Partyflock
 
Nieuws · december 2006
Het Jump-Event van Noord Nederland
donderdag 28 december 2006
Zaterdag 24 Maart 2007 zal er een nieuw evenement plaatsvinden in Groningen. Bass System Events heeft ditmaal gekozen voor een concept bestaand uit Jump, French Tek & Underground Construction. Jump is het Noorden nastuurlijk niet geheel vreemd, maar toch zal Jumptown een uniek concept worden, Jumptown is Jump allnight ! Dus geen bijzaal met jump, jump als opwarmer of experimenten, gewoon de hele avond vette Jump en alle stromingen ontstaan uit Jump.
CD Release in Parkzicht
maandag 25 december 2006
Een maand geleden vond voor de tweede keer de Parkzicht reünie plaats in het Maasgebouw te Rotterdam. Tijdens dit wederom volkomen uitverkochte evenement konden de bezoekers genieten van de beste classics uit begin jaren negentig. Gedurende de nacht zijn er live opnames gemaakt. Deze zijn op CD gezet zodat de liefhebbers nog eens heerlijk kunnen na genieten.
Tussen kerst en oud & nieuw is er doorgaans maar bar weinig te doen. Daarom hebben Nuno dos Santos en Groove Addicts besloten het eindejaarsweekend alvast in te luiden met Kortsluiting, een gezellig en intiem feestje in Studio 80 op donderdag 28 december voor iedereen die housemuziek met een underground gevoel een warm hart toedraagt. De avond is van 23.00 tot 04.00 uur en voor deze laatste Kortsluiting van het jaar presenteren Nuno en Groove Addicts weer een vertrouwd goede line up met gastoptredens van Eva Maria, Kabale und Liebe en Pablo Lamberti.
Ken je Klassiekers!
maandag 25 december 2006
Even een avond genieten van alle platen die House maken tot wat het nu geworden is. Dit kan je elke maand doen tijdens Know Your Classics in de Villa Thalia in Rotterdam. Zaterdag 13 januari kan je vast weer in je agenda zetten. Want één van de dé Nederlandse house goeroes maakt zijn opwachting. Niemand minder dan Dimitri komt langs om zijn favoriete classics op de draaitafels te leggen. Dimitri wordt bijgestaan door Lucien Foort, Miss Promise & 2 O'Clock Ron.
Los nye op Renbaan Duinzigt
maandag 25 december 2006
Zet zondag 31 december maar alvast met stip in je agenda! Na 5 jaar is het eindelijk zover, een Los new years edition. En wat voor één, iedere organisatie kan alleen maar dromen van een locatie als de renbaan op Duindigt. Genoeg ruimte en een uitzicht over het ren parcours en de skyline van Den Haag. De champagne zal rijkelijk vloeien en voor fabuleuze momenten zorgen, als de lucht van Den Haag verlicht is met vuurwerk en het feest zal Los barsten. De avond zal om elf uur van start gaan en zal tot in de vroege uurtjes doorgaan.
Sneakerz stapt door in Istanbul
zondag 24 december 2006
De eclectische feesten van Sneakerz zijn sinds 2004 een onmisbaar element in het Nederlandse uitgaanscircuit geworden. Sneakerz is een lifestyle. Veel nieuw talent heeft zich mede dankzij de support van Sneakerz kunnen ontwikkelen. En ook in het nieuwe jaar zul je niet teleurgesteld worden.
Het is alweer zover: kerst en oud & nieuw staan voor de deur, en wat ga jij doen? Gezellig met familie bij de kerstboom, met vriendjes & vriendinnetjes uiteten, cadeautjes & oliebollen, vuurwerk en…… lekker uit je dak gaan op een goed feest!
De Awakenings Newyears Special gaat niet door.

De argumenten dat er een probleem zou zijn met de brandveiligheid en geluidsoverlast hielden in de rechtzaak geen stand maar de politie meent geen inzet vrij te kunnen maken en de rechter wil de verantwoordelijkheid voor een feest met geen politie-inzet klaarblijkelijk niet nemen.
