Partyflock
 

Pure Trance

· presented by Quest4Trance & Solarstone Facebook Sitepuretrance.com
album,2 · goed · ical
Pure Trance
31 juli 2017
georganiseerd door Site,
onderdeel van Site

Postillion Convention Centre (binnen) op de kaart
Paul van Vlissingenstraat 8
Amsterdam
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen Pure Trance

Early bird:€ 21,-→ uitverkocht, 150 beschikbaar
Voorverkoop 1:€ 25,-→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 30,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: goed

geweldig1916%
zeer goed3428%
goed3831%
ok76%
voldoende87%
onvoldoende87%
slecht22%
zeer slecht43%
waardeloos22%

36 waarderingen

Kitebabe
Muziek geweldig, al het andere waardeloos
swietje
De muziek en de mensen waren geweldig. Alleen de organisatie was niet zo... maar dat is al heel veel genoemd. Volgende keer beter
InTrance
Geen groot succes, eigenlijk als ik eerlijk ben; onvoldoende. Dit kwam vooral door de locatie en organisatie. De muziek was heerlijk!! Jammer dat de organisatie minder was; 1 bar was echt te weinig, moest 45 minuten voor ik een drankje kon bestellen, de wc was echt belachelijk duur 2muntjes (5,80) en dan nog minstens 20 minuten wachttijd! Solarstone gevolgd door Ottaviani waren echt awsome. Helaas was de temperatuur in de zaal echt te hoog en zijn we rond 2:30 maar in de hal gaan zitten om vervolgens 20min laten maar op huis aan te zijn gegaan.
Dance-Freak
Heerlijke sets, goed geluid en erg mooie lichtshow. Erg dure toiletbandjes en te kleine bar waren wat minder.
kitty en jack
muziek is zo top...sfeer altijd top ..kortom een heerlijk feest
Force
1 bar voor 1500 man ! ....... lockers € 10........ muziek prima ........ we nemen een hal, stoppen deze vol met mensen en geld = kassa.
Paul Huisman
Alleen jammer van de enorme rijen bij de enigste bar in debele toko
Sfeer , DJ,s en visuals top! Organisatie die de logistiek heeft georganiseerd heeft duidelijk niet goed nagedacht. Locatie is prima met andere beveiligingsorganisatie en logistiek proces!
Richard&Mira
Matige organisatie!!! Solarstone geweldig, Ottaviani goed (tot 5 min voor het eind), JOC zeer goed. Publiek geweldig, wat relaxed volk. TOP.
NyLeZ
geweldig feest, belachelijk dure kluisjes en wc, echt bizar
mikedutch
pfffff ben nog aan het bijkomen van Bryan Kearney..... die gast was gooooooeeeeeddddd
Jorda
LIGHTSHOW / SOUND / DJ's was superssss .............. WC duur en wachten .....een baar en wachten .....beveligers te sterng aan werk ? ..... DEZE LOCATIE ZAL IK NOOIT MEER BEZOEKEN ! ! !
R.E.G.
Mooie muziek, en daar hebben wij zeker van genoten. Maar de WC's is puur oplichting, en 1 bar is treurig,.
LeeJohn
De muziek werd steeds beter gedurende de nacht, de sfeer was top, maar organisatorisch was het niet bijster goed. o.a. de toiletten en maar 1 bar, met bij beide erg lange wachttijden. Gelukkig wel een super leuke avond gehad met alle vriendjes en vriendinnetjes!
kelstra
Lange rijen bij de bar en wc. Ook viel de muziek een aantal keren uit. Lieve party people en fijn om op vloerbedekking te dansen
Devian
Solarstone, wat een held! Heb zelf, gelukkig naar nu blijkt, niet naar de toiletten, munten of naar de bar gehoeven, dus goede avond gehad!
alles wat er hier al eerder is gezegd klopt. Vooral die wc bandjes eeerst controle dan kaart dan kluisje dan muntje dan bandje en dan eindelijk de laatste rij bij toilet. Je zal maar van ver komen he. Verder de sfeer en laatste drie dj's was echt geweldig!!!!!
Zenner
Klagen is makkelijk maar nu moet het toch echt even. Maar we sluiten positief af ;-) Voor € 40,- aan de deur (2e spontane feestje)  mag je best iets verwachten denk ik... Nieuwe locatie (weer gelukt origineel te zijn) dus lastig inschatten hoe de instroom gaat verlopen. Had toch meer verwacht van de QFT organisatie, met alle ervaring die inmiddels is opgedaan. Liever 1 dj minder, meer barpersoneel en goedkoper en makkelijker naar het toilet. 45 min om een toiletbandje te scoren is iets teveel van het goede. Kassa's waarbij je bij het einde van de rij pas ziet dat je alleen cash kan betalen...Klein bordje 'boven' de rij was genoeg geweest.#details... Klein snack-karretje in de hal met wat eten?  Rookhok prima.De dj's allemaal top.We moeten toch positief eindigen hè ;-)
Mooi feestje :D Zeker niet perfect door alle inmiddels benoemde punten, maar een feestje maak je zelf. Muzikaal was het fantastisch en de sfeer was top!
Song & Rico
Guiseppe,John en Bryan heeeeerlijk gedraaid ! Er was helaas geen vibe in de zaal, wellicht inherent aan ADE, muziek stond wel erg hard. Kortom lekker genoten van 1 tot half 6 !!!!
®SupeR­TRance­®
Als beoordeling een 'goed' gegeven, maar meestal en ZEKER in dit geval zeker, is een beoordeling niet onder 1 noemer te vangen. Muzikaal goed tot zeer goed! Vooral genoten van Nickson en Solarstone. Qua stage, licht en lasers ook goed, behalve het iets te overvloedig gebruik van de stroboscopen. Waar de beoordeling van mij een "slecht' krijgt is hier al uitvoerig beschreven; belachelijke € 6,- om te mogen pissen, € 10,- voor een lockertje, totaal overspannen en ongemanierde security, lange rijen en een slechte klimaatbeheersing. Ben beter gewend van Q4T en hoop dat ze zich de kritieken ter harte nemen !!!
Fabrizio
dj's / muziek hartstikke top. organisatie kon beter. gedoe met muntjes, toiletbandjes en onvriendelijke bewaking
LangeJoe
Schitterend feest! De beveiligers waren duidelijk niet met dit publiek vertrouwd en wel erg gespannen (kleine vrouwelijke ging zelfs met haar vingers over m'n kruis) Maar muziek en publiek waren top, fijne avond gehad!
