Partyflock
 
Nieuws · maart 2006
Timemachine
donderdag 30 maart 2006
Het is weer de hoogste tijd voor het legendarische feest Timemachine! Op zondag 16 april (1e Paasdag) biedt Timemachine een propvol programma met dj’s, vj’s, acts en optredens in de Melkweg. De Melkweg wordt getransformeerd in een Tijdmachine met 8 Timegates waarin 8 Parties plaatsvinden. Vanaf 22.00 uur kun je onbelemmerd ronddwalen door de Melkweg en je laten gaan, verrassen of meenemen.
Drill Effect
donderdag 30 maart 2006
Op vrijdag 7 April 2006 zal de eerste editie van Drill effect plaatsvinden. Dit gaat allemaal gebeuren in de sfeervolle en gezellige locatie Lazzurra te Maaseik. Lazzurra word deze avond omgetoverd tot Jump-Tempel. Deze stijl zal dan ook voornamelijk uit de speakers klinken.
Kortsluiting in Studio 80
woensdag 29 maart 2006
Kortsluiting is een nieuwe avond in Studio 80 en wordt georganiseerd door de Release Dance Award winnaar van 2005 Nuno dos Santos en Electronation residents Groove Addicts. Kortsluiting is vooruitstrevend en verfrissend in geluid en in sfeer en voert je dan ook mee in een krachtstroom aan maximale elektronische gezelligheid. Muzikale (ge)leiders op deze kick-off van Kortsluiting zijn DÉJÀ NU Soundsystem, Jefferson en Pablo Lamberti.
Het is een tijdje stil geweest rond om Hot Events, wel bekend van de verrassende feesten zoals o.a. de illegale feesten in leeg staande boerderijen en natuurlijk ‘de Hemelrave’. Maar ze zijn terug met een nieuw concept genaamd ‘Borrel & Beats’.
Op vrijdag 14 april introduceert Multirave Events het nieuwe hardcore concept genaamd ‘Amnesia’ in discotheek Revelation (voorheen de Zevende Hemel) in de binnenstad van Enschede. Amnesia neemt je terug in de tijd. Zuivere hardcore beats zullen deze avond door je lichaam heen vloeien waardoor je alles om je heen vergeet en nog maar een ding telt, namelijk feesten!
Al jaren staat hij bovenaan het verlanglijstje van vele Groninger dance liefhebbers en eindelijk is het dan zover: Remy draait op Silver City.
Inmiddels is de cirkel van de zeven chakra’s rond en zijn de zeven elementen die daarbij horen bekend bij de pelgrims. Iedere maand komen zij van heinde en verre naar de housetempel Rodenburg om daar gezamenlijk het mooie van het goede te vieren. Tijdens deze avonden gaat het niet om uiterlijk vertoon, maar juist de waarde van de innerlijke schoonheid wordt hier op prijs gesteld. De rustige maar gestage groei in het aantal bezoekers bewijst dat het goede van Chakra party een steeds wijder bereik krijgt. Pelgrims die voor de eerste maal de tocht naar deze tempel ondernemen worden meteen opgenomen in het geheel en voelen meteen de positieve energie.
Op 29 april is het weer zo ver! De tweede editie van Oranje boven zal dan weer plaatsvinden in de 013. 013 is sinds november 98 het grootste popcentrum van zuid Nederland. Met 3 zalen; "de choice", "de kleine zaal" en de "batcave". En voor de party people zijn er steeds meer feesten met verschillende muziekstromingen in de 013 te vinden.
Na het doorslaande succes van de eerste editie van Total Rampage is Hardcore by Nature Events terug met een nieuwe editie: Total Rampage II – The second generation.
Voor deze avond hebben ze niemand minder dan Angerfist en Partyraiser weten te strikken, verder zal de avond opgevuld worden met wat lokale dj’s als: Phasor, Eye-con, Dweazle, R2B en QuickSwitch. De avond zal gehost worden door MC Da Redrum.
Deze editie zal plaatsvinden op 31 maart 2006 in Club Backztreet, Stratumseind 75, te Eindhoven.
