Partyflock
 
Nieuws · december 2013
Nog maar anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor de tweede editie van Hardpoint. Ditmaal zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Harde kicks en dikke sounds creëren deze avond een totale chaos in Brunssum. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum.
De trein van de Nederlandse tweeling Jeroen en Martijn Boeren is al flink op snelheid, en zal zijn weg vervolgen onder een andere naam en identiteit. Vanaf nu ontplooit Sound Rusherz zich tot Sound Rush, een bewuste beslissing om de hardstyle-act naar een hoger plan te tillen. Een frisse start, een nieuw image en logo, en vele uitdagingen voor de boeg; Sound Rush is ready to rock the future!
Partyflockjaaroverzicht 2013
dinsdag 31 december 2013
Je kunt geen krant openslaan, website bezoeken of televisie aanzetten zonder geconfronteerd te worden met overzichten, lijstjes en terugblikken. Dit jaar doen wij ook maar eens mee! Lees in dit bericht onder meer wat de best bezochte organisaties zijn, de meest becommentarieerde nieuwsberichten, welke locaties de meeste events organiseerden, welke organisaties en locaties de meeste bezoekers trokken en welke artiesten de meeste nieuwe fans vergaarden.
Aanstaande dinsdag 31 december 2013 gaat het gebeuren! 'Wild Wild West – New Years Eve 2013 in Club en Multifunctioneel centrum Havana te Sliedrecht. Alles geheel in 'Wild Wild West' sferen zul je je wanen in het oude wilde westen met de modernste technieken van nu op het gebied van mooie visuals en sounds! Kaarten zijn online in de voorverkoop te koop voor slechts €17,50!
Qapital: Raw & Uncut
zondag 29 december 2013
Op zaterdag 5 april 2014 keert dit event terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Na een dikke eerste editie in 2013, doen ze er dit jaar graag nog een schepje bovenop. QAPITAL 2014 staat volledig in het teken van de hardste en rauwste muziek van het moment. 'Together we will destroy..'
Na een fantastisch eerste jaar willen ze het jaar zoetig afsluiten. Samen met jou springt Candyshop het nieuwe jaar in met een special New Years Eve 2014 party!
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moest je verplicht thuisblijven met kerst?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, met de Reveal.reloaded X-mash Bash en viert Reveal kerst met jou, zoals we dat allemaal wel leuk vinden!
Miss Djax en Rockit hebben de krachten opnieuw gebundeld en deze samenwerking manifesteert zich in de vorm van een XL editie van het meest bekende hard techno fenomeen van Nederland: Djax it Up. Wederom keert Miss Djax terug naar de WesterUnie en ook deze keer neemt zij alleen de beste DJ's mee om de tour van het 25-jarig jubileum van haar platenlabel Djax Records in te luiden met nationale en internationale techno beats.
Zaterdag is het zover, het grootste feest rond de jaarwisseling in Amsterdam. Tijd voor de timetable voor Xtra Large, zaterdag in The Sand. Terwijl de laatste kaarten verkocht worden is de organisatie al keihard bezig met de opbouw voor het grootste feest van Amsterdam rond de jaarwisseling. De dj's komen letterlijk uit de halve wereld en zijn stuk voor stuk ook wereldwijd beroemd. Ook de enorme constructie voor de spectaculaire Boombox met 3D mapping is bijna klaar.
Op 25 januari 2014 keert Trance Nation terug in The Sand om op deze datum haar vijftiende jubileumjaar te vieren. De organisatie zal alles uit de kast halen om iedereen mee te laten genieten van hun trots. Deze jubileumeditie wil en mag je niet missen met een dikke, echte trance line-up en de twee uur set van Paul van Dyk!
Tot dinsdag 24 december 14.00 uur kan jij nog je early bird kaartje voor €12,50 halen voor Booming Sexy New Year vs Goldmember locatie 2 en dat is het echt uit met de pret. Een VIP-kaartje kost maar €25. Deze locatie is intiem, gezellig en een heel goed alternatief om toch op 1 januari te stappen.
De naam spreekt inmiddels tot de verbeelding. Super Sunday is hét feest voor de ware housefreak, steevast voorzien van de beste dj's en uitzinnig entertainment. Deze Kerst gaat dat allemaal samenkomen op een dubbeldikke editie in de Central Studios; twee zalen met het beste uit de Nederlandse housescene. Met onder meer Nicky Romero, The Partysquad, Gregor Salto en vele anderen staat er wat te gebeuren in Utrecht.
