Partyflock
 
Nieuws · mei 2007
Acid Wars
donderdag 31 mei 2007
Zaterdag 16 juni gaat het dak er weer eens vanaf in de Effenaar in Eindhoven. Dan trekken namelijk de acid-warriors weer ten strijde om hun oorlog uit te vechten.
De eerste cd-single van de meest besproken jumper van de lage landen, Patrick Jumpen, is een feit. Start Stop Records, bekend van o.a. de ‘Explosive Car Tuning’ en ‘Jumping is not a crime’ compilaties, heeft de cd-single ‘Holiday’, met als bonustrack ‘Gangster’ op de markt gebracht in België en Nederland. De 19-jarige Patrick Mantizz is daarmee de eerste jumper in Nederland die zijn eigen muziek op de markt brengt.
D.D.O.D.
woensdag 30 mei 2007
Wat ooit als een soort van grap begon in november 2004, een poging om de Harddance-scene iets groter te maken door een kleinschalig feest in hartje Amsterdam, is nu al ruim twee jaar een maandelijks terugkerend feest. 8 juni is de datum van de volgende D.D.O.D..
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Planet V.I.P.
dinsdag 29 mei 2007
Dat Planet V.I.P. na ruim 5 jaar nog steeds garant staat voor optimale gezelligheid, veel drank en de meest aanstekelijke dj optredens bewees de viering van het 5 jarig bestaan van 24 maart jl. wel. Met al vroeg in de avond topdrukte bouwde de avond zichzelf weer op tot een waar hoogtepunt, en bleef het bruisend tot aan de laatste plaat.
Het is zaterdag 2 juni, 10 uur ‘s avonds. Nietsvermoedend sta je op de stoep voor de Vechtsebanen in Utrecht. Plots verandert de Vechtsebanen in een soort kasteelachtige ruïne. Een rookwolk stijgt op. Een vreemde geur verspreidt zich. Uit het niets verschijnt een poortwachter die over de grond lijkt te zweven. In zijn rechterhand heeft hij een zeis.......
De laatste dag van deze maand, donderdag 31 mei, vindt in Panama Amsterdam een clubavond plaats waar al maanden aan gewerkt wordt. Het feest Carpe Denim combineert muziek, mode en kunst. Sexy deejays in de booth, modellen op de catwalk en een kunstenaar die live kleding onder handen neemt op het podium. Met Carpe Denim spoort de organisatie bezoekers aan van elke dag te genieten - dus óók van de donderdag - maar wel in stijl. Pluk de nacht!
Wie denkt dat de feestdagen van de lente alweer voorbij zijn heeft het goed mis, want op zaterdag 16 juni komt het tot een grote ontlading op Decisions Meets Bad Boys & Bad Girls in de Hemkade in Zaandam. Voor het eerst staan Decisions en Promo Challenge back to back samen met Loco Events in een van de vetste partylokaties van Nederland. En zij zijn niet de enigen die Back2back zullen staan deze nacht!
Absolutely Stereo
vrijdag 25 mei 2007
Dat Absolutely Stereo een typisch Rotterdamse avond is, mag onderhand bekend zijn. Geen Amsterdamse “kijk mij is mooi zijn” cultuur, maar puur en alleen muziekliefhebbers die maandelijks langskomen voor een heftige nacht pretentieloos feesten op de stevige beats van Nederlands populairste female dj Miss Monica.
Hard Bass line-up
vrijdag 25 mei 2007
Onlangs maakte b2s bekend dat Hard Bass op zaterdag 21 juli 2007 haar onderdak gaat vinden in de Zeelandhallen in Goes. Deze ‘Aircraft Carrier Strike Force’ editie zal plaatsvinden in de geheel nieuwe Noordzeehal, die zeer geschikt is voor muziekevenementen. Er is daarom gekozen om een zaal te programmeren, en daarin groots uit te pakken. Bezoekers mogen op 21 juli weer een spectaculaire editie verwachten op gebied van licht, geluid, decor, show en special effects.
De Stadsfeesten tijdens de 77e TT, inclusief de legendarische 'Nacht van Assen', krijgen een flinke impuls en een nieuw gezicht als TT-Festival 2007. De inwoners van de Drentse hoofdstad en een legioen motorsportliefhebbers uit binnen- en buitenland kunnen zich opmaken voor een driedaags spektakel van muziek, feest en 'motortainment'. Het landelijk opererende bureau LOC 7000 Events tekent voor een belangrijk deel van de organisatie en benadrukt dat Assen ''een feest voor iedereen'' moet blijven.
