Partyflock
 
Nieuws · mei 2017
Dj Afrojack, op 9 september 1987 geboren als Nick van de Wall, organiseert op 9 september 2017 in Rotterdam Ahoy een spectaculaire show ter ere van zijn 30e verjaardag en 10-jarig jubileum.
Ladies & gentlemen, hooggeëerd publiek: Zojuist heeft de organisatie van Crazy Sexy Cool 'Magic Circus' festival de complete line-up bekend gemaakt.
De Nederlandse danceproducerscontest is gestart: de zoektocht naar de beste track is geopend
STRAF_WERK Festival maakt de innovatieve stage-indeling bekend voor haar rentree op het idyllische Blijburg aan Zee op 19 augustus. Voor de vijfde editie zet het festival in op een gevarieerder aanbod van de energieke house-sound en toont op alle stages lef door locals te laten spelen op prominentere tijdsloten. Ook heeft het zomerse festival een primeur met de eerste Nederlandse stagehosting van Knee Deep In Sound.
Nederland geniet eind mei al van tropische tempraturen, Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee is het strand seizoen dus fantastisch gestart! Na Beachclub Fuel presents Roog & Erick E en Cosmic Gate Materia album Tour vindt in het pinkster weekend het derde Beachclub Fuel presents event plaats. Niemand minder dan dj Roog zal op zaterdag 3 juni een exclusive 4 hour set draaien op het Bloemendaalse strand.
Stroom Rotterdam organiseert op zaterdag 17 juni voor de zesde keer de Rooftop Party.
Joris Voorn's all-encompassing Spectrum project launched earlier this year, bringing the world his own branded, specially curated events, that feature extended sets by Joris himself and a stunning photography series that runs alongside the parties — and now, an acclaimed radio show too!
Na het enorme succes van Menno Solo in de WesterUnie januari keert Menno de Jong met zijn solo concept terug naar het strand van Bloemendaal aan Zee. Op zaterdag 19 augustus vormt Beachclub Fuel in Overveen wederom het decor voor een nieuwe editie van Menno Solo – On The Beach.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De zomermaanden staan in het teken van de outdoor festivals. Daarom hebben we voor de maand juni enkele bekende festivals inclusief passend kledingadvies uitgekozen. Bekijk hier de leukste feesten van juni 2017:
Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Een technofeest in het Concertgebouw in Amsterdam is donderdagnacht afgebroken, omdat een deel van het plafond boven het podium beschadigd raakte.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Elk jaar een beetje beter, dat is toch wel een beetje het motto van Heaven Outdoor. Ook dit jaar is dat qua programmering weer aardig gelukt.
The Projeqt 2017 ASVZ
maandag 22 mei 2017
"Let's put some heart into hardstyle", luidde de slogan van The Projeqt 2017. De passie voor de hardere stijlen gaat verder dan alleen muziek en evenementen, het is een levensstijl! Het verbind de mensen en het maakt ze gelukkig
Dwars
maandag 22 mei 2017
Marum zijn jullie klaar om een avond Dwars! te gaan! Wij gaan ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke nacht gaat beleven in de kruisweg!
Soixante Neuf
maandag 22 mei 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Partydop
zondag 21 mei 2017
De doorgewinterde festival bezoeker herkent het wel. Lekker zeuren bij de bar om een dopje voor je flesje te scoren. Ook een heel arsenaal aan dopjes 'smokkelen' is met de Partydop verleden tijd!
It's been well over a year since Jan Blomqvist dropped debut album 'Remote Control', but its charm has far from faded.
Op 2 december 2017 viert Pandemonium de 20ste editie in de Sporthallen Zuid.
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief.
Lakedance
donderdag 18 mei 2017
Aanstaande zaterdag 20 mei 2017 is het tijd voor de eerste editie van Lakedance van dit festivalseizoen! Met meer dan 30 acts verdeeld over 5 verschillende area's wordt het dé ideale vakantiebestemming voor elke festivalganger!
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in
Tilburg.
Not Your Monkey Not Your Robot is het bekende breakcore feest wat in 2005 in het leven werd geroepen door Jorrit (Goudvishal), Jeroen (DJ King Pin) en Bart (DJ Bart Hard).