Het programma voor de veertiende editie van 5 Days Off, 5 t/m 9 maart, is uitgebreid met ruim twintig nieuwe namen. Rustie, Shlohmo, Darkstar, Koan Sound, Lapalux, Snakehips, Melé, Gridlok, Planningtorock, Lenzman, Hybris, Jameszoo, DJDJ+, Akka, Know V.A., Malawi, Posij, Former, Fairfax, Jarreau Vandal, Berlin Creamcake, Modern Witch en Boris Becker zijn reeds bevestigd.
De lente is nog lang niet in zicht maar toch is er reden genoeg om nu al een vreugdedansje te maken. Het gloednieuwe dance-festival Crazy Town dat in januari van dit jaar zijn eerste (en meteen zeer succesvolle) editie beleefde krijgt een vervolg. Op zaterdag 15 februari 2014 wordt Manege De De Molenheide te Schijndel omgetoverd tot een waar dance-paradijs.
QULT #11
vrijdag 20 december 2013
Ze geven het je zwart op wit: QULT#11 trapt 2014 af in gepaste stijl. Natuurlijk krijg je de vernieuwende energieke sound die je van ze gewend bent en ze doen er deze eerste editie van het nieuwe jaar nog een flinke schep bovenop. Je dagelijkse dosis subground krijg je in de main en in de tweede zaal ga je de diepte in met QULT-approved techno. Ja, kleine feestjes worden groot en QULT gaat voor de cultstatus!
Queendance wordt Kingdance
vrijdag 20 december 2013
Het duurt nog even, maar High Energy Events en Las Rosas zijn er al druk mee bezig: Kingdance 2014! Kingdance is het grootste outdoor dancefestival rondom Koningsdag in Zwolle en omstreken. Dit jaarlijks terugkomende event, wat vorig jaar de naam Queendance droeg, gaat vanaf 2014 verder onder de naam Kingdance.
Een goed begin is het halve werk, zo dacht ook Studio 80. De Amsterdamse club heeft daarom niemand minder Steve Bug, Tom Ruijg, Elias Mazian, Victor Coral en Daan Groeneveld uitgenodigd om van New Years Eve niet alleen een knallende afsluiter, maar ook een goed begin van het nieuwe jaar te maken.
Voor de liefhebbers van de hardere stijlen is er goed nieuws. In het compleet vernieuwde Hedon in Zwolle gaat High Energy Events in 2014 namelijk de hardere stijlen voor zijn rekening nemen. Bezoekers die Hedon kennen weten wat dat betekent, snoeihard en loepzuiver geluid, en een geweldige sfeer! Op 8 maart is de officiële kick-off met de eerste editie van RAWdefinition.
Op zaterdag 25 januari van het nieuwe jaar 2014 zal Lunapark weer terug zijn op een locatie waar het vroeger ook ooit allemaal begonnen is: Villa Thalia! Na het succes van de strandeditie in BC Royal en het bootfeest op de Maas is Lunapark weer helemaal terug in de dance scene en dat is iets waar we allemaal trots op kunnen zijn.
Na een aantal Flirterz spektakels op het heilige strand van Bloemendaal en in The Sand Amsterdam waar de mooiste mensen uit het hele land op af kwamen is Flirterz op dinsdag 24 december 2013, tijdens kerstavond, weer terug in The Sand Amsterdam met The Ultimate X-Mas Night Out! -
Niemand minder dan Wildstylez zal donderdag 26 december op tweede kerstdag aanwezig zijn in Club Deftig Den Haag. Wildstylez zal een spetterende optreden verzorgen. Na al zijn succes, top-40 hits en een hoge notering in de DJMAG Top100 is hij op tweede kerstdag in club Deftig Den Haag.
Op 27 december organiseert Stuiterbeesten haar laatste evenement van 2013 met niemand minder dan de nummer twee hardstyle DJ ter wereld: Frontliner.
Tweede XITE Awards in AIR Amsterdam
dinsdag 17 december 2013
Op donderdag 13 maart 2014 staat de muziekscene geheel in het teken van de XITE Awards. Na de eerste editie in maart van dit jaar, keert de awardshow volgend jaar terug in AIR Amsterdam. Met meer optredens en meer uit te reiken awards in maar liefst tien verschillende originele categorieën, belooft het een waanzinnige avond te worden!
