Partyflock
 
Nieuws · oktober 2016
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden.
Hoe wij deze mededeling hebben kunnen missen, is ons een raadsel. Het is dus in zekere zin al oud nieuws, maar we willen het niet ongemerkt voorbij laten gaan. Omdat het toch een icoon in de hardcore betreft. Outblast heeft aangekondigd zijn carrière als hardcore-dj te beëindigen.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
De grote droom van de 16-jarige Quincy van Ooijen uit Zaandam, die sinds zijn geboorte een nierziekte heeft, is om de beste dj ter wereld te worden. Met hulp van Make-A-Wish Nederland en platenlabel Spinnin' Records zijn de eerste stappen gezet: ze regelden dat hij de studio in mocht met dj Oliver Heldens, nummer 8 van de wereld. Van hun samenwerking en een optreden van de dj in spe is een korte film gemaakt.
Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, teddy widder, fuzzy lop, wilde haren, idyllisch, vuig, vurig, la salon & porto-parties en veel meer nieuws staan te trappelen!
Crazyland gaat weer een ongekend mooi feest worden 5 november waarbij het beste entertainment en een waar circus jullie versteld doen staan. Want zoals jullie weten is dit een uniek feest waar iedereen echt zijn best doet op de kleding en schmink om aan het thema te voldoen.
Boiler Room gaat een partnerschap aan met het in virtual reality gespecialiseerde bedrijf Inception om een VR club te ontwikkelen. Een primeur, volgens het bedrijf. Bolier Room gaat speciale events organiseren voor de voor virtual reality geoutilleerde club die volgens planning in 2017 moet gaan openen.
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 6000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!
Een uniek partyconcept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle
beachclub, een multicultureel publiek en vier areas met de allerbeste Latin
en Urban muziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Op 10 december gaat Suono Culture de grote zaal van de Effenaar wederom omdopen tot een techno-tempel met artiesten die je normaal alleen op de grootste podia aantreft. Met Ilario Alicante, Martin Buttrich en Iris Menza is het gelukt om een zeer gewaagde line-up samen te stellen voor de echte liefhebbers, don't miss!
Met maar liefst dertien programma's en meer dan veertig losstaande acts en artiesten, kan Sugarfactory dit jaar terugkijken op zijn meest omvangrijke editie van Amsterdam Dance Event tot nu toe. Het programma werd zeer goed bezocht; in zes dagen tijd telde de organisatie meer dan 6,5 duizend bezoekers. Een droomaantal voor de club aan het Leidseplein.
Reverze Interconnected
dinsdag 25 oktober 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een
onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Winnaar Vinylized 2016 bekend
maandag 24 oktober 2016
Met de track Dark Skies heeft S.K.Y. de twaalfde editie van de producerscontest Vinylized gewonnen. Huminal, Soulflake, S.K.Y., Afreaux en LowaddictsSoundsystem waren de vijf finalisten van de twaalfde editie van Vinylized. Dankzij de ''lekkere volle sounds en spannende geluiden'' van de track won S.K.Y. de jury en de publieksstem. De track heeft een ''intrigerend begin '' met een ''prachtige sfeer'' en klinkt ''klaar voor 'home listening' maar ook voor de dansvloer''.
Vanuit een metershoge 3D Kubus met caleidoscoopeffect, treedt vijf keer verkozen wereldwijd beste DJ Armin van Buuren vanavond op in het entreegebouw van het Van Gogh Museum ter gelegenheid van de lancering van Embrace Vincent, de speciale multimediatour die Van Buuren samen met het museum ontwikkelde. De show is wereldwijd tweemaal 25 minuten live via Facebook Livestream van zowel het museum als Armin van Buuren te volgen (vanaf 21.30 uur). Zo bereiken het museum en Armin meer dan 9 miljoen volgers. Embrace Vincent is mede een initiatief van ALDA, de organisatie achter o.a. Armin Only en State of Trance.
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
donderdag 20 oktober 2016
Afgelopen week is er een levensgevaarlijke pil aangeleverd bij een van de testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS), die als XTC was verkocht. De pil bevat een zeer hoge dosis PMMA.
Het jaarlijks terugkerend tweedaags festival "DGTL", onderdeel van Apenkooi Events, wint "a Greener Festival Award 2016". De prijsuitreiking vond woensdagavond plaats tijdens het Amsterdam Dance Event bij conferentielocatie "de Brakke Grond". De Greener Festival Award werd dit jaar voor de tweede maal uitgereikt aan de festivals die grote stappen hebben gezet richting duurzaamheid.
Waar het de afgelopen jaren misschien steeds gebruikelijker was om oud en nieuw thuis te vieren, breekt Drift dit jaar een lans om het nieuwe jaar ouderwets en met gepaste grandeur te verwelkomen. Temeer omdat de organisatie op zaterdag 31 december bezit neemt van Concertgebouw De Vereeniging, misschien wel de mooiste locatie van Nederland.
