Partyflock
 
Nieuws · april 2017
De gages van artiesten worden steeds hoger. Na twaalf jaar afwezigheid trad Tiësto weer in Twente op. Joost Dijkgraaf meldde eerder al zijn geschatte gage en laat in een vervolgartikelen daar zijn licht nog eens over schijnen.
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
woensdag 26 april 2017
Op vrijdag 5 mei wordt Stadion Woudestein in Rotterdam alvast opgewarmd voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord twee dagen later.
Deze vrijdag zorgt Café d'Anvers voor een primeur door house-legende Erick Morillo naar Antwerpen te brengen. De bekende Amerikaanse DJ en producer stond aan de wieg van de housescene met hits onder verscheidene pseudoniemen zoals Reel 2 Real.
De organisatie van Heaven Outdoor Festival keert ook dit jaar weer terug naar de Surfplas in Vlaardingen en toveren zij dit recreatiegebied om tot een stukje 'hemel op aarde'. Op zaterdag 22 juli vindt hier vanaf 14:00 uur de derde editie van Heaven Outdoor plaats.
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag.
Ben jij klaar om de sterren uit de hemel te knallen deze zomer? Zet je alvast schrap want op 11, 12 en 13 augustus wordt één van de mooiste festivallocaties in België omgetoverd tot een heus "ravers paradise" voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: "Decade of Dedication"!
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een gloednieuwe dance-versie gemaakt van disco classic 'Good Times'. De plaat wordt inmiddels gesupport door talloze dj's, waaronder Martin Garrix, Tiësto, Sam Feldt, Quintino en Jay Hardway.
Sander van Doorn revisits a techno classic on his storming new track The Rhythm, giving it a contemporary refurb that hits in all the right places.
Kings of Freestyle
maandag 24 april 2017
Voor de 2e keer opend Poppodium Grenswerk op verzoek van LCV Events tijdens Koningsnacht haar deuren voor de Koningen van de Freestyle. De hele nacht van 22:00 tot 5:00 doorfeesten met alleen de allerbeste Freestyle en als knallende afsluiter een Hardcore set, gaat ervoor zorgen dat je Koningsdag zult moeten gebruiken om bij te komen!
Kingsland Festival is een petitie gestart om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op Koningsdag naar hun festival te halen.
Vandaag is de officiële kick-off van Appelsap season met de launch van de campagne ONE LOVE. Dit jaar staat Appelsap's Universal Family centraal.
Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade, Big Gigantic, Dubfire, Chef'Special en méér.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
SLAM! Koningsdag uitverkocht
maandag 24 april 2017
Alle 30.000 kaarten voor SLAM! Koningsdag zijn uitverkocht. SLAM! viert Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Fedde Le Grand, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en W&W en hiphopacts als Kraantje Pappie en Lil' Kleine.
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity.
Cloud 9 Music is samen met de stichters van het Eindhovense studiocomplex 'De Muziekfabriek' de muziekuitgeverij 040 Music Publishing begonnen.
Op 20 april werden in Amsterdam de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor 'Digital Celebrity' mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.
De line-up van Dance Valley 2017 is bekend! Dance Valley vindt deze zomer op 12 augustus voor de 23e keer plaats in het iconische Velsen Valley te Spaarnwoude.
Jett Rebel is dit jaar de ambassadeur van Record Store Day Nederland, de feestdag voor de onafhankelijke platenzaak die plaatsvindt op zaterdag 22 april.
Ben jij klaar voor Kingdance?
donderdag 20 april 2017
Koningsdag 2017 komt nu wel héél dichtbij! Ben jij er al helemaal klaar voor?
Unleashed Amsterdam
donderdag 20 april 2017
Nog maar een paar weken te gaan voordat UNLEASHED wederom los barst in het hart van Amsterdam. Vier het extra lange bevrijdingsweekend sexy en stijlvol in de Westerliefde, kinky en vol met energie in de Westerunie, stout en speels in de dungeon, en sociaal en gezellig in het lounge café.
CRAFT Festival afgelast
woensdag 19 april 2017
Door tegenslagen lukt het Lose Your Mind niet om CRAFT Festival voor te zetten.
Lees hier openhartige bericht van de organisatie.
FC Walvisch is dé geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd.
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
woensdag 19 april 2017
Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koning🇮🇳.
Hard Beats presenteert a guided trip to Basement vibes! Basement Vibes is de nieuwe dansende speeltuin van Iduna waar we letterlijk ondergronds aandacht geven aan underground dance stijlen.
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
Have a nice day festival
dinsdag 18 april 2017
Have A Nice Day Festival zal op zaterdag 1 Juli 2017 voor het laatst in Eibergen gehouden worden. Nog één keer zal het geliefde Festival neerstrijken in het mooie pittoreske dorp Eibergen.
Op zaterdag 6 mei geeft Armin van Buuren een sneak preview van the Best of Armin Only voor alle leeftijden in de Brabanthallen.
Dirtcaps is niet te stoppen. Slechts twee weken na het uitbrengen van hun eerste mixcompilatie ('DIME PIECES') is het Nederlandse dj- en producerduo met een nieuwe single op de proppen gekomen.
Silo presenteert Luke Slater
vrijdag 14 april 2017
Na de twee succesvolle edities van SILO vs Materia, besloot Silo op regelmatige basis in La Fabrik in Herstal neer te strijken.
Atlas Electronic brengt showcases naar Casablanca, Marrakech, Rotterdam en Bristol in een speciale tour die volgende maand begint.
