Partyflock
 
Nieuws · september 2008
Syndicate
dinsdag 30 september 2008
Aanstaande zaterdag 4 Oktober zal de legendarische Westfalenhallen in Dortmund uit zijn voegen barsten, als een massa liefhebbers van harde stijlen zich verzamelen om los te gaan op de oorverdovende hardcore, hardtechno en hardstyle. Bij onze overburen heeft de hardcore inmiddels de harten van het uitgaanspubliek gestolen. Niet voor niks host Masters of hardcore de grote zaal van Syndicate!
Deze week ligt ‘Dance4Life’ in de winkel, een cd met daarop exclusieve tracks gedoneerd door onder meer Tiësto, Don Diablo en Paul van Dyk. Zo’n twintig artiesten zetten zich op deze manier belangeloos in voor de strijd tegen aids. Een deel van de opbrengst van het album gaat naar Schools4Life, het wereldwijde scholenproject van Dance4Life dat hiv en aids onder de aandacht van jongeren brengt.
Reload-R B-day 2008
maandag 29 september 2008
Nog even en dan is het zover! De voorbereidingen zijn volop bezig. Dit jaar zal er alles op alles gezet worden om de voorgaande editie te overtreffen! Het belooft weer een waar spektakel te worden. Er zal extra aandacht aan de licht en lasershows gegeven worden. Ook zal er aan decoratie en entertainment niks onderbreken. Het geluid was vorig jaar al goed maar om jullie extra te verwennen worden er nog eens extra geluidsets bijgezet!
Menno Solo
maandag 29 september 2008
Menno de Jong presenteert op zaterdag 8 november 2008 zijn eerste solo optreden. In de WesterUnie te Amsterdam staat voor de eerste keer de avond geheel in het teken van de sound van Menno de Jong. Een spectaculaire avond met een exclusieve lange set.
Dazzler's F*cking Birthday Party
maandag 29 september 2008
Algemeen bekend is dat niemand graag een jaartje ouder wordt en dat iedereen een hekel heeft aan die verplichting om weer naar een verjaardag te moeten. Michael Kramer, also known as DJ Dazzler, gooide vorig jaar tijdens zijn 28ste verjaardag deze algemeenheden compleet overboord met zijn F*cking niet Normale Birthday Party.
De clubavond 'Addicted' viert zaterdag 4 oktober haar 1-jarig bestaan in club Panama en grijpt de gelegenheid aan om het tweede Addicted album te lanceren; een dubbel-cd gemixt door DJ Disciple 🇺🇸 en Baggi Begovic 🇳🇱, die zelf uiteraard acte de présence geven deze avond.
Op vrijdag 10 oktober is Den Haag een nieuw concept rijker! Strictly House zet dan zijn voeten, na eerder al Amsterdam en Rotterdam op zn kop gezet te hebben, op Den Haagse grond! Eerder werd het concept al uitgevoerd in de Amsterdamse Club Home en in Rotterdam hostte het concept de studio in Offcorso tijdens Freakend.
Vanavond staat het grootste dance event van het jaar in Litouwen voor de deur: Sensation. Helaas zijn er velen teleurgesteld doordat het event niet om de hoek is, en niet zonder reden: de line-up is om van te smullen. Voor hen die er niet bij kunnen zijn, zal Dance-Tunes Radio het evenement live uitzenden.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
donderdag 25 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hardcore to the Bone
donderdag 25 september 2008
Met nog maar een maand te gaan wil Mid-Town jullie graag in de juiste sfeer brengen voor Hardcore To The Bone, dat op 24 oktober plaats zal vinden in de Hollywood Music Hall. Dit doen zij vanzelfsprekend op gepaste wijze, namelijk met een overvol prijzenpakket.
Na een reeks succesvolle ‘Unplugged’ edities in New York, Kopenhagen, Londen en Dublin zal Club Carpe DM in Tilburg het toneel zijn voor een waanzinnig vervolg! Bas & Ram, Jochen Miller, Artento Divini, Spider zijn uitgenodigd om geheel ‘unplugged’ met hun oude band een liveshow te presenteren dat zal worden opgenomen door Carpe DMtv. Speciaal voor deze avond zijn 'The Artists Formally Known As Dj’s' samengesteld om er een onvergetelijke show van te maken.