Op 14 oktober 2006 zal Orange Events wederom een nieuw concept uit de mouw schudden. Brutal Underground is de naam en zal 2 á 3 keer per jaar georganiseerd worden. Dit spektakel zal plaatsvinden in de O'Daniels in Utrecht. Artiesten als: Lenny Dee, The DJ Producer, Hellfish en Armageddon Project zullen alles uit de kast halen op deze eerste editie.
21 april 2006 zal te boek gaan als de dag van één van de meest spectaculaire hardcore/hardstyle event ooit in de Utrechtse City Hall gehouden. Nog niet eerder stond er in de City Hall zo’n grote line-up aan topartiesten; Vince, Outblast, Alpha², Endymion en velen anderen zullen zich samen met enkele local-heroes verdelen over drie area’s.
Op 8 april staat de Winkel van Sinkel opnieuw in het teken van Sugar daddy. Deze nieuwe avond in de mooiste club van Utrecht is een unieke beleving in de Domstad. Het is een echte clubavond vol verrassing en plezier waarbij de clubsound van nu gedraaid wordt. Na de sfeervolle eerste editie met Hitmeister D en Brian S is het tijd voor de tweede ronde en deze belooft bijzonder speciaal te worden. Don Diablo en Laidback Luke is de rol van Sugar daddy op het lijf geschreven.
Pitched Out
dinsdag 21 maart 2006
De manifestatie van een entiteit uit één van de vele feestelijke dimensies, waarin Centipede Productions zich begeeft. 'Pitched Out' bestrijkt een breed geluidsoppervlak met een dikke laag Psychedelic Trance - een muziekstroming, die het best valt te benoemen als de opvolger van Goatrance op de evolutionaire toonladder.
Nog een kleine 2 weken en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 31 maart barst het feest weer compleet los tijdens de Eternal Bliss ClubTour 2006. Eternal Bliss is als label opgestart in 2002 als een Techno label, dit om in het noorden van Frankrijk een ander gezicht te geven aan de Techno scène. In 2003 besloot het label een ruimere baan te kiezen en begon Dj Fox, een van de mensen achter Eternal Bliss, aan de Jumpstyle muziek.
In januari beloofden we jullie te laten weten waar al het geld dat tijdens onze offline episode gestort is aan besteed zou worden. Het heeft even geduurd, maar hier volgt dan toch meer nieuws!
Op vrijdag 28 april aanstaande zal Frequence voor de tweede maal het Beursgebouw in Eindhoven betreden met het evenement Headliner. Deze editie, die als ondertitel “The Queensnight Rave” meekrijgt, staat geheel in het teken van de bevrijding van Nederland, Oranje en Koninginnenacht.
Freaky Sounds tijdens Pasen
zaterdag 18 maart 2006
Dance-Industries komt op zondag 16 april met een nieuw concept genaamd Freaky sounds. Dance Industries bouwde naam op in het zuiden met de druk bezochte successen X-ess en Rewind. Het is even stil geweest rond Dance-Industries, maar de organisatie komt terug met een geheel nieuw feest.
Op 8 april zal heel Tegelen weer op zijn grondvesten staan te trillen. Na het succes van Mind machine is the Alliance of Brutality weer terug met een nieuw concept in 't Muziekhoes. Deze nacht zal worden gevuld met een sound die de meeste mensen al lang niet meer gehoord hebben. Want op dit feestje staan twee beruchte DJ duo's in de spotlight, niemand minder dan Tango & Cash en Morphine & Brainlock, die in het zuiden maar ook ver daarbuiten al jaren in de hardere dance scene's meedraaien!
