Partyflock
 
Nieuws · oktober 2008
Quake Dance ’08
vrijdag 31 oktober 2008
Het is weer zover. Na 2 succesvolle edities zal er wederom een nieuw Quake Dance evenement plaatsvinden op vrijdag 5 december. Ook dit jaar zullen de muziekgenres Hardstyle, Club, House en Electro onder 1 plaatje gepresenteerd worden. Hierbij ligt een grote nadruk op opkomende artiesten, talenten en gevestigde namen, in een gevarieerde Line up. Lucky, de locatie die bij velen bekend staat om haar kwaliteit van geluid, licht en visuals, zal ook dit jaar het epicentrum zijn waarbinnen het opkomende evenementen bureau; Quake Events, zich van haar beste kant zal laten zien.
Op Zaterdag 20 December 2008 staat de laatste editie van het jaar van Smackdown op het programma, uiteraard in Doornroosje, Nijmegen! Echter dit keer niet zomaar een editie. Op 20 December pakt Smackdown flink uit met een extreem uitgebreid en exclusief “XXL” programma om het 2 jarig bestaan van Smackdown in Doornroosje grootst te vieren! Smackdown slaat namelijk terug met de grootste en dikste line-up tot nu toe, so prepare for Smackdown XXL! Xtra Xtra Large Beats ’n Breakz!
Crazyland
vrijdag 31 oktober 2008
Nog maar iets korter dan drie weken en Crazyland staat voor de deur. Een feest wat een beleving is iedere keer weer. Voor alle mensen die altijd hebben gedacht om een keer te gaan omdat je toch wel eens Crazyland wilt bezoeken: koop je kaarten, want dit mag je niet missen. Koop ze niet de laatste dagen want dan heb je een grote kans dat het uitverkocht is.
Total Confusion is back!
donderdag 30 oktober 2008
Het is de hoogste tijd om het party-publiek te geven wat ze willen, namelijk de 9de editie van het Amstelveense Concept Total Confusion! Een concept wat zich grotendeels richt op hardcore en Early Rave. Aankomende zaterdag 1 November zal Total Confusion terug keren met een zeer sterke line-up in de nummer 1 locatie van Amstelveen, P60!
Bijna is het dan zover. Eindelijk krijgt het meest succesvolle van 2007 haar vervolg en word de Ahoy omgetoverd tot een spectaculair gemaskerd bal. Bereid je voor tot een nacht lang volledig op te gaan in het beste dat dance te bieden heeft tijdens Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade. Om helemaal voorbereid aan deze geweldige nacht te beginnen, vind je hier alle laatste info.
Absolutely Stereo
woensdag 29 oktober 2008
Absolutely Stereo bounces the Thalia! De tweede editie van HET zielekindje van Hollands leading female dj Miss Monica is een keihard feit! The Thalia in Rotterdam is op zaterdag 1 november opnieuw het podium voor een vette nacht vol met de vetste ingesensureerde house, techhouse en techno in haar puurste element!
KitCatKlub
woensdag 29 oktober 2008
KitCatKlub knalt iedere eerste zaterdag van je maand het knetterende Amsterdamse nachtleven in. Hoogste tijd dus voor een kakelverse nieuwe editie. Op de eerste dag van november brengt KCK een fijne selectie van frisser dan frisse artiesten die het stoerste geluid van nu brengen. Jongens en meisjes die garant staan voor een lekker feestje van de bovenste plank.
Shoot me, I’m famous
dinsdag 28 oktober 2008
Shoot Me, I'm Famous! in Off_Corso staat weer voor de deur. En net zoals in september en oktober staat er ook op zaterdag 1 november weer een fantastische line-up voor je klaar met daarin een buitenlander van formaat. Van wereldformaat zelfs! Aangevuld met twee geweldige Nederlandse dj’s kan het niet anders dat Shoot Me de Maasstedelijke havenstad weer gaat rocken. Van begin tot eind!
Thrillogy
maandag 27 oktober 2008
Op zaterdag 1 november 2008 organiseert b2s de 2e editie van ‘Thrillogy’ in Brabanthallen te Den Bosch. Deze locatie zal van 22.00 uur tot 07.00 uur het decor vormen voor een concept dat nog weinig uitleg behoeft; een ware thriller bestaande uit drie delen, die het beste brengt op het gebied van de harde dance stijlen. Niemand minder dan DJ’s Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak zullen die avond in het middelpunt van de belangstelling staan.
