Partyflock
 
Nieuws · december 2015
Je hebt nog maar twee mogelijkheden om Studio 80 te bezoeken. Vanavond en morgen zijn de laatste evenementen in de Amsterdamse locatie. Daarna is het over en uit en sluit de tent.
BKJN wishes you The Sickest New Year
woensdag 30 december 2015
Na een saaie avond van oliebollen en gillende keukenmeiden is het op nieuwjaarsavond tijd om je gabbers te ontmoeten en ze allemaal een gelukkig maar vooral ziek 2016 te wensen! Ondersteund met een 4 uur durende set van The Sickest Squad, diverse dikke battles en bijna heel de BKJN Events artiesten stal, word het dan ook "nieuwerwets" genieten op een manier zoals dat alleen in 2016 kan.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in januari 2016? Kijk dan niet verder en check snel de feesten in dit overzicht.
Op vrijdag 15 januari 2016 begin jij je jaar zoals je de afgelopen jaren gewend bent! Het is dan namelijk weer tijd voor, inmiddels de zesde editie van Nederlands grootste verjaardag! Maak je klaar voor Sweets, Franck's B-day Bash The 5 XL Edition, deze keer weer gehouden in de meest toonaangevende club van Amsterdam: de Escape gelegen in het hartje van het centrum aan het Rembrandtplein.
Afrojack trakteert zijn fans op een bijzonder uitje. Hij neemt tien mensen mee naar Las Vegas in Amerika.
Dat heeft de dj vrijdag bekendgemaakt.
Traditiegetrouw zal, voor het 25e keer, de Feesttent van Mijdrecht het middelpunt tijdens de jaarwisseling zijn. Vijfentwintig jaar moet natuurlijk ook knalhard gevierd worden, deze vooral ( F )oud en nieuw zal daarom nog lang nadreunen in Mijdrecht en omstreken.
Have Faith in Trance
donderdag 24 december 2015
Het aftellen is begonnen: nog een kleine maand te gaan met mooie vooruitzichten zoals de kerstdagen en Oud en Nieuw. Na een maand vol gezelligheid met familie en vrienden is het in januari weer tijd om jouw trancefamilie op te zoeken bij Have Faith in Trance en zo het nieuwe jaar nogmaals in te luiden met een dansje.
Dress like a star and shine like one tijdens MUST Red Carpet. Het meest stylish feestje van 2016 rolt in januari de rode loper uit bij de Laurenskerk, want bij MUST is iedereen een Very Important Person. Net als vorig jaar ziet style guru Fred van Leer toe op de dresscode: dress to impress. Een goede reden dus om te zorgen dat je een outfit aantrekt die rode-loper-waardig is. Eenmaal binnen wordt het uiteraard een avond zoals alleen MUST kan organiseren: met (over the) top entertainment en de beste DJ's. MUST Red Carpet vindt plaats op vrijdag 29 januari.
Unleashed fetish underground brings you dark night encounters and bizarre happenings in a unique fetish celebration at Club Panama Amsterdam. An international gathering of fetish fantasy with a spectacular fetish fashion show by one of the world's leading brands: Torture Garden Clothing. This New Year party is rapidly becoming a magnificent tradition among followers and fans and tickets are selling fast - get yours now!
Weer een lijstje! Billboard heeft de 10 beste dance / electronic tracks van 2015 uitgeroepen. Check of jij het ermee eens bent.....
Dollen Dinsdag line-up compleet
dinsdag 22 december 2015
Een nieuwe locatie, drie area's en meer dan vijfentwintig artiesten. Dollen Dinsdag, de dinsdag van Carnaval in Hilvarenbeek, pakt groots uit dit jaar.
De zomer wordt weer heter dat ooit met op 11 juni het B.I.T.C.H. Festival op het programma. Het feest der feesten waar de harten sneller van gaan kloppen. Het belooft een in- en outdoor spektakel te worden waar de voorpret alvast van kan gaan beginnen. Outfits worden bedacht, hotels worden geboekt en de tickets kunnen worden gekocht om zo gegarandeerd te zijn van een sexy alibi. Ook dit jaar gaan alle remmen weer los op het Balkenhaven terrein in Zaandam waar de shows en het entertainment hoogtij vieren.