Koninginnenacht is traditiegetrouw voor velen de aanleiding om eens goed te gaan doorhalen. Zoals elk jaar is er een flink aanbod aan feesten, maar voor de liefhebbers van hardere techno is de keuze snel gemaakt. Op 28 april zal The Chaos Theory weer flink huishouden in Nighttown Rotterdam. Na een geslaagde The chaos theory 1.0 en een nog betere The Chaos Theory 2.0 mag geconcludeerd worden dat The Chaos Theory hard op weg is om hét hardste technofeest van Nederland te worden. De formule is eigenlijk heel simpel, een dikke line-up, een geweldig geluidssysteem en een publiek dat helemaal los gaat. Aan een goede formule moet je niets veranderen dus The Chaos Theory 3.0 zal daarop geen uitzondering zijn. Het wordt royaal rossen en koninklijk knallen!
Trance anno 2006 in The Matrixx
donderdag 16 maart 2006
Het is alweer een tijdje geleden en dus werd het hoog tijd: eindelijk weer een volbloed XXqlusive in Matrixx, op zaterdag 8 april. XXqlusive betekent dat top-DJ’s vrij baan krijgen, in dit geval.... Ferry Corsten! En hij neemt twee goede vrienden mee: Misja Helsloot en Jochen Miller! Het drietal heeft zich voorgenomen om van deze avond een duidelijk statement te maken: dit is trance anno 2006.
Hookers & Pimps
donderdag 16 maart 2006
Nog ruim 2 weken en dan is het eindelijk zover. Op zaterdag 25 maart barst het feest weer compleet los tijdens een nieuwe editie van Hookers & Pimps in de HappydayZZ in Culemborg. Hookers & Pimps is een unieke samenwerking tussen twee grootmachten uit de Nederlandse dance-scene, Crazyland en Lunapark, en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer populair concept.
Cyberzone is back
woensdag 15 maart 2006
Bij een aantal mensen zal het hart even overslaan. Bij een aantal mensen zullen er flitsen van een donker verleden voorbij komen. Bij een aantal ouders zullen de ogen even groter worden. Wat is er gaande?
Het was weer een groot gekkenhuis afgelopen zaterdag tijdens de eerste Xtra Large meets Infinity. In twee volle zalen gingen bijna 1400 bezoekers de hele nacht uit hun dak. De sfeer was in een woord geweldig! Het was de eerste keer Infinity maar zeker niet de laatste! Aankomend weekend is er geen Xtra Large op zaterdag, maar heeft Kingdom the Venue een nieuw feest binnengehaald: Fake!
Limburg hoeft niet meer naar Amsterdam! Op koninginnedag, zaterdag 29 april, vindt in Landgraaf op het terrein van Megaland het eerste grootschalige dancefestival in Limburg plaats. Op Mysteryland na wordt dit het langste feest van Nederland, in elk geval “het langste feest “van Limburg
Decompression
maandag 13 maart 2006
Om het nachtleven in Leiden een broodnodige schop onder de kont te geven is Decompression sinds 2004 bezig om vooruitstrevende feesten te organiseren, waarin grote internationale namen worden gekoppeld aan lokaal talent. Na vier succesvolle edities, met namen als British Murder Boys en Joel Mull, is het tijd geworden om de bezoekers te bedanken en de Leidse dance scene een nieuwe impuls te geven. Decompression kan namelijk met gepaste trots melden dat het is gelukt om twee van de meest aansprekende namen uit de hedendaagse techno scene naar het LVC Cultuur Podium te halen: Ben Sims en Secret Cinema!
S.O.S the 26th of March
maandag 13 maart 2006
Zondag 26 maart wordt het dubbel genieten op S.O.S. Want deze keer zijn er 2 zalen geopend. In de kleine zaal viert Dj José zijn verjaardag. In de grote zaal kun je genieten van de sounds van Mike S, Melvin, Artento Divini en een heuze mystery guest.
Vrij baan voor Zino afterparty
zondag 12 maart 2006
Het afgelopen jaar is voor Zino een onrustig jaar geweest. Vooral de bekende afterparty kreeg veel te verduren. Het vertrek van Marcel Woods, de nieuwe zondagfeesten elders in het land en bovenal het Tilburgs college dat afwil van de afterparty’s.
