Partyflock
 
Nieuws · september 2016
Op vrijdag 21 oktober verkeerd de WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis in Berlijnse hogere sferen tijdens de Berlin ADE Special. Voor deze avond slaan de labels Katermukke en Sisyphos de handen ineen!
Op woensdag 19 oktober barst het Amsterdam Dance Event (ADE) los. Amsterdam is dan even hét middelpunt van de internationale dancewereld. Voor de vierde keer zetten ID&T en ADE onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en sociale verandering prominent op de agenda tijdens ADE Green.
Voor B.I.T.C.H 4 februari loopt de voorverkoop zo hard dat we nu binnen 4
dagen bijna online uitverkocht zijn. De VIP en Early bird zijn online
al helemaal uitverkocht. Het ging zo hard dat de VIP kaarten nog niet
eens in de fetish voorverkoop winkels liggen.
Het wereldberoemde Van Gogh Museum en vijfmaal #1 DJ van de wereld Armin van Buuren gaan eenmalig samenwerken. Op 21 oktober wordt er een speciale editie van de multimediatour in het museum gepresenteerd: Embrace Vincent. Voor deze editie van de bestaande multimediatour voor museumbezoekers, selecteerde Van Buuren elf schilderijen van 's werelds bekendste Nederlandse kunstenaar.
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
De organisatie van Crazyland, Pleasure Island, B.I.T.C.H, Timelock Freestyle, Booming Sexy New Year, Flight 69 en Royal Splash heeft er weer een heel bijzonder nieuw feest bij dit jaar en jullie kunnen het allemaal meemaken!
Dance and Save Dave is een benefiet voor Davey Maalderink om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen zodat Dave zijn medicatie uit het buitenland kan halen. De verzekering wil deze medicijnen namelijk niet vergoeden.
Valhalla Festival
dinsdag 27 september 2016
Na vier glorieuze en uitverkochte edities geeft 's werelds meest adembenemende wintercircus voor de vijfde keer een 'acte de presence' in de RAI Amsterdam. Op zaterdag 17 december verleidt Valhalla opnieuw de realiteit met het absurde, in een grenzeloze wereld waar de werkelijkheid geen draagkracht geniet. Sn
Interview DJ Dano
maandag 26 september 2016
DJ Dano staat al dertig jaar achter de draaitafels. De ster van Daniël Leeflang rees begin jaren negentig snel op de golven van het housevirus dat Nederland toen overspoelde. Nog altijd behoort hij tot de groten van de hardcorescene. Het leven van DJ Dano is door Arne van Terphoven opgetekend in de biografie 'Wat de fok, ouwe', die op 30 september uitkomt via Mary Go Wild.
Trailer Freaqshow
zaterdag 24 september 2016
Komt dat zien! Op 31 december kan jij onderdeel zijn van het meest bizarre circus dat er is. Dames en heren, welkom in de bizarre wereld van Freaqshow!
Jawohl, de line up van Winter Park Festival is compleet! Op zaterdag 5 november 2016 keert het ijskoude muziek festival voor de derde keer terug op Aquabest bij Eindhoven.
In het kader van het naderende Amsterdam Dance Event kondigt het Nederlandse EDM-duo Blasterjaxx een exclusieve kroegentocht aan; oftewel de Blasterjaxx ADE Pub-Crawl.
Slechts 75 gelukkige fans zullen zich op deze avond bij hen aansluiten voor een speciale tocht die vier van Amsterdams meest beruchte barren en cafés zal aandoen.
Op zaterdag 1 oktober vindt de 2e editie van 'District East Presents Magic.' plaats in City Lido te Groenlo. Deze keer met grotere namen en een paar opkomende talenten uit de buurt. Dit belooft weer een mooi feestje te worden!
Zaterdag 1 Oktober brengen we models, bottles en superstar DJ's naar de Club Abe voor het meest exclusieve feest in Amsterdam: Be Xclusive! Dress to impress!
Broodrooster
donderdag 22 september 2016
Het populaire Rotterdamse 30+dansfeest van vrienden en vrienden van vrienden heeft voor haar 16e editie op 12 november gekozen voor een van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam: de Rotterdam Cruise Terminal. De locatie zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot de gigantische metropool Tokyo!
De beelden van de populaire DJ Afrojack, die regelrecht uit een horrorfilm lijken te komen, kondigen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland aan. Met deze beelden vestigt Walibi Holland de aandacht op 'The Clinic', de nieuwe Halloween Fright Nights experience.
Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line up voor We Are Electric. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. . Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval.
Na de release van het nieuwe album Outer Edges komt Noisia dit najaar met de spectaculaire gelijknamige audiovisuele show in het internationale clubcircuit. Op donderdag 24 november staat het collectief, één van de grootste drum 'n bass acts wereldwijd, in de grote zaal van de Effenaar in het kader van het TROMP slagwerkfestival. Noisia-fans kunnen hun hart ophalen, want Slagwerk Den Haag en dansgezelschap Club Guy & Roni warmen het publiek op met een impro-set van Mechanical Ecstasy, waar o.a. Noisia-lid Thijs de Vlieger de muziek voor schreef.