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
vrijdag 22 december 2006
In het dagblad NRC Next van afgelopen week stond een column over uitgaanstips tijdens Kerst 2006. Een drietal feesten werden aangeraden, maar het hardste feest van Kerstmis 2006 werd juist afgeraden: Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie.
Blow out sale xmas edition
donderdag 21 december 2006
Aanstaande zaterdag 23 december de Blow Out sale X-mas edition van 11.00 tot
17.00 uur. Met een uitgebreidere collectie bombers, hoodeds, shirts en 1 euro artikelen gaan we aanstaande zaterdag weer knallen! Op veler verzoek is ook nog meer nieuwe merchandise toegevoegd, wat tegen lagere prijzen te koop is, en voor de vinylfans is de collectie gigantisch te noemen.
Mysterieus, verleidelijk en opwinden zijn de sleutelwoorden voor Sexy Strangers in the Night, het nieuwe concept van Nachtboetiek. Op zaterdag 17 februari staat de nacht in de HappydayZZ in het teken verleiding en verlangen. De nieuwe impuls van de makers van Extra Large en Unique voert je op een heerlijke ontdekkingsreis door een nieuw muzikaal landschap met een ultramoderne LED-lightshow en een ondeugende knipoog naar de liefde.
'Eenendertig' oud & nieuw editie
woensdag 20 december 2006
Dat kleine organisaties kunnen groeien, blijkt duidelijk bij de jonge
Groningse dance-organisatie 23plus8. Na 6 succesvolle edities van hun Eenendertig in de danceclub van het News café, pakken ze met Oud & Nieuw extra groots uit! Dan zullen alle 3 de verdiepingen van het News café in het teken staan van Eenendertig.
Over een aantal dagen is het zover! Aan het eind van de kerstdagen zal Winter Xtravaganza de feestelijkste periode van het jaar op spectaculaire wijze afsluiten. Ben je je familie na drie lange kerstdagen even helemaal zat? Wil je na al die kerstdiners de kilo’s er even goed afdansen? Dan ben je op Tweede Kerstdag (ook dit jaar weer op 26 december) in de Cruise Terminal Rotterdam op het juiste adres. Winter Xtravaganza trekt alle registers open en zal er voor zorgen dat Kerst 2006 nog lang in één ieders geheugen gegrift staat…
Met nog een paar dagen te gaan maakt BKJN Events events zich op voor een reis naar het verre zuiden. Voor de nieuwe editie van Beter kom je niet, wordt namelijk uitgeweken naar de house tempel van Limburg: de Peppermill. Samen met Rige entertainment, zal daar a.s. vrijdag de “South Side Winter edition” plaats vinden.
Mad Evil Times is het hardcore concept dat op 26 december (tweede kerstdag) zal plaatsvinden in het van Oranje in Bergeijk. Mad Evil Times staat voor de beste hardcore artiesten afgewisseld met het beste aanstormende talent uit heel Nederland.
Primeur op TranceSetterZ
dinsdag 19 december 2006
Op 17 februari gaat het weer gebeuren: Trancesetterz in Outland, Rotterdam! De vorige editie was de succesvolste tot nu toe, de DJ’s draaiden het dak eraf en iedereen ging helemaal uit zijn of haar plaat. Eddie Halliwell was aan het crowdsurfen om maar wat te noemen. De organisatie is dan ook blij te horen dat veel mensen het als de nieuwe thuishaven zien voor het betere trancepubliek. In 2007 gaat Trancesetterz nog groter en beter uitpakken, zo zul je in het nieuwe jaar namen zien als Sander van Doorn, Mark Sherry 🇬🇧, Krzysztof Chochlow (Nr.1 producer of Polen), en natuurlijk zal Eddie Halliwell 🇬🇧 terugkeren.