Solid Grooves 8th anniversary
zondag 12 maart 2006
Woensdag 24 mei bestaat Solid Grooves acht jaar en dat vieren we met dj’s UMEK, Surgeon en Invite. Op deze woensdagavond voor Hemelvaartsdag, gaat zoals altijd het dak eraf in Tivoli, Utrecht.
Muziek met al je zintuigen beleven. Aroma´s, visuals, lichteffecten, trillende vloerdelen en meubels, chillzones en massages zorgen ervoor dat Sencity, voorheen bekend als Sense, een unieke ervaring wordt. Op 25 maart wordt alweer de vijfde editie van dit spectaculaire en funky evenement voor doven én horenden gehouden, in Nighttown te Rotterdam.
Na het geweldige duitse feest in november 2005 is het voor Little Sins na lang zoeken gelukt om wederom in Duitsland werkelijk een droomlocatie te vinden! Little Sins is zeker dat deze droomlocatie veruit de meest speciale en spectaculaire locatie is die ze ooit hebben gevonden en die zelfs de mooiste Little Sins locaties uit het verleden zal doen verbleken.
Cabin Fever
donderdag 9 maart 2006
Op vrijdagavond 7 april 2006 zal in de Now&Wow hét nieuwe gayminded event van Rotterdam plaatsvinden: Cabin fever. Het feest zal geheel in het teken staan van vliegtuigen.
Fire! bestaat een half jaar!
woensdag 8 maart 2006
Loveland & Club Pepper present Fire op 25 maart in Arena.
In oktober 2005 explodeerde Arena met Loveland’s nieuwste concept: fire! De ‘burning fever’ vloeide uit naar andere steden in Nederland en met grote namen als Derrick May, Funk d'Void, Laidback Luke en Jamie Anderson heeft fire! de afgelopen zes maanden het kwik in oa. Groningen, Den Haag en Rotterdam al tot grote hoogte gebracht.
Warehouse Rave
woensdag 8 maart 2006
Join Me In My Dreams, My Trip To Fantasy.
I'm Floating On The Waves, All Is Quiet And Peaceful.
As I Open My Eyes, I See A Moonbow, It's Colours.
Moving, Changing And Rotating Like A Caleidoscope.
I'm Not Afraid. I Feel One With The Universe.
Join Us In Our Trip Back In Time.
Op 18 Maart 2006 is het alweer tijd voor de 3de editie van Kingdom of the Hammers. Zoals de 2 eerdere edities een apart thema hadden, is het 3de verhaal omgedoopt tot Part 3. Uit de boeken omtrent deze sprookjes was er geen apart thema te halen omtrent het 3de verhaal. Duistere krachten en veel magiërs worden er voorgesteld in dit hoofdstuk ter voorbereiding op de nieuwe aankomende verhalen.
Hellraiser vs Megarave
woensdag 8 maart 2006
In het kader van het 15 jarig bestaan van Rige Entertainment BV zocht Rige Entertainment een knal lokatie om een wreed feest neer te zetten. Met haar twee bekendste partyconcepten en het Beursgebouw zou dat zeker moeten lukken.
De introductie en kick off van deze tour , 24-3-2006 in de Peppermill te Heerlen was al bekend. Hier onder de belangrijkste extra informatie betreffende deze eerste editie en de volgende editie
Het gaat uitstekend met Famous. Afgelopen editie was wederom een succes en heeft iedereen kunnen genieten van o.a. StoneBridge en Hi-Tack die beide een steengoede set hebben neergezet. Omdat aankomende Famous in een nieuw seizoen van dit jaar valt, en wel op zaterdag 25 Maart, heeft Armada wederom haar best gedaan om iedereen ook daadwerkelijk de lentekriebels te gaan bezorgen. Be you, be free, be Famous!
Meer dan tweeenhalfduizend mensen stonden twaalf uur lang uit hun dak te gaan in een uitverkochte HappydayZZ. De eerste Beter kom je niet in het nieuwe jaar was een feit. Met nog een lichte piep in de oren en een zeer voldaan gevoel, presenteert BKJN Events-events alweer een nieuwe editie en wel 13 mei in de geprezen Hemkade te Zaandam. Als je dacht dat voorgaande edities niet overtroffen konden worden, dan heb je het mis. BKJN Events-events zal laten zien dat het altijd gekker en beter kan. De grootste editie tot nu toe wordt dan ook tot in de puntjes voorbereid.
