Partyflock
 
Nieuws · oktober 2011
Enkele maanden geleden, trokken duizenden mensen naar Freshtival, om daar los te gaan in onder andere de Superbash tent. Inmiddels is zowel het festivalseizoen als de zomer ten einde gekomen en is het dus eindelijk weer tijd voor een ultra dikke editie van Superbash, in de beste club van Enschede, Atak.
Rockit at klinch
zondag 30 oktober 2011
Het buitenfestival seizoen is officieel tot een einde gekomen en daarom slaan Rockit en klinch de handen ineen. Op vrijdag 4 november is Rockit te gast bij klinch in de Melkweg.
Latin Lovers on tour
zaterdag 29 oktober 2011
Op zaterdag 19 november trekt de Latin Lovers On Tour Karavaan richting Almere. De exclusieve locatie Anno zal op de avond dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de Palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Nog een paar uur te gaan en dan is het weer eens ouderwets tijd voor een editie van Irreversible. De inwoners van Overdinkel zijn op de hoogte en lijken het evenement oogluikend toe te staan. Wat inhoudt dat er alles op alles wordt gezet om de grens bij de inwoners op te zoeken.
Hardshock vs Oldschool Madness
vrijdag 28 oktober 2011
Op zaterdagavond 24 december, wanneer overal de kerstboom al flink is opgetuigd, wordt in De Loft XL in Hengelo de boel eens flink afgetuigd. High Energy Events zal dan samen met Eastside Underground een kers(t)verse Hardcore avond neerzetten Hardshock vs Oldschool Madness.
Billy the Klit solo
donderdag 27 oktober 2011
Zaterdag 29 oktober is het weer zover, Billy the Klit is wederom te zien met een eigen solo avond in het Paard in Den Haag! Na een heftig festivalseizoen is het tijd om het najaar in te gaan in zijn eigen hometown met een eigen avond vol met alles wat je kan verwachten van Billy the Klit.
Op zaterdag 29 oktober vertrekt een strompelende stoet van Zombies vanuit het centrum van Amsterdam. The Walking Dead! Ze komen uit de grond bij het NZ-lijn metro-station op het Rokin en worden begeleid door diverse voertuigen met enge types en muziek. 's Werelds grootste zombiewalk begint om 20:30 uur en eindigt in het Westerpark. Alle zombies mogen gratis meedoen. Alle vragen over deze spectaculaire optocht worden beantwoord op onze website www.amsterdamhalloween.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21060. Aanmelden kan via de Facebook evenementenpagina van de Zombiewalk.
De expositie Eye Tunes bij KOP laat een selectie werken zien die te maken hebben met muziek en beeld, zoals bijvoorbeeld merchandise. Om mensen ook de beleving van muziek te laten ervaren, organiseert KOP in samenwerking met MEZZ op zaterdag 5 november Eye Tunes - The Party. Een dance-avond met verschillende performances en VJ beelden.
November en december zijn feestmaanden, dat is duidelijk. In de aanloop naar de jaarwisseling gooit iedereen nog even z'n slechte gewoontes eruit om vervolgens vanaf januari (of februari) lekker te stoppen met roomtaartjes, rondjes en roken. Linke Soep komt met twee data waarbij je zeker even de kans krijgt jezelf lekker te laten gaan voordat het nieuwe jaar begint.
Funkadelic the take over
dinsdag 25 oktober 2011
Op zaterdag 10 december 2011 maakt Funkadelic haar debuut op Amsterdamse bodem. Na bijna 4 jaar succesvol te zijn op thuisbasis Almere, met bezoekers uit het hele land is de tijd rijp om een uitstapje te maken naar de hoofdstad.
In de hele wereld van de muziek industrie zie je verschillende generaties van dj's. Je hebt de generatie die aan de top heeft gestaan, de generatie die op dit moment aan de top staat en de generatie die ooit hoopt aan de top te mogen staan.
Thrillogy
maandag 24 oktober 2011
Aanstaande zaterdag is de Jaarbeurs voor het eerst het toneel van Thrillogy. Ruim 10 uur lang zullen Headhunterz, B-Front en Promo de scepter zwaaien over hun eigen area. Zoals bekend krijgen de artiesten de vrijheid voor het samenstellen van hun programma. De artiesten draaien grotendeels de hele avond solo, maar worden bijgestaan door een breed scala top artiesten uit de scene.
Mysterious 2011 in de Maassilo
zondag 23 oktober 2011
Op zaterdag 3 december 2011 is de vernieuwde en compleet verbouwde Maassilo het toneel van het nieuwste concept van Third Floor: Mysterious. Nog voordat de gehele line-up bekend was, waren de 500 early bird tickets al uitverkocht.
