Partyflock
 
Nieuws · juni 2006
De kick off van de 1e editie van Los op 24 juni was een daverend succes, een prachtige & wilde avond met de hele avond een rij mensen aan de deur die allemaal maar met één doel kwamen, en dat was om LOS te gaan!
Wie er vorig jaar bij was, kon zo maar de avond van het jaar beleeft hebben: The Matrixx Labyrinth, aan de Waalkade van Nijmegen. Het snoeiharde feest voor de echte liefhebbers van de hardere stijlen, sloeg meteen in als een hard bommetje. Dit jaar is Labyrinth niet meer aan de Waalkade, maar gewoon lekker in The Matrixx zelf, op zaterdag 15 juli! Het betekent de terugkeer van een lekker zomers avondje knallen, met Greg C, Buzz Fuzz, Lars Tindy, Equinoxx, Massive & The Rebel en Stanton.
Dit jaar bestaat Escape Club maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de Nederlandse uitgaanswereld! Resident Raymundo nodigt elke zaterdag vele top DJ's uit die de Escape Club tijdens Frame Busters op zijn kop zetten.
Na een afwezigheid van bijna een half jaar is HOTT terug. En hoe! Met een line-up die er niet om liegt wordt Bondi Beachclub Club in Monster, één van de hipste beachclubs aan de Westlandse stranden, op 22 juli tot een kokend hoogtepunt gebracht. Het is tijd voor ‘Hott!’
ID&T komt, na het succes van Sensation White vorig jaar, komende 15 Juli opnieuw naar Duitsland om de Veltins Arena in Gelschenkirchen te vereren met dit bijzondere feest. Waar de editie in Nederland bekend staat om een ‘bescheiden’ line up, pakken ze het in Duitsland groots aan met onder andere Monika Kruse, Sven Väth, Josh Wink e.v.a. Een week na de WK finale is het zo ver en reizen 35000 party people af naar Gelschenkirchen om dit evenement mee te maken.
DommelVallei - AlleyGator-editie
donderdag 29 juni 2006
Op vrijdag 30 juni vindt in de Effenaar de derde AlleyGator-editie plaats van het Eindhovense Dommelvallei. Van oudsher neemt techno al een prominente plaats in binnen de alom gerespecteerde Eindhovense dance-scene.
Ibizasfeertje tijdens Mike S Solo
donderdag 29 juni 2006
Dj Mike S kunnen we dezer dagen niet meer wegdenken uit de dancescene. Steeds meer zie je hem op grote festivals als Dance Valley, Ground Zero, Free Festival, Pleasure island etcetera. In september heeft hij weer een eigen solo en jij kunt daar samen met een vriend/vriendin bij zijn.
Alle bezoekers van Liquid dreamz worden op 5 augustus verrast met een blijvende herinnering! Een presentje van de organisatie om deze spetterende dag steeds opnieuw te kunnen beleven. Voor even wordt het Ibiza gevoel naar het strand van Monster gezapt. Trendy Beachclub Bondi Beachclub zal worden omgetoverd tot een decor voor het bonzend hart dat schuilt in je stoutste party- dromen.
Ground Zero - Timetable
woensdag 28 juni 2006
De voorbereidingen in het zenuwcentrum van het ondergrondse nachtfestival Ground Zero zijn al enige tijd in volle gang. Diep verscholen in de bossen van Bussloo, ver van de bewoonde en geciviliseerde wereld, verrijst een tijdelijk toevluchtsoord waar komende zaterdag 1 juli een nachtelijke bijeenkomst plaatsvindt, die nog lang in ieders herinnering zal nadreunen.
Salinas Sundance 2006
dinsdag 27 juni 2006
Het is weer zomer in Nederland, een mooie zomer, want er valt dit jaar veel te vieren! Zo bestaat Salinas Sundance bestaat acht jaar en de titeltrack “Salinas 2006” van dit eerste strandfeest van Nederland is in Spanje al op weg een grote hit te worden en is ook hier in Nederland al overal te horen. Dát valt er te vieren dus, en dat wordt op spectaculaire wijze gedaan!
Have a Nice Day festival
dinsdag 27 juni 2006
Op zaterdag 8 juli vindt de tweede editie van Have a Nice Day plaats. Deze bijzondere dag staat geheel in het teken van goede muziek en dansende mensen. Op deze dag wordt lachen een plicht.
