Partyflock
 
Nieuws · januari 2010
House of Candy
zondag 31 januari 2010
Wie zoet is krijgt lekkers, en wie stout is ook! Want twee snoepjes van dames toveren op vrijdag 5 februari club Home in hartje Amsterdam volledig om tot een dansbaar luilekkerland!
Rond-de-tafel nostalgie en wasbakken flirterij! Fok lentekriebels, hoera gutsend zomerzweet! Kom naar de eerste echte Campingdisco van het jaar in de EKKO. Laat je billen schudden in je trainingsbroek en dans op je blue suede slippers. Die nostalgie die elke camping weer oproept van kneuterigheid, het genoegen met minder comfort en het plezier in de kleine dingen van het leven.
Super You&Me
zaterdag 30 januari 2010
Na een muzikale zwerftocht door Europa komt Laidback Luke’s Super You&Me weer thuis. Op 6 maart zal dit succesvolle en internationaal gerenommeerde concept de Panama in aandoen. Gedurende voorgaande edities in Matter Londen, D!Club Lausanne, Louis Miami, Paradiso in Amsterdam en BLM9 in Bloemendaal braken internationaal gerespecteerde djs als Norman Doray, Diplo,A-Trak, Martin Solveig, Tocadisco, Lee Mortimer, Jooachim Garaud, Dada Life en dj Falcon de tent tot de grond toe af.
Reset
donderdag 28 januari 2010
Zaterdag 13 maart vindt een nieuwe editie van Reset plaats in de North Sea Venue van Zaandam. Check het bericht voor de website van Reset. Het hardstyle en hardtechno evenement staat altijd garant voor een mix van topartiesten en de meest aanstormende talenten in beide muziekstijlen. Art of Dance presenteert de officiële event-website en trailer voor Reset en roept nogmaals alle hardstyle en hardtechno talenten van Nederland op voor een grote DJ contest.
Je familie is net zo ver weg of dichtbij als je zelf bepaalt. De band die je verbindt met je ware familie, is namelijk niet van bloed, maar van liefde en respect. De gerespecteerde familie We Are E nodigt je uit voor een reeks mysterieuze familiebijeenkomsten. Mannen en vrouwen van eer geven je op deze avond een kijkje in hun muzikale onderwereld, een intense avond vol spanning en sensatie is gegarandeerd.
Op 7 augustus aanstaande strijkt Dance Valley wederom neer in de groene vallei in Spaarnwoude Park. Danceliefhebbers uit binnen- en buitenland staan al in de startblokken; de kaartverkoop voor dit bekende festival begint maandag 1 februari aanstaande!
A state of 90's; let's meet again
donderdag 28 januari 2010
On the 13th of March 2010 we bring back the original sound, de beste beats van toen en een beetje van nu. Een sound die vooral voor het oudere publiek natuurlijk heel bekend is, maar vanwege allerlei bootleg, remixen, covers en nieuwe edits door de huidige generatie producers, ook door het jonge publiek van nu herkend zal worden. Je gaat hem weer ouderwets beleven met de grootste namen die de grond hebben gelegd voor de moderne house muziek.
GBBR Hakkuhgat
woensdag 27 januari 2010
Carnaval werd vorig jaar in Dynamo voor de eerste keer gevierd onder leiding van GBBR.Gbbr. Het was een groot succes, met een uitverkochte zaal, een volledig verkleed publiek en artiesten die zich voor de volle honderd procent gaven om de avond tot een succes te brengen.
Op vrijdag 2 april 2010 is het weer zo ver; één dag voor Trance Energy wordt er in de Central Studios te Utrecht al spectaculair begonnen aan een onvergetelijk weekend met 'Luminosity - Before the Energy'!
Na twee jaar wachten is Powercore eindelijk terug in De Hoeve in Groesbeek. Powercore stond altijd bekend om z'n leuke en gezellige feesten op vrijdag in Groesbeek. Helaas is het een tijd stil geweest, maar nu is Powercore op 5 februari weer terug en dat met een zeer leuke lineup, verdeeld over twee area’s en dat voor een lage entreeprijs.
Headliner is terug van weggeweest! Het evenement dat hardstyle op de kaart heeft gezet in Zuid-Nederland is terug in de enige echte locatie waar het thuishoort; De Danssalon in Eindhoven. Op deze reünie mogen Wouter en Sjoerd Janssen, aka Showtek, natuurlijk niet ontbreken. In een uitgebreid interview blikken beide heren vooruit op deze, op voorhand al, legendarische avond.
