Partyflock
 
Nieuws · oktober 2023
Dimitri 40
maandag 30 oktober 2023
Op Paaszondag 31 maart viert Dimitri in Paradiso zijn veertigjarig jubileum als DJ. 'Dimitri 40 – The Celebration of a Lifetime' belooft een iconische avond te worden. Vier decennia van pionierswerk en dansvloermennerij komen samen in een avondvullende DJ-set van de meester zelf. Van zes uur 's avonds tot middernacht voert Dimitri ons vakkundig mee langs de hoogtepunten van zijn indrukwekkende carrière, zoals alleen hij dat kan: ongebreideld en onnavolgbaar.
Sfeer Festival
vrijdag 27 oktober 2023
Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het meest leuke indoor feest van het jaar! Sfeer Festival is terug en deze keer pakken we groter, gewaagder en epischer uit dan ooit tevoren.
Strawberry Club
vrijdag 27 oktober 2023
Vrijdag 17 november mag Strawberry Club voor de 3e keer plaats nemen in dé gezelligste (nacht)club Hofhouse van Den Haag.
Samsung brengt op zondag 29 oktober, in samenwerking met het Nederlandse dj-duo Mr. Belt & Wezol en de onafhankelijke neurowetenschapper en slaapexpert Dr. Els van der Helm, een innovatieve slaaptrack uit. De release valt samen met het begin van de wintertijd en de afsluiting van het grootste meerdaagse elektronische muziekfestival van het jaar in Amsterdam.
Soixante Neuf
vrijdag 27 oktober 2023
Get ready voor Soixante Neuf 26 December!

Op Tweede Kerstdag keren we terug naar de iconische locatie Huize Maas Groningen, de plek waar het ooit is begonnen
Valhalla Festival
vrijdag 27 oktober 2023
Valhalla Festival, hét meest meeslepende indoor festival van Nederland, keert op 16 december 2023 terug voor zijn tiende editie naar de iconische RAI Amsterdam.
Hardwell terug op Radio 538
maandag 23 oktober 2023
Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj's van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma 'Hardwell On Air' op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02.00 tot 03.00 uur. Dit werd zojuist bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober trok Into the Woods ADE Festival alles uit de kast tijdens het Amsterdam Dance Event en op de zondag zorgde een zonovergoten en gratis toegankelijk ADE Hangover voor een knallend einde van ADE.
Stichting NDSM-werf presenteert in samenwerking met Stichting Kinetisch Noord tijdens Museumn8 twee site-sensitieve werken, enkel op deze avond te zien en te beluisteren. Speciaal voor Museumn8 neemt lichtkunstenaar en componist Boris Acket het filosofische concept van grenzen als uitgangspunt voor een bijzonder lichtwerk.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober vindt het volledig uitverkochte Into the Woods ADE Festival plaats op de NDSM-werf. Op hetzelfde terrein vormt het gratis toegankelijke ADE Hangover op zondag 22 oktober de officiële afsluiter van ADE. Ruim 80 nationale en internationale DJs verspreid over 8 overdekte en dichte stages zetten tijdens Into the Woods ADE Festival de toon en op de zondag trekken meer dan 30 DJs en live acts tijdens ADE Hangover nog een keer alles uit de kast.
Fans van het Amsterdam Dance Event (ADE) konden gisteren genieten van een twee uur durende livestream opgenomen vanaf een unieke locatie op Schiphol. De populaire Nederlandse DJ's Ferry Corsten en Joris Voorn gaven een exclusief optreden in een oude toren op de D-pier met een 360-graden zicht over de luchthaven.
Oldschool Gangsters Indoor
dinsdag 17 oktober 2023
In 2023 vond er geen Oldschool Gangsters Outdoor plaats, maar niet getreurd: op zaterdag 18 november gaan we met zijn allen Indoor en hoe!
Martin Garrix maakt dit jaar een grote impact tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) met de lancering van zijn eigen biljet voor het goede doel, de ''Garrix 10''. In dezelfde week lanceert hij ook een speciale JBL Flip 6, mede ontworpen door Martin Garrix zelf.
Speciaal voor ADE verhuist de SLAM! studio van woensdag 18 oktober tot en met zaterdag 21 oktober naar het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam.
Dertig jaar nadat hij de eerste legale "houseparty" van Amsterdam organiseerde, treedt Rocco Veenboer terug als directeur van "zijn" Awakenings. "Ik ben nu 55 jaar en het is tijd om qua taken en verantwoordelijkheden het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie."