Op Zondag 26 Oktober wordt het Amsterdam Dance Event in stijl afgesloten in de Amsterdamse Melkweg. This Is™ geeft daar namelijk een closing party van jewelste om nog even te benadrukken dat Amsterdam wel degelijk aan de top staat in de globale dance scene. Vaandeldrager Sander Kleinenberg, deadmau5 (met z'n eerste Nederlandse clubshow) en Josh Gabriel staan in The MAX, en de Oude Zaal is het domein van 'Little Mountain Rocks', de nieuwe clubavond rond het Little Mountain label.
Stug weekender: van West naar Oost
woensdag 24 september 2008
Het weekend van 10 & 11 oktober is het zover, Stug heeft zijn eerste weekender te pakken. Niet alleen dat maar het is meteen het begin van een toer door Nederland met Stug. Vrijdag gaan ze van start in Zonder Concessies, een heerlijk intieme club midden in het centrum van Rotterdam. CZC is een club waar het maar om 1 ding gaat; spannende electronische muziek. Als je de line-ups checkt dan zul je snel zien dat ze inderdaad geen concessies doen (commerciele muziek komt er gewoon NIET in).
Secret Cinema Invites in Factory 010
woensdag 24 september 2008
Sugar Factory prees de Secret Cinema Invites avonden met de uitreiking van de ‘Most Succesful Night award’. De Whoosah Beachclub was afgelopen zomer tweemaal het decor van totale gekte en zorgde voor tropische taferelen tijdens een grauwe zomer. 27 september strijkt Secret Cinema Invites voor de tweede keer neer in één van ’s lands mooiste en meest rauwe locaties: Factory 010. Slechts een handjevol feestgangers heeft eerder de sfeer mogen proeven in deze unieke plek.
Heb je even geen zin in een avond waar de charts je om de oren vliegen? Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! Na een reeks geslaagde edities is het al weer tijd voor de zesde editie van Diepgang en dat mag gevierd worden met een feestje! Zaterdag 4 oktober kunnen jullie alvast in je agenda zetten voor een avond dansbare, funky techno aangevuld met een gezonde dosis house en hier en daar een vleugje minimal in één van de vettere locaties die Nederland rijk is; de Catwalk te Rotterdam. Net zoals de overige eerste zaterdagen van de maand, want Diepgang vindt vanaf oktober elke eerste zaterdag van de maand plaats in de Rotterdamse Catwalk.
Extrema brengt weer liefde naar Ibiza
dinsdag 23 september 2008
Dance-promotor Extrema Network spreidt haar vleugels wederom. Met haar concept ‘Future Funk on tour’ wil de organisatie de liefde terugbrengen in de internationale dance-scene. En waar kan de organisatie beter van start gaan dan op Ibiza, het eiland waar Extrema Network haar eerste feesten organiseerde en waar sindsdien een hoop veranderd is. 26 September, in de slotweek van het Ibizaanse feestseizoen, is de eerste editie van Future Funk on tour!
Dance erger je niet
maandag 22 september 2008
Met 'Dance erger je niet!' duikt Firma Gezellig op zondag 5 oktober het clubseizoen in. De lancering vindt plaats in de hotspot van Rotterdam: Club Catwalk. Daarnaast bestaat Firma Gezellig officieel 3 jaar. Genoeg redenen om een mooi feestje te vieren dus.
Mademoiselle
maandag 22 september 2008
Zondag 12 oktober 2008! De datum waarop edition numero deux van Nederlands allernieuwste “chicks only” feest “Mademoiselle” zal plaatsvinden. Met de zeer gezellige en uitbundige première nog in het achterhoofd en de vele positieve reacties in de pocket zal de organisatie ook op zondag 12 oktober weer alle zeilen bijzetten om een topfeestje neer te zetten voor alle party- en openminded meiden van Nederland.
Het Engelse platenlabel SoulHeaven is terug in Amsterdam! Vrijdag 3 oktober viert Soulheaven haar 1 jarig Nederlandse bestaan in de Amsterdamse poptempel Paradiso met een cool en divers programma.