Zoals al eerder bekend is gemaakt, heeft Elevation Events een Sumatraans spookdiertje geadopteerd met hulp van het Wereld Natuur Fonds. Ze hebben jullie gevraagd een naam voor hem te verzinnen en daar is massaal op gereageerd. Zijn naam is geworden: Malam, wat “nacht” betekent in het Indonesisch, het geboorteland van het spookdiertje.
12inchCity
zondag 24 januari 2010
Op vrijdag 29 januari is alweer de tweede editie van 12inchCity aanstaande, in de Odeon kelder. Na de uitverkochte eerste Amsterdam edition met headliner Kabale und Liebe is het nu tijd voor de Berlin edition.
Harlem Nights @ Patronaat
zaterdag 23 januari 2010
Sinds een jaar woonachtig in Haarlem en nu al bewierookt in het lokale nachtleven; DJ Dano. Op zaterdag 27 februari 2010 geeft deze onverbeterlijke House Junkie je in het Patronaat in Haarlem een onvergetelijk lesje Rave geschiedenis zoals alleen de meester zelf dat kan. Verwacht dan ook niks minder dan een nacht lang piepende en krakende Early Rave met de rauwe en ruige Oldschool, Techno, Trance en Acid sound waarmee hij al sinds de geboorte van de House vele harten veroverde en een onuitwisbare stempel achterliet op de hedendaagde dance-scene.
Club Catwalk invites Detroit
zaterdag 23 januari 2010
Tegen het einde van de maand januari dompelt Rotterdam zich jaarlijks onder in Cannes-achtige taferelen. Dat is namelijk de periode van het jaar dat het Film Festival circus kampement opslaat in de havenstad. De centrum bruist tijdens deze week van de activiteiten en het leek de Triphouse Rotterdam crew dan ook een uitgelezen kans om een dikke avond te organiseren in de Catwalk Club.
Oké idee: 'Foktop! Labelnight', vrijdag 19 februari in de Sugar Factory, hartje Amsterdam. Foktop! is simpelweg losgaan op dreunende beats, funky ritmes en wilde baslijnen. Resident dj's Guerilla Speakerz en DJ Rockid hebben voor deze editie de Mightyfools, HENZEL & Disco Nova, Venour en Dan Stezo MC uitgenodigd om de tent te rocken.
Hardcore to the Bone
vrijdag 22 januari 2010
Na de uiterst geslaagde edities in de Hollywood Music Hall te Rotterdam staat er weer een nieuwe editie van Hardcore to the Bone in de agenda! Dit keer is er gekozen voor een nieuwe toplocatie die de laatste jaren een begrip is geworden in de hardcore scene, namelijk de Zalinaz te Etten-Leur.
Dirty house is de draaistijl waarmee aanstormend talent, Vato Gonzalez, in razend tempo de Nederlandse clubscene veroverd heeft en waar hij nu voor het eerst een avondvullend programma omheen gebouwd heeft met zijn vrienden en ‘homy’ MC Tjen. Met dirty house kun je voor het eerst in Enschede en omstreken kennismaken met een aantal waanzinnige getalenteerde dj’s en mc’s als La Fuente, Dyna, Funk D, DMC en natuurlijk 'master of ceremony' Tjen, die het maar liefst vijf uur lang samen B2B (“back to back”) ‘doen’ met oppermeester Vato Gonzalez.
‘The Delicate Sound of Thunder’ is terug en ditmaal op een gloednieuwe locatie in het zuiden van Nederland. Op zaterdag 24 april 2010 zullen Multigroove en Theracords als een folterende onweersbui tot in de vroege ochtend huishouden in Brabant House te Helmond. Welke weergoden er deze editie allemaal voor Zeus mogen spelen wordt op 1 februari aanstaande bekend gemaakt.
GrotesQue
donderdag 21 januari 2010
Nog een paar dagen en dan staat Club Panama in Amsterdam centraal voor de New Years Special van GrotesQue. Dat PT Events volgens velen één van Nederlands meest opvallende organisaties is mag leuk gevonden worden, het schroeft het verwachtingspatroon echter behoorlijk op.
Future disco met Greg Wilson
donderdag 21 januari 2010
Wie zegt dat disco dood is, heeft het helemaal mis. Die herkenbare jaren ’70 vierkwartsmaat is gepoetst, getweakt en weer helemaal hot. Van stoffige achterkamertjes naar mainstream venues, te danken aan de awardwinnende compilatie Future Disco.
Vendetta 2010
donderdag 21 januari 2010
De herinneringen aan een geweldige eerste editie liggen nog vers in het geheugen en ook dit jaar leeft Vendetta al lang voor aanvang: de line-up levert erg positieve reacties op en de wraakgedachten stromen binnen. De timetable is inmiddels ook bekend gemaakt!