Sammy’s, de reunie
dinsdag 19 december 2006
Op 2 Februari 2007 zal club Poema RAW decor staan voor een reis terug in de tijd zoals dat alleen door Frontstar Events werkelijkheid kan worden gemaakt. Rotterdam had Parkzicht, Almere had Medusa, maar de échte Hardcore Freaks gingen in Utrecht naar Sammy's.
‘One area, one crowd, one feeling’. Dat is de insteek aankomende zaterdag voor alweer de 5e editie van Pandemonium. Op deze manier zal de Expo XXI compleet uit zijn voegen barsten met alleen het beste op het gebied van Early Hardcore. No concessions, only the real thing!
Aanstaande zaterdag 23 december is het dan zover: dan sluit de Amsterdamse techno organisatie ADHD Sessions namelijk stijlvol een succesvol 2006 af met een mooie kerst-editie!
back2school x-mass edition
maandag 18 december 2006
Aanstaande zondag 24 december is het weer tijd voor de traditionele back2school x-mass edition en ook dit jaar zal het oudste evenement van b2s plaatsvinden in haar thuishonk Outland. Uiteraard zijn er voor deze avond een hoop top DJ’s aanwezig om samen met jullie de kerstdagen goed in te luiden.
Zondag 24 December komt iedereen die van een gezellig feestje houdt aan zijn trekken op de NB4-X. Dit feestje staat bekend om de altijd goede sfeer, leuke mensen, gezellige kerstdecoraties en een breed scala aan muziekstijlen verdeeld over 2 zalen. De twee grootste zalen van Ambiance partycentrum in Veghel zullen wederom weer een gehele kerst metamorfose ondergaan.
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
maandag 18 december 2006
Zaterdag 23 December is het zover. Een tsunami aan top DJs zal dan de geweldige oost-duitse vissersboot de MS Stubnitz de hele nacht laten rocken met een mix van techno, electro, minimal en techhouse.
Grand Christmass party XXL
zondag 17 december 2006
Waar Den Haag jaren bekend stond als een boring city waar bijna niks te beleven viel is dit inmiddels al ruim passé en bruist Den Haag als nooit tevoren en het bewijs hiervan zal op 21 december nogmaals geleverd worden.
Precies vijf jaar geleden zag de vooruitstrevende Limburgse dance-organisatie Non-X-Posed haar levenslicht in het dancewereldje. Sinds die tijd heeft Non-X-Posed een nieuwe wind over de Limburgse Dancescéne laten waaien, en inmiddels is Non-X-Posed niet meer weg te denken uit het hedendaagse dance-aanbod.
L.O.S.T. invites Slick
zaterdag 16 december 2006
24 December: Kerstavond! Een avond vol met keuzes. Wordt het een familieavond of vier je kerstavond met je vrienden. Ga je uit eten of sta je zelf in de keuken een feestelijke maaltijd te bereiden. Bezoek je de nachtmis in de kerk of blijf je gezellig thuis, zittend voor een knapperend houtvuurtje in de open haard, worden er cadeautjes uitgepakt of ga je een kerstfilm kijken of misschien wel bezoeken.
Ja je ziet het goed! Aanstaande zaterdag is het tijd voor de tweede harde avond in het gloednieuwe Club TDF. En wat voor één.. Na de eerste succesvolle avond met Deepack en Da Pauli pakt Club TDF deze decembermaand extra groot uit.
Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek: wie wil dit niet?! Deze elementen staan centraal bij het nieuwe concept “HouseDate”. Aankomende zaterdag zal de eerste editie van dit nieuwe feest plaatsvinden. De Manhattan in Arnhem zal de locatie zijn voor de nacht vol met liefde en top muziek!
In een van onze laatste berichten brachten we naar buiten dat de nieuwe datum van het komende Dance Valley Festival is vastgesteld op zaterdag 14 juli 2007. Dit betekent dat Dance Valley volgend jaar in haar oorspronkelijke vorm terug zal keren en weer een eendaags in plaats van meerdaags festival wordt.