10 Chicks on Crack nemen dit initiatief voor een nieuw innovatief clubconcept! Hold Yourself!
The Day After Tomorrow
donderdag 24 mei 2007
Gisterenavond vierde Guy Gerber zijn albumrelease voor een select gezelschap in een kleine club in Frankfurt. Zondag presenteert hij Late Bloomers (check VPRO luisterpaal om het album te luisteren) op Tomorrow in Poema RAW. Gerber is echter niet de enige ster die nacht.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
VIVA, bigFM en sunshine live presenteren van 3 tot 5 augustus het populairste festival voor elektronische muziek. 50.000 mensen zullen begin augustus “Das dreizehnte Land” (‘het dertiende land’) bewonen – dat is het motto van Nature One 2007.
This Is™ The Beach
woensdag 23 mei 2007
Cocktails, zonnebrillen, strand en bovenal zon. De zomer is inmiddels al aardig op gang aan ’t raken in Nederland en dat is duidelijk te merken. En wanneer de zon dan eindelijk doorbreekt is het natuurlijk weer tijd voor van die gezellige zwoele strandfeestjes.
Danceparade Middelburg 2007
woensdag 23 mei 2007
Zonnestralen en outdoor plezier. Oude schoonheid overgoten met vernieuwende Dance aspecten. Heerlijke muziek van de beste artiesten gecombineerd met de adembenemende stadscultuur. Dit zijn de hoofdelementen van de nieuwe editie van de ”Danceparade” in het centrum van Middelburg op 21 juli 2007.
Op zaterdag 26 mei vindt in Leeuwarden opnieuw het jaarlijks terugkerende Fries Straatfestival plaats. Naast alle reguliere podia en activiteiten zal er dit jaar voor het eerst een compleet dance podium opgezet worden. Op dit podium zal bijna het complete spectrum van de hedendaagse house muziek te horen zijn. Dit alles zal van 12.00 tot 21.00 uur gaan plaats vinden op het Mata Hari Plein in samenwerking met Café de Markies.
Ground Zero festival 2007
maandag 21 mei 2007
De technische eenheid van Ground Zero is al weer een fase verder in de voltooiing van de beestachtige Ground Zero auto; Een Opel Corsa 1.6 16v GSI met een strakke, aerodynamische Rieger bodykit en een luidruchtig, hi-tech Magma geluidssysteem.
Demon City-Burning City
maandag 21 mei 2007
Het 2de deel van de Demon City Trilogie begint uiteraard waar het eerste deel eindigt. Geen idee waar het over gaat check dan hier:

De stad (Leeuwarden) staat in de brand. Demonen uit de toekomst zijn de stad vanuit de lucht en op de grond aan het bestoken met onzichtbaar vuur een wapen uit de toekomst. Gewoon water is hier niet tegen opgewassen en dus hebben de bewoners geen schijn van kans. Hun enige kans is te vluchten naar het platteland. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?
Als informele kick-off van ‘de week van duurzaam Amsterdam’ vindt op 1 juni in 11 de eerste Amsterdamse duurzame dansnacht plaats. Wie denkt dat duurzaamheid stoffig is, zal bedrogen uitkomen. Deze speciale editie van de Sustainable Dance Club wordt met een sterke line-up van dj’s en vj’s een spetterende clubavond.
Sine of life
zondag 20 mei 2007
Psychedelic Trance - een immer breder vloeiende golfstroom in een oceaan van electronische muziek, ooit ontsprongen uit goatrance, een hoog-energetische zijtak van acidhouse - zorgt wereldwijd steeds vaker voor de verwarming van de plaatselijke dansvloeren. Terwijl de progressive variant in Nederland overal al flink in de bloei staat, groeien er de laatste seizoenen steeds meer kiemen uit, die tevens de steviger uit de kluiten gewassen soorten in het zonnetje zetten.
Na een overweldigende eerste editie van de Super Sunday events in Panama, die zich kenmerkte door een warme party vibe en madness op de dansvloer, staat de tweede editie gereed. Zondag 20 mei zal Super Sunday wederom Panama Amsterdam aandoen met een heerlijke line-up.
Crazyland nieuws
zaterdag 19 mei 2007
Erotic Pinkster Vibe in de HappydayZZ wordt het knalfeest van pinksteren 2007 en Crazyland geeft haar jubileum feest in de heineken music hall.
