toch een super editie.
Terrorpride
Het binnenkomen was slecht geregeld waardoor je meer dan een uur verloor, het festival zelf was weer geweldig, alleen jammer dat sommige dj’s toch uitschoven naar een up-tempo stuk in hun set.
Edisfred
Super zonnig dagje, lekker staan beuken, met iedereen. Top! 👊🏻😃 Net als gewoonlijk, weer tijd te kort. Tot volgend jaar 😃
Muziek was geweldig goed, sfeer zat er goed in, toiletten waren schoner over dr hele dag dan andere jaren jammer dat ze zo ver uit elkaar lagen, de toiletten dan... goeie dj's, ik heb me fantastisch vermaakt! Volgende Harmony ticket alweer in de pocket!!! See you next year🤩😍
Pepsi.
te druk
TH-PACkMAN
Binnen komen duurde wat Maar eenmaal binnen op en top genoten
Anco
Geluk gehad met het weer, teveel area's naar mijn idee. Voornamelijk op de millenium mountain, next-gen & oldschool gestaan. Main was echt flut, teveel stilstaande mensen. Millenium mountain wel erg stijl om los te gaan..
Miloutje
Genoten!!
Wat een feest. Goed geluid overal. Leuke mensen en de next-gen stage was de hele dag vlammen. Dikke prima!
joop desloper
goed
raver.fr
Great fervent & devoted audience, great sets (mainly holdschool, next-gen & frenchcore for me), great vibes. Still my favorite outdoor hardcore festival.
*#Nadine#*
Paul de volgende keer weer op de main aub...
jordy_296
Heel erg goed feest. De stages waren mooi, het geluid was niet hard maar wel prima, next-gen beste stages met goed geluid, sfeer was goed maar jammer genoeg wel veel dagjesmensen en buitelanders die het dan toch wel weer beetje verpesten. Een groot nadeel heb ik nog. Van parkeerplaats naar de ingang was 50 minuten lopen. Laat staan terug toen het feest voorbij was😡. Voor de rest een geslaagde dag.
DJ Skullz
Op naar volgend jaar :)
Gina MoH
Kurwa raketta 🚀🚀
Sjoko
Super ver lopen van de kiss & ride, 1uur in de rij gestaan, net zoals vorig jaar. buitendat was het verder geslaagd, kilometers gemaakt, veel niet gezien helaas
Struissie
Top! Millennium, super vet maar wordt veel te klein…
Hardco
Wat een knaller van een editie!! Geluid was overal geweldig, zoals het hoort. HOH is en blijft het beste festival ❤️
ivanov (party paps)
Parking 5 zou met bus van parking tot festival zijn jaja te Voet kunne gaan bijna 4km gewandeld en dan nadien nog is terug en daar moet je 15€ voor betalen nooit mee gemaakt Was mijn 10de harmonie maar wel mijn laatste 1 woord schande al de andere jaren op parking tegen het festival mogen staan en nu ineens niet meer terwijl erop die wei nog plaats genoeg was want we moesten er ook langs na de wandel tocht van bijna 1u dikke vinger harmonie
Raoullala
Zelden zo gelachen
Elke09
Was een top feestje 🥳😎🤪 ervaring rijker
Mooi aangekleed feest. Daar is liefde geld en aandacht in gestoken. Voldoende toiletten. Ruim opgezet. Geluid was goed, behalve in de happy harmony tent. Dat was echt jammer. Verder geen commentaar. T was top. Liefde, plezier en aardige mensen beleefd.
RvH:bounce:
Het was heel druk bij de ingang en op vele andere plekken op het terrein denk o.a. aan de mountain en redelijk wat modder overal. Genoten bij de oldschool en in de avond bij de main, lekker geluid daar vanaf de avond, Alleen dat vreselijke nieuwe munt/beker systeem baba echt irritant... De sfeer was redelijk tot goed overal.!
'VanDal' :banana:
Next gen all day beste sfeer, geluid ook lekker
Inmiddels wel veel te druk. Locatie past niet meer met aantal bezoekers.
TeRRoR-specht
Wat een sfeer weer op de millennium :respect: deze area verdiend alleen wel echt een (grotere) plek beneden op het terrein..millennium is echt uit het mountain jasje gegroeid.
nyo-ig
millenium mountain was echt millenium heerlijkheid! frenchcore muziek kwam niet over. footworx is opeens geen schranz meer maar uptempo.. prospect altijd goed. genoten
Renzu
Heerlijk weer!
Credo
Top editie weer. Millenium stage weer het beste. Tommyknocker altijd goed. Zoals anderen ook al aangeven, misschien millenium stage naar een grotere plek de volgende keer
Nard :bounce:
11de keer Harmony voor mij en zeker een van de betere qua geluid en sfeer enigste minpunt was de binnenkomst dat duurde veel te lang 🎉🎉blijft het feest van t jaar voor mij 🔥