I hate trance
dinsdag 27 juni 2006
Na een uitverkocht verjaardagsfeest van Vageman vorig jaar oktober in de City Hall te Utrecht, is de organisatie Underground Forever op zoek gegaan naar een grotere en nog hardere locatie. Al snel kwam de Nighttown in Rotterdam in beeld. Deze locatie staat immers bekend om het zeer goede geluidssysteem en het typische underground sfeertje. Met name de basement is de ideale locatie voor Vageman’s favoriete muziekstijl, namelijk speedcore.
Zaterdag 1 juli gaat het dan gebeuren voor alle hardcorefans: dan zal Hardcore4life terugkeren naar de locatie waar dit concept is begonnen, namelijk het huidige Outland in Rotterdam. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Op 17 juni vond de vierde editie van Defqon.1 Festival plaats, binnenkort zal de DVD + CD ervan verschijnen. Als dank voor de bezoekers van Defqon.1 Festival, krijg je als je je kaartje voor Q-BASE koopt bij TicketOnline de Defqon.1 DVD gratis thuis gestuurd!
Een week voor het losbarsten van het overvolle zomerfestivalgeweld vind Rauw plaats in Amsterdam op de eerste vrijdag van de maand, 7 juli aanstaande. Door onder andere Extrema Outdoors, 5daysoff, Dancevalley en de Berlijnse Loveparade in het tweede weekend van juli, is besloten de boel maar eens een keer een weekje eerder te doen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
zaterdag 24 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst:
- Defqon zorgt voor pageviewrecord Partyflock
- Sugababes gaat de strijd aan met Partyflock
- Korsakoff in For Him Magazine
- Voetbalgekte heeft invloed op feestbranche
- Ferry Corsten exclusieve primeur op iParty USA
Chakra - Summeredition
donderdag 22 juni 2006
Chakraparty present u…..Chakra Party The Summer Editon !!! Ja mensen het is weer Zomer en wij van Chakraparty willen jullie graag kennis laten maken met de Chakra Summer Edition…Op 9 Juli zullen wederom de deuren open gaan van ons thuisfront de Rodenburg in Beesd.
Rave the City
donderdag 22 juni 2006
Terug van weggeweest, maar harder en beter dan ooit “Rave The City”, is back in buisiness. Zaterdag 15 juli zal de eerste editie van start gaan in HappydayZZ Venue te Culemborg.
Mania Events keert wederom terug naar 013, het beste poppodium van Nederland. Eind mei ging 'het Duiveltje', de muziekprijs van het Nationaal Pop Instituut, voor het beste poppodium van het afgelopen jaar namelijk opnieuw (eerder in 2003, het eerste jaar dat deze prijs werd uitgereikt) naar Popcentrum 013 in Tilburg! Amper een half jaar na de voorgaande editie zal 013 op 16 september aanstaande weer volledig in het teken staan van Euphoria!
Na het zeer succesvolle Unity in het Beursgebouw in Eindhoven afgelopen Koninginnedag, is de weg vrij om dit concept voort te zetten tijdens Frequence Outdoor #6. Frequence slaat dit jaar qua muziekstijl een geheel andere weg in. Waar vorig jaar nog de hele harde stijlen aan bod kwamen, is nu plaats gemaakt voor de club, groove en retro.
Sundown
dinsdag 20 juni 2006
De derde editie van Sundown komt er zeer spoedig aan. De zomer is dan echt begonnen en velen onder ons zijn ook eindelijk toe aan dikke House beats, nu de laatste tentamens zijn gemaakt en de bijltjes erbij neer zijn gelegd. Of om alvast een voorproefje te nemen op de lekkere zomerse klanken. Iedereen die zich kan vinden in de aspecten fun, fijne House en een sexy funky sfeer is natuurlijk weer van harte uitgenodigd! We gaan hier een prachtige zaterdagavond van maken in de studenten discotheek van Leiden, inCasa. Het gaat de organisatie er vooral om, om tijdens deze avond een open, vrouwvriendelijke en gezellige avond te creëren.
Giants Of House
dinsdag 20 juni 2006
Ze begonnen in de iT, Escape Club en RoXy in Amsterdam, de Lexion in Westzaan, en vele andere partyplaces in Nederland. Ze worden ook wel de grondleggers van de house genoemd, zij zijn het die de house echt op de kaart hebben gezet. House zoals house bedoeld is, lekkere funky beats, groovy styles en uplifting sounds. José, dj Jean en dj Jurgen zijn ware 'Giants of house'.