Op vrijdag 11 november is het weer zover! Na een aantal succesvolle edities in de Babylon zal de organisatie DNA dit keer neerstrijken in de Waterfront Rotterdam.
Neerlands trots gekrenkt.....nou ja, een beetje dan. Jaren achtereen was Armin van Buuren nummer één in de top 100 uitgeschreven door DJ Mag op basis van stemmen van het publiek. Dit jaar is 'trance-god' Armin voorbijgestreefd door David Guetta. Goed nieuws voor de Nederlanders is er ook: Afrojack dendert de top 10 binnen op lucky number 7! En waar het commentaar altijd was dat de top geen enkele hardere stijl artiest bevatte kunnen we nu melden dat deze artiesten een opmars hebben gemaakt!
Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit terwijl je bij een vriend🇮🇳 zou gaan logeren. Iedereen is er groot mee geworden. Maar 14 jaar geleden bestonden digitale foto's, iPhones, Blackberry's, Facebook en Twitter nog niet dus kon je nog schaamteloos je gang gaan zonder dat je de dag erop getagd werd!
Inshock Overdose
donderdag 20 oktober 2011
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover: tijd voor een nieuwe editie van Inshock Overdose! Dit maal zal Frequencerz je trakteren op een avond vol entertainment en het beste van het beste op Hardstylegebied. The Rich Motherfuckers weten hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen en dat doen ze natuurlijk niet alleen; met de hulp van Crypsis, Jack of Sound, Re-Mo, Ryfle, Slim Shore en Titan zal jouw avond een snoeiharde wending gaan nemen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 oktober 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Deze week Surgeles in de spotlight. De viral van deze week gaat over hoe je het perfecte biertje tapt en we hebben in de goed fout weer een hele foute plaat over fietsen.
Vanaf komend weekend staat Matrixx vijf zaterdagen lang in het teken van haar tienjarig bestaan! Ieder weekend pakt een Matrixx concept uit met een extra dikke editie. De kick-off voor deze feestmaand wordt gedaan door XXclusive, waar de nummer één dj ter wereld Armin van Buuren komt optreden!
Hardcore in de vesting
woensdag 19 oktober 2011
Aanstaande vrijdag 21 oktober kun jij testen of de oude vesting van Hellevoetsluis nog bestand is tegen een beetje geweld. Dan vind namelijk Hardcore in de Vesting plaats. Na jaren van stilte zal het eindelijk weer eens flink knallen worden in de voormalige marinehaven en vestingstad. De locatie voor al dit geknal is de De Alpenexpress.
Conquest nature strikes back
dinsdag 18 oktober 2011
Op zaterdag 24 december (kerstavond) vindt de zevende editie van het harddance evenement Conquest plaats, deze editie staat volledig in het teken van de vernietigende kracht van de natuur!
Het Italiaanse platenlabel Plus 39 Group is een samenwerking aangegaan met Armada Music. Het artiestenmanagement, platenlabel en publishing bedrijf werd in 2009 opgericht door Luca Moretti, Luca Ontino en Barbara Tanzini. Onder Plus 39 Group vallen enkele van de best verkopende labels zoals Starlight, Pink Rabbit, I Hate U, Neurotraxx, Go Deeva en meer. De eerste release van Plus 39 zal binnenkort uitkomen op het ZOUK label.
Fabian Bohn, alias Brennan Heart, bekend van o.a. de hardstyle hit van 2010 'Just As Easy', brengt dit jaar een reeks releases uit onder de noemer City 2 City. Naast zijn City 2 City releases, zal hij tijdens de edities van de world tour ook zijn internationale sound binnen de hardstyle centraal laten staan. Brennan Heart is de komende tijd te zien en te horen in o.a. Edmonton, Vancouver, Talinn, Stockholm, Hamburg, Calgary en Wenen.
Puur
dinsdag 18 oktober 2011
Voor alle hardstylefans en partygangers is er nu een serieus hardstyle-evenement in Lantaarn in Hellendoorn, genaamdPuur Hardstyle! Dit terugkerende concept zal op zaterdag 12 november voor de allereerste keer plaatsvinden. De namen van bekende djs uit de hardstyle-scene maken meteen duidelijk dat er serieus nagedacht wordt over Puur.