Extrema Outdoor Belgium en de gemeente Houthalen-Helchteren hebben zonet een wel heel erg nobel initiatief bekend gemaakt.
Twee maal 40.000 fans uit 97 verschillende landen in een uitverkochte Amsterdam ArenA, een gigantisch LED-scherm van 1200m2, een crew van tweehonderd man, tweeduizend vuurwerkmomenten en nog zo veel meer.
Het festivalseizoen is weer in volle gang. De cijfers van het eerste kwartaal van 2017 worden zichtbaar. Opvallend genoeg lijkt de groei van de dancemarkt niet te stuiten. Zo lijkt het. Is de rek uit de festivalmarkt?
B.I.T.C.H editie 7 oktober al 6 maanden uitverkocht, daarom nu een extra speciale Retro B.I.T.C.H
Fans of Armin van Buuren who weren't able to get a ticket for the sold-out 'The Best Of Armin Only' shows on May 12th and May 13th in the Amsterdam ArenA have been given a reason to smile again.
De Nijmeegse dance-organisaties Planet Rose en Subcultuur slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijk festival.
Op 19 mei brengt Tomorrowland in samenwerking met Cloud 9 Music de ultieme zomermix 'Tomorrowland Daybreak Sessions' uit.
They say time flies when you're having fun, and if you ask Dubfire whether the last ten years of his career feels that long, it's clear that he's been having too much of a ball to notice!
Wie nog kaarten wil scoren voor Awakenings Festival, 24 en 25 juni in Spaarnwoude, moet snel zijn. Er zijn alleen nog combitickets of losse kaarten voor zondag 25 juni verkrijgbaar, terwijl de zaterdag is uitverkocht.
De line-up van Wicked Jazz Sounds Festival, dat zaterdag 24 juni plaats vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam, is compleet.
Na de volledig uitverkochte editie in 2015 van Oldschool Gangsters - 10 Years Anniversary binnen op het terras van Paviljoen Breezze waren de reacties zeer goed en was de sfeer dan ook optimaal en beloofde de organisatie dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou gaan worden.
To say that Sied van Riel is excited would be an understatement. After months of preparation for the perfect birthday & Rielism 4 release party, it's less than a week to go until his big Rielism Night at Panama, Amsterdam.
Vandaag maakt de organisatie van We are electric Weekender het complete programma bekend voor de komende derde editie. In het weekend van vrijdag 16 juni tot en met zondag 18 juni zullen meer dan 100 optredens plaatsvinden aan het E3 strand in Eersel.
Full Moon Festival
maandag 8 mei 2017
Zaterdag 3 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen.
David Guetta is quite literally on fire with the release of the official music video to his scorching single with Nicki Minaj and Lil Wayne 'Light My Body Up'.
De uit Eindhoven afkomstige dj en producer Sander van Doorn heeft zich door het illustratie-duo Studio Giftig laten vereeuwigen in één van de ruimtes van het nieuwe concept 040 Seats & Offices van Van der Valk Eindhoven. Hiermee is Sander van Doorn één van de vijf prominente Eindhovenaren die is geportretteerd.
A.s. Vrijdag 5 mei keihard de vrijheid vieren in evenementenhal The Box in Amsterdam. Check snel de laatste info. Heb je nog geen ticket regel die dan nu, want we gaan gegarandeerd vol.
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial. Het festival verklapt er al een paar: de volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek!
Na het succes van een uitverkochte showcase tijdens ADE afgelopen jaar in 2016 is Monstercat terug in Nederland voor een Monstercat Uncaged show gepresenteerd door Run The Trap. Deze keer in Rotterdam!
Na de eerste aangekondigde namen, waaronder hip-hop icoon Busta Rhymes en Nederlandse trots Dekmantel Soundsystem, maakt Expedition Festival haar lijstje compleet op vier podia. Het Rotterdamse Zomerfestival zal naast de reeds bevestigde namen onder andere podium bieden aan Kelis uit New York, Franse cultheld Mr. Oizo, Green Velvet en de Syrische bruiloft zanger Omar Souleyman.