Kinky Dreams op Imagination69
maandag 19 juni 2006
Kinky Dreams is de officiële host van de ‘KinkyHall’ tijdens Imagination69: het grootste Outdoor Erotica Festival van Europa dat meer dan 20.000 partygangers zal verwelkomen. Het erotische mega evenement is de eerste in zijn soort en vindt 8 en 9 Juli plaats in de omgeving van Brussel.
Nacht van de Fooi
maandag 19 juni 2006
Zaterdag 24 juni wordt de tweede Nacht van de Fooi georganiseerd, een dag en avond waarop alle fooien in de horeca naar ontwikkelingswerk gaan. Op deze manier wordt het uitgaanspubliek één keer per jaar herinnerd aan de noodzaak van structurele hulp in grote delen van de wereld.
Afterparty in Groesbeek
zondag 18 juni 2006
Ruim 2 jaar geleden kwam De Hoeve in Groesbeek vernieuwend op met het openen van een gloednieuwe innoverende Dance zaal. Nu zal De Hoeve in Groesbeek weer met iets nieuws en innoverend komen. Vanaf 2 juli aanstaande gaat het gebeuren.
Inmiddels zijn de Go!-edities een onoverzienbaar gevolg geworden, waarbij Crunc als schuldige aangewezen moet worden. De alarmerend heerlijke feesten wisselen in geweldige artiesten, waarbij zowel Amsterdam als Utrecht zich maandelijks als perfecte thuishaven voor uitleent. Er is geen CSI-team voor nodig om de sfeer te achterhalen, neem slechts een kijkje op de foto’s via www.crunc.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A6987, en vel zelf het vonnis!
Zaterdag 24 juni aanstaande sluit NDC1 het feestseizoen af met een spetterende editie van Planet V.I.P. in TDF. Opnieuw zullen alle harder styles vertegenwoordigd worden door de beste dj’s, met als uitsmijter een ‘rijzende ster’ van Masters of Hardcore. Ook zal er aan deze vierde editie van het succesvolle Planet V.I.P. een internationaal tintje zitten. Benieuwd? Lees dan gauw verder!
Afgelopen zondag vond de finale van Zuiderstorm Finale 2006 plaats in Ipanema Maastricht. Het was een enerverende dag, die toch al geladen was vanwege de WK wedstrijd. Verdeeld in twee arena’s streden ‘Angels’ & ‘Demons’ in hun categorie om de titel beste Limburgse Dj. De winnaars, Dj Jeroen Effing en Dj Sebulba, hebben hun plek op het Solar weekend 2006 Roermond en Frequence outdoor, Eersel binnen.
Zaterdag 24 juni is het tijd voor Lektrik in Club Poema RAW Na een hele reeks feesten in het zuiden des lands te hebben gegeven, maken de jongens van Lektrik nu een uitstapje om Club Poema RAW in Utrecht heftig te laten rocken! En voor dit uitstapje hebben ze twee van de hotste en meest eigenzinnige internationale live-acts van dit moment uitgenodigd, namelijk Pheek en Bruno Pronsato.
Metatron neemt je mee op een mysterieuze reis door het sprookjesbos, op zoek naar de magiërs die hun rituelen uitvoeren in het maanlicht. Op zoek naar spiritualiteit en druïden die in wapperende gewaden, met een fonkelende toverstaf bij volle maan in een mysterieuze magische cirkel staan. Een zwaai met de staf, en alle wensen worden werkelijkheid. En we weten allemaal dat je voorzichtig moet zijn met wat je wenst, want je zou het kunnen krijgen...
Zaterdag 5 augustus 2006 gaan de remmen los in trendy Beachclub Bondi Beachclub te Monster. Voorzien van een super line-up en verbazingwekkende spetterende special effects worden er dromen gecreërd op het strand. Anotherstage presenteert geheel in Ibiza style, Liquid dreamzon the beach The First!
Treasure - Secrets of Summer
maandag 12 juni 2006
24 juni staat de volgende veelbelovende editie van Treasure gepland. Dit evenement, georganiseerd door Try Out, heeft inmiddels bij vele enthousiaste dance-liefhebbers een vast plekje verdiend in hun drukke stapagenda. Het is alweer de vierde keer dat Treasure wordt georganiseerd, deze keer wederom in de Lexion.
Orkapot live
zondag 11 juni 2006
Je kunt het je bijna niet voorstellen; Orkapot zonder smeulende schijven vinyl, krassende naalden en opgepitchte draaitafels. Op 24 juni 2006 laat Solid Decay je echter zien dat je ook een feestje kunt bouwen zonder DJ’s als zij de host zijn van de 6e editie van Orkapot in de grote zaal van Dynamo! Vier beukende live-acts leggen dan namelijk hun synthesizers op de pijnbank, folteren hun sequencers en laten hun drumcomputers het zware werk doen. Dit is Orkapot in haar puurste vorm... Live!