The Tribers 11-11-11
maandag 17 oktober 2011
De liefhebbers van overstuurde bliepjes en steady 4x4 kicks kunnen hun hart ophalen op vrijdag 11 november. Het Paard staat die dag vanaf 23:00 in het teken van The Tribers. De datum van deze editie is erg creatief: 11/11/11. Het getal elf wordt wel als het dwazen- of gekkengetal gezien. Daarom heeft T.T.S. de gekte genomen om de volgende artiesten de boel te laten opzwepen en de feestganger hier niet financiëel voor te laten belasten.
Zoals ieder jaar zal ook komende week onze hoofdstad weer het middelpunt zijn van de internationale dance industrie en zal in Amsterdam het Amsterdam Dance Event plaatsvinden. In de hele stad openen clubs en andere uitgaansgelegenheden hun deuren en zal er in het Felix Meritis een uitgebreid programma zijn van o.a. sprekers, workshops en netwerkborrels. Dit alles is sinds vorig jaar uitgebreid met een debat georganiseerd door de Nachtburgemeester van Amsterdam, Isis van der Wel.
Laatste 200 kaarten Hed Kandi ADE
vrijdag 14 oktober 2011
Drumrolls please..over een kleine 2 weken is het moment dan eindelijk aangebroken.. de Hed Kandi ADE Special 2011 op de Ocean Diva. And it's going to be huge!
Cocoon ADE uitverkocht
vrijdag 14 oktober 2011
Het begint bij menig dance-liefhebber al te kriebelen, over een week barst het Amsterdam Dance Event weer los. Heel dance minnend Nederland trekt erop uit en vanuit alle hoeken van de wereld en vliegen bezoekers, artiesten en iedereen die met de dance-scene verbonden is uit naar Amsterdam. Cocoon en het ADE zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit jaar gaat wellicht de meest bijzondere editie worden tot nu toe.
Swipe gaat los op machines
vrijdag 14 oktober 2011
Het is niet zo gepland en zeker niet van tevoren bedacht, maar toch. Zo'n machinale line-up zie je niet elke dag. Het zal dan wel toeval zijn dat de machines op dit moment voor de lekkerste muziek garant staan. Want met Machinedrum en Naive Machine op het program heeft Swipe wederom twee kakelverse en dwarse pareltjes te pakken.
Op zaterdag 23 oktober staat Sander Kleinenberg solo in de Melkweg ter afsluiting van het Amsterdam Dance Event. Hiervoor heeft de dj een bijzonder show samengesteld, namelijk een exclusieve zes uur durende DVJ show. In 2009 deed hij dit voor het laatst.
Midnight Freaks ADE special in AIR
vrijdag 14 oktober 2011
Zaterdag 22 oktober staan er twee kapiteins aan het roer in AIR tijdens ADE. Op deze wel heel speciale editie van Midnight Freaks nemen zowel James Zabiela als Riva Starr hun eigen label, Positronik en Snatch!, mee naar AIR en dat betekent naast optredens van de twee bovengenoemde heren ook plaats voor Midland & Pariah, Bicep en Ramon Tapia.
Op de eerste editie van BlackOut van het nieuwe clubseizoen maakt Berlijns absolute house-connaisseur, Panoramabar resident Prosumer, zijn opwachting in Studio 80 met een lange 3 uur durende DJ-set.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 oktober 2011
Deze week lees je meer over een nieuwe zoekmogelijkheid in de agenda, beantwoord Trimbos een vraag over tripmiddellen als lsd of 2cb als 'afterdrug', zie je de trailer van de nieuwe New Kids film 'Nitro' en vind je de foto van de week. Daarnaast een met foto's opgeleukte spotlight, een overzicht van alle nieuwe recensies en de smurfen zie je in 'Goed Fout'!
Reng Deng Deng
woensdag 12 oktober 2011
De Waerdse Tempel is voor velen een ideale locatie, voor anderen een bekende spot. Maar voor bijna iedereen is het wel eenzelfde: de thuisbasis van Reng Deng Deng en Cyndium! Met veel pijn in het gabberend hart moeten ze afscheid nemen van dit rampaleis voor hardcoreliefhebbend Nederland! En Cyndium wil er een waardig afscheid van nemen en dat doen ze door de tent dan ook compleet af te breken met Reng Deng Deng – The destructive Cataclysm!
In 2011 waren er 150.000 bezoekers uit 71 landen en meer dan 300 artiesten op 7 podia te gast, te midden tussen de skyscrapers in Downtown Miami. Over dit Amerikaanse festival wordt momenteel een documentaire gemaakt die februari 2012 wereldwijd in première gaat. Op de aftiteling zal te lezen staan: "created & directed by Final Kid (Charly Friedrichs), produced by Dutch Tilt Productions (Robert Buisman & Remco Evers)".
