Partyflock
 
Nieuws 2023
Annulering Valhalla Festival 2023
donderdag 16 november 2023
Na tien edities van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam heeft de organisatie de beslissing genomen om Valhalla Festival 2023 te annuleren. De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren zoals de Valhalla-fans gewend zijn.
La Rêve
donderdag 16 november 2023
La Rêve, de gerenommeerde festivalorganisatie bekend om haar melodieuze muziek, viert aanstaande vrijdag haar 10-jarig bestaan. Wat ooit begon als een droom om gelijkgestemden samen te brengen in een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, is nu een vaste waarde in het festival circuit.
Een 30-jarig huwelijk wordt een parelen bruiloft genoemd. Maar hoe noem je het wanneer je als festival je 30e editie viert? We hebben eerlijk gezegd geen idee. Wat we wel weten is dat Jera On Air een parel van een festival is én dat komend jaar de 30e editie op de agenda staat! En wel op 27, 28 en 29 juni. Van donderdag tot en met zaterdag staat het festivalterrein in Ysselsteyn weer vol met het beste op het gebied van punk, hardcore en metalcore.
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.
Traditiegetrouw legt DGTL de lat hoog voor het festivalseizoen en 2024 vormt hierop geen uitzondering. Voor DGTL-fans uit Nederland en (ver) daarbuiten is het thuiskomen op de NDSM-werf. Hier staan verspreid over 6 podia de beste en meest vooruitstrevende elektronische muzikale talenten geprogrammeerd.
Strawberry Club
vrijdag 27 oktober 2023
Vrijdag 17 november mag Strawberry Club voor de 3e keer plaats nemen in dé gezelligste (nacht)club Hofhouse van Den Haag.
538 DJ Hotel is terug! Op woensdag 18 oktober openen Radio 538 en The Social Hub Amsterdam City de deuren. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 20 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Hardwell, Afrojack en Joel Corry. De tickets voor deze showcases zijn vanaf maandag 9 oktober exclusief te winnen bij Radio 538. Het is de vijfde keer dat Radio 538 tijdens ADE een eigen hotel opent.
Nu de herfst hier is, maakt het NYMA-terrein in Nijmegen zich op voor de elfde jaargang van Herfstdrift Festival. De organisatie maakte vandaag de line-up van de editie van 25 november bekend. De kaartverkoop van het festival is gestart.
Swingbeats Afterwork
woensdag 20 september 2023
De Open-air Swingbeatz afterwork borrel van 29 september op het Alexanderplein in Rotterdam, lijkt een fantastische openluchteditie te worden. De avond vol met geweldige muziek en een geweldigs sfeer, is het ideale moment de werkweek af te sluiten en het weekend te beginnen.
Bluetiek-In surprise edition
woensdag 20 september 2023
Jullie hebben er even op moeten wachten, maar geloof me het is het wachten waard geweest! Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor Bluetiek-In Reunion, dit keer The Suprise Edition.
Op zaterdag 11 en zondag 12 november kun je muziekliefhebbers en vinyl verzamelaars uit de hele wereld ontmoeten. We hebben standhouders afkomstig uit Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Zuid- Korea, USA en elk Europees land.
Zware bassen met GIVE IT DUB
dinsdag 12 september 2023
GIVE IT DUB verplettert al meer dan een decennium lang alle zalen en festivals met de beste dubstep en aanverwante bass-stijlen. Iconisch in thuisstad Nijmegen, maar inmiddels ook berucht door heel het land. Vorige editie in 013 kwamen onder andere EVA808, J:Kenzo en Drone voor serieuze zaken naar de Next.
Armin van Buuren is een van de sprekers tijdens de ADE Pro conferentie van Amsterdam Dance Event (ADE). Hij gaat ondermeer in op 20 Jaar Armada met label CEO Maykel Piron en Nadine van Bodegraven. Verder is de komst van onder meer de Amerikaanse muziekproducent Dillon Francis, The Blessed Madonna, HoneyLuv en DJ Minx, de Grammy Award-winnende componist van HBO's The White Lotus bevestigd.