'Love Connection has a dream! That all men and music are equal. And that everyone will experience dance music the way it should be!' Zaterdag 30 januari 2010 zal er een volgende stap gezet worden naar het ideaalbeeld voor het nachtleven. Poptempel P3 in Purmerend zal die avond een podium bieden aan iedereen die zich geroepen voelt door deze nieuwe beweging.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 januari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
30 januari is het dan weer zover! Minimaal Kabaal keert weer terug in de Kelder te Amersfoort. Al ruim 3,5 jaar en 14 edities zet Minimaal Kabaal de thuishaven nog steeds op z’n uitverkochte kop! Keihard! En zo geldt dat ook voor 2010....Een nieuw jaar met nieuwe kansen..
In bed with the Darkraver
woensdag 20 januari 2010
De Matrixx maakt zich op voor het gloednieuwe concept In bed with the Darkraver, de muzikale speeltuin van één van de grootste hardcore iconen die ons land rijk is. Zeven uur lang zal deze rasentertainer, vergezeld van de nodige erotische ondersteuning, op zaterdag 23 januari a.s. deze Nijmeegse club verrijken met twintig jaar hardere stijlen historie. Altijd al willen weten wat Steve’s bedgeheimen zijn? Zorg dat je het niet mist!
’The most glamorous music and lifestyle brand' Hed Kandi bestaat tien jaar! Om dit spektakel te vieren wordt op 6 maart aanstaande de Heineken Music Hall omgetoverd tot een glamorous nightclub met internationale allure. De sexiest clubsounds, indrukwekkende live optredens, zinderend entertainment en de meest stijlvolle bezoekers komen samen om de grootste Hed Kandi celebration ooit te vieren!
Amsterdam is vanaf zaterdag 20 februari een nieuw harddance evenement rijker.
"past presents future" een geheel nieuwe avond voor de liefhebber van de Harddance. Harddance wat eigenlijk de verzamelnaam is voor de hardere dance soorten zoals (early) Hardstyle, Hardhouse, Hardtrance en Hard tech.
Space Amsterdam is back
zaterdag 16 januari 2010
Een nieuw jaar, een nieuwe lokatie, een nieuw geluid... Space Amsterdam is terug met elke derde zaterdag van de maand The Space Factory in De OpdeSluizen, IJmuiden. slui
Hacking The Machine
vrijdag 15 januari 2010
Een donkere duistere zaterdagavond in Den Haag!
Het is koud buiten, de nachten zijn lang, het vriest hard, wanneer je opstaat zie je geen zonlicht...het is donker & grauw...hard & duister...
Dubstep in Tivoli de Helling
donderdag 14 januari 2010
Nederland is in de ban van dubstep. Als snelstgroeiende en meest spannende dance genre van de afgelopen jaren, heeft het in 2009 voet aan de grond weten te krijgen in Nederland. Door een mengelmoes van UK garage, 2 Step, drum 'n bass en dub is een nieuw geluid ontstaan, vol nieuwe energie. Dubstep is het geluid van de toekomst; in genres als house en techno is de invloed al op te merken. In Tivoli de Helling is er de komende tijd een veelzijdig en interessant dubstepaanbod
Op vrijdag 19 februari 2010 is de WesterUnie in Amsterdam voor de tweede keer het Walhalla voor tranceminnend Nederland als Optima Forma er weer neerstrijkt. Na de vorige uitermate geslaagde editie in de WesterUnie kan een vervolg in deze toplocatie immers niet uitblijven. Zet je schrap voor een wervelende avond die de bittere kou buiten als sneeuw voor de zon uit je gedachten laat verdwijnen.
Mondial presenteert Sneakerz Muzik
dinsdag 12 januari 2010
Partypeople hou je vast, want de Mondial is ook in dit nieuwe jaar niet meer te stoppen met Sneakerz Muzik op vrijdag 22 januari. Het concept wordt voor de eerste keer in de Mondial gepresenteerd. Je zult van 22:00 tot 05:00 uur worden verwend met een serie kwalitatieve housesets en een perfecte mix van gevestigde en aanstormende talenten zoals: Ralvero, Gelazer!, Shagspeare & Lady Bee, Franky Rizardo, Oliver Twizt, Disfunktion en Mo MC.
Wat is hij toch oprecht he?! Die kerel van je.. dat hij op Valentijnsdag zomaar een vet dure blingbling-ring voor je heeft gekocht.. Wat spontaan! En natuurlijk niet te vergeten… die doos met chocolade-bonbons, dat weekendje weg naar Parijs (cliche), die lieve kaart en simpel smsje. Wat lief!! Wake up darling!