26 November is het zover: de vierde editie van Hardvibe! Zoals altijd staat Hardvibe garant voor de vetste hardstyle en de dikste hardcore met een sterk gevarieerde line-up. Ook dit keer zal het feest plaatsvinden in Café Friends Dörp in Helden, georganiseerd door Jongeren Helden en Theracords.
PT Events is ready, are you?
maandag 10 oktober 2011
PT Events is er klaar voor. Met ontzettend veel zin kijkt de organisatie uit naar het tweejarig bestaan van het paradepaardje Grotesque. Deze week zal Factory 010 weer geprepareerd worden zodat de avond van zaterdag 15 oktober weer een onvergetelijke wordt.
Aanstaande zaterdag is het zover, Dan zal Traverse (voorheen Brabant House) in Helmond uit haar voegen barsten want dan organiseert Static Movement: Thunderground, Vince & The Darkraver solo. Lees snel verder voor alle nuttige info over Thunderground. En check het interview met Vince & The Darkraver.
Ex Porn Star
zaterdag 8 oktober 2011
Schrik niet, dit is geen oproep van het UWV om te moeten solliciteren, het is slechts een uitnodiging voor een feesie van Sjonnie & Anita op zaterdag 19 november in de Hemkade te Zaandam...
Devastators
vrijdag 7 oktober 2011
Het is tijd om Spijkenisse weer op de kaart te zetten. Tenminste, als er nog iets van Spijkenisse overblijft na dit alles vernietigende hardcore evenement. Na een lange en veel te stille periode zonder hardcore in de stad, is nu de tijd aangebroken voor een nieuw concept in een gloednieuwe club met nieuwe hardcore.
Reveal, de donderdagavond van Amsterdam in Escape Club laat vanaf nu het achterste van haar tong zien! Met een peloton aan kwaliteit, goede house, beautiful people geeft Reveal het startsein van het nieuwe party seizoen en gaat door met quality house avonden op de donderdag avond. Met edgy sounds, freaky entertainment en de mooiste venue van de stad weet Reveal zich te onderscheiden en weet al sinds januari 2010 elke donderdag een heus statement neer te zetten in de Amsterdamse dance scene.
XXY
donderdag 6 oktober 2011
XXY openminded party is terug met een grand openingsparty van een nieuw XXY seizoen. XXY staat chromosomaal voor vrouw XX en man XY. Deze combinatie maakt XXY een dansevenement voor openminded mannen en vrouwen. Na vele hongerige vragen naar de volgende editie van dit welbespraakte evenement, is XXY terug om de honger te stillen met een Barbie & Ken editie in Off_Corso.
Sinds 21 april is Rotterdam een podium rijker: cultuurpodium Perron. Perron is een tijdelijk podium in een leegstaand, oud postgebouw aan de Schiestraat, gelegen aan het spoor. Minstens een jaar lang wordt het een plek met een uitgesproken programmering. Na Speedy J, Ben Sims, Alex Under, Pan-Pot, Benny Rodrigues, Ben Klock en Len Faki krijgt Perron Rotterdam weer een technotopper op bezoek. Ditmaal is het de Parijzenaar Paul Ritch.
Zaterdag 8 oktober maakt Zalinaz in Etten-Leur zich op voor het gloednieuw concept Vinylizers met hoofdrollen voor o.a. Ruthless, Dr. Rude, Marcky, Genius, Bjorno en Pat B.
'Waanzinnig! Wat een deja vu gevoel! Ik heb dit echt al eens eerder zo vet meegemaakt'. Als je dat gevoel weer hebt op zondag 9 oktober bij hot Sunday, dan begrijp je waar Crystal Venue naartoe wil: De echte oude topsfeer op die heerlijke zondagfeesten waar Culemborg om bekend stond. Iedereen uit het hele land kwam naar Culemborg toe als deze feesten op het menu stonden. Net als toen, maar dan in een nieuw jasje, dat is Hot Sunday.
Zaterdag 12 november viert Matrixx haar 10-jarig bestaan met een spectaculaire 10 uur durende XXlerator. Matrixx heeft zes bekende hardere labels gevraagd ieder een deel van de avond in te vullen. Dit heeft geresulteerd in een unieke line-up met meer dan 30 Dj's, live-acts en artiesten.