Click ADE
vrijdag 19 september 2008
WesterUnie, de mooiste lokatie van Amsterdam, is al een jaar de thuisbasis van het feest Click. Door het enorme succes zal Click in 2009 elke maand terugkeren. Na de memorabele en uitverkochte Juni editie, komt Click dit jaar terug tijdens ADE 2008. Het vertegenwoordigt drie verschillende organisaties die conceptueel en muzikaal goed bij elkaar passen. De Amsterdamse agencies AD Bookings en Exprezz, samen met het Rotterdamse EC Records
Sexy Motherfucker heeft een nieuw zusje
woensdag 17 september 2008
De hotste club en de hotste organisatie van het moment slaan de handen ineen. Harders Plaza en Sexy MotherFucker organiseren een kersvers concept dat de temperatuur op elke dansvloer laat stijgen tot het absolute kookpunt. Eclectic MotherFuckers is geboren!
6 Jaar Xtra Large
dinsdag 16 september 2008
Het wordt weer tijd om echt te gaan uitpakken met Xtra Large 6yr Anniversary Army. De moeder van al die fantastische en doldwaze Nachtboetiek feesten viert op zaterdag 4 oktober haar zesde verjaardag! Het feest waar iedereen van heinde en verre op afkwam en nog steeds doet. Zelfs vanuit het buitenland komen regelmatig mensen speciaal over voor Xtra Large. Deze keer zal er voor het 6 jarig bestaan flink uitgepakt worden en verandert de North Sea Venue in een grote Army Style partyvenue waar je volop kunt genieten van een van de grootste Xtra Large vieringen ooit.
Can you match Roog & Mastiksoul?
maandag 15 september 2008
De muziekliefhebbers worden weer aardig verwend tijdens de tweede editie van Unmatched, deze keer in de The Level te Arnhem. De kick-off was al a night to remember met o.a. Noir 🇩🇰, Patric La Funk 🇩🇪 en René Amesz. De organisatie wil eens wat anders voorschotelen dan de usual suspects uit het uitgaansleven. Een onvergetelijke avond met verfrissende line-up en het nodige entertainment dat is de insteek. Wat te denken van de editie van 20 september aanstaande? Er zal flink uitgepakt worden en het resultaat is ook werkelijk om van te smullen! Wederom worden de beste artiesten uit ons eigen landje gematched met grote namen uit het buitenland.
Panorama
maandag 15 september 2008
S.E.Productions bezocht deze locatie en was direct verkocht. Canvas heeft echt een hele chille uitstraling en er hangt een onwijs relaxte vibe, en zo ziet de organisatie het concept ook helemaal voor zich. Panorama op zondag wordt na genieten van een leuke zaterdagavond met elkaar onder het genot van een drankje, een buffet met lekker eten, verzorgd door de Canvas tegen een kleine prijs en met natuurlijk goede muziek. Er is genoeg zitruimte om te chillen en van het uitzicht te genieten maar er is ook een relaxte dansvloer om je laatste weekend energie op los te laten.
Sellout Sessions
zondag 14 september 2008
Op zaterdag 20 september landt Don Diablo’s concept Sellout Sessions voor de eerste keer in Club Poema RAW te Utrecht. Na succesvolle edities in Panama, Tun Fun, Tivoli en hostings op festivals als Free Your Mind en Rockit is nu deze underground club met Funktion One soundsystem aan de beurt en er zal dan ook genadeloos hard gerockt worden. Gastheer van de avond is natuurlijk Don Diablo zelf, die een drie uur durende set zal draaien.
BLVD
zondag 14 september 2008
Zevenhonderd en drieëndertig dagen geleden opende Club Vie voor het eerst haar deuren. Vandaag de dag, na twee voorbijgevlogen jaren staat Club Vie bekend als een van dé meeste trendy club met hippe verfrissende themafeesten binnen Rotterdam.
Paparazzi
zaterdag 13 september 2008
A legend is back! Wat vroeger de Nighttown was, heeft haar deuren heropend als Nederlands eerste duurzame discotheek onder de naam Watt. Iedere laatste vrijdag van de maand zorgt Paparazzi voor de beste line-up van Rotterdam en ver daar buiten. Verwacht een party zonder muzikale grenzen maar met een positieve vibe. Want bij een verse heropening hoort een vers concept!
