Partyflock
 
Nieuws · december 2023
Het Amsterdamse poppodium Paradiso wist in 2023 een recordaantal van ruim 727.000 bezoekers te trekken. In totaal werden er 1.210 programma's georganiseerd op meer dan 20 locaties in Amsterdam. De cultuurtempel blikt terug op een jaar met veel hoogtepunten en tegelijkertijd ook een aantal financiële uitdagingen.
Over iets meer dan vijf maanden staat Ovezande weer een weekend lang in het teken van Klomppop. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2024 vindt op sportpark De Fazant de 42e editie plaats van het festival. De reguliere kaartverkoop is vrijdag van start gegaan. Een weekendticket kost 46,50 euro als je ouder bent dan achttien jaar. Nog niet volwassen? Dan betaal je 36,50 euro.
Het toonaangevende house en techno festival Free Your Mind kondigt de terugkeer aan van haar grootschalige Kingsday-editie, dat voor het tweede opeenvolgende jaar plaatsvindt op Breda International Airport. Na het overweldigende succes van 2023 belooft Free Your Mind Kingsday 2024 een nog indrukwekkender spektakel te worden, verspreid over twee dagen op 26 en 27 april.
Afrojack, Antoon, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en FeestDJRuud zullen ruim 60.000 bezoekers vermaken tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei 2024. De kaartverkoop is al in volle gang en de tickets met scherpe korting zijn nog maar tot 1 januari 2024 verkrijgbaar.
Na een succesvol 10-jarig jubileum kondigt Audio Obscura met trots hun allereerste festival aan. Op 24 augustus 2024 verwelkomt de evenementenorganisator een mix van internationale artiesten, lokaal talent en festivalgangers op de iconische UNESCO Werelderfgoed locatie Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
De Achtertuin bloeit nu het hele jaar
woensdag 13 december 2023
Na drie jaar pionieren in de buitenlucht breekt een nieuw tijdperk aan voor De Achtertuin. Op vrijdag 22 december opent het streetfood-restaurant, waarmee de organisatie zich permanent op het NYMA-terrein vestigt en er een einde komt aan seizoensgebonden openingstijden.
Uitgaan en burger recepten
dinsdag 12 december 2023
Uitgaan en burger recepten, twee dingen die bij velen hoog op het lijstje staan als het gaat om een geslaagde avond. Of je nu van plan bent om met vrienden te genieten van een avondje uit of gewoon thuis wilt ontspannen met een heerlijke burger, dit artikel zal je inspireren en informeren over de kunst van het combineren van uitgaan en het bereiden van heerlijke burgers. In dit artikel behandelen we alles, van het kiezen van de juiste burgeringrediënten tot het ontdekken van geweldige plekken om burgers te eten tijdens een avondje uit. Laten we beginnen!
Oranjebloesem Festival 2024
vrijdag 8 december 2023
Oranjebloesem maakt op 27 april 2024 een glorieuze terugkeer naar het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar het een vorstelijk techno-evenement zal organiseren. De verwachtingen zijn hooggespannen, met de hoop om maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van het land te begroeten op deze grootschalige viering van de nationale feestdag
Goldfish Live in Concert
vrijdag 8 december 2023
Bereid je voor op een sensationele muziekervaring! Goldfish, het wereldberoemde elektronische duo uit Zuid-Afrika, keert terug naar de Gashouder Amsterdam voor een onvergetelijke show op vrijdag 1 maart 2024. Na een historische uitverkochte show 12 jaar geleden op dezelfde locatie, belooft deze avond een spectaculair weerzien te worden.
Heineken Balaton Sound dropt haar eerste namen voor de editie van 2024. Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, James Hype, John Newman en Purple Disco Machine reizen in 2024 af naar het vierdaagse festival. Heineken Balaton Sound is één van de grootste elektronische strandfestivals van Europa en vindt van 3 t/m 6 juli plaats aan het Balatonmeer in Hongarije.
Markeer in je agenda: donderdag 7 december, want er komt iets buitengewoons jouw kant op! 🎉 Doe met ons mee terwijl CUPRA Nederland en Spinnin'​ Records een Dance Photography Panel Talk & Mini Expo presenteren met de ongelooflijke talenten van de gerenommeerde fotografen Rutger Geerling en Tom Doms.
Kerstdiner met live muziek
dinsdag 5 december 2023
Als de kersttijd nadert, komt de magie van het seizoen tot leven met fonkelende lichtjes, de geur van versgebakken koekjes en de klanken van feestelijke muziek. Voor velen is een kerstdiner met live muziek de ultieme culinaire ervaring die de kerstsfeer compleet maakt. Maar wat zijn de mogelijkheden in 2023 voor wie deze speciale touch aan zijn kerstviering wil toevoegen? In dit artikel verkennen we de diverse opties voor live muziek bij je kerstdiner, van klassieke ensembles tot moderne bands, en hoe je deze ervaring kunt realiseren.
In de Jaarbeurs wordt een tijdelijke vinyl shop ingericht. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Van 28 tot en met 30 december worden ruim 100.000 platen te koop aangeboden in Utrecht. Een unicum", zegt woordvoerder Karolien Hillenaar. Het gaat zowel om gebruikt als nieuw materiaal en we bieden alle denkbare genres aan."
Na eerder slechts het tipje van de sluier te lichten heeft Armin van Buuren gisteravond in A State of Trance Radio de volledige line-up van het gelijknamige festival bekendgemaakt. Naast Van Buuren zelf staat het affiche vol met zowel Nederlands toptalent als internationale supersterren binnen de trance en daarbuiten. A State of Trance kondigde eerder deze zomer hun aanstaande verhuizing naar Rotterdam aan met een spectaculair optreden in de Zalmhaventoren.
Junction 2 2024 announces Artbat, CamelPhat, Adam Beyer B2B Amelie Lens, Jeff Mills, Paul Kalkbrenner Live, Jon Hopkins, The Blessed Madonna, Sama' Abdulhadi, Daniel Avery B2B Sama' Abdulhadi, Honey Dijon, and Barry Can't Swim Live
28 december 2023
Paradiso breekt broodnodig bezoekersrecord met ruim 727.000 bezoekers in 2023
15 december 2023
Eerste namen voor 42e editie van Klomppop
14 december 2023
Free Your Mind kondigt grootschalige Kingsday-editie 2024
Afrojack, Antoon en Kraantje Pappie en meer toegevoegd aan Freshtival line up
Audio Obscura kondigt debuut festival aan op UNESCO Werelderfgoed locatie Van Nelle Fabriek in Rotterdam
13 december 2023
De Achtertuin bloeit nu het hele jaar
12 december 2023
Uitgaan en burger recepten
8 december 2023
Oranjebloesem Festival 2024
Goldfish Live in Concert
6 december 2023
Paul Kalkbrenner, Lost Frequencies, Marshmello en Timmy Trumpet naar Heineken Balaton Sound
Dance Photography Panel Talk & Mini Expo
5 december 2023
Kerstdiner met live muziek
Jaarbeurs krijgt grootste pop-up vinyl winkel van Nederland
4 december 2023
Armin van Buuren's A State of Trance onthult volledige Destination Rotterdam line-up
Junction 2 festival unveils first artists