Sjaak Knaak
Prima geluid? Waar? 1 Bar met veel te lange wachttijden, idem dito voor de WC's en munten halen in het begin was ook drama. Verder prima gedraaid, lasers en schermen dik in orde.
Niki68
Quest4Trance staat bekend om goed georganiseerde feesten. Ook deze ADE editie bracht een kwalitatief hoogwaardige line-up. Die goede Trance waarvoor we waren gekomen hebben we gekregen. De rest (Beveiliging was bij binnenkomst niet erg gastvrij, maar lomp. Bij het fouilleren greep de beveiliger mij in mijn kruis, Geluid viel uit of vervormde, Beamers vielen uit, Lockers 10 euro??!!, Toilet twee munten en een rij van 20 minuten, Sjagerijnige toiletmutsen, 25 minuten wachttijd voor de bar, te warm in de zaal), daarintegen was ZWAAR onder de maat. Kom op Q4T dit kan echt niet, dit zijn we niet van jullie gewend!!! Dit leek op een organisatie die voor het eerst een feest organiseert en heeft de naam Q4T geen eer aangedaan. De EHBO verdienen alle lof voor de wijze waarop zij met deze situatie omgingen. Wij twijfelen om de volgende keer weer naar Q4T te gaan.
Blaaskaak
Organisatie verdient enkel en alleen schaamte. Zoals iedereen al zegt: een idioot bedenkt nog dat er meer wcs en narren nodig waren. Toiletprijs is diefstal. De dia projector op homepage hotel is diep triest. Bavianen beveiliging gewoon niet aankijken en niet mee praten. Gelukkigd.
Jo(H)an
Door het aanwezige public en de dj vanaf 1.00 was het geweldig. Maar de organistie 1 drama.
Mick64
Heerlijk genoten van Robert Nickson, Solarstone en JOC, vond GO iets minder met Live 2.0. Locatie an sich prima en lkkr eens geen plakvloer om op te dansen maar de logistiek was echt niet best, onlogisch aan opzet, overal lange rijen en prijzen voor toilet out of this world. De muziek maakte echter veel goed en tocjh lekker de ruimte om te dansen
MK2013
Muziek begon pas om 23.00 uur met knallen, daarvoor veel te zacht en achtergrond muziek. Bij solarstone werd het goed. Kaarten bij de deur kostten ineens 40,- terwijl dat bergens vermeld stond. Lockers 15,- en 5,90 om de hele avond naar de WV te kunnnen. Maar dan kon je eerst een half uur in de rij gaan staan. Kennelijk is het de organisatie te hoog in de bol geschoten en denken ze makkelijk te cashen, Q4Trance gaat aan hebberigheid ten gronde. We hebben het onwijs naar ons zin gehad vanwege de ontzettend leuke mensen. Gelukkig heb ben wij de hele avond niet naar de wc gehoeven en hadden we ruim van tevoren kaartjes.
Nique
Beveiliging heeft de avond goed vergalt. Stelletje gestapos! Totaal niet ingesteld op Trance publiek. Leek wel gevangenis bewaking. En idd 6 fucking euro voor de wc. ongekend. Mocht ook wel een extra barretje bij voor 1000 man. Maarja, hey de sfeer onder het publiek was duidelijk wel weer typisch trance. Relaxt. Maken er het beste van. Stage was mooi, genoten van kearney.. eigenlijk laatste 3 uur wel. Maar, nasmaak... echt vernietigend over die kut beveiligers! Toch wil ik positief blijven, want ondanks alles heb ik wel gedaan waarvoor ik kwam: uit m'n dak gaan.
Deeps
Bar 45 minuten wachttijd, wc 15 minuten wachttijd, zaal: tropische temparaturen, rookruimte: geen zuurstof sigaret brande niet.
P<3D :kusje:
Nou waar zullen we eens beginnen, tja we blijven Nederlanders die klagen, maar nu is er echt een rede toe! Het begon al bij binnen komst, rijen van hier tot gunter. Heen en weer gestuurd voor een wc bandje....voor een bedrag waar je stijl van achterover sloeg bijna ZES EURO. schandalig en daarbij zaten er nog eens twee oude sago taarten die de wc’s niet eens schoon hielden voor dat geld....dan een uur in de rij voor tokens, en als je dat allemaal had weren te bemachtigten, moest je een half uur in de rij voor een drankje. Ongelooflijke slechte organisatie. En locatie helemaal ruk. Niet ingesteld op deze aantallen mensenmenigte. En iemand had laat van z’n vinger denk ik,want die bleef hangen op de stroboscoop licht knop. Gek werd je ervan. Toch nog een licht puntje....de dj’s waren top. Goed gedraaid. Maar nooit meer......
Hanna
Ik begin met het beste; mozeskriebel wat was Bryan weer goed! Held van de nacht en daarmee trok hij een matige beoordeling naar goed! Ook Ottaviani vond ik lekker energiek draaien! Maar ik hou van uplifting en stevig en heb me de rest van de nacht bijna verveeld.. lekkere chill muziek, maar persoonlijk houd ik van springen en stampen! Maar okay, verbeterpunten; meer dan 1 bar, meer toiletten, meer punten voor tokens, lagere prijzen, zeker voor toilet; schandalig duur! Andere (minder zure) toiletdames en jeetje de beveiliging deed wel heel serieus z'n werk.. beetje streng mag best, maar deze hadden wel heel strikte instructies gekregen.. Het oudere Nederlandse trancepubliek is gemoedelijk maar daar was de bewaking niet op ingesteld. Mss dat het wel nodig is met de vele buitenlanders om daar meer in te grijpen? Verder is dansen op vloerbedekking wel apart... Eindig ook weer positief; de VJ's leverden top werk af!! Pluim voor licht, lasers en visuals!!
wimpeter
Muziek was redelijk,locatie onvoldoende, enorme rijen midden in de zaal om tokens te kopen, 5,80 voor een toiletbandje..pure oplichting. In de hele ruimte maar 1 bar voor zoveel mensen..nooit meer naar deze locatie!
Mooie locatie ,gratis parkeren en dat in Amsterdam ,ruime tent,alweer top gedaan martin bedankt .
EgbertV
Erg goed gedraaid en prima geluid, maar nergens eten te krijgen? Wc’s en kluisjes erg duur!