Je T'aime Domingos
zondag 26 oktober 2008
Op zondag 2 november is het eindelijk zo ver. Het is weer tijd voor een editie van Je T'aime Domingos. Dit is niet zomaar een editie. Je T'aime Domingos viert een special editie die je niet mag je niet missen. De zondagavond zit vol met verassingen en garandeert je één van de beste ‘nights out’ die je ooit zal meemaken! Welke tent dit aankan? Marcanti Plaza zal op zijn grondvesten staan te schudden tijdens deze spectaculaire editie.
Na een succesvolle eerste editie trakteert organisatie New York House Most Wanted jullie op een tweede avond van Voodoo. Volgens hen draait het er bij hun concept om gezamenlijk de sfeer naar een hoger level te laten doen stijgen. Zij gaan uit van een ultieme mix van een openminded, niet al te jong publiek dat echte kwaliteitsmuziek die bestaat uit een vloeiende combinatie van funky clubhouse tunes en heerlijk opzwepende latingrooves met daaroverheen de nodige soul en funkritmes, op waarde weet te waarderen. Gay en straight publiek dwars door elkaar dat gezamenlijk gaat voor een ultieme uitgaanservaring waar de maar al te bekende hokjes verdwijnen en waar men elkaar gewoon respecteert om wie men is. That's what is all about regarding to them!
Latin Lovers
zondag 26 oktober 2008
Fresh fruit, fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: ONGELOOFELIJK! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden! Super! Samen met jullie heeft Latin Lovers bewezen dat ze nog lang niet klaar is! Daarom dendert Latin Lovers ook fris door naar de volgende editie, here we goooo!
Niemand kan er tegenwoordig meer omheen; hij is overal en als hij er is kan je hem onmogelijk missen. Met zijn enorme bergen aan energie reist hij het hele land door en voor je het weet raak je verslaafd aan zijn te gekke performances. We hebben het hier over niemand minder dan Billy the Klit natuurlijk.
Club Pepper 5 jaar
zaterdag 25 oktober 2008
In de maand November bestaat Groningen's grootste dance event Club Pepper alweer 5 jaar!
Meer dan 100 events vonden plaats,
In totaal meer dan 125 dj's uit 10 verschillende landen werden ingevlogen,
meer dan 300.000 flyer zijn er gedrukt en 2 cd's rolden van de pers.
Uit de feesten ontstond tevens een eigen horeca onderneming Bar
Pepper aan de Oude Boteringestraat in Groningen.
Haiku met Charles Webster in Catwalk
zaterdag 25 oktober 2008
Na de Coast 2 Coast albumrelease is het voor Charles Webster een absolute must geworden zijn fans tegemoet te komen tijdens een wereldtournee. Met live optredens in Azie, Amerika en Europa is deze man zowel als producer als dj wereldwijd gerespecteerd. Na zijn tour in Amerika en Azie is Europa aan de beurt. Charles Webster besluit zijn bezoek aan Nederland af te sluiten in Rotterdam op 26 oktober tijdens Haiku with Charles Webster. Op deze speciale zondag zal hij acte de présence geven in de Catwalk met een extra lange dj set.
Amsterdam Doordraai Event
zaterdag 25 oktober 2008
86 uur nadat de eerste avond van de 2008 editie van Amsterdam Dance Event van start is gegaan opent de Flexbar zijn deuren voor Amsterdam Doordraai Event. Vanaf zondagmiddag 1 uur trekken Pixel, Bleifrei en Vreemd samen ten strijden tegen vermoeidheid, verveeldheid en klagende buren. Waarom je huisbaas over de zeik helpen, je huis laten trashen en al je eten en drinken laten veroberen door je vrienden als je met z’n allen ook door kan gaan in de Flexbar.
Raving Nightmare reunion
zaterdag 25 oktober 2008
Op zaterdag 27 december (3e kerstdag) zal er een heuse Raving Reunion plaatsvinden in de voormalige Platte Zaol, nu Maastricht Music Hall. Na een lange periode van stilte in deze locatie zal UHM eindelijk de ”Infinite Memories” weer nieuw leven in blazen.
