Partyflock
 
Nieuws · januari 2017
We zijn al een stuk op weg met het ontwerpen van 'het nieuwe Partyflock'. We willen nu graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken. Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven? Uiteraard klik je door als je alvast wat teasers van de nieuwe site wil zien!
Het Nederlandse ticketingbedrijf Ticketscript komt in handen van zijn Amerikaanse branchegenoot Eventbrite. Daardoor ontstaat de op twee na grootste online-verkoper van kaartjes voor evenementen van Europa. Dat maken de twee bedrijven dinsdag bekend, zonder financiële details te vermelden.
De hardhouse Raver crew presenteert met trots de online release van de documentaire Hardhouse Raver. De docu is een ode aan de hardhouse, waarin hardhouse legends zoals o.a. Andy Farley, BK, Captain Tinrib, Yoji Biomehanika, Lab4 en Tom Harding over hun tijd in de hardhouse scene vertellen.
Mumbai Color Festival 2017
zondag 29 januari 2017
Al vanaf 2013 wordt Fort Vechten succesvol omgetoverd tot het kleurrijke Mumbai Color Festival. Op Bevrijdingsdag (5 mei) vieren we de vrijheid voor de laatste keer op onze eigenwijze, kleurrijke manier! Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs familie je niet meer herkent…
1 op de 10 mannen belandt met de verkeerde in bed en we hoeven niet zo snel bang te zijn voor een bosjesmannendiscussie
De tijd gaat hard. Zo sta je los te gaan met Oud & Nieuw en zo zit je alweer bijna in de maand februari! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die een keer in een andere outfit naar een feestje willen gaan.
De Utrechtse Hardstyle organisatie D-Sense Events heeft de derde editie van Evasion aangekondigd en laat weten dat de comeback groots zal worden!
Summer Feelings op locatie
donderdag 26 januari 2017
Voor vele is Summer Feelings op locatie al een begrip, na een succesvol 2016 komen we weer terug met wederom een spetterende line-up en alle toebehoren, dus wil je net als in 2016 weer mee genieten van dat zomerse gevoel en de heerlijke vocale en knallende beatszzzzz, zet dit evenement dan alvast in je agenda en zorg dat je deze editie zéker niet hoeft te missen.
Na het grote succes van de eerste editie in De Effenaar vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook!
Benny Rodrigues 4 u
woensdag 25 januari 2017
Zaterdag 4 februari is het weer tijd voor een ouderwetse 'Benny Rodrigues 4 U' avond in de tunnel met een 5-uur durende set van de ambassadeur van het Rotterdamse nachtleven!
Het programma van het Awakenings Festival is bekendgemaakt. Op 24 en 25 juni staan onder anderen techno- en house-dj's Joris Voorn, Adam Beyer, Wighnomy Brothers en Paul Kalkbrenner in Spaarnwoude Park Houtrak.
Laatstgenoemde zal tijdens Awakenings een nieuwe liveshow geven. Ook het optreden van het Duitse duo Wighnomy Brothers is opmerkelijk.
s'Oranje kingsday festival
dinsdag 24 januari 2017
S'Oranje Festival keert dit jaar voor alweer de elfde keer terug in Rotterdam! Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit.
De afgelopen dagen hebben veel mensen zich uitgesproken tegen Trump. Ook artiesten uit de dance scene hebben statements gemaakt. Het statement dat Dave Clarke vandaag maakt, is toch wel een van de luidere. Hij zal zijn werkvergunning niet (proberen te) vernieuwen en zal dus tot nader orde niet meer optreden in de Verenigde Staten.
Breda Live vindt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 plaats. Als tweedaags festival biedt Breda Live meer topacts, betere service en een nieuwe foodarea met lokale cateraars.
Spinnin' Records presenteert dit jaar voor het eerst een eigen area op het wereldberoemde muziekfestival Tomorrowland. Het Nederlandse platenlabel doet dit onder de vlag van haar populaire Spinnin' Sessions-feest, en zal op vrijdag 28 juli de gehele dag neerstrijken in Boom, België.
'The House Doctor' is een nieuw concept in Rotterdam, de muziekstijlen die je kunt verwachten zijn: Deep House / Afro Latin Tribal House / Tech House & Techno. House muziek in het breedste zin van het woord!
De 22e editie van het Loveland van Oranje Kingsday festival vindt plaats in de prachtige groene omgeving van het Meerpark in Amsterdam. Na vele succesvolle evenementen is Loveland klaar om op 27 april weer een legendarisch festival neer te zetten. Met een topline-up waarin alle artiesten back2back draaien.