Kerst alweer helemaal vol gepland? Dat komt dan helemaal goed, want het kers(t)verse concept Grotesque in Concert vindt al plaats op zaterdag 21 december. PT Events geeft je twee heel goede redenen om naar de Central Studios in Utrecht te komen. 1) Ze hebben Markus Schulz! 2) Grotesque is sowieso al een reden om met je beste vrienden te gaan stappen! -
Op 23 november vond de 18e editie van Qlimax plaats in de GelreDome in Arnhem. Bekijk hier de Qlimax 2013 aftermovie!
Op vrijdag 20 december sluit No Bass No Glory het jaar goed af met de Italiaanse Noize Suppressor in 22.24. De organisatie bestaat die dag twee jaar. Wie jarig is trakteert en No Bass No Glory gaat flink uitpakken met een speciale b-day party met een dijk van een line-up, een dikke 'soundsystem' en special effects.
WEARE1 XL Edition 20 December 2013
maandag 16 december 2013
Op vrijdag 20 december is WEARE1 terug in Club Cell Almere. Dit keer nog groter, er zijn 2 zalen geopend. WEARE1 is een concept dat maandelijks terug komt in Club Cell in Almere. Door talenten de kans te geven op dit concept probeert WEARE1 een springplank te vormen voor de toekomst. Natuurlijk staan er ook grote namen op de line-up, in verleden hebben o.a. Wildstylez, E-Force, Adaro en nog vele anderen op het podium gestaan. Dit keer zullen Crypsis, Titan en Frequencerz de toon zetten in de main zaal, ook zullen er in zaal 2 wat bekende namen voorbij komen zoals J-Roon & Kosmix en Ironite. Normaal gesproken staat WEARE1 voor raw hardstyle, maar omdat het bijna kerst is zullen er veel meer stijlen langskomen.
De Happening NYE Amsterdam
zondag 15 december 2013
Illuminati AMS, Patta en Mo manager hebben de handen in een geslagen om het beste wat onze hoofdstad te bieden heeft aan muziek, creativiteit, en vooral sfeer bij elkaar te brengen in een 'happening' van epische proporties.
Op 29 maart 2014 zullen alle clubliefhebbers uit de zuidelijke helft van het land het antwoord op de hen welbekende vraag 'Ik weet niet waar ik het zoeken moet' vinden in het Eindhovense Klokgebouw.
Wil jij er zeker van zijn dat vrijdag de 13e voor jou geen ongeluksdag wordt? Zorg dan dat je vandaag je kaartje nog haalt voor Hardclassics Friday the 13th. De inmiddels legendarische Hardclassics feesten van Free2party trekken jaarlijks duizenden liefhebbers van heinde en verre.
Na lange tijd is het dan eindelijk zover, het eerste officiële verjaringspartijtje van de vaste MC binnen BPM. Vanavond krijgen jullie de unieke kans om een glimp op te vangen van de wonderlijke, gruwelijk zagende wereld van MC Ballenbreker.
Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoond is. Voor deze trance-editie van Xtra Large trekt Nachtboetiek alles uit de kast. Dit wordt een spektakel waar je echt bij moet zijn. Xtra Large presents de Boombox 1024!
Verbaasd in HAL16
woensdag 11 december 2013
Na het succes van de vorige edities presenteert het collectief Verbaasd een nieuwe bass-heavy avond op een fantastische plek: HAL16 in Utrecht!
Het prachtige Westelijk Handelsterrein is op 31 december 2013 weer de ideale spot om het nieuwe jaar in te luiden. Met tien zalen, evenzoveel muziekstijlen, goede sfeer en een vrachtlading muzikaal talent, is dit voor iedereen een avond om naar uit te kijken.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
21 December opent 'het Instituut van de Kunde in Losgaan' weer zijn deuren en de vele studenten die Bass Academy trouw volgen, weten dat dit weer een nacht gaat worden om nooit te vergeten! Voor het eerst in de geschiedenis van Bass Academy zullen er drie zalen geopend zijn, waardoor je naast de vertrouwde Masterclass op de mainstage, ook Aardrijkskunde- en Scheikunde-lessen in de omringende lokalen kunt vinden.
Al geruime tijd gaat het niet goed met het Stratumseind. Het gebied kent veel leegstand als gevolg van het wegblijven van gasten. De grootste uitgaansstraat van Nederland wil de kwaliteit van het gebied verbeteren op het gebied van veiligheid, samenwerking en economische levensvatbaarheid.