Wie afgelopen ‘zomer’ de Whoosah Beachclub heeft bezocht aan het Scheveningse Zwarte Pad, herinnert zich zonder meer de nu al legendarische avonden van Secret Cinema Invites. Na een aantal uitverkochte edities in de Sugar Factory te Amsterdam werd bewezen dat ook Scheveningen abnormaal kon rocken afgelopen zomer! De eerste stap in Den Haag zelf werd enkele weken geleden gezet toen Secret Cinema Invites haar eigen stage hoste op The City is Yours festival. En hoe! Gedurende de hele dag was het een groot spektakel in de vrolijk gedecoreerde muziekkiosk die de Rotterdammers zich eigen hadden gemaakt. Op 22 november zal er dan eindelijk een Secret Cinema Invites editie gaan plaatsvinden in de trots van Den Haag; het Paard!
Essence website live
woensdag 22 oktober 2008
De nieuwe Essence website staat live! Op deze interactieve website kun je jouw eigen Essence vormgeven. Ook kun je hier jouw ‘essentie’ invullen en zie je deze, mits natuurlijk leuk en origineel genoeg, terug op één van de levensgrootte schermen in de Jaarbeurs! Nieuwsgierig?!
Een jaar of vijftien was ze, Dana van Dreven, toen in Nederland de housemuziek haar intrede deed. Niet veel later splitste die muziek zich op in een softere en hardere variant en Lady Dana werd gevangen door die laatste. Ze liet zich er niet door weerhouden dat de hardcorescène gedomineerd werd door mannen en begon zelf met draaien. In de hardcorescène verwierf ze al snel een plekje als Lady Lady Dana, maar er kriebelde meer en als een van de eersten in Nederland begon ze met het draaien van hardstyle.
back2school x-mass edition 2008
maandag 20 oktober 2008
Al sinds het jaar 2000 organiseert b2s traditiegetrouw de back2school X-mass edition. Dat betekend dat het oudste concept van b2s op woensdag 24 december 2008 alweer haar 9e X-mass edition mag tellen. De doorgewinterde partyganger gaat dan ook niet suf thuis zitten maar komt op kerstavond naar Outland in Rotterdam voor de echte start van de feestdagen.
Rige blow out sale
maandag 20 oktober 2008
Zaterdag 29 november 2008 van 11:30 tot 15:00 - Free entrance
Follow the leader….. Alweer de 5e blowout sale van Rige Distribution! Er zijn weer een aantal vaste onderdelen zoals blowout sale markt, meet & greet met artiesten, de talentenjacht en de Nationale Plaatbreekwedstrijd!
O.W.A.P. 2008
zaterdag 18 oktober 2008
The Original Warehouse Acid Party is een jaarlijks classic house feest dat het 6e jaar in gaat en gelieerd is aan het Oud Hollandsch Acid Feest, het aller-allereerste classic house feest, dat ooit begon in 1991 in de legendarische club RoXY in Amsterdam. Het afgelopen jaar stond voor velen in het teken van 20 jaar house, de classic house parties waren niet van de lucht en de smileys vlogen ons om de oren als ware het een plaag uit de bijbel.
Aanstaande zaterdag is het tijd voor de eerste editie van Alles naar de Klote!! in Area Sixzz te Dordrecht. De line-up is inmiddels bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Het geluid gaat deze zaterdag ook zeker op maximaal zodat je die Bass niet alleen kunt horen, maar uiteraard ook gaat voelen!! Naast het knallende geluid zorgen NRG Events en RAAK! Events ook voor leuke extra’s zoals; speciale decoraties, danseressen, candy girls, lasershow en meer! Zaterdag 18 oktober gaat een datum worden die je niet snel zult vergeten, so be there!
Het zonnige festival weer is definitief uit Nederland vertrokken. De zon is achter de wolken, regen komt met bakken uit de hemel en je winterjas kan de kast alweer uit. Gelukkig is het bijna 31 oktober! Vrijdag 31 oktober belooft nu al een fantastisch mooie dag te worden, of het nou regent, sneeuwt of de zon zich laat zien: Musica Republica Indoor zal voor een stralende dag zorgen. Rotterdams grootste outdoor dance festival gaat indoor!
Earthquake Germany 2008
woensdag 15 oktober 2008
Met extra aanvulling van geluid, decoratie en entertainment en een goede combinatie tussen toppers en subtoppers zal de Earthquake 2008 editie voor een onvergetelijke nacht gaan zorgen. In dit bericht de verwachte time table en de laatste info.
Anticlub pre-release party
dinsdag 14 oktober 2008
Anticlub is het platform voor techno liefhebbers die niet vies zijn van een stukje diepgang in muziek. Met hun pre-release party in de Rechter te Eindhoven zullen alle residents van Anticlub hun aankomende releases presenteren. Een uitstekend moment om te horen dat Noes, MBC, Zaxxon en Burgermeister B een hecht team vormen met ieder hun eigen geluid.