De Nederlandse dj Sidney Samson is donderdagavond te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De 35-jarige dj zal zijn nieuwe single laten horen in de aflevering, laat het Instagram-account van de soap donderdag weten.
Line-up Dreamfields
donderdag 19 januari 2017
Dreamfields start kaartverkoop Nog 2 dagen tot de kaartverkoop van Dreamfields Festival start. Vanaf aanstaande vrijdag 19:00 uur zijn tickets voor zowel de zaterdag als de zondag beschikbaar met €5,- korting!
Spectators Of The Universe is het nieuwe album van de Nederlandse artiest en producer David Douglas en zal op 24 maart bij Atomnation Records / !K7 verschijnen. David Douglas arrangeerde en produceerde het album zelf.
Martin Garrix voor War Child
woensdag 18 januari 2017
Op 21 februari komt Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child.
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation!
De data voor het meerdaagse festival Electronic Family: The Gathering zijn bekend. Op 5 en 6 augustus strijkt het outdoor trancefestival een weekend lang neer in Autotron Den Bosch.
Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam.
Bij een schietpartij op een populair muziekfestival in de bij toeristen populaire stad Playa del Carmen in Mexico zijn volgens lokale media zeker acht doden gevallen.
Bloemendaal aan Zee - Onlangs presenteerde Beachclub Fuel haar plannen met betrekking tot de opening van het zomerseizoen 2017. The Grand OPening - Masters of Trance vindt plaats op zaterdag 18 maart.
Martin Garrix wint Popprijs
zondag 15 januari 2017
Martin Garrix heeft de Popprijs 2016 gewonnen. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt op het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen.
IJzeren podiumdieren 2016 uitgereikt
zaterdag 14 januari 2017
Op zaterdagavond 14 januari zijn de IJzeren Podiumdieren 2016 uitgereikt in de Stadsschouwburg Groningen. De prijzen zijn uitgereikt in de categorieën 'beste marketeer', 'beste programmeur', 'beste directeur', 'beste festival' en 'beste podium'. De IJzeren Podiumdieren zijn de belangrijkste vakprijzen in de live-popsector.
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
In strandtenten gelegen bij Bloemendaal aan Zee zullen geen viptafels meer staan. Daarmee willen ze criminele activiteiten niet in de hand werken.
De horecagelegenheden organiseren vooral op zondag feesten waarop mensen deze tafels kunnen kopen.
Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland.
Dov Elkabas, eigenaar van het Hardstyle label Scantraxx, heeft opnieuw een publishing overeenkomst met Cloud 9 Music getekend. De samenwerking bestaat daarmee al ruim vijftien jaar, iets wat zeldzaam is in de muziekindustrie.
The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als een van Europa's grootste gratis popfestivals 'Parkpop'. Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.
Ferreck Dawn has certainly left his mark on 2016. The Dutch DJ/producer created a clear vision for himself, presenting a deep, tech house sound, getting more exciting with every release.
Na vele succesvolle jaren in Amersfoort komt de Ouwe Lulle Disco naar Utrecht. Bij de Ouwe Lulle Disco stap je letterlijk in een uitbundig warm bad van een ouderwets jeugdfeest waarin het lijkt alsof iedereen elkaar weer kent.
Armin van Buuren heeft vandaag de allereerste 538-Alarmschijf van het jaar in de wacht gesleept.
Zaterdag 04 maart 17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop.
De tiende editie van het Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia. Voor een van de nieuwe podia, het Free Stage, wordt samen met het Haags Pop Centrum en Musicon gezocht naar jong Haags talent. Deelnemende acts maken bovendien kans op een vervolgoptreden op Parkpop.
TIKTAK Club Night
zaterdag 7 januari 2017
Na een geweldige uitverkochte Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam zijn we ook dit jaar weer elke maand terug in de AIR!
Voor de tweede keer in Utrecht
zaterdag 7 januari 2017
Volgende week barst voor de tweede keer misschien wel het grootste indoor kussengevecht van Nederland los in Club Poema.
In de nieuwe 'It's a matter of taste' campagne van Jägermeister worden we uitgedaagd om trots te zijn op onze smaak. Hoe unieker, hoe beter.
Zoals de meeste van jullie wel weten is Hardshock écht een snoeihard festival en dat zal in 2017 niet anders zijn. Bekijk de gruwelijk dikke line-up van Hardshock Festival hieronder en spread the word!
Op 18 maart 2017 komt een van de meest spraakmakende Hardstyle-labels naar Almere. Fusion Records betreedt deze avond op 'WR1 invites; Fusion', met vrijwel alle grote artiesten die het label kent, het podium van Club Cell.