Sneakerz - 3 Year Anniversary
vrijdag 12 september 2008
Het is ondertussen al een beetje een traditie geworden: als begin oktober de zomerse (nou ja, zomerse) strandfeesten echt helemaal voorbij zijn en waarschijnlijk de herfst al flink haar intrede heeft gedaan, komen de partygangers uit de Haagse regio massaal naar het Paard om het verjaardagsfeest van Sneakerz te vieren! Heel even geduld dus nog, want op zondag 5 oktober is het pas zover. Dan viert Sneakerz Den Haag alweer haar 3e verjaardag! Time flies when you’re having fun!
Confused Events update
donderdag 11 september 2008
De zomer van 2008 is helaas aan zijn eind gekomen…. 2008 was weer een mooie zomer, niet helemaal met het weer hier in Nederland, maar de hitte werd zeker weer gebracht door de Monday Madnezz avonden 6 weken achter elkaar in Discotheek de Hooizolder. Het derde jaar was de beste tot nu toe, en hiervoor wil de organisatie ook iedereen die één of meerdere avonden is langs geweest bedanken voor de gezelligheid en het "los gaan".
Tranceclassixx
donderdag 11 september 2008
Het lijkt wel alsof trance terug van weggeweest is, maar niets in minder waar. Trance is – wereldwijd gezien - nooit weggeweest. Maar om dat echte trancegevoel van toen weer te laten herleven, heb je wel een DJ nodig die niet alleen een internationaal vermaarde producer is, maar ook nog eens op alle grote feesten van de wereld heeft gedraaid: Johan Gielen! Aan hem de eer de line up aan te voeren op zaterdag 20 september in The Matrixx. 4 Strings, Cor Fijneman, Jochen Miller en Mark Norman completeren de crew van deze Tranceclassixx nacht.
The City is Yours
woensdag 10 september 2008
Den Haag sluit dit jaar het festivalseizoen in stijl af; op 13 september zal er in het hartje van de stad op het Haagse Hogeschool terrein een eerste editie van The City is Yours; Bazaar Bizarre plaatsvinden. Nederland staat de laatste tijd bol van de grote feesten met gigantische programmeringen. Daarnaast zie steeds meer kleine concepten, ooit begonnen als feestje bij iemand thuis, de kop op steken. The City is Yours zet dit jaar een bazaar neer waar verschillende van deze organisaties hun concept kunnen laten zien. Het wordt een verzameling van kleine ‘cult’ concepten, allemaal gericht op muziek, met de volgende programmering....
Reboot
dinsdag 9 september 2008
Zeker weten dat je er wel eens naar verlangt. Een feest met een relaxte mensen, lekkere sfeer en goeie DJ’s. Dat je ’s middags vroeg wakker wordt en denkt: Deze lijst ik in. Dit feest moet in een fotoalbum voor later. Voor iedereen die denkt dat dit een onmogelijk verlangen is, mag kennis komen maken met Reboot. Eerdere edities hebben al bewezen dat het verlangen ruimschoots beantwoord wordt. Reboot is vernieuwend. Een op techno en minimal gericht concept dat garant staat voor een ongedwongen en relaxte sfeer.
Hardcore to the bone
dinsdag 9 september 2008
Hardcore to the bone... ben jij het? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je! Hardcore to the bone, al sinds 2001 een van de succesvolste cd-series met het beste, nieuwste en hardste wat hardcore te bieden heeft, is bijna toe aan het twaalfde deel in de reeks.
Wie goed heeft opgelet de afgelopen tijd, heeft onmiskenbaar ontdekt dat de twee hotste live- acts uit de Masters of hardcore- stal in een hevige strijd verwikkeld zijn: wie wordt aanstaande zaterdag nou eigenlijk de man van de avond?
Vrijdag is het weer zover en staat Haagsche Knallers met deze keer dj Luna als special quest aan de deur van de AStA te kloppen. Als special guest krijg je natuurlijk ook speciaal vervoer. Daarom is voor Luna een limousine geregeld waarvan er maar 1 in Nederland rijdt. Maar in je eentje is het maar saai dus daarom zoekt Elusive nog 4 partygangers om Luna in deze limo op te halen. Wil je kans maken om mee te rijden zorg dan dat je tussen 23:00 en 23:30 in de AStA bent!
Essence in de Jaarbeurs
maandag 8 september 2008
December is traditiegetrouw de feestmaand bij uitstek. Vandaar dat ALDA uitpakt met een nieuw concept! Op 6 december staat de Utrechtse Jaarbeurs in het teken van een nieuw en groots indoorevenement met de veelzeggende naam Essence.