Alle feestdagen zijn achter de rug zijn en iedereen heeft langzaam aan het jaartal 2010 kunnen wennen. En dus wordt het tijd om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te luiden! Op zaterdag 30 januari vindt dan ook in de Amsterdamse WesterUnie de allereerste Armada Night van 2010 plaats.
Classified
maandag 11 januari 2010
Voor een selecte groep, die sfeer hoog in het verlanglijstje heeft staan. Voor alle feestzinnende clubbers, dat een leuke crowd wekelijks opzoekt op de dansvloer. Voor muziekverslaafden, die hun voorkeur niet uit één genre halen en hun lichaam moeiteloos op meerdere soorten ‘bpm’ weten te bewegen. Dus geen plaat die hetzelfde klinkt, maar juist variatie die het weekend onvergetelijk maakt. Classified: the sexiest combination of house, latinhouse & eclectic.
Het Klokgebouw in Eindhoven wordt zaterdag 6 maart omgetoverd tot 'Soundgarden'. Een luxueuze speeltuin voor paradijsvogels en passiebloemen die snakken naar de betere beats, verboden vruchten, bubbels en cocktails. Met achter de draaitafels o.a. Tocadisco, Hardwell, Erick E, Shermanology, Quintino, Bjorn Wolf en live-act Audioknights zet Soundgarden de muzikale trend voor het aankomende festivalseizoen.
Wat een feest en wat een geweldig publiek afgelopen 1 januari in de Hemkade! Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar. Bijna een week van te voren uitverkocht en de mensen waren enthousiast, mooi en vooral gezellig!
Dr. Lektroluv & Sound Of Stereo
vrijdag 8 januari 2010
Op donderdag 18 februari presenteert Tivoli de Belgische dj’s Dr. Lektroluv en Sound Of Stereo. Vanaf 23u zal Tivoli de Helling in Utrecht volledig in het teken staan van moddervette electro en fidget house. Zeg je afspraken op vrijdagochtend maar vast af, want de avond gaat tot 5 uur door!
Sunday High
vrijdag 8 januari 2010
Het eerstvolgende evenement wat georganiseerd wordt door Orange Events in 2010 is het concept wat elke hardcore liefhebber nu onderhand wel kent, natuurlijk, hoe kan het ook anders: Sunday High! Dit evenement zal op een zeer speciale dag plaatsvinden namelijk op 14 februari in de welbekende locatie Zenith. Het is een beetje dubbel feest want het is Valentijnsdag en ook nog eens tijdens de Carnaval. En waar kun je nu beter carnaval vieren dan in Limburg!?
Namens Eindelijk Weer, Wim & Shirley, Spider & Yin en Brand New Heaven iedereen een heel gelukkig en voorspoedig 2010! Ondanks het grote aanbod aan feesten rond oud & nieuw wist iedereen toch op 2 januari de weg te vinden naar 7th Heaven en maakte daar een geweldig feest van zoals nog niet eerder in Eindelijk Weer. Dan is het nu tijd om gezellig bij elkaar te komen voor een heerlijke nieuwjaarsborrel! Zondag 10 januari: nieuwjaarsborrel bij Brand New Heaven! En om het jaar goed te beginnen: Speciale winactie!
No Excuse
donderdag 7 januari 2010
Het is inmiddels 2010 en traditiegetrouw organiseert Confused Events in het begin van het jaar een editie van haar all-round concept No Excuse. Op vrijdag 29 januari 2010 zal discotheek de Hooizolder in Westkapelle het decor zijn van een bijzonder editie van dit concept. Dit jaar is het namelijk vijf geleden dat Confused Events officieel werd opgericht. En dat kan uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan!
Noize keert terug in Dynamo
donderdag 7 januari 2010
Industrial hardcore, schranz en drum’n’bass in Dynamo. Het klinkt zo vertrouwd, maar eigenlijk worden er pas sinds twee jaar geleden experimentele hardcore-feesten georganiseerd in het grootste jongerencentrum van Nederland door de vrijwilligers van Dynamo GBBR. Op 5 februari is er weer een editie met onder andere The Outside Agency.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 januari 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Zaterdag 23 januari staat de grote zaal van ’t Paard centraal voor de slag om Techno in Den Haag. Michel de Hey en Warren Fellow hebben beiden de tijd gevonden om op dit affiche de zwaarden te kruisen en het beste podium van Den Haag te voorzien van hun wereldbefaamde muziek. Lokale helden die hen deze avond ondersteunen zijn Gisberto en het duo ‘Firmware’. Zet je schrap voor een avond met kriebelende knieën en trillende nekspieren, want op deze avond kan je niets anders doen dan non-stop dansen.