Line-up Pure Trance

za 20:00 - 22:00:  🇮🇹 trance
za 22:00 - 23:30:  · live 🇳🇴 🇳🇱 trance, downtempo
za 23:30 - 01:00:  🇬🇧 trance
zo 01:00 - 02:30:  · live 🇮🇹 trance
zo 02:30 - 04:00:  🇮🇪 trance
zo 04:00 - 05:30:  🇮🇪 trance

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 41.5, leeftijd mediaan: 43.8
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
201
211
2231%
 
241
2563%
 
2663%
 
2721%
 
2831%
 
2931%
 
3042%
 
3253%
 
3363%
 
341
3574%
 
3653%
 
3742%
 
3853%
 
3921%
 
4042%
 
4131%
 
4231%
 
4384%
 
4453%
 
45116%
 
4684%
 
4753%
 
4853%
 
4984%
 
5074%
 
5153%
 
5263%
 
5374%
 
5484%
 
5521%
 
5621%
 
571
581
591
Electronic dance music fans are already eagerly anticipating that one week in October, when Amsterdam is the pulsing heart of dance land: Amsterdam Dance Event. Solarstone, whose world-renowned Pure Trance brand has been part of the ADE experience with sold-out shows for the past 5 years, makes his grand return in 2017, this time in collaboration with Quest4Trance. This'll be the 6th ADE edition of Pure Trance, and we're telling you...it might just be the biggest one yet!
→ lees meer