‘Holland houdt van hard. Holland houdt van bassen’. Een uitspraak die de inspiratie vormt voor het evenement dat Ground Zero Festival heet. Bussloo is dit jaar niet het toneel voor een editie van Impulz. In plaats daarvan koos UDC voor een samenwerking met Multigroove en een gewaagde stap in het harde segment van de dance.
S.O.S on The Beach
vrijdag 9 juni 2006
Sluit je ogen en voel alvast je voeten in het zand met daarbij een heerlijke cocktail in je hand, daarnaast ook nog 10 top Dj's met 12 uur non stop muziekproviand. Daarvoor hoef je echt niet naar Ibiza want op zondag 20 augustus kan dit gewoon in Nederland.
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.
Wie in januari bij de memorabele en vooral errug natte eerste editie van Pussy Lounge in The Matrixx was, weet dat dit succesvolle erotische feest om een vervolg schreeuwde in deze topvenue. Gelukkig dachten de eigenaren van The Matrixx er ook zo over en daarom keert Pussy Lounge op zaterdag 24 juni keihard terug in het Nijmegense!
Limburg Hardcore Invites 2
woensdag 7 juni 2006
Na de eerste succesvolle Limburg Hardcore editie op 29 April 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker en Nosferatu zal op zaterdag 22 Juli 2006 de 2e Limburg Hardcore Invites wederom plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals zodat iedereen kennis kan maken met het concept en de locatie.
No Color
dinsdag 6 juni 2006
Waarom weten we zo weinig van elkaar? Waarom hebben we geen tijd om elkaar te leren kennen? Waarom groeten we elkaar niet? Men heeft weinig tijd voor elkaar. Mensen leven langs elkaar heen en culturen blijven onontdekt. En dat terwijl we allemaal naast elkaar wonen.
Rush rocks Noa
dinsdag 6 juni 2006
Jawelles, Rush komt weer naar club Noa! Op zaterdag 10 juni gaat het dak er weer genadeloos hard vanaf in de No#1 club van Leeuwarden met dj Marcello, dj Benny Rodrigues en - voor het eerst op het RUSH podium - dj Timmid!
Supersized, de vaste zaterdagavond in Outland, gooit het roer flink om. Vanaf zaterdag 24 juni zal de organisatie van Supersized nog maar éénmaal per maand terugkeren in Outland, namelijk op elke laatste zaterdag. Bovendien gaat de invulling op de schop. Waarom?
Met nog drie weken te gaan, is de voorbereiding voor Frequence Outdoor in volle gang. De weersvooruitzichten worden steeds beter en ook de drang om naar buitenfestivals te gaan wordt steeds groter. Het E3-strand in Eersel ligt er al prachtig bij en wacht tot een paar duizend bezoekers de, net nieuwe, grassprietjes komen vertrappen.
Verdraaid in de Rechter
zondag 4 juni 2006
Vrijdag 23 juni organiseert Twisted 3Some “Verdraaid” in de Rechter in Eindhoven. De avond staat in het teken van gezelligheid, verschillende muziekstromingen, bijzondere entertainment, goed publiek en lekker genieten.
UDC, organisator van Dance Valley 2006, heeft bekend gemaakt dat UDC per direct toestemming van de gemeente heeft gekregen dagkaarten voor de vrijdag aan te bieden voor het dance-event dat op 14 en 15 juli aanstaande plaatsvindt in Spaarnwoude.
Op vrijdag 16 juni aanstaande vindt de 1e editie plaats van Get late! Deze party zal worden georganiseerd in het recentelijk volledige vernieuwde club Vitae. De deejays die draaien hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Nick K draait wereldwijd en staat in Nederland op de grote festivals zoals Dance Valley en Extrema en stond achter de draaitafels met niemand minder dan Deep Dish en Darren Emmerson van Underworld. Zijn mixshow wordt maandelijks uitgezonden in Ministry Of Beats op 3FM.
De temperaturen beginnen inmiddels zomerse waarde te krijgen, iedere house liefhebber maakt zich op voor de zomer en natuurlijk voor “HET” strandevent van het jaar: Bliss deluxe On The Beach, zaterdag 19 augustus 2006 in Vida Bonita te Kijkduin.