Audio Assault labelnight
donderdag 17 mei 2007
Vijf jaar geleden maakte het Rotterdamse technolabel Audio Assault een vliegende start toen de promo van de eerste release werd gedraaid door Dj Rush tijdens het eindfeest van de Love Parade in Berlijn.
D.T.S.
woensdag 16 mei 2007
Uniek: De lekkerste Schotse en Nederlandse trance op D.T.S. – 4 Strings Classic Sunday - Doe mee met de speciale win-actie
Stug! keert terug
woensdag 16 mei 2007
Heerlijk was het om afgelopen april weer eens echte techno uit de speakers van Het Paard in Den Haag te horen knallen. De eerste editie van Stug! invites ADHD Sessions, het nieuwe Haagse techno-event was succesvol te noemen. Op 2 juni 2007 kun je weer een heerlijk avondje vette technogrooves verwachten. Deze keer is het namelijk de eer aan het Rotterdamse Radial om als hoofdact van deze Stug! editie te figureren.
Charizzma Pinkster Edition
woensdag 16 mei 2007
Zo vlak voordat alle buitenfeesten hun intreden zullen doen in de dance scene zal er op pinkster zondag, 27 mei a.s. een speciale editie plaatsvinden van Charizzma. Charizzma ondertussen alom bekend bij een grote groep feestvierders door haar geheel in vroegere stijl hebben sfeer en entourage. Wederom zal deze editie worden gehouden in het Almere Events Centre te Almere en voorzien zijn van de mooiste visuals en lekkerste grooves en house van dit moment.
Op 1 juli 2007 is het Julianapark in Venlo voor de vierde opeenvolgende keer het decor voor het FreeFunk Festival. Het FreeFunk Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste gratis dance-festival van Nederland. Het aantal acts en djs als ook het festivalterrein zelf wordt dit jaar flink uitgebreid. Alles wordt uit de kast getrokken om ook van deze editie een memorabele dag te maken.
Sinds een half jaar is de nieuwe harder-styles partyorganisatie Zuipclub bezig met het geven van gezellige stampfeesten in de hoofdstad. Na de doordeweekse avonden onveilig gemaakt te hebben is het tijd voor een nieuwe vrijdagparty en wel een hele speciale, het eerste themafeest van Zuipclub. In de continue zoektocht naar unieke en aparte locaties om feesten te geven heeft Zuipclub de nieuwe vrijdageditie gevonden in een van de meest underground locaties van Amsterdam, krakersbolwerk Vrankrijk
LUST
dinsdag 15 mei 2007
Er was eens een kei gave stad van een zeer zeldzaam soort. Met een Bourgondische sfeer en gemoedelijke mensen. Het Kronenburger park en Frank Boeijen. Sint Steven, shoarma Houje, Doornroosje en het valkhof. In het weekend komen de mensen daar samen met een onbestemd gevoel in de buik. Plannen worden gemaakt. Twee lange dagen quality time. Lust om te dansen.. Lust naar vertier. Lust naar Lustigheid
Dominator
maandag 14 mei 2007
Op 28 juli zal in het Stadspark van Groningen de rebirth van het grootste Hardcore festival ter wereld plaatsvinden. Van 11:00 uur 's ochtends tot 23:00 's avonds zullen zeven verschillende muziekstromingen samensmelten, tijdens het nu al legendarische Dominator evenement. Alleen de grootste en meest toonaangevende artiesten zullen hierbij acte de présence geven.
Lucky 9
zondag 13 mei 2007
Vrijdag 18 mei staat in het teken van ‘Lucky 9’. Lucien Foort, Real El Canario, Baggi Begovic nemen de club voor handen. Nouveaubeats, Dj Salvatore, Nico D.A. en PDJ zullen de studio deze avond laten rocken. Boek bovendien je eigen VIP-tafel met vrienden en doe decadent met je fles sterk, fruit en chocolade.
Na een meer dan geslaagde editie van Unity afgelopen februari in Hotel Igesz te Schagen heeft de organisatie besloten 26 mei aanstaande de zomer in te luiden met een volgende editie. Kosten nog moeite zijn gespaard om Unity tot een waardige avond te bombarderen.
Van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei organiseert Stalker in samenwerking met "Outside-in productions" het Indoor Openlucht Festival ‘OUTSIDE-IN’.