Rondtrekkende feestorganisatie Ballenbaque viert de kerst dit jaar in MEZZ en het kleurrijke circus strijkt met maar liefst 20.000 ballenbakballen neer in het Bredase poppodium.
Aanstaande zaterdag wordt Het Klokgebouw voor de tweede keer met de grond gelijk gemaakt tijdens Project Hardcore: #PH13! Verdeeld over twee area's wordt het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan het publiek gepresenteerd. Een nacht waarbij de echte Hardcore liefhebber zijn of haar hart op kan halen! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je in dit bericht.
24 December is het weer tijd voor het jaarlijkse kerstfeest Bloody Christmas in XXL Culemborg. Zoals je van de afgelopen jaren weet wordt er altijd gezorgd voor een topline-up waar zelfs de kerstman zin van krijgt om te gaan hakkuh tot hij er bij neer valt.
Armin van Buuren is in de race voor een Grammy Award. De dj is genomineerd voor het nummer This is What it Feels Like. "Ik ben in de zevende hemel met mijn nominatie", twitterde de 36-jarige Van Buuren, die als enige Nederlander kans maakt op een Grammy.
Waar iedereen druk bezig is met het uitpakken of juist inpakken van cadeaus voor de feestdagen, is High Energy Events druk bezig met de laatste voorbereidingen voor MegaWatt Festival. MegaWatt Festival zal jou als bezoeker flink in de watten leggen op 21 december in de IJsselhallen in Zwolle. Verwacht dan ook een compleet omgetoverde locatie met dikke area's, vette licht- en lasershows, loepzuiver, maar vooral goed geluid en dat in combinatie met de beste artiesten van dit moment!
De gerenommeerde dance acts Trentemøller en Moderat zijn toegevoegd aan het affiche van Where The Wild Things Are (WTWTA) weekender. Ook treden de Nijmeegse rockband De Staat en de Haarlemse electro act Baskerville op tijdens de tweede editie van het driedaagse festival.
Als teaser, V^gel Productions komt volgend jaar maart met een gloednieuw concept in Almere: Fascination, acht uur lang feesten en genieten van je favoriete dj's, show en entertainment. 22 Maart 2014 zal binnen in de Backstage Almere de hoofdzaal omgetoverd worden tot een waar intiem leslokaal. Om 5 uur zal er een groot eind show zijn, waarna iedereen tot 6 uur in de ochtend verder kan feesten. Het is een nieuw evenement met aspecten als intiem, respect, en een strenge dresscode.
Vanwege de vele klachten bij Frenchcore s'il vous plaît dat de nacht altijd veel te snel voorbij is en de feestgangers door willen feesten hebben Noisekick Producties en XXL Culemborg de handen ineen geslagen om hier een goede oplossing voor te zoeken. Met als resultaat: 1 & 2 maart: Frenchcore weekend 26,5 uur non-stop frenchcore.
Paylogic ook overgenomen door SFX
dinsdag 3 december 2013
SFX Entertainment, 's werelds grootste producent van live-evenementen en entertainment met een primaire focus op Electronic Music Culture (EMC) heeft vandaag aangekondigd 75% van Paylogic, het meest toonaangevende nieuwe generatie ticketingbedrijf in Europa, te hebben overgenomen. Paylogic is bij de acquisitie gewaardeerd op een bedrag van $22 miljoen.
House en UK garage legende Todd Edwards komt op vrijdag 13 december naar de tunnel! Hier is Toffler meer dan blij mee. Het enige dat je kan zeggen, is dat je dit niet gauw een tweede keer in je leven gaat meemaken!
Buiten wordt het kouder en kouder, de kriebels van de winter komen langzaam dichterbij, maar er wordt ook alvast vooruitgeblikt op de zomer met de combitickets voor Winterkriebels én Zomerkriebels Festival. Dat deze events meer dan hot zijn, bewijst de jaarlijkse run op deze tickets in de decembermaand. Hot is zeker ook de line-up op Winterkriebels. Deze editie met Blasterjaxx, Yellow Claw, Bassjackers & Sandro Silva. Op zaterdag 8 februari 2014 kun je in een winters decor in Central Studios weer helemaal losgaan.