P60 komt met nieuwe dance nights. Bij Freestyle Madness kunnen liefhebbers van hardere dancestijlen hun hart ophalen, basshouse- en trapfans kunnen de hele avond dansen bij PREMIVM en Inversion komt met een hele dikke drum & bass line-up.
Sweat It Out ADE Take Over
woensdag 19 oktober 2016
Vrijdagavond, tijdens ADE 2016, presenteert Sweat It Out! records, van head honcho's Yolanda Be Cool, wederom een killer line up.
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
woensdag 19 oktober 2016
Het was de bedoeling dat deze week bekend zou worden dat Wouter Tavecchio (ID&T), Rocco Veenboer (Awakenings) en Jan Lok (b2s), het bijna failliete SFX over zouden nemen, maar AEG Live gooide roet in het eten.....Het Amerikaanse sport- en entertainmentbedrijf heeft bij de bewindvoerders namelijk een bod gedaan op het bijna failliete SFX. Volgens een bron is het bod inmiddels al weer afgewezen.
Spinnin' Records, de grootste indie dance maatschappij ter wereld, en Headliner Entertainment, het artiestenplatform van ID&T, slaan de handen ineen. De partijen gaan samenwerken aan de ontwikkeling van nieuw talent. Door de ontstane combinatie van muziek en live evenementen krijgen nieuwe artiesten de ultieme kans zich te bewijzen tegenover de hele wereld.
Kerstbal Festival maakte afgelopen weekend de line-up van haar eerste editie bekend. Op het winterfestival staan populaire namen uit de 90's als Captain Jack en 2 Brothers on the 4th Floor die je deze avond helemaal terugbrengen naar de 90's en 00's.
Metz gaat XXL
woensdag 19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
It's Frenchcore Timeeeee
dinsdag 18 oktober 2016
Aanstaande zaterdag 22 oktober organiseert The Rough Factory hun grootste en hardste evenement tot nu toe ''La Fête Du Frenchcore'' in club Organza Breukelen.
Als eerste ticketingbedrijf wereldwijd kondigt Your Ticket Provider tijdens Amsterdam Dance Event de lancering van NFC -ticketing aan. Deze nieuwe technologie is beschikbaar voor alle festival- en evenementbezoekers die via het ticketingplatform een kaartje aanschaffen.
ADE sleep/over presenteert line-up
maandag 17 oktober 2016
Nog maar een paar dagen voordat het Amsterdam Dance Event (ADE) losbarst in de hoofdstad! Deze 21e editie biedt het ADE haar bezoekers een nieuwe bijzondere beleving; de ADE Sleep/Over! Een unieke 'urban' pop-up camping op de postindustriële NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Volgende week strijkt het jaarlijks terugkerende internationale muziekspektakel Amsterdam Dance Event weer neer in onze hoofdstad. Speciaal voor alle bezoekers en reizigers die via luchthaven Schiphol vliegen opent het populaire danceconcept Don't Let Daddy Know van 17 tot 24 oktober een pop-up store buiten op het plein van Schiphol Plaza.
Spinnin' Records is een samenwerking aangegaan met hét merk op gebied van gehoorbescherming Earproof voor de wereldwijde campagne more music. Het doel is meer bewustwording te creëren voor het effect dat harde muziek op de oren heeft. Dit wordt onderstreept met de presentatie van een exclusieve set Spinnin' oordoppen.
Paradigm jubileert in stijl
donderdag 13 oktober 2016
Aankomende zondag viert Paradigm het vijfjarig bestaan. De Groningse club doet dit tijdens het maandelijks terugkerende "Sunday Afternoon Collective" concept. De lijst met artiesten die komen optreden werd onlangs bekendgemaakt. Op de lijst is het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse terug te vinden.
Spinnin' Records opent volgende week een eigen winkel in Amsterdam. Deze Pop-up Store is onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE), en zal het toneel zijn van talloze activiteiten rondom het wereldberoemde dance label uit Nederland, waaronder meet & greets met gerenommeerde artiesten, speciale demo drops en (product)lanceringen.
De Killer Clowns van Crazyland worden nu al dagen gespot in Nederland. Deze griezels zouden eigenlijk pas in november naar buiten komen maar ze waren niet te houden. De hype is zo groot geworden dat zelfs RTL nieuws en NOS er aandacht aan besteden. Heeft u een Killer Clown gezien? Zeg hem dat u al zeker voor 100% een kaart in huis heeft voor 5 november voordat er nog meer ongelukken gebeuren.
Tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event opent het Rijksmuseum haar deuren voor een moderne kunstenaar uit onverwachte hoek – underground dj Maceo Plex. De artiest en het museum bundelen hun artistieke krachten op initiatief van dance-organisatie Audio Obscura in een unieke show op 21 oktober. Locatie van het event: de iconische Passage onder het Rijksmuseum.
Zaterdag 19 november '16 wordt de verjaardag gevierd van de gezelligste 90's RNB & HipHop party van Rotterdam, The Grapevyne! Op het 3-jarig bestaan, maken we er weer een dik feestje van zoals er van ons verwacht mag worden.
Op donderdag 20 oktober viert internationale grootheid Matthias Tanzmann de release van zijn 'Momentum Album' in Wolf Atelier aan het Oosterdoksplein naast Centraal Station. Hij nodigt Luna City Express en Ici Sans Merci uit om er een avond van te maken om niet snel te vergeten.
L'afrique the ADE special
zondag 9 oktober 2016
Join us on a journey into Africa's finest musical sounds and meet us at the Amsterdam dance event with the L'Afrique ADE special. after having a wonderfull edition last year. L'afrique decided to do it twice as big this year. Instead of one there will be two 2 L'Afrique events in the North Sea Jazz Club Amsterdam!
Op vrijdag 3februari 2017 zal How much you can take voor het eerst gaan plaatsvinden in Feest café de Kroon. De harde en opzwepende beats zullen de gehele avond worden gedraaid door top dj's en zullen diverse hardere stijlen zoals Hardstyle, Oldschool, Freestyle en Hardcore aan bod komen.
Martin Garrix geeft op donderdag 20 oktober een exclusieve showcase in de club van het 538DJ Hotel. De 538-showcases van Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event werden al eerder aangekondigd. Luisteraars van Radio 538 kunnen vanaf aanstaande maandag 10 oktober kaarten winnen voor de exclusieve optredens in het hotel.
Op zaterdag 10 december wacht de bezoekers van Grotesque Indoor Festival niet alleen een spectaculaire indoor festival ervaring, met 3 verschillende area's, headliners & aanstormend talent in een breed scala aan stijlen én een uitgebreid aanbod aan entertainment, maar ook de viering van RAM's 250ste radioshow én de lancering van twee nieuwe Grotesque sublabels: Reworked & Fusion. Na de succesvolle viering van de 200ste show vorig jaar, die volledig uitverkocht was, keert ook in 2016 de hoge kwaliteit live feed en audio streaming terug.
Voyeur ADE Special
vrijdag 7 oktober 2016
Voyeur will bring you, once again, the best house music people deserve! During the Amsterdam Dance Event 2016, Voyeur will organize a two-day showcase, in which different influencers from the "Groove" movement are invited to perform and give away their show.
When you turn 50 all you want is free Vizitors! Aanstaande zaterdag viert The Vizitor zijn vijftigste verjaardag groots in Event Center Culemborg! En wie jarig is trakteert! Daarom zijn alle heren a.s. zaterdag gratis welkom op The Vizitor 50 years of Terror! Er is slechts één kleine voorwaarde je moet in het gezelschap zijn van een mooie dame die een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht.
Alda-eigenaren Allan Hardenberg en David Lewis hebben van SFX alle aandelen in hun bedrijf teruggekregen. De organisator laat verder weten dat er door de ontvlechting uit SFX 'grote interesse' is van diverse marktpartijen voor mogelijke samenwerkingen.
Hed Kandi ADE Special
woensdag 5 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober is het zover: tijd voor de Hed Kandi ADE Special 2016! Op wederom een spectaculaire locatie (de Ocean Diva) is er ruimte voor 1500 Hed Kandi liefhebbers. Dit keer met een line-up om je vingers bij af te likken...
BR Hard Techno in Breda
dinsdag 4 oktober 2016
BR Hard Techno staat bekend om zijn snoeiharde feesten waarin iedere keer weer een goede opbouwende line up wordt geprogrammeerd in diverse intieme locaties.
De editie van 8 oktober wordt aangevoerd door Frank Kvitta die de avond zal gaan openen.
Bestofbothworlds x ADE
dinsdag 4 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober neemt BESTOFBOTHWORLDS (Mike Mendo b2b Stefan Vilijn) Amsterdam Dance Event over in Holland Casino, Lido Amsterdam. Na Black Tie Rotterdam, Cabana Beach Curacao en Latin Village Festival is het nu tijd voor Amsterdam. En wat past er qua timing dan beter bij dan tijdens Amsterdam Dance Event!
De Nederlandse dj Martin Garrix vergezelt Justin Bieber naar Australië. De twee goede vrienden treden vanaf 6 maart 2017 op in stadions in Australië en Nieuw-Zeeland.