DGTL presenteert ADE 2023
dinsdag 29 augustus 2023
Van donderdag 19 tot en met zondag 22 oktober vormt de NDSM-loods weer het decor van de ADE-programmering van DGTL. Verspreid over zes shows genieten zo'n 30.000 bezoekers vier dagen lang van een grootse line-up aan DJ's en live acts.
Vier de zomer tijdens de vijfde editie van Festival Strand aan de Haarrijnse Plas in Utrecht. Festival Strand is dé bestemming voor een mini-vakantie dichtbij huis. Wandel langs de lekkerste foodtrucks op de foodboulevard, rust uit in één van de hangmatten en geniet van de luxe op het VIPdeck of in de Wijnbar tijdens optredens van de beste artiesten van Nederland.
Armin van Buuren heeft ter promotie van een nieuw megafestival van UNTOLD in het Midden-Oosten maar liefst twee wereldrecords gebroken. De wereldbekende Nederlandse dj en producer besteeg de majestueuze Burj Khalifa in Dubai, het hoogste gebouw ter wereld, en brak met zijn optreden zowel het hoogterecord voor optredens als het wereldrecord voor het grootste LED-scherm ooit gebruikt in een show.
ADE Arts & Culture keert terug voor haar derde editie met een reeks nieuwe projecten die de artistieke connecties tussen elektronische muziek en andere kunstvormen opzoeken. Voor de editie van 2023 staat het programma in het teken van de makers van nu, de positieve impact die elektronische muziek heeft op makers en luisteraars en het verbreden van de horizon van bezoekers.
SLAM! boost het leven! Inmiddels is het dagelijkse lunchprogramma 'Housuh in de Pauzuh' uitgegroeid tot een waar begrip. Daarom trakteert het radiostation haar luisteraars van zaterdag 5 augustus 06.00 tot en met donderdag 10 augustus 00.00 uur op een extra lange editie van 'Housuh in de Pauzuh'. Zes dagen lang worden luisteraars meegenomen in een trip down memory lane, waarbij de playlist - in de mix - alle kanten opgaat en SLAM! voor de nodige confetti door de speakers tijdens de vakantieperiode zorgt.
Zag je wat ze deden bij TIKTAK? 💥 Het is officieel bekend! SFB, Strictly Family Business is dé headliner van het TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 16 september.
'Let's Take It Back To The Old School!'
Terug in de tijd met de lekkerste RNB & HipHop Classics in het vertrouwde BIRD.
Beleef een heerlijk relaxe sfeer, breng je girls of je homeboys mee en dans de hele nacht door. You heard about it, now it's time to talk about it!
Op 7 oktober komt Kustwacht naar Poppodium 013 in Tilburg voor een daytime event. Na twee uitverkochte edities bij Oostkust Breda is het nu tijd voor de volgende wacht. Tickets zijn €28,45 en per direct vekrijgbaar via 013.nl/kustwacht
Otto Wunderbar presenteert
woensdag 28 juni 2023
Op 9 december 2023 vindt de eerste editie van Wunderfest plaats. Het Drakenrijk in Reuver zal worden omgetoverd tot een legendarische Après-Ski locatie. Het festival zal geheel in winterse sferen zijn met onder andere overdekte en verwarmde area's, de beste feestartiesten en bezoekers verkleed in foute skipakken. En dit alles met als gastheer niemand minder dan DJ Otto Wunderbar.
A State of Trance, Armin van Buuren's wereldberoemde dance-event, verhuist in 2024 van de Jaarbeurs in Utrecht naar Ahoy in Rotterdam. A State of Trance vindt plaats op 23 en 24 februari en biedt daarmee het volledige weekend een uitgebreid dag- en nachtprogramma aan. Met DESTINATION als nieuwe thema zet Van Buuren Rotterdam wereldwijd op de kaart als het epicentrum van A State of Trance.
Op zaterdag 10 juni viert 'The Boom Room', het grootste House en Techno radioprogramma van Nederland, haar negen jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt SLAM! die dag, van 15.00 tot 00.00 uur, een 9-urige marathonuitzending uit van het onmisbare programma voor Dance en Techno liefhebbers. SLAM! Jock Gijs Alkemade en DJ Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van 'The Boom Room' van de afgelopen negen jaar.