E-fect herschrijft zijn saga
donderdag 14 december 2006
Nog een dikke week en voor velen is het moment daar… Het is tijd voor “The New Saga”! E-Fect het populairste Hard-dance evenement uit het stampende Twente begint een pagina in zijn mooie geschiedenis. Zaterdag 23 december zal Go Planet Expo Hallde nieuwe huisvesting zijn.
Poema & Magnetronik NYE 2006 - 2007
donderdag 14 december 2006
Muzikaal vuurwerk in Utrecht: Oud en Nieuw in Poema RAW gaat knallen als een malle, want met de auto uit het verre oosten van Duitsland komt een delegatie muzikale oosterburen waar iedere rechtgeaarde houseliefhebber steil van achterover slaat.
Superstar - Do we love house music?
woensdag 13 december 2006
Het einde van het jaar nadert! 2006 was een goed jaar voor House Music. Maar 2006 eindigt niet zonder een waardig eerbetoon aan House Music. Do we love House music? Iedere houseliefhebber mag niet ontbreken op 23 december in The The Power Zone. Superstar brengt een avond die de beste house van 2006 met zich meebrengt en bereid je voor op een 2007 vol House. Vlak voordat we kerst gaan vieren zullen we op zaterdag verbroederen door House Music.
Met nog slechts een paar dagen voordat we ons gaan opmaken voor een unieke editie van A Nightmare in Rotterdam in het Ahoy’ Sportpaleis, maken UDC en Mid-Town de timetable van “Enter The Time Machine” bekend.
Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden dat ElmoreMusic voor het eerst een poging waagde om talentvolle hardstyle DJ’s te presenteren aan een groot publiek in Utrecht. Hiermee nam de organisatie een flinke gok, omdat naast de relatieve onbekendheid van de zeer getalenteerde DJ’s ook de hardstyle-scene in Utrecht in slaap leek te zijn gevallen.
Smile
dinsdag 12 december 2006
Last van een opkomende winterdepressie? Geen zin om op maandagochtend chagrijnig op je werk te verschijnen? Of even zin het huis uit te gaan op de vaak saaie zondagavond? Dan heeft Off_Corso aanstaande zondagavond 17 december het perfecte feestje voor je: Smile!
Na het succes van de vorige twee edities van The Contest kon ook een vervolg in 2007 niet uitblijven. De Bora Bora organiseert daarom dan ook wekelijks The Contest – 2007. Vanaf zondag 24 december treden wekelijks de 24 beste talenten op uit heel Nederland. Deze nieuwe reeks, van The Contest, zal op 17 december aanstaande spectaculair geopend worden door DJ Zany. De entree op deze avond is net zoals op de overige avonden gratis
Nieuw vuil
dinsdag 12 december 2006
Zaterdag 20 januari is in de Simplon de kick-off van Nieuw Vuil. Een nieuw concept dat een antwoord is op de feesten waar gelikte minimal en cheesy clubhouse de boventoon voeren. Een avond met vuige electro, electronica, trash en dikke techno. Een avond waar de mensen weer kunnen dansen en zweten op de dansvloer.
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
dinsdag 12 december 2006
Op woensdag 27 december 2006 is het in HappydayZZ geen gewone woensdagavond. Op deze datum zal namelijk de eerste editie van het nieuwe concept Schijt aan! georganiseerd worden. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor het publiek dat van de muziekstijlen Terror en Speedcore houdt. Artiesten als AXN, Bryan Fury 🇬🇧, Smurf 🇬🇧 en een LIVE optreden van Noisekick zullen jou laten zweten op de snelle beats
Twisted Dance & Fashion
dinsdag 12 december 2006
Samen helemaal los gaan op de beats van top DJs, genieten van een overheerlijk diner bereid door een topkok bekend van TV, de nieuwe voorjaarsmode bekijken, de winter vergeten en tot in de late uurtjes bijkletsen onder het genot van een lekker drankje.