Vrijdag, zaterdag en zondag zal Stalker het toneel zijn van deze tegennatuurlijke belevenis. Een zomers spektakel waar je samen met vrienden en familie, met de voetjes in het gras en een pilsje in de hand kan genieten van de beste artiesten. Het is toegestaan te kamperen, mits je je eigen tent mee neemt. Campers en caravans zijn helaas niet toegestaan.
Sneakerz
zaterdag 12 mei 2007
Aan al het goede komt een eind! Op zondag 3 juni vindt de allerlaatste Sneakerz in het Paard in Den Haag plaats voordat het zomerseizoen aanbreekt. Maar uiteraard niet getreurd; ten eerste staat er weer een weergaloze line-up op de bezoekers te wachten en ten tweede keert Nederlands populairste clubconcept na de zomer gewoon weer terug. Alle reden dus voor een feestje!
Een mengelmoes van elektronische verrassingsklanken, dat is de typering voor Magnifique. Op 25 mei zal de technoliefhebber naast minimal, techhouse en techno ook voor het eerst electro horen op dit feest. Dit is een muziekstijl die de laatste jaren naar de achtergrond is verdrongen, maar die onlosmakelijk verbonden is aan het begrip techno.
In het jubileumjaar van Dance 2 Eden belooft Ghosttown 2007 nóg heftiger te worden.

Dance 2 Eden wil je nog even herinneren aan de dikke line-up van dit jaar.
Na een lange periode van zon is het ideaal weer geworden om zaterdag lekker een lange nacht los te gaan op Awakenings! De oude graansilo (ook wel Maassilo genoemd) in Rotterdam zal het toneel zijn van een knaleditie van Awakenings.
De vaste bezoekers waren al op de hoogte gebracht maar mocht je het gemist hebben, BKJN events geeft twee fantastische prijzen weg 19 mei. Dan worden er namelijk 2x2 levenslange gastenlijst plekken verloot aan twee van de vele gelukkige bezoekers van Beter kom je niet. Ja, je leest het goed, voor de rest van je leven altijd samen met een vriend of vriendin op de gastenlijst bij alle evenementen die BKJN events in de toekomst nog zal gaan geven! Dit is een prijs die je niet iedere dag kan winnen en om kans te maken hoef je niet veel te doen.
De engelse organisatie Ministry of Sound maakt zich na iets meer dan een maand weer klaar voor een reis over het Noordzee kanaal. Op zaterdag 19 mei zal de The Power Zone te Amsterdam in het teken staan van deze Britse dance grootmacht met een daverende, uit zijn voegen knallende sessie, Sessions!
Beesten van elf tot zeven! John Tejada is na een jaar van afwezigheid eindelijk terug in Europa, en Magnetronik verzorgt één van de slechts zeven shows. Ook favoriete Nederlandse DJ’s Makcim, Boris Werner en resident Wesdex staan aanstaande zaterdag 12 mei achter de decks van de Poema RAW.
Op zaterdag 18 augustus 2007 wordt de zesde editie van het populaire festival Decibel outdoor gehouden. Na de spectaculaire en uitverkochte editie van 2006 zal het festival wederom plaatsvinden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Patronaat pakt uit! Met het winnen van Revu’s Nachttempel Award heeft het dance-minnende publiek bepaald dat de beste club van Nederland in Haarlem staat. Dat is reden voor een feestje en niet zomaar eentje! Op vrijdag 25 mei staat Patronaat geheel in het teken van de Nachttempel 2007 en daarvoor gaan we door tot het uiterste. De sluitingstijd voor deze ‘Nachttempel, All Night Long!’ is daarom speciaal voor deze avond verlengd tot maar liefst 7.00 uur! Voor deze extra lange editie is een ‘cutting edge’ programma neergezet dat je de hele nacht doortrekt.
Underground Beats 8 jaar!!!
zaterdag 5 mei 2007
19 mei wordt Underground Beats al weer 8 jaar. Met zijn respectabele leeftijd is Underground Beats dan ook één van de oudste techno organisaties in Nederland. Wars van alle hypes kun je bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm die doet terug denken aan hoe het ooit begon. Toen UB 8 jaar geleden begon was het lange tijd het enige elektronische dansfeest in het Het Kasteel en de organisatie is er dan ook trots op dat dit tegenwoordig veranderd is. De pioniersfunctie van UB mag dan nu wel voorbij zijn, maar het idee achter het feest is nog steeds hetzelfde gebleven: ‘no-nonsense, iedereen is welkom en kan ongedwongen zichzelf zijn, met daarbij hoge kwaliteitstechno voor een lage entreeprijs van slechts 5 euro. En voor degene die wil zitten, is er ook genoeg ruimte in beide zalen, want tussen al het feestgedruis op de dansvloer kan de bezoeker ook bijkomen en gezellig praten aan de biertafels- en banken die bij de bar in de grote zaal zullen klaarstaan.