Crazyland 6 years weekend
dinsdag 7 maart 2006
Crazyland is alweer een tijdje geleden, maar gaat er alweer aankomen in April. Iedereen kijkt er naar uit, zeker na de laatste keer in oktober met een sfeer die niet te evenaren was. Speciaal daarom heeft Crazyland weer 'zaterdag de stellen en vrouwen alleen'-deurbeleid en op zondag zijn mannen alleen ook welkom.
Op 11 maart 2006 is het de beurt aan William Nastri (a.k.a. Billy Nasty) om de Poema RAW te laten zien, waarom hij na 16 jaar nog steeds één van de beste techno-DJ’s ter wereld is. De muzikale smaak van deze Brit is ieder geval absoluut niet ‘Nasty’. Hij is de oprichter van twee bekende platenlabels ‘Tortured’ voor de techno producties en ‘Electrix’ voor electro tracks- en hij staat bekend om zijn zoektocht naar nieuw geluid. Zo spotte hij in het verleden een aantal talenten welke inmiddels zijn uitgegroeid tot grote namen in the scene, zoals Marco Carola en Adam Beyer.
XtraLarge Meets The Sessions
maandag 6 maart 2006
XtraLarge meets The Sessions; Zaterdag 25 Februari vond de eerste editie plaats van deze samenwerking en deze is meer dan geslaagd te noemen! Meer dan 1000 mensen die verdeeld over 2 zalen het beste van 2 werelden kregen; de ene zaal gehost door The Sessions met progressive en de andere zaal gehost door club XL met trance, tech house en club. 2 Werelden verenigd in een uitzinnige avond. Dit was volgens de bezoekers een dusdanig succes dat er nu alweer een vervolg bekend gemaakt kan worden, welke plaats zal vinden op Zaterdag 22 April 2006.
Vanaf zaterdag 1 april start ‘Playground’ in de Amsterdamse club Rain. Playground is een nieuwe clubavond gehost door Chicago’s dj/producer Gene Farris en Extrema Network Music met iedere eerste zaterdag van de maand een bijzonder tweeluik; de dj-contest enerzijds en een kwalitatief hoogstaande, serieuze stapavond met Gene Farris en gast-dj’s anderzijds.
Na een maandje afwezigheid is Kapsones in maart weer terug met een spetterende editie en wel op zaterdag 18 maart. De plaats van misdrijf is uiteraard weer de vaste thuisbasis van Kapsones: Club Silly in Den Haag.
De eerste editie van dit feest was een zeer geslaagd succes in de cafe liberte te Beverwijk. De opkomst was goed voor een eerste editie en vulde de zaal goed. De protesten van de buurt mocht echter niet baten om dit feest niet door te laten gaan. De organisatie had een extra zware geluidsset ingehuurd na het horen van deze geruchten.
Onder de naam Fake! wordt op zaterdag 18 maart een nieuw feest in Kingdom Amsterdam georganiseerd met een eclectische mix van juicy en groovy housetunes. Met verrassende top-dj’s en uplifting beats en vibes is Fake zeker geen namaak. Fake is the real thing.
STRP. Een uniek festival op een unieke lokatie. Van 24 t/m 26 maart vindt de eerste editie van STRP plaats op Strijp-S in Eindhoven, het voormalige Philips-complex waar onder meer de cassette en CD zijn uitgevonden.
Vrijdag 3 maart aanstaande is het zo ver. Dan zal organisatie Cyndium de Bob's in Uitgeest op zijn grondvesten doen schudden. De laatste keer dat in deze locatie op een grootschalige manier een hoofdzakelijk Hardcore getint housefeest is gegeven ligt alweer aardig wat jaren achter ons. Tevens kan gemeld worden dat Ophidian aan de lineup is toegevoegd.