Amsterdam Dance Event (ADE) en Eventix kondigen met trots hun driejarige en exclusieve samenwerking voor de ADE Pro Conference aan, die de ticketingervaring van bezoekers aanzienlijk zal verbeteren. Dit vooruitstrevende partnership brengt twee sterk innovatieve partijen samen die met hun gedeelde digitale kennis een naadloos aansluitende ticketing- en bezoekerservaring zullen creëren.
Wie er was praat er nu nog over, en wie er niet was, heeft er nu nog spijt van: de eerste editie van Parkzicht outdoor op 2 juli vorig jaar aan de Krabbeplas in Vlaardingen. Een ode aan de Rotterdamse housecultuur, de classics, de legendes. Alle bezoekers waren het na afloop unaniem eens: dit was het leukste festival van 2022!
Het bekende DJ-duo Afro Bros organiseert het La Vida Loca Festival op 5 augustus in Papendal bij Arnhem. Het festival belooft een spectaculaire ervaring voor 7.500 bezoekers te worden, met optredens van bekende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Katnuf, Boekoesam en natuurlijk de Afro Bros zelf.
Nog iets minder dan een maand en dan is het zover: de vijfde editie van Central Park Festival! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni keren ruim 30.000 bezoekers terug naar Park Transwijk voor het grootste en groenste festival van Midden Nederland.
Zondag 30 juli komt Sugababes in originele bezetting naar Milkshake Festival. Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy hebben hun komst naar het inmiddels 12-jarige festival toegezegd. De Britse girlband mag zich met recht één van de meest succesvolle formaties van de 21e eeuw noemen en heeft bijvoorbeeld zes nummer 1-singles achter haar naam staan. Bij het festival in Glastonbury bleek hun onverminderde populariteit: de organisatie zag zich genoodzaakt de area te sluiten, vanwege de (te) grote toestroom van bezoekers.
De volledige line-up voor het Papi Chulo Beachfest in Zoetermeer is bekend. Headliners Bizzey, Bryan MG, Frenna, Idaly, Ir Sais en Jinho 9 maken op zaterdag 20 mei hun opwachting in het SilverDome.
De grootste Urban artiesten verzamelen zich dit jaar in het Rhonepark voor UMLF.
Dit jaar gaat Urban Music Legends Festival weer all-out op Koningsdag. Met een exclusieve stage hosting van FUNX en een stage hosting van Pianoland & Avalon Music, komt UMLF weer terug met een keiharde editie in het Rhônepark Amsterdam. Het festival start om 12:00 en eindigt met een afterparty om 03:00 uur. Dit jaar vindt UMLF deels binnen plaats, dus mocht het weer niet mee zitten; no stress.
Na jaren van stilte maakt het iconische duo Lange Frans & Baas B een EENMALIGE comeback show. Dat gebeurt zaterdag 17 juni op het grootste verkleedfestival van de wereld: Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven.
Secet Rave #3 is zaterdag 1 april weer terug met een stevige dosis techno in de Midnight in Roosendaal.
Dit jaar bundelen Amsterdam Open Air (AOA) en Appic hun krachten en kondigen aan dat Appic als officiële festival app zal fungeren voor dit 2-daagse festival!
STRAF_WERK heeft de volledige line-up voor de nieuwe editie bekend gemaakt. Het populaire house en techno festival keert op 19 augustus terug naar het Amsterdamse Havenpark. Dit jaar heeft de organisatie flink uitgepakt en belooft het festival groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een mix van (lokaal) opkomende artiesten en internationale namen.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.
Je bent met de auto of fiets onderweg naar een festival als je aangereden wordt. Ben je als gevolg van dit ongeval gewond geraakt of ervaar je klachten, dan is er sprake van letsel. Hierdoor kan schade ontstaan. Schade door een letsel wordt letselschade genoemd. Het verhalen van letselschade is het werk van een letselschade advocaat
Met het NYMA-terrein als iconische backdrop, zeven podia en meer dan 35 artiesten de industriële speeltuin langs de Waal onderdompelen in talloze beats trapt Drift Festival op zaterdag 10 juni haar elfde editie af. De kaartverkoop voor het festival is begonnen.