Maison de Fous
dinsdag 4 oktober 2011
Op zaterdag 15 oktober vindt Maison de Fous; 'La première' plaats in Sweatshop op de Binckhorst in Den Haag. Maison de Fous biedt meer dan alleen goede muziek, een dansvloer en drankjes; een op zichzelf staande avond op een locatie die nog niemand gezien heeft! Den Haag wil uitbreiding? Maison de Fous zet de eerste stap. Er wordt vergaderd over A-locaties en vijfjarenplannen op de Binckhorst; dit is heel goed. Maison de Fous luidt alvast een nieuwe locatie in.
Reset
maandag 3 oktober 2011
Op zaterdag 10 december staat er weer een splinternieuwe editie van Reset op het programma. Het hardstyle-concept van Art of Dance dat al acht keer de North Sea Venue in Zaandam helemaal op de kop zette met alle goeds wat hardstyle te bieden heeft keert weer terug op haar vertrouwde nest. Reset neemt de bezoeker mee in de wereld van hardstyle music. Het verleden, heden en de toekomst in de hardstyle komen allemaal ruim aan bod tijdens deze december-editie.
b2s presents Remember
maandag 3 oktober 2011
b2s brengt opnieuw early hardstyle naar Rotterdam. Met het concept Remember wordt op zaterdag 5 november de Factory 010 op zijn kop gezet. Early hardstyle heeft voor iedereen een andere betekenis, daarom vroeg b2s de artiesten naar hun mening over deze muziekstroming en de herinneringen die zij hieraan koesteren. Maar natuurlijk ook wat jullie mogen gaan verwachten op de aankomende editie van Remember!
Escape bestaat 25 jaar
zondag 2 oktober 2011
Komende maand is het zover, dan bestaat de Escape namelijk 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld! Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal en Framebusters. Maar ook exclusieve feesten zoals de officiële Madonna afterparty en opnames voor Sky Channel en de Tros met Linda de Mol en Martijn Krabbé hebben hier plaatsgevonden. Evenals de legendarische events van Chemistry, RUSH, Hour Power, TMF Show Case en de Veronica Millenium Countdown.
31 oktober 2011
Superbash laat Enschede schudden op haar grondvesten
30 oktober 2011
Rockit at klinch
29 oktober 2011
Latin Lovers on tour
28 oktober 2011
Irreversible vanavond in Overdinkel
Hardshock vs Oldschool Madness
27 oktober 2011
Billy the Klit solo
Amsterdam Halloween zombiewalk, timetable & laatste info
26 oktober 2011
KOP en Mezz organiseren avond met Mightyfools
Linke Soep kondigt Jake the Rapper en Oud & Nieuw aan
25 oktober 2011
Funkadelic the take over
24 oktober 2011
Nieuwe generatie hardcore talent tijdens Final Resolution
Thrillogy
23 oktober 2011
Mysterious 2011 in de Maassilo
21 oktober 2011
DNA verhuist naar Waterfront Rotterdam
David Guetta neemt toppositie DJ Mag Top 100 over van Armin van Buuren
20 oktober 2011
Hét Haarlemse feest van de jaren 90 is terug
Inshock Overdose
19 oktober 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Matrixx 10 Years Anniversary barst los
Hardcore in de vesting
18 oktober 2011
Conquest nature strikes back
Plus 39 Group gaat samenwerking met Armada Music aan
Brennan Heart City 2 City World Tour
Puur
17 oktober 2011
The Tribers 11-11-11
15 oktober 2011
Nachtburgemeester host het Amsterdam Dance Debate tijdens openingsavond ADE
14 oktober 2011
Laatste 200 kaarten Hed Kandi ADE
Cocoon ADE uitverkocht
Swipe gaat los op machines
Sander Kleinenberg sluit ADE solo af voor het goede doel
Midnight Freaks ADE special in AIR
13 oktober 2011
Drie uur lang Prosumer bij blackout in studio 80
12 oktober 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Reng Deng Deng
Nederlandse Final Kid maakt Amerikaanse festivalfilm
11 oktober 2011
Vierde editie Hardvibe op 26 november in Helden
10 oktober 2011
PT Events is ready, are you?
Thunderground Interview en final info
8 oktober 2011
Ex Porn Star
7 oktober 2011
Devastators
Reveal viert in oktober vijfentwintigjarig bestaan Escape
6 oktober 2011
XXY
Paul Ritch op 15 oktober in Perron Rotterdam
Vinylizers laat de sound van The-Site, Complex en Zino herleven
5 oktober 2011
Hete laatste nieuwtjes en kleine wijziging line-up voor 9 oktober
4 oktober 2011
Complete line-up XXlerator Matrixx 10 Years
Maison de Fous
3 oktober 2011
Reset
b2s presents Remember
2 oktober 2011
Escape bestaat 25 jaar