Dockyard Warehouse Festival is weer terug in 2016 bij een splinternieuwe locatie. Bij het Hembrugterrein naast Amsterdam bij Zaandam gaat het 9 april los. Vanaf de zaterdag om 11 uur 's ochtends zijn de gasten welkom om los te gaan met grote namen in de house en techno scene. Diehards kunnen tot 5 uur in de ochtend blijven. Dus als je twaalf uur lang niet genoeg vindt, kan je met een extra ticket er nog zes uur aan bij plakken.
We schrijven zaterdag 22 november 2014, de allerlaatste TranceFamily in een totaal uitverkochte Matrixx. Nu de Matrixx ruim een jaar geleden haar deuren heeft gesloten, heeft TranceFamily een unieke locatie gevonden. Zaterdag 2 april 2016 keert TranceFamily terug in Wijnfort Lent. Ze trappen deze editie af met een speciale trance classics avond.
Afrojack knalde afgelopen zaterdag het dak van de uitverkochte Ziggo Dome af tijdens 538JingleBall. In het thema 'The Wild Side of X-mas' begonnen ruim 12.000 bezoekers de feestdagen denderend. Naast headliner Afrojack traden onder andere Martin Solveig, Felix Jaehn en Bingo Players op. De kaartverkoop voor de editie van 2016 is vandaag van start gegaan. Op zaterdag 17 december 2016 is het weer 538JingleBall in de Ziggo Dome.
Op locatie in het Glazen Huis in Heerlen heeft Armin van Buuren aangekondigd dat Kensington hem zal vergezellen tijdens zijn nieuwe 'Armin Only Embrace' wereldtournee. Samen met Kensington heeft Armin vervolgens een uniek item ter veiling aangeboden. Dit jaar vragen de dj's van 3FM (Serious Request) aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden en de zogeheten 'Heading Up High Experience' moet daar een steentje aan bijdragen.
Beatport maakt jaaroverzicht
vrijdag 18 december 2015
Het einde van het jaar nadert en dat betekent: terugkijken en lijstjes! Beatport draagt hieraan bij door een overzicht te maken van aankopen via hun platform.
HARDFEST staat garant voor keihard beuken, van euforische hardstyle tot ultiem raw en van heerlijke classics sets tot 100% hardcore! Je hoort het goed, de grote primeur van HARDFEST – Kingsday Chaos 2016 is bekend! Er zal een hardcore area worden toegevoegd waar je de je de hele dag kan rammen op de beste artiesten uit de hardcore!
Rotterdam houdt van Rotterdam. De stad groeit en staat bol van de initiatieven. Op Secret Society Friday komt een creatief publiek samen met gelijkgestemden, mensen met een hart voor de stad én het leven. De lancering van Secret Society Friday vindt plaats op 15 januari 2016 op een geheime locatie in Rotterdam 'downtown'.
Unleashed Amsterdam in a unique celebration which will open your new year in the most extravagant way. Join us for an exclusive and wild New Year party full of kink, bubbles and sparkles at one of Amsterdam's most beautiful venues. Over two dance floors the powerful high-energy DJs will be serving you with the very best of minimal, hard house, progressive, techno, electro and industrial.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel.
Organiseer je een feest, maar heb je geen idee wat je moet draaien? Spotify weet hoe moeilijk het is om de juiste sfeer te bepalen met het mixen van de juiste hits. Vanaf vandaag geeft Spotify Party elke feestganger professioneel gemixte playlists met de beste beats.
Al jaren wordt er van alles geroepen over de invloed van downloaden en streamen van muziek. Men zou geen geld meer uitgeven aan tracks en albums en alles alleen maar gratis tot zich nemen. Nu is er eindelijk een onderzoek naar gedaan.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 15 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Josh Butler, Marcus Schössow & Dave Winnel en Riley Reinhold.
Frisfeesten zijn in heel Nederland een groot succes. STTRBSTN (dj-act) stond de afgelopen anderhalf jaar vaak op drukbezochte frisfeesten in o.a. Zeeland en de Randstad. Deze feestjes zijn zo populair, dat een lange rij bij de ingang geen uitzondering is. Er wordt geen alcohol geschonken: tabak en drugs zijn uiteraard ook niet welkom. In West-Brabant waren er tot dit jaar geen frisfeesten voor tieners, met uitzondering van schoolfeestjes waar natuurlijk ook geen alcohol wordt geschonken.