Zijn jullie al een beetje bijgekomen van Xtra Large 6yr Reunion Army? Het was een heerlijke reunion, in volle Xtra Large stijl en iedereen heeft genoten tot het eind. We hebben alleen maar positieve reacties en complimenten ontvangen. En als je denkt dat dit al een feest was, bereid je dan goed voor op het meest wilde clubspektakel! Waar de Lexion samen met Xtra Large het ultieme The First XXL gaan neerzetten.
Raving Nightmare – Brutal Truth
maandag 13 oktober 2008
De voorbereidingen zijn al in volle gang voor deze brutale Raving Nightmare editie over ruim vier weken in het Mecc te Maastricht. Ook de kaartverkoop is in volle gang en het beloofd een van de beste edities te worden in deze locatie! Informatie over de productie, time table, release anthem, merchandise enzovoort volgt traditiegetrouw in een later bericht. In dit bericht zijn een aantal belangrijke en voordelige zaken m.b.t. vervoer en ticketverkoop te melden.
Er is een hevige ruzie gaande tussen de twee grootste dance organisaties van West-Brabant; EYE4Dance en J&E Entertainment. De organisatie achter het concept Bassrulers heeft het helemaal verbruikt bij de organisatie die bekendheid geniet dankzij concepten F*cking niet Normaal en Most Wanted. Om de macht te herstellen daagt EYE4Dance haar concurrent J&E Entertainment uit tot een rechtstreeks duel.
Donderslag!
vrijdag 10 oktober 2008
Het concept van Donderslag! is ontsproten uit het brein van Rust Roest Produkties en koppelt een vrijdenkende geest aan kwaliteitshouse, een dampende dansvloer en een verrassende, intieme lokatie. De line-up van Donderslag! is altijd een combinatie van nieuw en gevestigd dj-talent dat hoogwaardige techno, minimal, electro en progressive laat samenvloeien tot een orgastisch geheel.
Op 18 oktober viert Hed Kandi Den haag alweer haar derde verjaardag in de Haagsche poptempel het Paard! Time flies by when you're having fun! Verwacht deze editie nog spectaculairder decor, de meest oogverblindende danseressen die Hed Kandi rijk is en een line-up om bij te watertanden.
Close2heaven knalt nog één keer!
donderdag 9 oktober 2008
De altijd vriendelijke beveiliging, het hartelijke barpersoneel, de organisatie, maar vooral de dj staat te popelen. Was het maar vast zaterdag 25 oktober in Club Mystère! Op deze datum valt het doek voor Close2heaven. De aller allerlaatste zal dan gaan plaatsvinden van 22:00 tot in de late uurtjes.
Voor het eerst in de geschiedenis van Dance4Life wordt er een fundraiser georganiseerd met Tiësto als hoofdact. Op 29 november 2008, de zaterdag voor Wereld Aids Dag, vindt dit benefietconcert plaats in The The Sand in Amsterdam. Tiësto wordt deze avond vergezeld van andere bekende DJ’s zoals Sied van Riel, Bolier en JOOP en MC Gunner. De opbrengst van de avond gaat naar Dance4Life, de organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.
Na een periode van rust komt “Beter kom je niet” in november eindelijk weer snoeihard terug met een vertrouwde editie. Nou ja een vertrouwde editie? Ter gelegenheid van hun 5 jarig bestaan word er deze keer iets gedaan wat nog niet eerder is voorgekomen. Er word namelijk extreem dik uitgepakt met niet 1, maar 2 nachten vol hardcore!
Hardcore Invasion
woensdag 8 oktober 2008
Na het grote succes van afgelopen editie, zal dit jaar voor de tweede keer Hardcore Invasion plaatsvinden in de AStA Den Haag. Op vrijdag 31 oktober staat Hardcore Invasion helemaal in het teken van Mindfuck Birthday party. Alweer 28 jaar oud geworden en inmiddels een begrip in de Haagse regio. Genoeg reden dus om dit groots te vieren in eigen stad. Natuurlijk viert hij dit niet alleen. Verspreid over 2 zalen heeft Mindfuck Neerlands beste dj’s naar de Asta weten te laten komen. Niet alleen bevriende dj’s maar ook zijn grote voorbeelden zullen aanwezig zijn.