Ter ere van het 20-jarige jubileum van Armin van Buuren's A State of Trance zal het Our House Museum in Amsterdam van 25 februari tot 10 april volledig in het teken staan van het internationale concept – een eerbetoon aan het legendarische trance merk.
Record & CD Fair Rotterdam
woensdag 8 februari 2023
De beurs van RecordPlanet in Rotterdam is inmiddels een groot succes en niet te vergeten ontzettend gezellig! De beurs kent een heel divers (internationaal) publiek: een mooie afspiegeling van hoe de wereldstad Rotterdam zich de laatste jaren ontwikkeld heeft.
De Tweede Kamer is verbolgen over 'woekerprijzen' die worden gevraagd voor doorverkochte Lowlands-tickets. De toegankelijkheid van concerten en festivals staat op het spel als Ticketmaster vrij spel blijft houden, stellen Kamerleden. Staatssecretaris Gunay Uslu (Media & Cultuur) broedt op maatregelen.
Milkshake Festival naar drie dagen
woensdag 1 februari 2023
Milkshake Festival beleeft op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli 2023 voor het eerst een driedaagse editie. Op vrijdag 28 juli vindt van 20.00 uur tot 02.00 uur de Grand Opening plaats in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Hiervoor zijn zo'n 4000 kaarten beschikbaar Zaterdag 29 en zondag 30 juli staat het Westergasterrein in het teken van Milkshake Festival.
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand. Geniet in de zon van de tofste house beats, of ga keihard uit je dak bij de Techno area. Vergeet niet de longen uit je lijf te zingen op de lekkerste hitjes van nu. En dat allemaal op nog geen steenworp afstand van onze hoofdstad, met de voetjes in het zand en een drankje in je hand. Beach more and worry less.
Een energieke eenhoorn rappend op een crazy frog tune; janken van pure schoonheid bij 'De Diepte'; op foefsafari; een koningszoon met zijn geit; verpletterende en hypnotiserende post-rock uit België; nog een rondje met coole Ierse feestrockers (check vooral die tamelijk geniale video eens); desert/ groove metal met Spaanse recht-in-je-bakkes teksten (komt Herman ook kijken?); strange nights met rock & roll lads uit Derry City die staan te popelen om in de voetsporen van The Libertines te treden; en een Duitse gemotoriseerde rave-legende die hard komt feesten 🛵
Ofwel: VESTROCK kondigt tien nieuwe acts aan voor de 12e editie die dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni plaatsvindt in de stadsgracht van het centrum van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen 🇳🇱: Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch, ¡Pendejo!, Lavengro, Cardboard en Scooter.
Met 2022 net achter de rug maakt Martin Garrix zich al helemaal op voor 2023, en vandaag kondigt hij officieel de terugkeer aan van zijn spectaculaire Amsterdam Dance Event shows op 20 en 21 oktober 2023 in de RAI Amsterdam.
Breda Barst luidt de noodklok
donderdag 19 januari 2023
De toekomst van Breda Barst is onzeker. Om ook in 2023 weer een festival te kunnen organiseren is startkapitaal nodig en daarom luidt het festival de noodklok.
Dance4Liberation Festival 2023
maandag 16 januari 2023
Antoon, Bilal Wahib, Brennan Heart, D-Sturb, Flemming, Freddy Moreira, Frenna en Sub Zero Project. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op vrijdag 5 mei een geweldig optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival.
Belgium's Ahl Iver has become synonymous with the Lenske name since founder Amelie Lens singled out one of his demo submissions back in 2019. Since then, the young DJ/producer has dropped two EPs on Lenske whilst holding down a busy international touring schedule including regular appearances at Amelie's revered Exhale party series. 'Paradox' contains four dance-floor orientated cuts with the typical Ahl Iver sound that's steadily become a Lenske staple.
Trilogy
vrijdag 6 januari 2023
De iconische venue Paradiso Amsterdam staat aanstaande zaterdag 7 januari in het teken van Trilogy, het concept van Essence of Trance. Dat Paradiso zelden Trance programmeert maakt deze avond extra bijzonder en verklaart waarom de tickets zo gretig aftrek nemen. Drie fantastische headliners geven jou een 100% Trance garantie dus waar wacht je nog op?