Prikkelz is de toepasselijke naam achter een nieuwe organisatie die houdt van leuk, gekke en ondeugende dance-en themafeesten in stijl. Geen hokjesbeleid, Love, Peace & Respect rules! Met andere woorden 'One World, One Love'. Feesten voor 21+ zoals feesten wordt bedoeld maar dan wel op verrassende, unieke en bijzondere locaties met prikkelend entertainment, veel extra's en een hoog 'Alsjemenou' gehalte.
Frank 010 viert 99ste editie
zaterdag 12 december 2015
Meer dan 300.00 bezoekers luidden er de afgelopen jaren het weekend in, de Frank 010. Op 18 december vindt in de Cruise Terminal de 99ste editie van Rotterdams bekendste vrijdagmiddagborrel plaats. Een moment om even stil te staan bij die legendarische borrel die iedere maand een mooie start van het weekend betekent. Speciaal voor nummer 99 is de entree de eerste twee uur (van 17.00 uur tot 19.00 uur) gratis. We're gonna party like it's number 99!
Chateau Techno strijkt zaterdag 27 februari neer in het voormalig fabriekspand Ferro Dome in Rotterdam. De gigantische, industriële hal vormt net voor haar grote restauratie hét podium voor een ongekend techno-evenement met bijbehorende monster line-up, waarvan Jeff Mills, Derrick May en Dave Clarke slechts een aantal van de vele blikvangers zijn.
Masquerade's laatste edtie is nog maar pas afgelopen en de volgende edite staat alweer voor de deur! Tijdens de vorige editie kwam niemand minder dan Magdalena over de vloer. Ze moet als zus van Diynamic's labelbaas Solomun niet onderdoen op gebied van plaatjes draaien. Wat een prachtset heeft ze neergezet. Voor het volgende event heeft de Masquerade Crew beroep gedaan op 's werelds 18e de beste Dj Duo Mind Against! Dit blijkt toch zo uit de Resident Advisor Dj top 100 voting 2015.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Na een half jaar van onderhandelingen maakt 2 Venue met veel trots bekend dat RAM naar Almere komt voor een solo-avond. Maar liefst vijf uur lang zal hij achter de draaitafels plaatsnemen. Met recht een 'special event' voor maar 550 trance-liefhebbers. Dit gaat een echte knaller worden. Uiteraard moet er iemand de zaal warmdraaien. In het voorprogramma van RAM staat niemand minder dan Faith Mark. De verwachting is dat de tickets hard zullen gaan.
De afgelopen jaren geeft Punish ieder jaar een hele dikke Bday Bash met héél veel van je favoriete artiesten! Dit keer staat dit hoogtepunt gepland voor zondag 20 december. En Punish zou Punish niet zijn als hij geen festivalwaardige line-up zou regelen, 20 december in 1841 Sneek!
Hardcore Alliance · De line-up
donderdag 10 december 2015
Na de supervette eerste editie in 2015 brengt Dance 2 Eden in 2016 Hardcore Alliance keihard terug! Het verbond wordt weer gesloten, de hardcore-liefhebbers uit heel Europa sluiten zich aan bij de Hardcore Alliance. Op 5 maart 2016 behoor jij bij de elite die getuige mag zijn van dit uniek dikke feest! Dit jaar zullen de Central Studios zelfs een uur langer open zijn, namelijk van 22:00 – 07:00 uur!
The Pink Library nodigt je uit voor het meest legendarische New Years Eve feest van het jaar!
Het thema 'For Your Eyes Only' zegt veel: voel het, draag het uit in je kleding en leef het thema tijdens de New Years Eve in het verbazingwekkende Barbizon Palace Hotel. The Pink Library verwacht je sexy, avontuurlijk, over the top en extravagant.
ALDA opent als eerste Nederlandse dance-organisatie een eigen kantoor in Azië. Het bedrijf, dat onder meer de wereldtournees van Armin van Buuren en Hardwell organiseert, speelt daarmee in op de snel toenemende populariteit van dance-muziek in het werelddeel.
Discotheek Supreme aan de Arnhemse Luthersestraat is sinds vrijdag gesloten. De club – 'opvolger' van The The Level – kan niet meer aan haar betalingsverplichtingen doen, meldt ze op Facebook.