Komende zaterdag viert Dance 2 Eden het twintigjarig bestaan van Ghosttown. Ghosttown is daarmee een van de langst lopende hardcore-concepten ter wereld. In de Central Studios Utrecht zal het beste van twintig jaar Horrifying Hardcore voorbij komen. De gabbervrienden van weleer en de nieuwste generaties ravers zullen deze nacht als één familie laten zien waar het bij Ghosttown om gaat: het ware hardcore-gevoel! Iedereen die de afgelopen 2 Decades ooit op één of meerdere (of misschien wel alle!) edities van Ghosttown is geweest, weet wat dit gevoel is!
Op zaterdag 22 februari keert Hardcore4life terug naar de Maassilo voor een nacht die in het teken staat van alleen het allerhardste wat je op muziekgebied kunt vinden: Hardcore! Er zijn dit jaar maar liefst 4 area's aanwezig, te noemen: een hardcore-, een early rave & hardcore classics-, een hardcore4ladies- en een darkcore, industrial & terror area. Er is dus voor iedere Hardcore liefhebber wat wils tijdens deze editie van Hardcore4life!
31 december 2013
Tweede editie Hardpoint 15 februari in Brunssum
Sound Rusherz wijzigt naam in Sound Rush
Partyflockjaaroverzicht 2013
30 december 2013
Laatste info en timetable Wild Wild West NYE 2013
29 december 2013
Qapital: Raw & Uncut
28 december 2013
Candyshop NL met NYE editie in Grandcafé Lieve Lust
26 december 2013
Reveal X-Mas Bash vanavond in Escape Amsterdam
24 december 2013
Line-up Djax it Up 25th Anniversary kick-off party in Westerunie
Laatste kaarten Xtra Large, timetable en final info
Warning: early bird tickets Trance Nation zijn bijna uitverkocht
23 december 2013
Laatste dag early bird actie Booming Sexy New Year en aankondiging nieuw event Fast and the Fabulous
Timetable Super Sunday X-Mas Bash tweede kerstdag in Central Studios
22 december 2013
Rustie, Shlohmo, Darkstar, KOAN Sound en Planningtorock bevestigd voor 5 Days Off 2014
21 december 2013
Tweede editie sensationeel dance-evenement Crazy Town maakt Schijndel gek
20 december 2013
QULT #11
Queendance wordt Kingdance
Studio 80 luidt het nieuwe jaar in met Steve Bug
19 december 2013
High Energy Events lanceert RAWdefinition in vernieuwde Hedon in Zwolle
Lunapark keert 25 janauri terug in Thalia Rotterdam
Flirterz · The ultimate X-mas night out
18 december 2013
Wildstylez op tweede kerstdag na lange tijd weer in Den Haag
17 december 2013
Stuiterbeesten sluit het jaar knallend af met Frontliner
Tweede XITE Awards in AIR Amsterdam
Laatste info en timetable Grotesque in Concert with Markus Schulz
16 december 2013
Hij is er! De Qlimax 2013 'Immortal Essence' Aftermovie
No Bass No Glory haalt Noize Suppressor naar Club 22-24
WEARE1 XL Edition 20 December 2013
15 december 2013
De Happening NYE Amsterdam
13 december 2013
Oude tijden herleven met Memorylane in het Klokgebouw
12 december 2013
Timetable HardClassics · Friday the 13th
Laatste BPM 2013: MC Ballenbreker B-day Bash
11 december 2013
Spectaculaire Boombox 1024 3D mapping voor het eerst in Nederland
Verbaasd in HAL16
10 december 2013
PKHS presents Westelijk Handelsterrein NYE 2013-2014
Soixante Neuf & Luxurious present Exclusive NYE 2014
Bass Academy - The Masterclass 2.0 trailer update
9 december 2013
Eindhovens Stratumseind gaat experimenteren met licht
Ravotten op house in een echte ballenbak in Mezz
Project Hardcore: #PH13 · Latest info
8 december 2013
Bloody Christmas: gratis kerst voor iedereen
7 december 2013
Armin van Buuren genomineerd voor Grammy
6 december 2013
MegaWatt Festival: meer dan 50 artiesten, 5 area's, 1 beleving
Trentemøller, Moderat en meer bevestigd voor Where The Wild Things Are
4 december 2013
Iedereen in Nederland wordt terug naar school gestuurd
Frenchcore s'il vous plaît weekend · 26 hours non-stop
3 december 2013
Paylogic ook overgenomen door SFX
House en UK garage legende Todd Edwards naar Toffler
Winterkriebels Special & combiticketdeal
2 december 2013
All you need to know about Ghosttown · 2 Decades
Hardcore4life breekt op 22 februari de Maassilo af