Miss Keaut
Zelden zo gelachen!
Catiej
Ik begrijp oprecht niet waarom de millennium elk jaar weer op die berg geplaatst wordt, het verdient een grotere plek zodat iedereen kan genieten van deze stage.
Dave046
Net een pretpark 🤪🍻👌🏻🥳💪🏻
Beyond Redemption
Uiteindelijk veel beter weer dan gedacht. Veel zon en later maar een paar druppeltjes regen. Meer dan genoeg area's, toiletten en eetmogelijkheden. Relaxte security en barpersoneel. Dik gedraaid, echter was het geluid bij de Ravezone wat minder tov bv de main. Bijna overal uptempo maar dat is precies waar ik voor kwam.
ron van de s
Super gezellig feest
Zoals altijd top!! Enige 2 minpunten: we mochten pas laat de millennium op en om heerlijk te zijn verdient de millennium toch echt wel n beter plek dan op de mountain
brintajunky
Binnenkomen was een drama, het feest was heerlijk , overal waar geen kut piepjes waren prima vermaakt
Hell.Raiser_
Mooi feest, Millenium veel te klein, moet echt eens groter.. En man man, wat stond het geluid hard daar.
Fiof
Harmony was weer gaaf, zeker oldschool gangsters! De rest van de podia klonken veel hetzelfde.. allemaal piepkicks.. erg jammer
BrainC­racker­...­
Wat een geweldig ziek feest is dit toch altijd. Overtreft elk jaar weer zichzelf! Tot volgend jaar
nancyl­ovesha­rdcore
Wel erg vervelend dat het overal blubberig was! En bijna alle stages stonden bomvol!
Paddes­toeltj­es
Goed vermaakt, erg gezellige mensen over het algemeen. Millenium is echt veeel te klein en helaas ook te vaak dezelfde platen gehoord. Daymar als afsluiter was waanzinnig, absolute klapper 🫡
Bubje
Wederom weer geniale editie. Binnenkomen was slecht geregeld uur in de rij.....
Top dag gehad! Alleen jammer van de toiletten op de VIP was druk en niet schoon zoals voorafgaande jaren..
[B]eat­sbombe­r
Heel mooi dagje gehad wederom, Harmony is en blijft mijn grote favoriet! Fijn sfeertje ook, top weertje uiteindelijk. 1 ding wat ze van mij wel echt mogen aanpassen: de Millenium Area verdient een veel grotere stage!
mechanic
Bewegwijzering en verkeersregeling was minder briljant
Jansema
Goed vermaakt. Maar toen de dark horror moest bij de ravezone...man man man dat die überhaupt nog mag draaien met zijn langzame tyfus herrie.
Luchèl :bier:
Eerste en laatste Harmony of Piepcore voor mij. Oldschool Gangsters was tof, Club7 ook. Maar de drek overal en de weggedrukte overvolle Millennium stage maken er een onvoldoende van.
Liesan
Geweldige sfeer, heel veel blubber, prachtige mainstage en erg genoten van de (kermis)attracties!
Pekkie
Was weer genieten, viel mee met de nattigheid, prima vermaakt tot volgend jaar
Yiggi
Wat een supereditie! Ondanks de natte zooi overal, was het in de OG en Freestyle echt genieten van de bovenste plank. Geluid was goed, vooral in de freestyle. En de sfeer was ook helemaal top. Beetje jammer dat de MC in de freestyle een Palestijnensjaal droeg. Politiek en hardcore gaan niet samen.
LausWa­usTerr­eur
Zoals altijd helemaal top
LdeRooij
Next Gen Hardcore stage... Hemels🙏🏻 Amon-ra en Xqruciator was echt knallen! Heerlijk, fantastisch!
..>Bram<..
De Next-Gen -area maakte mijn avond. Dj Vince deed zijn ding in terrorheads mooi mee naar huis
WHITERAVER01
Heel goed georganiseerd met wel te vermelden dat zonder de Next Gen-area mijn stem op "ok" zou staan, daar draaien de beste dj's met de beste hardcore ! Arjuna top ! Amon-ra : fantastisch ! Heel leuk, gezellige sfeer ook !
- S.­K.­W.­I.­T -
.
Es96
Fijn dat the next gen stage groter is dan vorig jaar. Daar werd lekker gedraaid. Mainstage was weer gigantisch kut kwa muziek. Verder een gigantische natte bende. Gezeik met het recyclen van de bekertjes en bijbehorende munt. Barpersoneel wist zelf ook niet hoe het werkt. Begin van de dag hoefde ik niks met het groene recyclen muntje. Einde van de dag moest ik ineens dat muntje inleveren en anders maar bekertjes van de grond oprapen om in te leveren om uberhaupt nieuw drinken te mogen halen
[NL] Cindy
Topfeest!
Dree
Heb me weer kostelijk vermaakt de hele dag
!Bart*
Als vanouds
Billy :bier:
Waardeloze Editie dit! Vieze natte bende en KUTGELUID!
Abaddon
:bounce:
slam1975
Mooie ongedwongen sfeer