16 november 2023
Annulering Valhalla Festival 2023
La Rêve
6 november 2023
Jera On Air viert 30-jarig jubileum in stijl
1 november 2023
Grotesque Indoor Festival presenteert nieuwe headliners
DGTL presenteert eerste namen voor 2024 editie
27 oktober 2023
Strawberry Club
6 oktober 2023
Wereldberoemde dj's checken in bij 538 DJ Hotel
30 september 2023
Herfstdrift Festival maakt line-up 2023 bekend
20 september 2023
Swingbeats Afterwork
Bluetiek-In surprise edition
15 september 2023
Bezoek de Grootste Vinyl Beurs ter Wereld
12 september 2023
Zware bassen met GIVE IT DUB
1 september 2023
Armin van Buuren, Dillon Francis, The Blessed Madonna, en meer aangekondigd voor ADE Pro 2023
29 augustus 2023
DGTL presenteert ADE 2023
21 augustus 2023
Haagse rockers keren terug naar Haarrijnse plas
18 augustus 2023
Armin van Buuren breekt twee wereldrecords met optreden in Dubai
10 augustus 2023
Amsterdam Dance Event onthult eerste selectie van ADE Arts & Culture programma voor 2023 editie
5 augustus 2023
SLAM! presenteert 'Housuh in de Pauzuh XXL': Zes dagen lang confetti door je speakers
6 juli 2023
TIKTAK Festival kondigt SFB aan als Special Headliner
4 juli 2023
The Grapevyne RNB & HipHop Classics
3 juli 2023
Dans overdag in 013 op zaterdag 7 oktober met techno organisatie KUSTWACHT!
28 juni 2023
Otto Wunderbar presenteert
23 juni 2023
Armin van Buuren kondigt A state of Trance 2024 in Rotterdam aan
8 juni 2023
SLAM! viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending
5 juni 2023
Amsterdam Dance Event en Eventix bundelen krachten voor driejarige ADE Pro ticketing visie
Parkzicht Outdoor keert terug en breidt uit met extra stage
1 juni 2023
DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival op 5 augustus
28 mei 2023
Central Park is klaar voor vijfde editie
19 mei 2023
Nog kaarten voor vrijdagse openindsavond beschikbaar
2 mei 2023
Papi Chulo Beachfest verplaatst naar SilverDome Zoetermeer
29 maart 2023
Urban Music Legends Festival kleurt Rhônepark oranje op Koningsdag
28 maart 2023
Eenmalige show Lange Frans & Baas B op Kamping Kitsch Club Holland
Techno geweld in Club Midnight op zaterdag 1 april
15 maart 2023
Amsterdam Open Air & Appic bundelen hun krachten
9 maart 2023
STRAF_WERK verrast met bijzondere line-up
7 maart 2023
Nicky Romero met eerste soloshow 'Nightvision' naar AFAS Live
24 februari 2023
Letselschade na een festival, heb ik recht op een schadevergoeding?
Drift Festival 2023 maakt line-up bekend
16 februari 2023
Armin van Buuren viert 20 jaar 'A State of Trance' met exclusieve expositie in Our House Museum
8 februari 2023
Record & CD Fair Rotterdam
Ticketmaster onder vuur om omstreden doorverkoop Lowlands: 'Dit slaat nergens op'
1 februari 2023
Milkshake Festival naar drie dagen
26 januari 2023
Vier de zomer bij het Summerpark Festival
25 januari 2023
Vestrock kondigt 10 nieuwe namen aan met o.a. rave-legende Scooter, Joost, S10, Merol, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch
24 januari 2023
Martin Garrix terug met RAI Amsterdam shows tijdens ADE 2023
19 januari 2023
Breda Barst luidt de noodklok
16 januari 2023
Dance4Liberation Festival 2023
13 januari 2023
Ahl Iver drops a new EP on resident label Lenske, containing 4 slamming techno tracks
6 januari 2023
Trilogy