Soigné met extra Champagne!
maandag 6 oktober 2008
Soigné is nu al meer dan ander half jaar dé clubavond van ’t Gooi en word elke tweede vrijdag van de maand georganiseerd in de hotspot Musk. Op vrijdag 10 oktober ontkurkt Soigné wederom de champagne kurken om voor jou een geweldige start van je weekend te vieren.
‘Godd’ op Incredible Heaven!
maandag 6 oktober 2008
Stap door de hemelpoort en treed binnen in de maagdelijk witte omgeving die ‘heaven’ genoemd wordt. Loop over de wolken en laat je door glorieuze engelen de weg wijzen naar het altaar van de goden of de hemelse bar. Laat de dagelijkse sleur voor even achter en geraak in hogere sferen…
Afgelopen zomer bleek maar weer dat Hardtechno enorm populair is, zeker onder de echte liefhebbers. De Refuse area op Decibel outdoor, gelegen aan het water en met een heerlijk zonnetje erbij, was de hele dag gevuld. Bezoekers gingen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat uit hun dak op de heerlijkste nummers. Tijd voor meer Refuse!
Zoals velen van jullie weten heeft er een vervelend ongeval plaatsgevonden op Q-dance: Scantraxx. De nieuwsredactie van Partyflock vond op de website van Q-dance het volgende nieuwsbericht, wat we hierbij willen plaatsen om de geruchtenstroom en 'verzonnen' verhalen te ontkrachten die in de diverse fora en onder het feest zelf door leden geplaatst zijn
Altitude 7
zondag 5 oktober 2008
Zaterdag 25 oktober staat Tivoli de Helling in het teken van O/V/R, oftewel James Ruskin back to back met Regis. Utrecht zal die avond haar primeur beleven met het duo dat wereldwijd hoge ogen gooit. Naast deze twee techno helden zullen Utrechts finest Invite en Mr. Pink ook een stukje kwaliteitstechno laten horen. In de foyer staan de grote talenten te wachten om hun skills aan de man te brengen, waardoor Altitude 7 op zaterdag 25 oktober een feest is dat niemand mag missen.
Donderdag 30 oktober aanstaande zal de eerste editie van Siksmiks in de Flexbar te Amsterdam plaatsvinden. Dit idee is in het voorjaar van 2008 voortgekomen uit de behoefte bij een aantal producers om een nieuw project te beginnen. Een project dat ze de muzikale vrijheid biedt te doen waar zij zelf zin in hebben.
Het inmiddels zeer populaire Kinky On The Beach dance-event strijkt zich opnieuw neer in Condor City, een superlokatie in Den Haag. Op deze unieke lokatie ontmoeten partypeople uit alle lagen van de bevolking elkaar, om op een ontspannen, relaxte en intieme manier van elkaar en de beste dj's te genieten.
Driftige beestenboel
donderdag 2 oktober 2008
Met nog maar drie edities per jaar verkiest Drift kwaliteit boven kwantiteit. Daarom heeft iedereen een tijdje moeten wachten, maar gelukkig was dit niet voor niets. Want op vrijdag 3 oktober mogen we weer. Pak die agenda en een dikke rode viltstift. Deze nacht voor dierendag staat er namelijk een driftige beestenboel op stok.
MN2S ADE 08 @ Panama
donderdag 2 oktober 2008
Het Londense platenlabel, managementbureau en evenementenorganisator Milk 'n'2 Sugars neemt op vrijdag 24 oktober club Panama over! Met dj sets van wereldklasse is MN2S al jaren een spectaculaire deelnemer aan het nachtprogramma van het Amsterdam Dance Event. Van 22.00 tot 04.00 uur presenteert MN2S maar liefst dertien deejays in drie areas: Ron Carroll, Seamus Haji, Bodyrox, Michael Gray, Joey Negro, Funkerman, Brian Tappert, Danism, Nick Bridges, Bart B More, Johnny Fiasco, Dayley Padley en Hauswerks. Een ware festival line-up, in de club.
Electronation @ ADE
donderdag 2 oktober 2008
Dit jaar is alweer de dertiende Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival ter wereld waar meer dan 700 djs en live acts zullen optreden in 40 clubs, zalen, winkels en cafés. Van 23 Oktober tot 25 Oktober vind het plaats en zal de hoofdstad weer het Mekka zijn van alles wat met elektronische muziek te maken heeft. Natuurlijk doet Electronation mee met de gekte die ADE door twee avonden te organiseren met op vrijdag 24 Oktober Electronation presents Crème Organisation & Bunker Records, en op zaterdag 25 Oktober Electronation presents Plantage 13 night with Pickadoll, Confused & Ideal.