Ready fi sum more summervibes
zaterdag 17 september 2016
Op vrijdag 7 oktober heten wij je warm welkom bij het heetste Caribische feestje van Rotterdam, waar de zon zal gaan schijnen en je tot in de late uurtjes kunt dansen en genieten in een paradijs van kleuren, hoepels en goodvibes!
Oldschool gangsters
donderdag 15 september 2016
Eén keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.
Soixante Neuf 050
donderdag 15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape Club in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
woensdag 14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
Feestjes met een Dresscode in oktober
woensdag 14 september 2016
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. Ook in oktober feest Nederland er weer op los. Het belooft weer een bonte maand te worden.
Het is één van de bestbewaarde geheimen uit de Dance scene; de leeftijd van Michel de Hey. Zelf geeft hij aan op 17 september zijn 26e verjaardag te vieren in zijn favoriete club Toffler in Rotterdam! Er is taart voor de eerste bezoekers, iedereen krijgt snoepzakjes en je wordt niet thuisgebracht.
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu gaat het er toch echt van komen. Op vrijdag 16 september draait Franky Rizardo een 'all-nighter' 7 uur set. Dit doet hij onder de kapstok van zijn eigen party concept Flow. Plaats van bestemming is underground club Toffler in Rotterdam.
Na een korte zomerstop knalt ST8MENT zaterdag 8 oktober 2016 weer de Effenaar in met een keiharde 'The One Who Knocks' editie. Titan is samen met een select DJ team flink bezig om terrein te veroveren in de hardstyle scene. Met verschillende TOWK hostings achter de rug, wordt het beruchte kartel van Titan weer in stelling gebracht voor een complete overname in het zuiden van het land.
Sunset Festival
maandag 12 september 2016
Zaterdag is het dan eindelijk zover: alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan voor de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival!
Bloomingdale beach festival Curacao
zondag 11 september 2016
Op zaterdag 1 oktober keert bloomingdale beach terug naar het tropische eiland Curacao. Voor het derde jaar op rij maakt de bekendste beachclub uit Nederland een internationale uitstap naar de andere kant van de Atlantische oceaan.
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
Club Godverdomme komt naar Tilburg
zaterdag 10 september 2016
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen.
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Na het vier jaar lang organiseren van verschillende Rotterdam Rave evenementen, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een verandering. Vanaf heden zal Rotterdam Rave jaarlijks één indoor evenement organiseren in de Maassilo (Rotterdam) en één outdoor festival.
Schilderes, DJ, model en festivalpromotor. Creativiteit overschrijdt grenzen en dat wil Charlotte De Cock op 10 september maar al te graag in praktijk omzetten. Charlotte zal in Café d?Anvers live een schilderij maken, geïnspireerd door de muziek, het publiek en alle andere invloeden die ze op dat moment krijgt in de nachtclub.
Zaterdag 17 september vindt in Woerden alweer de tiende editie plaats van het razendpopulaire Summerlake Festival. Wat als een klein, lokaal festivalletje begon is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoor event in de agenda van de Nederlandse festival scene.
De wereldberoemde Londense discotheek Fabric moet zijn deuren sluiten. Vandaag maakte de gemeente bekend dat de vergunning van de club definitief wordt ingetrokken. Aanleiding is overmatig drugsgebruik.
Dagschotel, de Arnhemse organisator van non-conformistische dansavonden, is jarig en viert dat zaterdag 10 september met een mini-festival met de absolute hoogtepunten uit haar vijfjarig bestaan in alle zalen van Luxor Live.
De Love Parade in Berlijn, de toonaangevende feesten In Bed with Space in Ibiza ofNew Yorker ODC 40, de bekende dance show op tv – New Yorker is een belangrijke initiatiefnemer in de dancescene.
Pleasure Island is heel hard gegaan deze editie. Was het vorig jaar van te voren uitverkocht, deze keer waren we nog sneller met het uitverkopen. Pleasure island wordt georganiseerd door de Crazyland organisatie en dat weten de mensen.
Gary D overleden aan longembolie
zondag 4 september 2016
De uit Hamburg afkomstige dj-legende Gary D is op 2 september overleden. Zijn label D.Trance meldt dat Gerard Malke, zoals Gary D in werkelijkheid heet, is overleden aan een longembolie. 'Het is een schok en komt volkomen onverwachts', staat op de website van D.Trance.
1 jaar Dok Amstedam
zaterdag 3 september 2016
Op zaterdag 10 September zal 'Ons kent Ons' de handen in een slaan met
Amsterdams enige stadsstrand binnen de ring: Dok Amsterdam. Dok bestaat
precies één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, dus hebben we
besloten van twee feesten één te maken!