Op 25 november vindt de eerste Arnhemse editie plaats van techno/house-evenement Monitor. Na succesvolle feesten in de regio, heeft de organisatie een nieuwe locatie gevonden in het hart van de stad.
Reckless Rauw, Industrieel & Hard
maandag 3 oktober 2016
Reckless heeft alles te bieden voor de liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle. Verdeeld over twee area's krijgen de bezoekers acht uur lang het beste op het gebied van raw hardstyle voorgeschoteld.
Definition Hardcore
zondag 2 oktober 2016
De titel verklapt eigenlijk al wat er aankomende editie gaat gebeuren. 'Brutal Hardcore by Glamorous Women' oftewel; de vrouwelijke Hardcore DJ's hebben het dit keer volledig voor het zeggen! Natuurlijk zorgt High Energy Events traditiegetrouw voor een uitdagende, maar vooral kéiharde line-up. Zo kan je helemaal uit plaat gaan bij bijv. AniMe, die afgelopen jaar nog op de Mainstage van Hardshock Festival stond te beuken en hebben we de upcoming Queen of Hardcore 'Amada' weten te strikken.
Melkweg ADE programma compleet
zaterdag 1 oktober 2016
Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event. De Melkweg presenteert zoals elk jaar een gevarieerd programma waarin naast clubnachten ook liveshows, films, een expositie en conferenties een grote rol spelen. Nieuw dit jaar is showcase festival ADE LIVE, dat Melkweg samen met Paradiso en Sugarfactory voor de eerste keer presenteert.
31 oktober 2016
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam
Outblast neemt afscheid als hardcore dj
29 oktober 2016
Feestjes met een dresscode in november
Oliver Heldens helpt 16-jarige zieke Quincy op weg
28 oktober 2016
Down The Rabbit Hole start kaartverkoop voor 2017
27 oktober 2016
Allerlaatste kaarten Crazyland Dark Circus in de verkoop
Boiler Room wil virtueel clubben mogelijk maken
DJ en Producer! Dancefair/Musicfair 2017 is coming
26 oktober 2016
Salsa Breeze, the best of Latin, Caribbean and Urban music in one party
Internationale top line-up naar Suono Culture
25 oktober 2016
Sugarfactory trekt 6,5 duizend bezoekers tijdens ADE
Reverze Interconnected
Super sunday x-mas bash 2016 Line-up bekend
24 oktober 2016
Winnaar Vinylized 2016 bekend
21 oktober 2016
Armin van Buuren brengt Van Gogh tot leven tijdens unieke showcase
20 oktober 2016
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
DGTL Festival wint a Greener Festival Award 2016 tijdens ADE
Drift Nieuwjaarsdans in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
Freestyle, basshouse en drum & bass in P60
19 oktober 2016
Sweat It Out ADE Take Over
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
Spinnin' Records en Headliner Entertainment bundelen krachten en lanceren ID&T Music
Kerstbal Festival maakt line-up bekend
Metz gaat XXL
18 oktober 2016
It's Frenchcore Timeeeee
17 oktober 2016
Nederlands ticketingbedrijf maakt einde aan papieren festival ticket
ADE sleep/over presenteert line-up
16 oktober 2016
Don't Let Daddy Know opent pop-up store Schiphol tijdens Amsterdam Dance Event
15 oktober 2016
Spinnin' Records & Earproof werken samen voor exclusieve oordoppen
13 oktober 2016
Paradigm jubileert in stijl
12 oktober 2016
Spinnin' Records opent winkel in Amsterdam 19 – 23 oktober
Waarschuwing: Killer Clowns van Crazyland Dark Circus nu al actief in heel Nederland
11 oktober 2016
Rijksmuseum, Audio Obscura en Maceo Plex gaan unieke samenwerking aan tijdens Amsterdam Dance Event
The Grapevyne Nineties R&B and HipHo
10 oktober 2016
Matthias Tanzmann viert album release in één van de mooiste ADE locaties
9 oktober 2016
L'afrique the ADE special
Vrijdag 3 februari How much can you take
8 oktober 2016
Martin Garrix tijdens ADE in intieme setting in 538DJ Hotel
7 oktober 2016
RAM viert 250ste Grotesque Radioshow in Maassilo Rotterdam
Voyeur ADE Special
The Vizitor ziet Abraham en viert dit met BKJN en jou!
5 oktober 2016
Alda weer volledig in Nederlandse handen
Hed Kandi ADE Special
4 oktober 2016
BR Hard Techno in Breda
Bestofbothworlds x ADE
Martin Garrix en Justin Bieber samen op tour in Australie
Organisatie Monitor duikt in gat Arnhemse technoscene
3 oktober 2016
Reckless Rauw, Industrieel & Hard
2 oktober 2016
Definition Hardcore
1 oktober 2016
Melkweg ADE programma compleet