Bassleader - Update
vrijdag 4 mei 2007
Binnen 2 weken is het zover, dan host het immense complex van Flanders Expo de Bassleader Research Facility en zullen de bezoekers in maar liefst 6 verschillende areas zich volledig kunnen uitleven op alle hardere muziekstijlen, elk in zijn zaal met een eigen thema/experiment.
We’re gonna Freak on the Beach!

Freakend: What a freakin’ good way to start your weekend! Keer op keer kwam deze reactie ten gehoren na de edities in Panama* Amsterdam! Het vernieuwende partyconcept zette het afgelopen half jaar elke eerste vrijdag van de maand de Panama* compleet op zijn kop! Uiteraard was dit voor de organisatie van Freakend niet genoeg en gaat Freakend deze zomer back to where it all begun! Back to his roots: BLM9 Bloemendaal was vorig jaar augustus de geboorteplek voor dit vernieuwende uitdagende partyconcept! Zondag 20 mei is Freakend terug in BLM9 en dat zul je merken ook!
Niet een paar gratis feesten of een seizoenskaart, zelfs niet een jaar lang gratis feesten. Nee, de heren en dames van Promo Challenge, Decisions en Loco-events bieden twee mensen maar liefst een heel leven lang gratis feest aan op hun evenementen!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op donderdag 17 mei 2007 (Hemelvaartsdag) organiseert Stichting Dancetour in samenwerking met de gemeente Lelystad de eerste editie van Dancetour Lelystad. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats op De Meent midden in Lelystad. Jong en oud kan een dag lang genieten van de bekendste DJ's uit Nederland. De organisatie is er in geslaagd de absolute wereldtop achter de draaitafels te zetten. Van 13:00 tot 21:30 maken diverse top-DJ's hun opwachting, waaronder de nummer zes DJ van de wereld: Ferry Corsten.
31 mei 2007
Acid Wars
Eerste cd-single Patrick Jumpen uit
30 mei 2007
D.D.O.D.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
29 mei 2007
Planet V.I.P.
28 mei 2007
Ghosttown 2007 timetable en laatste updates
26 mei 2007
Pluk de nacht! Muziek, mode en kunst
25 mei 2007
The baddest place to be: Decisions meets Bad Boys & Bad Girls
Absolutely Stereo
Hard Bass line-up
24 mei 2007
Nacht van Assen wordt TT-Festival
10 Chicks zetten de Rotterdamse partyscène op z’n kop!
The Day After Tomorrow
23 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Fabelachtige line-up voor Nature One
This Is™ The Beach
Danceparade Middelburg 2007
21 mei 2007
Fries Straatfestival dance podium bij de Markies
Ground Zero festival 2007
Demon City-Burning City
20 mei 2007
Duurzaam dansen in Amsterdam
Sine of life
Het is weer tijd voor Super Sunday Panama*
19 mei 2007
Crazyland nieuws
17 mei 2007
Audio Assault labelnight
16 mei 2007
D.T.S.
Stug! keert terug
Charizzma Pinkster Edition
15 mei 2007
FreeFunk Festival barst van de acts, dj’s en ambities
Zuipclub united against racism & fascism
LUST
14 mei 2007
Dominator
13 mei 2007
Lucky 9
12 mei 2007
Clubavond Unity luidt de zomer in
Outside-in, het 3-daagse Indoor Openlucht Festival in Club Stalker!
Sneakerz
11 mei 2007
Verrast worden tijdens Magnifique
10 mei 2007
Ghosttown 2007 · Check de digiflyer
9 mei 2007
Awakenings gaat los in Rotterdam
Beter kom je niet – HMKD ‘07
8 mei 2007
Ministry of sound presents: Sessions
7 mei 2007
Magnetronik met John Tejada Live
Decibel wederom op de Beekse Bergen
5 mei 2007
Patronaat pakt uit met Nachttempelfeest!
Underground Beats 8 jaar!!!
4 mei 2007
Bassleader - Update
We're gonna freak on the Beach!!!
3 mei 2007
Een leven lang gratis feesten met Promo Challenge, Decisions en Loco Events
2 mei 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
1 mei 2007
Eerste editie Dancetour Lelystad op Hemelvaartsdag