Nieuwe editie Trance Energy
vrijdag 8 december 2006
Alle Trance-liefhebbers kijken er al maanden naar uit: de nieuwe editie van Trance Energy, die op zaterdag 3 Maart in de Jaarbeurs gaat plaatsvinden. Na de geweldige aflevering in februari 2006, waarbij dertigduizend bezoekers getuige waren van een onvergetelijke nacht met een uitgelaten sfeer in drie verschillende area's, legt 's werelds grootste en meest toonaangevende Trance-evenement de lat in 2007 nog wat hoger.
Nog meer jongeren en andere partyanimals kunnen genieten van alles wat Zenith Greatest Club te bieden heeft. Voor een aantal avonden is er een minimum leeftijd van 16 jaar ingesteld. Ook scholieren kunnen zich helemaal laten gaan in Zenith te Venray. 16 of 30 jaar, iedereen is meer dan welkom. Natuurlijk wordt daarvoor een indrukwekkend programma samengesteld.
So Intense, for everybody who loves
donderdag 7 december 2006
Puur, sexy, erotisch, intiem maar bovenal heet!! Zomaar een aantal steekwoorden die je op zondag 28 januari zult tegenkomen in HappydayZZ Venue in Culemborg. Alweer een erotisch feest, ja alweer eentje, maar deze keer wel met een extra pikant tintje eraan.
Awakenings terug naar Rotterdam
donderdag 7 december 2006
Op 26 januari zal het techno-circus zich na 8 maanden eindelijk weer eens verplaatsen richting de Rotterdamse Maassilo! Awakenings zal daar zoals altijd met twee vrachtwagens aan geluid, licht, lasers, video, decoratie en meer naar binnen rijden, want zoals je waarschijnlijk weet is die locatie tijdens Awakenings altijd superieur ingericht.
Wild Romance zal het Noorden van Nederland doen veranderen in 2007, vele fans van dance-parties vanuit de noorderlijke provincies kunnen zich benzinegeld en reisuren besparen. Want Wild Romance staat op, vanaf zondag 21 januari 2007! Gevolgd door een week later in Friesland op zondag 28 januari 2007.
Planet Delsin
woensdag 6 december 2006
Zaterdag 16 december vindt de tweede editie plaats van Planet delsin, de aan Detroit Techno gewijde avond in 11.
Zaterdag 27 januari 2007 is de einddatum van een gedenkwaardig jaar voor de drie gezworen maten Jeroen Streunding, Danny Greten en Jarno Butter, beter bekend als de waanzinnig populaire en alom gerespecteerde hardcore-act Neophyte. Op deze nu al historische datum zal de Rotterdamse locatie Tropicana geheel in het teken van deze drie hardcore helden en hun label Neophyte Records staan, waar ze letterlijk het asfalt uit de Maasboulevard zullen blazen en daarmee de Neophyte World Tour ’06 een Neophyte-waardig einde geven.
Op vrijdag 26 Januari 2007 staat Smackdown! Fierce Beatz ’n Breaks op het programma, een nieuw UK-Hardcore / Tekno & Breakcore concept! Smackdown zal plaatsvinden in Doornroosje Nijmegen, een van de meest gruwelijke en unieke locaties in haar soort. Doornroosje staat bekend om haar underground karakter, unieke sfeer, goede prijzen, het heerlijke geluid en haar twee geweldige zalen.
In een jaar waarin Rotterdam zichzelf nadrukkelijk weer op de kaart heeft gezet als partystad slaan drie succesvolle organisaties de handen ineen om 2006 op daverende wijze af te sluiten en een 2007 binnen te stappen waarin het wederom goed vertoeven is op de dansvloer. Now&Wow, Treetz en Electronation hebben een heerlijke line-up samengebracht die maar een doel dient… het publiek op 31 december het feest van het jaar geven!