Pukkelpop
dinsdag 2 mei 2017
Even more incredible names join the bill for Belgium's impressive Pukkelpop Festival as electronic sensation Mura Masa, indie heroes The Afghan Whigs, and musical mystery A Blaze Of Feather are added in this latest line-up installation.
Erotic Summer Vibes
dinsdag 2 mei 2017
De zomer staat voor de deur en dit gaan we hot, hot, hot inzetten. Alles wat met de zomer te maken heeft zal aanwezig zijn.
Bevrijdingsdub
maandag 1 mei 2017
Voor de vierde keer op rij viert King Shiloh de dag van de Vrijheid op hun thuisbasis; NDSM. Met alleen maar goede vibes, nemen ze de bezoekers mee op een tien uur durende 'rootical' reis.
Flashback
maandag 1 mei 2017
Op zaterdag 6 mei neemt Bass Events jou als een wervelwind mee terug naar die "goeie, ouwe tijd" waar het ooit allemaal begon om jou de avond van je leven te bezorgen!
Aanstaande vrijdag vieren meer dan 30.000 dance liefhebbers hun vrijheid op het grootse en dikste outdoor dance festival van Nederland; Dance4Liberation 2017!
31 mei 2017
Afrojack viert bijzonder jubileum groots in Rotterdam Ahoy
30 mei 2017
Crazy Sexy Cool maakt complete line-up bekend
Inschrijving Vinylized 2017 van start
STRAF_WERK Festival blijft innoveren en onthult stage-indeling met breder muzikaal spectrum
Beachclub Fuel presents Roog 4 hour
29 mei 2017
Zwoele Summer Rooftop Party op 't dak van STROOM Rotterdam
Joris Voorn presents Spectrum radio
Menno Solo 2017 - On The Beach
28 mei 2017
De leukste feestjes met een dresscode in juni
Strand, BBQ, Trance & Classics met gratis entree
26 mei 2017
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
Technofeest in Concertgebouw afgebroken door beschadigd plafond
Are you ready for a fabulous Grotesque Music Night in Amsterdam
24 mei 2017
7 redenen waarom jij naar Heaven Outdoor moet
22 mei 2017
The Projeqt 2017 ASVZ
Dwars
Soixante Neuf
21 mei 2017
Partydop
19 mei 2017
Jan Blomqvist gives rise to remix album of 'remote control'
Pre- registratie en trailer Pandemonium
18 mei 2017
Alle Funky partypeople uit Nederland opgelet
Lakedance
17 mei 2017
Draaimolen viert het 5 jarig jubileum van het gratis Holy Pink Festival.
16 mei 2017
Not Your Monkey Not Your Robot keert terug
Extrema Outdoor Belgium nodigt 400 mensen met een beperking uit
15 mei 2017
Armin van Buuren laat arena trillen op grondvesten
Dance Monitor 2017 de eerste bevindingen
B.I.T.C.H komt met een echte Retro Editie 14 oktober 2017. Dit wordt speciaal!
11 mei 2017
Armin van Buuren announces Live stream
Planet Rose en Subcultuur presenteren festival Het Nest
10 mei 2017
Klaar voor het festivalseizoen met albums 'Tomorrowland Daybreak Sessions' en 'The Flying Dutch 2017'
Dubfire announces A Decade of Dubfire album
Kaart verkoop Awakenings festival gaat snel
Line-up Wicked Jazz Sounds Festival compleet
9 mei 2017
Oldschool Gangsters Outdoor 2017
We count down to Sied van Riel presents Rielism night
8 mei 2017
Programma We are electric weekender compleet
Full Moon Festival
David Guetta drops official music video
5 mei 2017
Sander van Doorn vereeuwigd in Eindhoven hotel
3 mei 2017
Time table en Final info The Free Project
Pinksteren vier je met Latin Lovers op het strand van Bloemendaal
Line-up Festival Mundial aangevuld met nieuwe namen
Monstercat Uncaged presented by Run The Trap
Line-up Expedition Festival compleet
2 mei 2017
Pukkelpop
Erotic Summer Vibes
1 mei 2017
Bevrijdingsdub
Flashback
Ben jij klaar voor Dance4Liberation