Plattegrond Harmony of Hardcore

plattegrond Harmony of Hardcore
16 mei 2024

Line-up Harmony of Hardcore

1Mainstage
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 16:00:  🇫🇷 hardcore
hardcore
za 16:00 - 17:15:  hardcore
hardcore
za 17:15 - 18:30:  🇮🇹 🇳🇱 hardcore
hardcore
za 18:30 - 19:30:  hardcore
za 19:30 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 22:15:  hardcore
za 22:15 - 22:30:  · show
za 22:30 - 23:30:  🇺🇦 hardcore
za 23:30 - 00:30:  hardcore
hardcore
· MC hardcore
2Oldschool Gangsters
za 13:00 - 14:00:  hardcore, hardstyle
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  🇧🇪 techno
za 18:00 - 18:30:  · live techno, hardcore
za 18:30 - 19:15:  🇺🇸 hardcore
za 19:15 - 19:45:  hardcore
za 19:45 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:30:  🇮🇹 hardcore
za 21:30 - 22:00:  · live hardcore
za 22:00 - 22:45:  techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, downtempo, urban, hip hop, house
za 22:45 - 23:30:  🇩🇪 techno, hardcore, hardstyle, trance
za 23:30 - 00:30:  drum & bass, hardcore
hardcore
· MC
· MC 🇿🇦
3Ravezone
za 13:00 - 14:15:  hardstyle
za 14:15 - 15:15:  🇪🇸 hardcore
za 15:15 - 16:15:  hardcore
za 16:15 - 17:15:  · live hardcore
za 17:15 - 18:15:  hardcore
za 18:15 - 19:15:  hardcore
hardcore
za 19:15 - 19:45:  · live hardcore
za 19:45 - 20:30:  hardcore
hardcore
za 20:30 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 22:15:  hardcore
za 22:15 - 23:15:  🇧🇪 🇫🇷 hardcore
za 23:15 - 00:15:  hardcore
hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
4Footworxx
za 13:00 - 13:45:  🇧🇪 hardstyle, hardcore
za 13:45 - 14:30:  🇧🇪 hardcore
za 14:30 - 15:30:  techno, drum & bass, hardcore, downtempo
za 15:30 - 16:15:  🇧🇪 house, retro
za 16:15 - 17:15:  🇧🇪 hardcore
🇪🇸 🇧🇪 techno, hardcore, hard techno
za 17:15 - 18:00:  🇮🇹 🇳🇱 hardcore
za 18:00 - 18:45:  hardcore
za 18:45 - 19:30:  🇧🇪 hardcore, hardstyle
za 19:30 - 20:15:  hardcore
za 20:15 - 21:00:  🇧🇪
za 21:00 - 21:45:  hardcore
za 21:45 - 22:30:  🇩🇪 hardcore
za 22:30 - 23:15:  🇩🇪 hardcore
za 23:15 - 00:00:  🇪🇸 hardcore
5Terrorheads
za 13:00 - 15:00:  drum & bass, hardcore, dubstep, urban
za 15:00 - 16:00:  hardcore, hard techno, hardstyle
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00:  🇩🇪 techno, hardcore, hardstyle, trance
🇳🇱 hardstyle
za 19:00 - 20:00:  🇳🇱 🇺🇸 🇬🇧 hardcore, techno
za 20:00 - 21:00:  🇬🇧 hardcore
🇮🇹 hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore, house, hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardcore
hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
6Millennium Mountain
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardcore
za 17:30 - 18:15:  🇮🇹 hardcore
za 18:15 - 19:15:  🇮🇹 hardcore
za 19:15 - 20:15:  hardcore
za 20:15 - 21:00:  hardcore
za 21:00 - 22:00:  techno, hardcore
za 22:00 - 23:00:  🇮🇹 hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore, hard techno
· MC hardcore, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
7Extreme Darkness
za 13:00 - 14:30:  hardcore
hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardstyle
za 17:30 - 18:30:  hardcore
hardcore
za 18:30 - 19:00:  🇦🇹 hardstyle
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  hardcore
hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
za 22:00 - 22:30:  hardcore
za 22:30 - 23:30:  🇫🇷 hardcore
za 23:30 - 00:00:  hardcore
· MC house, techno, hardcore, trance, hardstyle, hard techno
· MC
8We Love Freestyle
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 16:30:  hardstyle
za 16:30 - 17:30:  trance, retro
za 17:30 - 18:15:  hardcore
za 18:15 - 19:15:  hardstyle
za 19:15 - 20:00:  hardcore, hardstyle
za 20:00 - 21:00: 