Stomende Techno met S.L.E.T
zondag 3 december 2006
Op vrijdag 8 december staat Club Organza voor het eerst in het teken van techno muziek. In de volksmond wordt Club Organza als erotische club gezien. Op Sounds Like Extreme Techno zal dit niet het geval zijn, al doet de afkorting S.L.E.T. anders denken. In deze oude boederij pakken Bee & M uit met twee areas met muziek varierend van minimal tot funky pompende techno.
Nadat de decembereditie van Club GZG helaas gecanceld moest worden, kunnen de Gasten Zonder Grenzen (GZG) gelukkig wel hun traditionele nieuwjaarsfeest vieren in Amsterdam. Wappie New Year 2007 (WNY) zal dit jaar voor de vierde keer gevierd worden, en staat bekend als het beste feest dat de Gasten jaarlijks geven.
Nog een dikke week en het meest legendarische erotic clubbing event van de laatste jaren opent de deuren in de HappydayZZ voor één van haar meest spektaculaire feesten ooit! Zaterdag 9 december is het tijd voor Unique Sexy City. Deze keer met heel veel visuele extra’s, waarvan je een deel al hebt kunnen zien in de Hemkade, tijdens het Nachtdienst feest: Xtra Large Reunion.
28 december 2006
Het Jump-Event van Noord Nederland
25 december 2006
CD Release in Parkzicht
Kortsluiting laat de kurken al op 28 december knallen
Ken je Klassiekers!
Los nye op Renbaan Duinzigt
24 december 2006
Sneakerz stapt door in Istanbul
22 december 2006
Christmas & New Years Eve @ Juicy Lounge Bar
Awakenings komt gedupeerden Newyears Special tegemoet
Vooral niet doen: Pokke-Kerst-Herrie
21 december 2006
Blow out sale xmas edition
Nieuw concept in Happy Dayzz van Nachtdienst: founder Extra Large & Unique
20 december 2006
'Eenendertig' oud & nieuw editie
Winter Xtravaganza dinsdag 26 december
Beter kom je niet – The South side winter edition
Hardcore in Bergeijk op Tweede Kerstdag met Mad Evil Times
19 december 2006
Primeur op TranceSetterZ
Sammy’s, de reunie
Pandemonium ‘A New Era’ – complete info
18 december 2006
Met ADHD Sessions knallend de kerst in
back2school x-mass edition
Veghel biedt dé perfecte start van een goede kerst
Feiern! - Witte kerst op de Stubnitz
17 december 2006
Grand Christmass party XXL
16 december 2006
Knallend het nieuwe jaar in met Non-X-Posed
L.O.S.T. invites Slick
15 december 2006
Club TDF - Holland vs Belgium vs Italy
HouseDate, het nieuwe concept met muziek en liefde!
14 december 2006
Dance Valley, HQ, het bovenveld, de rotswand en nog veel meer…
E-fect herschrijft zijn saga
Poema & Magnetronik NYE 2006 - 2007
13 december 2006
Superstar - Do we love house music?
Timetable 'A nightmare in Rotterdam' - afsluiting pas om 07:30
12 december 2006
Utrecht is klaar voor nieuw hardstyle concept
Smile
Zany treedt op tijdens The Contest Kick Off - The Contest 2007
Nieuw vuil
Schijt Aan – Terror! / Time-Table
Twisted Dance & Fashion
8 december 2006
Nieuwe editie Trance Energy
7 december 2006
Speciale avonden Zenith Greatest Club toegankelijk vanaf 16 jaar
So Intense, for everybody who loves
Awakenings terug naar Rotterdam
6 december 2006
Wild Romance - Kick Off Edition Groningen/Friesland
Planet Delsin
Neophyte world tour '06 - closing off
5 december 2006
Smackdown! Fierce Beats ’n Breakz
Rotterdam bewaart het beste voor het laatst
3 december 2006
Stomende Techno met S.L.E.T
1 december 2006
Gasten Zonder Grenzen presenteren Wappie New Year 2007!
Unique Sexy City presenteert nieuwe digiflyer en spektaculaire led-dansvloer