Expect the unexpected at the 14th Amsterdam Halloween Party! The theme this year is Supervillains, and the villains providing the music in 3 Area's include The Partysquad, Benny Rodrigues, Irwan ft. Rico Green, La$a, Wef, Mimi, Charms B2B Greg Rock, and more.
Wereldberoemde DJ en producer, Hardwell, is onthuld als de headliner voor de langverwachte 10e jubileumeditie van Don't Let Daddy Know (DLDK) Amsterdam in 2024. De mijlpaaleditie van het veelgeprezen dancefestival belooft een kosmische viering van muziek en eenheid te worden.
De inmiddels jarenlange samenwerking tussen de Fontys-minor 'Dance Industry' en Amsterdam Dance Event krijgt ook dit jaar weer een prachtig podium tijdens ADE LAB op woensdag 18 oktober in hartje Amsterdam. Met seminars, workshops en een expositie vol actuele onderwerpen en spraakmakende kopstukken uit de elektronische muziekwereld worden de young professionals van de toekomst weer volop bediend.
Do You Remember
dinsdag 10 oktober 2023
Het evenement waar je nooit van gedacht had dat die zou komen maar als je er eenmaal geweest bent, nooit meer zonder wil. Zie het als een muzikale tijdmachine die je terugbrengt naar al het goede van vroeger, waar gezellig samenzijn het belangrijkste ingrediënt van de avond was.
Op 20 juli 2024 organiseert Verknipt het grootste hard-techno evenement in de geschiedenis van het genre in de iconische ArenA. Hiermee betreedt de organisatie een exclusieve groep die de Johan Cruijff ArenA heeft aangedaan met hun eigen danceconcept.
Op zaterdag 25 & zondag 26 november komt de organisatie van Mystic Garden met de tweede editie van festival Cirque Mystique. Met een fantastisch decor wordt het Taets Hembrugterrein omgetoverd tot een muzikaal circus. Met als visie Music – Magic – Madness belooft het een bijzondere mix te worden van de beste elektronische muziek en een magische beleving.
538 DJ Hotel is terug! Op woensdag 18 oktober openen Radio 538 en The Social Hub Amsterdam City de deuren. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 20 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Hardwell, Afrojack en Joel Corry. De tickets voor deze showcases zijn vanaf maandag 9 oktober exclusief te winnen bij Radio 538. Het is de vijfde keer dat Radio 538 tijdens ADE een eigen hotel opent.
Het oficiële openingsevenement van het Amsterdam Dance Event vindt plaats in de passage van het Rijksmuseum. ADE is speciaal hiervoor een samenwerking aangegaan met het Rijksmuseum en upsammy.
Over iets meer dan twee weken gaat het grootste event binnen elektronische muziek van start in Amsterdam: van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober staat ook heel Paradiso weer in het teken van Amsterdam Dance Event 2023. Deze week presenteert Paradiso het volledige programma.
30 oktober 2023
Dimitri 40
27 oktober 2023
Sfeer Festival
Strawberry Club
Samsung brengt de ultieme slaaptrack uit om Nederlandse jongeren te helpen in slaap te vallen
Soixante Neuf
Valhalla Festival
23 oktober 2023
Hardwell terug op Radio 538
Into the woods ADE Festival wederom een denderend seucces
20 oktober 2023
Een divers programma op NDSM tijdens Museumn8
Into the woods ADE festival en ADE Hangover staan voor de deur
Ferry Corsten en Joris Voorn geven exclusief ADE-optreden op Schiphol
17 oktober 2023
Oldschool Gangsters Indoor
16 oktober 2023
Martin Garrix lanceert speciaal liefdadigheidsbiljet en JBL-speaker tijdens Amsterdam Dance Event
13 oktober 2023
SLAM! onthult ADE line-up met maar liefst 42 (inter)nationale dj-acts
Awakenings-directeur Rocco Veenboer treedt terug
12 oktober 2023
Amsterdam Halloween Saturday October the 28th WesterUnie Amsterdam
Hardwell aangekondigd als headliner voor tienjarig jubileum van DLDK Amsterdam 2024
11 oktober 2023
Bijzondere Fontys samenwerking met Amsterdam Dance Event
10 oktober 2023
Do You Remember
Verknipt schrijft geschiedenis met eerste hard-techno event in Johan Cruijff Arena
6 oktober 2023
Spectaculaire beleving op festival Cirque Mystique
Wereldberoemde dj's checken in bij 538 DJ Hotel
4 oktober 2023
Amsterdam Dance Event maakt programma compleet
3 oktober 2023
Paradiso presenteert programma voor ADE 2023