SP-Kamerlid Jasper van Dijk roept iedereen op om ervaringen met dure tickets te mailen naar zijn Meldpunt Kaart te Duur. Het gebeurt regelmatig dat tickets voor concerten via internet worden doorverkocht, waarbij een veelvoud van de originele prijs betaald moet worden. Van Dijk: 'Bij de concerten van Adele waren tien minuten na aanvang van de verkoop al kaarten te koop voor 1.000 euro. Dat is belachelijk. Doorverkopers maken zwaar misbruik van het feit dat liefhebbers graag naar een concert willen.'
In de nacht van 12 op 13 december staat het radioprogramma Jacked van Afrojack op 538 in het teken van de 538JingleBall preparty. Afrojack presenteert zijn programma Jacked deze nacht live vanuit de 538 studio. Speciaal voor de preparty wordt er publiek uitgenodigd in de studio en komen er verschillende talenten van Wall Recordings, het label van Afrojack, mee. Luisteraars van 538 maken kans om bij deze exclusieve preparty aanwezig te zijn.
De Noorse DJ en producer Kygo komt volgend jaar naar Nederland ter gelegenheid van zijn nieuwe Europese Cloud Nine Tour. Op zaterdag 26 maart geeft hij een show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 11 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.
De aanstaande feesten van de Crazylandorganisatie zijn allemaal al uitverkocht. Alleen voor Crazyland Super Heroes 5 maart zijn nog kaarten te krijgen, maar ook de kaarten voor dit feest gaan heel hard! Crazyland, met zijn unieke thema Super Heroes, wordt zo goed ontvangen bij de mensen dat nu al meer dan 2000 mensen zich aangemeld hebben in de Facebookagenda. Met de hostings Timelock Freestyle, Oldschool Gangsters en House Of Tech kan het alleen maar vuurwerk worden.
Major League zet op vrijdag 5 februari een dikke drum 'n bass line-up neer in thuisbasis de Melkweg in Amsterdam. Verwacht strakke beats, diepe bassen, een toffe crowd en een avond lang feest (tot 6 uur). De line-up bestaat o.a. uit Gridlok & Prolix, Culture Shock, Current Value en Mob Tactics. De kaartverkoop is gestart.
De Rotterdamse Rave gaat in 2016 verder waar het in 2015 gebleven was. Om in de stijgende lijn te blijven waar de organisatie nu in zit, halen ze de top van internationale artiesten naar Rotterdam. De eerste editie in 2016 staat gepland op donderdag 24 maart in de meest industriële locatie van Rotterdam; De Maassilo. Bij vele ravers zal de vorige editie nog vers in het geheugen staan en met de nieuwe 'Easter Edition' laat Rotterdamse Rave zien dat ze groter en beter worden bij elke editie.
Op zaterdag 12 december organiseert Kompakt Records voor het eerst een eigen avond in de De Marktkantine. Kompakt's headhoncho Michael Mayer is van de partij, tevens als Dave Dk, Weval, Saschienne, Sascha Funke, Dauwd en Malbetrieb.
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je <vip@escape.nl> mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!
Dance organisator Loveland start een wekelijkse radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdagnacht 4 december wordt iedere week een uur lang de meest legendarische Loveland set uitgezonden. Voor de eerste uitzending staat het Grammy-winnende duo Deep Dish tijdens Loveland ADE 2014 op het programma.
De feestmaand is begonnen! Waar moet je beginnen, Sinterklaas, Kerst, oud&nieuw, familie... Het maakt niet uit want je weet al waar je het gaat eindigen: Zaterdag 2 januari viert club Rodenburg haar dertigjarig bestaan en dat ga jij natuurlijk meemaken! Dames en heren, vroeg of laat, je bent van harte welkom om op 2 januari het feestjaar 2016 gratis in te komen luiden bij de Rodenburg!
Robosonic, Philou Louzolo en Bam Boe Residents verwelkomen het nieuwe jaar in Sugar Factory. Op 31 december geeft Bam Boe daar zijn grootste editie ooit om van de jaarwisseling de opwindendste nacht van het jaar te maken. Heerlijke house, disco en techno tunes, een echt bamboebos, warme gezelligheid en fijne sfeer omdat je onder vrienden bent, in Sugar Factory komt het allemaal samen. Zo het nieuwe jaar beginnen is precies wat iedereen wil.
Nieuwe releases van vandaag
woensdag 2 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Still Young, Simon de Jano & Madwill, Felix Kröcher, MOTi, Digital Punk & Adaro.