Vibrations #2
donderdag 13 april 2017
Vibrations komt terug met een tweede editie. Op vrijdag 30 juni zal in P60 Vibrations #2 plaatsvinden.
Hoe klinken velgen? Of leren stoelbekleding? En een beat gemaakt met een ronkende 4 cilinder motor? Mazda daagde artiest Beardyman 🇬🇧 uit om een track met een Mazda te maken. Bekijk de video hier.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour.
Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Op donderdag 13 april viert Give Soul haar verjaardag met een internationale line-up in de voor hun vertrouwde Maassilo.
Op maandagavond 10 april heeft Milkshake Festival een award gewonnen op de Gouden Kabouters, namelijk 'Partij van de Gezelligheid'.
Ventureland
woensdag 12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Extrema Outdoor België heeft net haar festival voor 2017 voorgesteld. Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij sensibiliseren en activeren van jongeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming.
B.I.T.C.H online kaarten zijn al maanden uitverkocht. Wat veel mensen niet weten is dat er in de fetish voorverkoop winkels nog wel liggen.
Urban music festival kingsday
maandag 10 april 2017
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Only two weeks after 'Armada Invites: Eelke Kleijn', Kevin Saunderson will head up the sixteenth edition of the unique livestream event.
Lakedance haalt W&W naar Eindhoven! De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers.
Het is alweer een tijdje geleden en daarom is het hoogtijd voor een nieuwe editie van The Funky Cat! Op zaterdag 10 juni brengen Geck-o & Friends weer een bezoekje aan P60.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef 🇬🇧, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard 🇬🇧!
Na een gezellig, sfeervol, verfrissend en dus zeer succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven en zal het vanaf vanavond 19:00 uur mogelijk zijn om tickets te bemachtigen voor de nieuwe edite.
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
Sunrise Festival – "Escape into Happiness" Sinds 2013 vindt tijdens het laatste weekend van juni het Sunrise Festival plaats in Gierle.
Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats.
15 years of DOTF
maandag 3 april 2017
15 jaar DOTF radio, going out with a bang! De tijd vliegt soms sneller dan ons lief is, terugkijkend vanaf een zolderstudio in Spijkenisse waar de muffe lucht van nachten lang radio maken nog hangt en waaraan het gros van Oldschool draaiend Nederland minimaal één bezoek heeft gebracht, is het tijd voor de laatste show van Defenders of the Faith.
Zaterdag 20 mei 2017 wordt in de Haarlemse poptempel Patronaat de verjaardag gevierd van House Opa Johan.
29 april 2017
Was Tiësto in Twente twee ton waard?
26 april 2017
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
Oudste club van 't stad haalt New Yorkse legende naar Antwerpen
25 april 2017
Heaven Outdoor Festival presenteert volledige line-up
Armin van Buuren maakt line-up 538Koningsdag compleet
24 april 2017
The Qontinent - Line-Up, Website & Tickets
Nederlands dj-duo brengt Chic's disco classic tot leven
Sander van Doorn shows his techno muscle on the rhythm
Kings of Freestyle
Kingsland start petitie om koning naar festival te halen
Appelsap gaat internationaal met ONE LOVE campagne
Solar Weekend knalt bomvolle en diverse line-up de wereld in
Discotheek El Sombrero organiseert tweede editie "elsom open air"
SLAM! Koningsdag uitverkocht
22 april 2017
Poppodium Iduna presents Dencity 2017
De Muziekfabriek start nieuwe muziekuitgeverij 040 Music Publishing samen met Cloud 9 Music
21 april 2017
Hardwell uitgeroepen tot meest innovatieve artiest bij SpinAwards
Housy MainStage, meer dan 100 acts verdeeld over 9 podia
Een verse lp uit het cellofaan halen is zo geil!
20 april 2017
Ben jij klaar voor Kingdance?
Unleashed Amsterdam
19 april 2017
CRAFT Festival afgelast
Martin Garrix neemt de studio van FC Walvisch over en lanceert STMPD recording studios
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
Underground dance tijdens Basement Vibes at Iduna
18 april 2017
Line-up Dedicated outdoor 2017 bekend
Have a nice day festival
Sneak preview the best of Armin only voor alle leeftijden in Brabanthallen
16 april 2017
Dirtcaps geeft 3FM de premiere van nieuwe track
14 april 2017
Silo presenteert Luke Slater
Vier steden, drie landen, twee weken, een festival
13 april 2017
Vibrations #2
12 april 2017
Mazda en Beardyman maken unieke track met auto
SLAM! en Dancetour organiseren 9 gratis festivals
Give Soul 5 Year Anniversary in de Maassilo
Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards
Ventureland
11 april 2017
Extrema Outdoor Belgium maakt thema bekend
Organisatie B.I.T.C.H maakt jullie blij
10 april 2017
Urban music festival kingsday
8 april 2017
Techno legend Kevin Saunderson heads up new Armada Invites
7 april 2017
Lakedance presenteert volledige line up
The Funky Cat komt met Geck-o & Friends naar P60
6 april 2017
Zaterdag 3 juni Full Moon festival
andaGucha Festival 2017 start kaartverkoop
4 april 2017
Pleinvrees Festival verhuist 2 september naar Het Twiske
Sunrise Festival verwacht sterke groei met 5e editie
De eerste namen van Festival Mundial 2017
3 april 2017
15 years of DOTF
1 april 2017
Vier het leven zaterdag 20 mei bij House Opa Johan's Birthday Rave