Laatste Pussy lounge van 2008
maandag 8 september 2008
Op zaterdag 15 november zal Pussy lounge voor het eerst haar intreden doe in het Tilburgse poppodium 013. Aangezien het alweer de laatste editie van dit jaar is, wordt er natuurlijk nog even dik uitgepakt met veel entertainment en de beste muziek.
Funkadelic
zondag 7 september 2008
Op vrijdag 3 oktober staat er weer een gloednieuwe editie van Funkadelic op het programma.Na uitverkochte edities en het grote spektakel van 25 juli in ons achterhoofd is Funkadelic het evenement waar iedereen naar uitkijkt.
Hey! Dit smaakt naar meer
zondag 7 september 2008
Na het grote succes van de ‘HEY!’-truck op de Fit For Free Dance Parade, met aansluitend de derde editie van ‘HEY!’ in de Cruise Terminal waar Michel samen met grootmeester Carl Cox Rotterdam op 9 augustus 2008 een muzikale traktatie heeft geschonken, staat na Mystery land op 20 september de volgende editie van dit concept op het programma.
Shoot Me, I'm Famous!
zondag 7 september 2008
Vanaf september 2008 zal Den Haag nooit meer hetzelfde zijn… Want vanaf deze maand wordt de zaterdagprogrammering van de Haagse superclub Le Paris afwisselend gedaan door MAW en The Footclub (bekend van o.a. Latin Lovers)! Op zaterdag 27 september zal het eerste MAW feest plaatsvinden: Shoot Me, I'm Famous!.
LadyKillers
donderdag 4 september 2008
LadyKillers is the talk of the town! Het is nieuw, het is sexy en houdt de aankomende maand de gemoederen bezig. BSX presenteert met gepaste trots haar nieuwste aanwinst. LadyKillers! Women are in charge tonight!
Merge in de Central Studios
donderdag 4 september 2008
Het thema van de Culturele Zondagen op 26 oktober is No Label. Van 18:00 tot 02:00 vindt in de Central Studios het eindfeest Merge plaats. Merge (een samenwerking tussen Great Electronic Beats, Magnetronik, Audiomaze en No Label) staat voor een unieke samensmelting van verschillende muzikale invloeden. Merge neemt je mee op een muzikale reis dwars door oude & nieuwe electronische culturen.
Smackdown! Special Edition!
donderdag 4 september 2008
Aanstaande Vrijdag 26 September 2008, in het nieuwe feestseizoen, staat er uiteraard weer een editie van Smackdown op het programma, wederom in Doornroosje, Nijmegen. Smackdown pakt wederom net als vorig jaar weer eens goed uit en presenteert een frisse uitgebreide vernieuwende line-up in de gevarieerde stijlen IDM, Acid, AcidteKno, Drum & Bass, Jungle, Breakcore, UK-Hardcore, Frenchcore, TeKno, Industrial Hardcore, Flashcore oftewel het inmiddels synoniem voor Smackdown: Beats ’n Breakz!
Shoot Me, I'm Famous!
donderdag 4 september 2008
De eerste zaterdag van september is in Rotterdam altijd traditiegetrouw de kick-off van het nieuwe partyseizoen. Alle clubs presenteren hun vernieuwde programma en doen er meestal een extra schepje bovenop voor wat betreft de line-up. Shoot Me, I'm Famous! doet hier gezellig aan mee en heeft aanstaande zaterdag 6 september dan ook een rijtje dj’s staan waar je U tegen zegt.
De vakantietijd is alweer voorbij, maar natuurlijk zorgt Nachtdienst ervoor dat je dat in het weekend weer even allemaal kan vergeten. Het seizoen begint voor Nachtdienst op 13 september in de Lexion met Erotic Festival Vibe! Het leukste, lekkerste, meest verleidelijke en gekste indoor festival dat je maar kan verzinnen. Het gaat zeker druk worden want de Early Bird kaartjes vlogen er in no-time doorheen en ook in de agenda staat het feest al lekker hoog genoteerd.
Pokke-Kerst-Herrie 2008
donderdag 4 september 2008
Dit jaar zal er wederom alles uit de kast gehaald worden om kerstmis op een knallende manier te vieren. Want zeg nou eerlijk, wat wil je nog meer; Zwaar terreurgestelde Pokkeherrie tijdens kerst. Pokke-Kerst-Herrie is een feit!