De moeder van het meisje dat in Suriname seks had met leden van de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB), heeft de aangifte tegen de rappers ingetrokken.
Het Amsterdams Verbond
donderdag 5 januari 2017
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale Bevrijdingsdag.
Zaterdag 7 januari 2017 is het tijd om een bijzonder moment te vieren, tien jaar geleden draaide Menno de Jong namelijk zijn eerste 'Menno Solo' set in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal hij de hele avond vullen met classics.
Koopt Google Soundcloud?
woensdag 4 januari 2017
Vorig jaar ketste de verkoop van Soundcloud aan Spotify af en velen voorspelden dat dit het einde inluidde voor de verliesmakende streamingdienst. Echt doen geruchten nu de ronde dat Google het Berlijnse bedrijf zou willen inlijven.
Na bijna twintig jaar het meest toonaangevende festival van Zuidoost-Europa te zijn, vestigt EXIT Festival zich in 2017 in Kroatië met een nieuw festival: Sea Star.
The Funky Cat #4 in P60
dinsdag 3 januari 2017
Na het overweldigende succes van de vorige drie edities maakt Amstelveen zich klaar voor een volgende reis langs de spannende uithoeken van het elektronische muzieklandschap.
Na zes jaar gaan de deuren weer open van vinylspeciaalzaak Rhythm Import aan de Torenstraat. De platenzaak sloot in 2010 haar deuren, maar alle inboedel bleef staan
31 januari 2017
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
Amerikaans Eventbrite koopt Nederlands Ticketscript
30 januari 2017
Hardhouse documentaire online te zien
29 januari 2017
Mumbai Color Festival 2017
28 januari 2017
Het nationaal carnavalsonderzoek 2017
Feestjes met een dresscode in februari
27 januari 2017
Evasion keert groots terug naar Utrecht
26 januari 2017
Summer Feelings op locatie
25 januari 2017
KARMA House Classics komt voor de 2e keer terug
Benny Rodrigues 4 u
24 januari 2017
Nieuwe liveshow Paul Kalkbrenner en reünie Wighnomy Brothers op Awakenings Festival
s'Oranje kingsday festival
23 januari 2017
Dave Clarke mijdt Verenigde Staten vanwege Trump
Breda Live wordt tweedaags festival
21 januari 2017
Spinnin' Records presenteert eigen area op Tomorrowland
20 januari 2017
Nog 1 week tot aan het event The House Doctor
Loveland van Oranje maakt programma bekend
19 januari 2017
Sidney Samson introduceert nieuwe track in Goede Tijden Slechte Tijden
Line-up Dreamfields
David Douglas brengt 'Spectators of the universe' uit
18 januari 2017
Martin Garrix voor War Child
17 januari 2017
Full line-up release Dance4Liberation 2017
Data Electronic Family The Gathering 2017 bekend
Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert
16 januari 2017
Doden tijdens schietpartij BPM Festival
Volledige line-up Beachclub Fuel's Grand Opening
15 januari 2017
Martin Garrix wint Popprijs
14 januari 2017
IJzeren podiumdieren 2016 uitgereikt
13 januari 2017
Oranjebloesem brengt meer live acts op Koningsdag
12 januari 2017
Strandtenten Bloemendaal zetten geen viptafels meer neer
Royaal Kabaal, Noord-Hollands hardste koningsdag festival
Vijftienjarige samenwerking Scantraxx & Cloud 9 Music
The Crave Festival dit jaar in Zuiderpark
10 januari 2017
Ferreck Dawn is taking things Higher
9 januari 2017
Ouwe Lulle Disco komt naar Utrecht
Armin van Buuren lanceert nieuwe single
8 januari 2017
The Grapevyne' Nineties R&B and HipHop
7 januari 2017
Bevrijdingsfestival Den Haag breidt uit naar zes podia
TIKTAK Club Night
Voor de tweede keer in Utrecht
Jägermeister onderscheidt zichzelf met nieuwe campagne
6 januari 2017
Full Line-up Release Hardshock Festival 2017
WR1 nodigt Fusion Records uit in Club Cell
Aangifte tegen Haagse rapgroep Strictly Family Business ingetrokken
5 januari 2017
Het Amsterdams Verbond
4 januari 2017
Trance classics bij het 10 jarig bestaan van Menno Solo zaterdag
Koopt Google Soundcloud?
3 januari 2017
EXIT Festival lanceert nieuw festival aan de Kroatische zee
The Funky Cat #4 in P60
Haagse vinylspeciaalzaak Rhythm Import heropend