Nieuwe editie Armada Night
woensdag 1 maart 2006
Tijdens Koninginnenacht 28 april aanstaande vindt in de Heineken Music Hall een nieuwe editie van de Armada Night plaats. Naast een 4 uur durende set van headliner Armin van Buuren zullen ook Markus Schulz, Matthew Dekay en Perry O'Neil achter de draaitafels te zien zijn.
Enter the Dark ook in 2006
woensdag 1 maart 2006
Na een winterstop van 4 maanden is het aanstaande zaterdag eindelijk weer de tijd voor een editie van Enter the Dark. Na enkele uitstapjes naar verschillende sub-genres van de hardcore zoals Industrial Hardcore en Darkcore, zal Enter the Dark IX weer in het teken staan van Early Hardcore & Trancecore. Hier is het in 2003 tenslotte allemaal mee begonnen in Mounehoekje te Molenend.
Het gaat lekker met de speciale thema’s die aan Supersized in Outland zijn geplakt. Het publiek is elke zaterdagavond weer enthousiast en de sfeer is superrelaxed. Kortom: reden genoeg om er ook in maart weer een aantal vette Supersized edities tegenaan te knallen: Zany Invites, 4hrs of Pavo Power, Team Westside en 5 years B2S
30 maart 2006
Timemachine
Drill Effect
29 maart 2006
Kortsluiting in Studio 80
HOT Events presents: Borrel & Beats
Amnesia -Early hardcore in Enschede
27 maart 2006
DJ Remy voor het eerst in Groningen
Chakra stelt nieuwe resident dj voor
24 maart 2006
Classic Generation presenteert de tweede editie Oranje boven in 013
Total Rampage II – The second edition
23 maart 2006
Orange Events maakt eerste namen ‘’Brutal Underground’’ bekend
Hard ground – De grootste line-up met topnamen in City Hall Utrecht ooit
22 maart 2006
Don Diablo en Laidback Luke zijn Sugar Daddy
21 maart 2006
Pitched Out
The official Eternal Bliss & R Mania party
20 maart 2006
Partyflock krijgt hardware update
Headliner – The Queensnight Rave
18 maart 2006
Freaky Sounds tijdens Pasen
17 maart 2006
Blasts from the Past: Local Legends
16 maart 2006
Chaos Theory Phase 3.0 - Koninklijk knallen
Trance anno 2006 in The Matrixx
Hookers & Pimps
15 maart 2006
Cyberzone is back
14 maart 2006
Nieuwe concepten en afterparty in Kingdom Venue
Groot dancefestival op Pinkpopterrein op koninginnedag
13 maart 2006
Decompression
S.O.S the 26th of March
12 maart 2006
Vrij baan voor Zino afterparty
Solid Grooves 8th anniversary
10 maart 2006
Extase in allerlei vormen op Sencity
9 maart 2006
LittleSins presents Eyes Wide Sins
Cabin Fever
8 maart 2006
Fire! bestaat een half jaar!
Warehouse Rave
Kingdom of the Hammers Part 3, met Angerfist en Re-Style
Hellraiser vs Megarave
7 maart 2006
Earthquake – Reincarnation tour 2006 update
Famous presents Don Diablo & Harry Lemon
Beter kom je niet presenteert de grootste editie ooit in de Hemkade
Crazyland 6 years weekend
Poema Presents - Billy Nasty 3 hour set
6 maart 2006
XtraLarge Meets The Sessions
Gene Farris presenteert Playground in club Rain
4 maart 2006
Kapsones met Erick E & Fedde Le Grand
Pannenkoekenfeest tijdens XXXtra Hardness vs Rave-Nation 2
2 maart 2006
A new concept in style: Fake! at Kingdom Venue
STRP Festival - Art loves Technology
1 maart 2006
Reng Deng Deng voegt Ophidian aan lineup toe
Nieuwe editie Armada Night
Enter the Dark ook in 2006
Supersized knalt verder in maart