Apocalypse
woensdag 6 januari 2010
Static Movement gaat proberen om de show van 2009 minimaal te evenaren, zo zal er zeker ook aan het visuele aspect gedacht worden en zullen de lasers niet ontbreken. Bijzonderheid in de line up is dat Apocalypse resident Vince deze avond twee keer zal optreden.
The Great Zany Show
dinsdag 5 januari 2010
Zaterdag 10 april 2010 zal één van de allergrootste helden uit de harder styles geschiedenis geëerd worden met een evenement dat zijn weerga niet kent. Als artiest reist de man achter Fusion Records de hele wereld over, maar er is niets zo fijn als thuiskomen in het Brabantse land. Art of Dance heeft het beste van beide werelden bij elkaar weten te brengen: een groot evenement rond de wereldwijd geroemde DJ/ producer in zijn eigen Beursgebouw.
Op zaterdag 27 maart 2010 zal de SilverDome worden omgetoverd tot een ware arena van de Hardstyle, want dan vindt Knock Out! Ultimate Battles plaats! Vorig jaar was het de eerste keer dat dit concept zijn intrede deed in de Zoetermeerse SilverDome. De locatie heeft bewezen zeer geschikt te zijn voor Hardstyle evenementen. De Dome staat bekend vanwege de goede akoestiek, hard geluid en de algehele sfeer. Daarnaast staat de combinatie van muziek en show bij b2s altijd hoog in het vaandel. In 2010 wordt het opnieuw knalle
Rauw @ klinch
vrijdag 1 januari 2010
Een verlaat dubbel Nieuwjaarsfeest in het tweede weekend van januari met een super line up! Rauw heeft iets te vieren: er staat een hele hoop heel veel goeds te gebeuren in 2010, waarvan dit weekend een opmaatje zal zijn. En wat voor één!
31 januari 2010
House of Candy
2e editie Campingdisco Ekko Utrecht
30 januari 2010
Super You&Me
28 januari 2010
Reset
We Are E sluit bondgenootschap met Andre Galluzzi op 12 en 13 februari
Kaartverkoop Dance Valley 2010 start 1 februari
A state of 90's; let's meet again
27 januari 2010
GBBR Hakkuhgat
26 januari 2010
Luminosity Before The Energy - Lineup en de laatste info
Powercore is terug op 5 februari in De Hoeve Groesbeek
25 januari 2010
Showtek blikt vooruit op Headliner the reunion in De DansSalon in Eindhoven
Soenda eco-reservaat opent 30 januari haar deuren
24 januari 2010
12inchCity
23 januari 2010
Harlem Nights @ Patronaat
Club Catwalk invites Detroit
Tweede ronde Foktop! Labelnight in Sugar Factory
22 januari 2010
Hardcore to the Bone
Vato Gonzalez zit vijf uur lang vast in Enschede
The delicate sound of thunder in Brabant House te Helmond
21 januari 2010
GrotesQue
Future disco met Greg Wilson
Vendetta 2010
Love Connection vervolgt weg in P3 Purmerend met o.a Michel de Hey
20 januari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Minimaal Kabaal 30 januari met het Duitse RundFunk3000
In bed with the Darkraver
19 januari 2010
Hed Kandi viert 10-jarig bestaan met spectaculaire line-up
Een hart voor Early Hardstyle, Harddance, Hardtrance en Hardhouse?
16 januari 2010
Space Amsterdam is back
15 januari 2010
Hacking The Machine
14 januari 2010
Dubstep in Tivoli de Helling
12 januari 2010
Optima Forma 'tastes like more' in de Westerunie
Mondial presenteert Sneakerz Muzik
F*ckers keert terug in Amsterdam op 12 februari
Armada Music trapt 2010 af met Armada Night @ Westerunie
11 januari 2010
Classified
9 januari 2010
Soundgarden wakkert festivalgevoel aan
8 januari 2010
Booming Sexy New Year was een groot succes; klaar voor B.I.T.C.H?
Dr. Lektroluv & Sound Of Stereo
Sunday High
Deze zondag 10 januari nieuwjaarsborrel bij Brand New Heaven
7 januari 2010
No Excuse
Noize keert terug in Dynamo
6 januari 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Michel de Hey vs. Warren Fellow in het Paard van Troje
Apocalypse
5 januari 2010
The Great Zany Show
4 januari 2010
b2s blaast dak van SilverDome er af met Knock Out
1 januari 2010
Save. Exit. Planet
Rauw @ klinch