Sexy Motherfucker 1 year anniversary
woensdag 3 september 2008
Van proberen, via debuteren tot het meest sexy feest on earth creëren. ‘Sexy Motherfucker’ is zo jarig als wat! Het afgelopen jaar hebben ze heel wat plekken weten te verwarmen met sleazy sounds, burning beats en andere hete heerlijkheden. En met succes. Ver van tevoren uitverkochte edities waren het resultaat. En dat was pas het begin! Dit jaar zijn ze terug met een nieuw logo, nieuwe edities en nieuwe legendarische grootheden achter de decks.
Lief festival uitverkocht
dinsdag 2 september 2008
Vorig jaar hing het bord vrijdag voorafgaand aan het festival op het hek en nu de maandag! Lief festival is wederom uitverkocht. X-sense bedankt de bezoekers die vroegtijdig een kaartje hebben gekocht. Er wordt al hard gewerkt om er een topfeest van te maken!
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover; Het nieuwe feestseizoen op de MS Stubnitz gaat van start. Dit jaar is het aan Multigroove de eer om deze roemruchte Oostduitse raveboot te verwelkomen met een feest dat rockt tot op het bot. Na twee edities van ‘Das Boot’ en een ‘Old Amsterdam’ op de MS Stubnitz presenteert Multigroove op 6 september 2008 met trots; ‘RokjesoksoV’.
Q-dance presents: Scantraxx
maandag 1 september 2008
Met ‘Q-dance presents: Scantraxx’ organiseert Q-dance een breed opgezet evenement rondom een van ’s werelds populairste harde dancelabels. Na tweemaal met succes hardcoreveteraan Promo in het zonnetje te hebben gezet met een feest in de Heineken Music Hall zal Q-dance op 4 oktober hetzelfde doen met de talloze producers uit de koker van Scantraxx. Het door The Prophet opgerichte Scantraxx is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de best verkopende harde dancelabels van ons land.
30 september 2008
Syndicate
29 september 2008
DJ’s doneren tracks voor strijd tegen aids
Reload-R B-day 2008
Menno Solo
Dazzler's F*cking Birthday Party
Addicted viert 1-jarig bestaan en albumrelease
28 september 2008
Strictly House na Amsterdam en Rotterdam nu ook in Den Haag
27 september 2008
Sensation Litouwen 2008 Live bij Dance-Tunes Radio
25 september 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hardcore to the Bone
Carpe DMtv presents 'Unplugged’ in Tilburg
This is Little Mountain Rocks met Sander Kleinenberg en Deadmau5
24 september 2008
Stug weekender: van West naar Oost
Secret Cinema Invites in Factory 010
23 september 2008
Diepgang elke eerste zaterdag van de maand in de Catwalk
Extrema brengt weer liefde naar Ibiza
22 september 2008
Dance erger je niet
Mademoiselle
19 september 2008
SoulHeaven viert 1jarig Nederlands bestaan in Paradiso
Click ADE
17 september 2008
Sexy Motherfucker heeft een nieuw zusje
16 september 2008
6 Jaar Xtra Large
15 september 2008
Can you match Roog & Mastiksoul?
Panorama
14 september 2008
Sellout Sessions
BLVD
13 september 2008
Paparazzi
12 september 2008
Sneakerz - 3 Year Anniversary
11 september 2008
Confused Events update
Tranceclassixx
10 september 2008
The City is Yours
9 september 2008
Reboot
Hardcore to the bone
Final Facts Masters of Hardcore - Pole Position
8 september 2008
Jij en Luna met een dikke limo naar Haagsche Knallers?
Essence in de Jaarbeurs
Laatste Pussy lounge van 2008
7 september 2008
Funkadelic
Hey! Dit smaakt naar meer
Shoot Me, I'm Famous!
4 september 2008
LadyKillers
Merge in de Central Studios
Smackdown! Special Edition!
Shoot Me, I'm Famous!
Het seizoen begint met het dikste feest van Nachtdienst: Erotic Festival Vibe!
Pokke-Kerst-Herrie 2008
3 september 2008
Sexy Motherfucker 1 year anniversary
2 september 2008
Lief festival uitverkocht
Multigroove presentski: ‘RokjesoksoV’
1 september 2008
Q-dance presents: Scantraxx