Op zaterdag 8 oktober organiseert technocollectief Schmutzig Events een nieuwe editie van Schmutzig! in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Ook deze avond zal volledig in het teken staan van de kenmerkende Schmutzig!-sound: pompende, compromisloze techno voor de fijnproever!
Aanstaande vrijdag draait dj Joris Voorn in één van de meest prestigieuze gebouwen ter wereld: Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
Quest4Trance ADE 2016
donderdag 1 september 2016
Met trots kondigt Quest4Trance aan dit jaar onderdeel te zijn van Amsterdam Dance Event 2016! In het gloednieuwe, multifunctionele Amsterdam Connect, een uniek kantoor & evenementen gebouw met industrieel karakter, strijken we op zaterdag 22 oktober neer voor Quest4Trance ADE 2016.
Eva Simons en Sidney Samson hebben besloten om na twee jaar een punt achter hun huwelijk te zetten. De twee gaan als vrienden uit elkaar.
Quest4Trance – Fuel Closing 2016
donderdag 1 september 2016
Op 1 oktober nemen we afscheid van de zomer van 2016. Die zaterdag gaan we nog één keer flink los, voordat we de herfst en wintertijd omarmen.
Paaspop Events en WiSH Outdoor presenteren unieke samenwerking met nieuw hardstyle evenement op 17 december: Ace of Spades
Na Zwarte Cross, dat de afgelopen twee jaar met microkrediet voor 'armlastige bezoekers' experimenteerde, gaat ook Into The Great Wide Open een sociaal experiment aan. Tijdens de komende editie presenteert Innofest een sociale festivalverzekering. Into The Great Wide Open begint morgen en duurt tot en met zondag 4 september.
30 september 2016
Berlin ADE Special met Katermukke & Sisyphos is uitverkocht
Id&t en ADE presenteren programma ADE green
29 september 2016
B.I.T.C.H 1 oktober laatste belangrijke punten! B.I.T.C.H 4 februari nu al de laatste online kaarten over de toonbank
28 september 2016
Van Gogh Museum en Armin van Buuren lanceren multimediatour
Zojuist is bekend geworden dat Afrojack ook zal draaien tijdens de Wall Recordings Label Night op 19 oktober
Er komt iets speciaals voor jullie binnenkort....
27 september 2016
Dance and Save Dave is een Benefiet voor Davey Maalderink
Valhalla Festival
26 september 2016
Interview DJ Dano
24 september 2016
Trailer Freaqshow
23 september 2016
Winter Park Festival Line up & Tickets
Blasterjaxx trakteert fans op exclusieve kroegentocht tijdens ADE
Zaterdag 1 oktober vindt de 2e editie van District East Presents Magic
22 september 2016
Be Xclusive is back on Saturday October 1st
Broodrooster
21 september 2016
Viral DJ Afrojack kondigt Halloween in Walibi Holland aan
Boys Noize en meer nieuwe acts voor We Are Electric Klokgebouw
18 september 2016
Noisia met 'Outer Edges' op TROMP festival in Eindhoven
17 september 2016
Ready fi sum more summervibes
15 september 2016
Oldschool gangsters
Soixante Neuf 050
Exclusieve label night van Afrojacks Wall Recordings tijdens ADE
14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
Feestjes met een Dresscode in oktober
Michel de Hey viert verjaardag in Rotterdam
Flow presents Franky Rizardo 'All Night Long' in Toffler
12 september 2016
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Sunset Festival
11 september 2016
Bloomingdale beach festival Curacao
10 september 2016
Click & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival
Club Godverdomme komt naar Tilburg
9 september 2016
Salto Sounds in Club NYX tijdens Amsterdam Dance Event
Een nieuwe uitdaging voor Rotterdam Rave
8 september 2016
Charlotte De Cock schildert live in nachtclub
Grotesque klaar voor jubilerend Summerlake Festival
Wereldberoemde Londense club Fabric dicht om xtc-doden
7 september 2016
Dagschotel viert vijfjarig bestaan met mini festival
5 september 2016
New Yorker lanceert grootste DJ-wedstrijd in Europa
Pleasure Island is afgelopen zaterdag op uitverkocht gegaan.
4 september 2016
Gary D overleden aan longembolie
3 september 2016
1 jaar Dok Amstedam
2 september 2016
Schmutzig organiseert nieuwe editie in de oude rechtbank
De livestream van Joris Voorn in het Koninklijk Concertgebouw
1 september 2016
Quest4Trance ADE 2016
Komkommertijd: Eva Simons en Sidney Samson uit elkaar
Quest4Trance – Fuel Closing 2016
Paaspop Events en WiSH Outdoor presenteren nieuw hardstyle evenement Ace Of Spades
Experiment met sociale festivalverzekering op ITGWO