Zak ultiem de zomer in
donderdag 1 juni 2006
Megaclub Zak heeft weer een legio spectaculaire weekenden achter de rug, met gasten optredens van onder andere Yoji Biomehanika, The Prophet, Max B. Grant, Bas & Ram en Pavo. Alleen al uit deze paar namen valt te lezen, dat het afwisselende programma van de Megaclub (net over de grens bij Almelo) de succesformule is. Residents Bobby V, Rico en Freddy F brengen elk weekend een stijgende lijn in het muziekprogramma, dat na 04.00u snoeihard door het top-of-the-bill soundsystem klinkt.
Inqoming is het nieuwste concept van Q-dance, dat op 15 juli in de Rotterdamse Outland gelanceerd wordt. De naam Inqoming doet in eerste instantie misschien vermoeden een muzikaal platvorm voor beginnende dj's te zijn. Het concept is echter alles behalve een veredelde dj-contest waar huiskamertalenten zich in de kijker kunnen draaien. Inqoming is in het leven geroepen om relatief onbekende artiesten de mogelijkheid te bieden hun draaikunsten of studiovlijt aan een groot publiek te tonen. Artiesten die al enige tijd of nog maar net werkzaam zijn in de dancescene, draai-ervaring hebben opgedaan en platen hebben geproduceerd, maar nog niet doorgebroken zijn.
Aanstaande zondag is het tijd voor alweer de derde editie van Beatitude. Vanwege vele klachten over het selectieve deurbeleid van Kerkplein zijn we veranderd van locatie. Dit maal zal het feestgeweld losbarsten in ‘Avenue’, waar technoliefhebbers gelukkig wél binnenkomen!
Sinds de verkiezingen van 2004 raken jongeren zich steeds meer bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. De opkomst onder de jongeren tijdens de recent gehouden gemeenteraadsverkiezingen liet ook weer een duidelijke stijging zien. Maar voelen deze jongeren zich wel thuis genoeg bij een partij? Voor diegenen die niet links, rechts of van het midden houden is er nu eindelijk een alternatief: De Partij voor de Gezelligheid.
30 juni 2006
LOS - The party continues at the beach
The Labyrinth keert terug in The Matrixx - Gratis entrée voor iedereen
Frame Busters @ Escape – Juli 2006
HOTT heat it up in Bondi Beachclub
29 juni 2006
ID&T pakt groots uit met de tweede editie van Sensation White in Duitsland
DommelVallei - AlleyGator-editie
Ibizasfeertje tijdens Mike S Solo
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach
28 juni 2006
Ground Zero - Timetable
27 juni 2006
Salinas Sundance 2006
Have a Nice Day festival
I hate trance
25 juni 2006
Aanstaande zaterdag Hardcore4Life in Outland
Gratis Defqon.1 DVD bij kaartje Q-BASE
24 juni 2006
Pay respect to the Disco Dinosaurs
Kort nieuws van de KNIP-dienst
22 juni 2006
Chakra - Summeredition
Rave the City
21 juni 2006
Euphoria in beste poppodium van Nederland
Ommezwaai programmering Frequence zorgt voor run op kaarten
20 juni 2006
Sundown
Giants Of House
19 juni 2006
Kinky Dreams op Imagination69
Nacht van de Fooi
18 juni 2006
Afterparty in Groesbeek
GO! Monza! With special guest Erick E
15 juni 2006
Planet V.I.P. presenteert vrouwelijk hardcore geweld in TDF
Zuiderstorm: Sebulba beste ‘demon’ & Jeroen Effing beste ‘angel’
Lektrik met Pheek & Bruno Pronsato
14 juni 2006
Fairytale Forest – een psychedelisch sprookje in het Zuiden...
12 juni 2006
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach-Monster
Treasure - Secrets of Summer
11 juni 2006
Orkapot live
9 juni 2006
Ground Zero: omdat Holland van hard houdt
S.O.S on The Beach
8 juni 2006
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
7 juni 2006
Pussy Lounge XX-rated in the Matrixx
Limburg Hardcore Invites 2
6 juni 2006
No Color
Rush rocks Noa
Supersized naar laatste zaterdag van de maand
5 juni 2006
Frequence Outdoor – Talentroom
4 juni 2006
Verdraaid in de Rechter
Dance Valley krijgt toestemming verkoop losse vrijdagkaarten
Nieuwe house avond regio Utrecht
BliSS Deluxe On The Beach Preparty
1 juni 2006
Zak ultiem de zomer in
Q-dance lanceert nieuw concept: Inqoming!
Nieuwe Beatitude op pinksterzondag in Breda
Partij voor de Gezelligheid staat op