De herfst(dip) heeft definitief zijn entree gedaan maar op zaterdag 11 oktober wordt je op het Herfstkriebels Festival hiervan zeker verlost met een negen uur durende kuur van muziek, live acts, modeshows, interactive art en nog veel meer.
Tijd om weer te knallen in P60! Tijd voor het hardere segment in de techno! En met onze Duitse makker Frank Kvitta zit dat wel goed. Voor deze editie is zijn studiomaatje en goeie vriend Mario Ranieri erbij gehaald om samen gegarandeerd het dak eraf te blazen.
Wijziging line up Modern Look
woensdag 1 oktober 2008
Op vrijdag 10 oktober organiseert Veronica in The The Sand het grootste modellenfeest van Nederland, Modern Look. In de line up van deze avond heeft een mutatie plaatsgevonden. Op woensdag 24 september is DJ Jerry Leembruggen van The The Partysquad betrokken geraakt bij een ernstig auto ongeluk op Ibiza. The The Partysquad zal om begrijpelijke redenen helaas niet aanwezig kunnen zijn op Modern Look op 10 oktober in The The Sand.
Begin dit jaar brachten de organisaties HappydayZZ Events & Orange Events dit nieuwe concept tot leven, in twee zalen gingen de hardcore en terror heren Partyraiser & Noisekick maar liefst 6 uur lang los in hun eigen area. Dit doen we nog een keer dunnetjes over maar dan met Hardcore legende Erwin van Kan a.k.a. DJ Nosferatu. Deze man wordt alom gerespecteerd om zijn platenkeuze en de geweldige energie die hij uitstraalt tijdens zijn enerverende optredens. Jullie lezen het goed, Nosferatu 6 uur solo in de hardste locatie van Nederland!
31 oktober 2008
Quake Dance ’08
Smackdown XXL - 2 Years of Smack Down
Crazyland
30 oktober 2008
Total Confusion is back!
Ferry Corsten presents Full on Ferry: The Masquerade
29 oktober 2008
Absolutely Stereo
KitCatKlub
28 oktober 2008
Shoot me, I’m famous
27 oktober 2008
Thrillogy
26 oktober 2008
Je T'aime Domingos
New York House most wanted presents Voodoo
Latin Lovers
25 oktober 2008
Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje
Club Pepper 5 jaar
Haiku met Charles Webster in Catwalk
Amsterdam Doordraai Event
Raving Nightmare reunion
23 oktober 2008
Secret Cinema invites bestormt Den Haag
22 oktober 2008
Essence website live
21 oktober 2008
Dana, 15 years the first lady of the harder styles
20 oktober 2008
back2school x-mass edition 2008
Rige blow out sale
18 oktober 2008
O.W.A.P. 2008
16 oktober 2008
Laatste informatie en time-table Alles naar de Klote!! @ Area Sixzz, Dordrecht
15 oktober 2008
Musica Republica Festival indoor update
Earthquake Germany 2008
14 oktober 2008
Anticlub pre-release party
The First XXL Jungle nieuws en Erotic New Years Vibe Nachtdienst update
13 oktober 2008
Raving Nightmare – Brutal Truth
10 oktober 2008
Ruzie tussen EYE4Dance en J&E Entertainment
Donderslag!
Hed Kandi Den haag blaast 3 kaarsjes uit!
9 oktober 2008
Close2heaven knalt nog één keer!
Tiësto op speciale Dance4Life fundraiser
8 oktober 2008
Beter kom je Niet viert 5 jarig bestaan met groots Hardcore Weekend
Hardcore Invasion
6 oktober 2008
Soigné met extra Champagne!
‘Godd’ op Incredible Heaven!
b2s organiseert Refuse opnieuw in Waterfront Rotterdam
5 oktober 2008
Partyflock nieuwsflash: incident Q-Dance Scantraxx
Altitude 7
4 oktober 2008
30 oktober kick-off van Siksmiks in de Flexbar
3 oktober 2008
Kinky on the Beach goes trance classics
2 oktober 2008
Driftige beestenboel
MN2S ADE 08 @ Panama
Electronation @ ADE
Download gratis de Herfstkriebels Festivaltrack
Hardtechno geweld ook in oktober bij Heroes of Techno
1 oktober 2008
Wijziging line up Modern Look
Nosferatu 6 uur solo tijdens the Ultimate Solo Conflict