Pablo Discobar presents San Soda
woensdag 2 december 2015
De mannen van Club Loud zetten 11 december in Poppodium EKKO hun eerste clubavond neer met het nieuwste concept Pablo Discobar. Pablo Discobar Soundsystem zal de aftrap verzorgen, waarna house grootheid en vinylpurist San Soda de knoppen overneemt. Vier uur lang verzorgt hij een muzikale trip langs zijn kennisgebieden disco, afro, house en techno.
Edel Oud&Nieuw Spektakel
woensdag 2 december 2015
Op 31 december is er traditiegetrouw weer het Edel Oud&Nieuw Spektakel. Vanaf 22:00 opent Het Sieraad zijn deuren en worden bezoekers ondergedompeld in champagne, oliebollen, muziek, feest en vooral heel veel entertainment. Uiteraard met een spectaculair 00.00 moment.
31 december 2015
De allerlaatste kans om Studio 80 te bezoeken
30 december 2015
BKJN wishes you The Sickest New Year
28 december 2015
Feesten met een dresscode in januari 2016
Sweets celebrates Franck's B-day Bash
25 december 2015
Afrojack neemt tien fans mee naar Las Vegas
24 december 2015
Darkraver brak vorig jaar de tent af met oud en nieuw….ben jij er dit jaar ook weer bij?
Have Faith in Trance
Iedereen VIP bij MUST Red Carpet in de Laurenskerk
23 december 2015
Open your new year in the most extravagant way
22 december 2015
De 10 beste dance / electronic tracks van 2015
Dollen Dinsdag line-up compleet
21 december 2015
Crazyland blikt vooruit naar B.I.T.C.H Festival
Dockyard Warehouse Festival is 2016 terug op nieuwe locatie
Trancefamily naar het Wijnfort in Lent
Kaartverkoop 538JingleBall 2016 gestart
Armin van Buuren en Kensington veilen unieke belevenis voor 3FM Serious Request
18 december 2015
Beatport maakt jaaroverzicht
Groot nieuws HARDFEST - Kingsday Chaos 2016
Secret Society gelanceerd in binnenstad Rotterdam
17 december 2015
Unleashed New Year's Ball international lineup announced
Duncan Stutterheim kruipt voor goede doel achter draaitafel
16 december 2015
Spotify Party creëert samen met Diplo de perfecte playlist voor elk feest
Britten doen onderzoek naar hoe streaming muziekconsumptie beinvloedt
15 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Tweede editie frisfeest 'punaise' in de kerstvakantie
13 december 2015
Prikkelz geeft cadeaus weg voor de vroege vogels
12 december 2015
Frank 010 viert 99ste editie
Chateau Techno pakt uit op unieke rauwe locatie in Rotterdam
11 december 2015
Masquerade haalt Mind Against naar Hamont België
Black Carpet · Tijd voor een nieuwe sensatie
RAM Exclusive in maart in 2Venue · Kaartverkoop gestart
Punish viert verjaardag in Club 1841 Sneek
10 december 2015
Hardcore Alliance · De line-up
The Pink Library presents For Your Eyes Only
9 december 2015
ALDA Events mikt op snelle groei in Azie en opent vestiging in Hong Kong
Na The Level redt ook Club Supreme het niet aan de Luthersestraat in Arnhem
SP blaast meldpunt dure tickets nieuw leven in
Afrojack live op Radio 538 tijdens exclusieve 538JingleBall preparty
8 december 2015
Kygo in voorjaar 2016 naar Amsterdam
Booming Sexy New Year & B.I.T.C.H uitverkocht · Tijd om je kaartje te bestellen voor Crazyland op 5 maart
Drum 'n bass-avond Major League presenteert line-up van 5 februari
Rotterdamse Rave viert Pasen op de beste manier mogelijk
7 december 2015
Kompakt Records voor het eerst in De Marktkantine
6 december 2015
Escape presenteert een dansbare kerst en het grootste oudejaarsfeest van Amsterdam
4 december 2015
Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM
3 december 2015
Vier jij op 2 januari de 30 Years Golden Anniversary met Club Rodenburg mee?
Sugarfactory en Bam Boe vieren samen Oud & Nieuw
2 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Pablo Discobar presents San Soda
Edel Oud&Nieuw Spektakel