za 21:00 - 22:00:  hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardcore, hardstyle
za 23:00 - 00:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
9Frenchcore Maniax
za 13:00 - 14:15:  🇬🇧 hardcore
za 14:15 - 15:15:  hardcore
za 15:15 - 16:00:  🇮🇪 hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  🇫🇷 hardcore
za 18:00 - 18:30:  · live hardcore
za 18:30 - 20:00:  🇮🇹 hardcore
za 20:00 - 20:30:  · live hardcore
za 20:30 - 21:30:  🇫🇷 techno, hardcore
za 21:30 - 22:45:  hardcore
za 22:45 - 00:00:  🇯🇵 techno, hardcore
· MC hardcore
10Next-GEN Hardcore
za 13:00 - 14:30: 
hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  🇯🇵 hardcore
za 17:30 - 18:30:  hardcore
za 18:30 - 19:30:  🇩🇰 hardcore
za 19:30 - 20:30:  🇮🇹 hardcore
za 20:30 - 21:30:  · live hardcore
za 21:30 - 22:30:  hardcore
za 22:30 - 00:00:  hardcore
11Happy Harmony
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 16:00:  hardcore, retro
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  🇩🇪 hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
za 22:00 - 23:00:  house, hardcore, 90s/00s, pop, retro
· MC hardcore
12Offensive Rage
za 13:00 - 14:30:  hardcore
· rap hip hop
za 14:30 - 15:15:  🇫🇷 hardcore
🇩🇪 hardcore
za 15:15 - 16:00:  🇫🇷 hardcore
🇦🇹 hardstyle
za 16:00 - 16:45:  hardcore
za 16:45 - 17:30:  hardcore
hardcore
za 17:30 - 18:15:  hardcore
za 18:15 - 19:00:  🇫🇷 hardcore
za 19:00 - 19:30:  🇩🇪 hardcore
za 19:30 - 20:30:  🇧🇪 hardcore
🇪🇸 hardcore
za 20:30 - 21:15:  🇪🇸 hardcore
🇫🇷 hardcore
za 21:15 - 22:15:  hardcore
za 22:15 - 23:00:  hardcore
hardcore
za 23:00 - 23:30:  hardstyle, hardcore
za 23:30 - 00:00:  hardcore
· MC 🇳🇱 hardcore
· MC hardcore
13PRSPCT
za 13:00 - 14:00:  hardcore
za 14:00 - 16:30:  🇸🇪 hardcore
za 16:30 - 18:00: 
🇩🇪 hardcore
za 18:00 - 19:30:  drum & bass, hardcore
za 19:30 - 21:00:  drum & bass, hardcore
za 21:00 - 22:30:  🇬🇧 hardcore, hard techno
🇬🇧 hardcore, hard techno
za 22:30 - 00:00:  🇬🇧 hardcore
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
14Silent Disco
za 13:00 - 14:30:  hardcore
za 14:30 - 16:00:  hardcore
hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00: 
za 18:00 - 19:00:  hardcore, hardstyle
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  hardcore, hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore, house, hardstyle, techno
za 23:00 - 00:00:  hardcore
15De 7e Hemel Live Bar
za 13:00 - 14:30:  party
za 14:30 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 16:30: 
za 16:30 - 17:30:  · live party
za 17:30 - 18:00:  · zang
za 18:00 - 19:30:  · live party
za 19:30 - 20:30:  disco
za 20:30 - 21:00:  · show
za 21:00 - 22:00:  · live party
za 22:00 - 22:30: 
za 22:30 - 23:30: 
za 23:30 - 00:30: 
16Secret Area
za 13:00 - 23:00:  · soundsystem
17Club 7 Alles geven
za 13:00 - 23:30:  · soundsystem

Statistieken

479Partyflockbezoekers
186Partyflockgeïnteresseerd
12077Appicbezoekers
17092Appicgeïnteresseerd
60 / 34·mannen / vrouwen
36.7Partyflockgemiddelde leeftijd
37.2Partyflockleeftijd mediaan
28.6Appicgemiddelde leeftijd
25.4Appicleeftijd mediaan
1·forumonderwerp
Miranda Van Mil: 142
·foto's
12·albumfoto's
8·opmerkingen
71·waarderingen

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 36.7, leeftijd mediaan: 37.2
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
181
211
222
231
242
254
263
274
28183%
 
29183%
 
30214%
 
31173%
 
32316%
 
33275%
 
34296%
 
35255%
 
36357%
 
37224%
 
38285%
 
39316%
 
40265%
 
41245%
 
42214%
 
43163%
 
44183%
 
45132%
 
4691%
 
4771%
 
484
492
502
511
523
532
542
563
571
581

Bezoekers van 56 oud

uitgebreid · beknopt
𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣www.harmonyofhardcore.nl/line-up
→ lees meer