Partyflock
 
Nieuws · januari 2006
Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond op Bloemendaal? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Sandayz in hartje winter. Lekker grooven, eten of chillen met je blote voeten in het zand op een warme zondag avond, dat zijn de hoofd ingrediënten van Sandayz.
Zondagmiddag 19 maart, een tot enorm zondig paradijs omgetoverde USC De Boelelaan... 4000 partypeople maken zich op voor het grootste erotic festival ooit op zondag. De deuren gaan open en het paradijs openbaart zich: 6 schitterend versierde zalen en zaaltjes, een complete bioscoop, een fullsize festivalmarkt met kleding, eten en accessoires en een gloeiend blik vol opzwepende dj’s.
Grand Cru
dinsdag 31 januari 2006
Na vijf zeer geslaagde edities is het in februari tijd voor nummer zes. Om dit halfjarig bestaan van Grand Cru te vieren komt de godfather van de House naar Nederland. We hebben het over niemand minder dan de Canadees John Acquaviva. Op zaterdag 4 februari 2006 is het aan hem, Martijn Hoffmans, Martin Damen, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en een verrassingsact om dit kleine verjaardagsfeestje groots te maken.
Op vrijdag 24 Maart 2006 presenteren Confusion Events & Haancrew Events in een samenwerkingsverband Distorted hardcore in de Hi-Lite te Schaijk. Distorted hardcore is een nieuw concept dat zich richt op de hardere, duistere & industriëlere vormen van de Hardcore. De naam zelf zegt het al: distortie en meer natuurlijk.
Nog een paar dagen en dan gaat het gebeuren....... Erotic Sunday vibe in de HappydayZZ barst los! Na een tijdje wachten, maar met hele goede herrinneringen aan de vorige keer, zal Crazyland weer uitpakken in de HappydayZZ.
Erotiek met een knipoog, dat zijn de sleutelwoorden op de volgende Vecino invites die wordt gehouden in Go Planet Expo Hall in Enschede. Sleezy dj’s en sexy acts op het podium, grote schermen waar zich van alles wat met erotiek te maken op geprojecteerd word en sleezy mannen en sexy vrouwen die rondlopen alsof ze uit de goedkope B-films zijn gestapt.
Na drie geweldig gezellige edities in Poema RAW die met artiesten als Magda, Reinhard Voigt, Sammy Dee en Das Krause Duo muzikaal ook nog eens dik in orde waren, lijkt het er op dat onze Magnetron al behoorlijk op temperatuur begint te komen.
Funky techno in de Effenaar
zaterdag 28 januari 2006
Sinds enige tijd wordt de tweescheiding in techno steeds duidelijker merkbaar. Verschillende organisaties programmeren of de minimal variant of harde variant. Echter, de stroming die daar tussenin zweeft wordt nogal eens vergeten. Reden genoeg dus voor de Effenaar om op zaterdag 11 februari een avondje funky techno te programmeren.
Oldschool Friday terug in de tijd!
vrijdag 27 januari 2006
Op vrijdag tien februari zal in de Heerenveense DNA voor het eerst Oldschool Friday worden georganiseerd. Op Oldschool Friday gaan ze terug naar de tijd van 92 tot 98, niet alleen de muziek uit die tijd, maar vooral ook de sfeer proberen ze terug te halen. Terug naar de tijd van 7 Gates To Hell en Cybertribe.
Show your skills: B2S Rookie Night
vrijdag 27 januari 2006
Heb jij geweldige dj-skills maar is je kat/vriend🇮🇳/oma tot nu toe je enig publiek? Troost je, want vanaf februari houdt B2S elke laatste donderdag van de maand tussen 21.00 en 02.00 uur een Rookie Night in de Underworld van Outland waarbij je jouw (hardere) draaikunsten kunt showen.
Housexy is op zoek naar jou
donderdag 26 januari 2006
Not an erotic Party but a sexy party! Housexy is verfrissend. Het nieuwe initiatief van Decisions flirt met sensualiteit en heeft alles te maken met verlangen en spannende prikkelingen. Geen erotisch feest maar wel sexy, dat is de opzet. Lekker ongedwongen flirten alsof het hartje zomer is! Maak het mee en laat je verleiden op Housexy!
Ruim vier jaar geleden was de vrijdagavond in Leeuwarden op sterven na dood. Bijna geen enkele organisatie keek er naar om, omdat het potentieel aantal bezoekers te laag zou zijn en de omzet dus te minimaal. Gelukkig bestonden er toen ook mensen die gezelligheid en creativiteit in een hoger vaandel hadden staan dan geldzaken en de eventuele rompslomp en ijdelheid die dit met zich mee kan brengen.
Na een magistrale editie van Grand Theft Techno (outdoor) wat op 28 augustus 2004 heeft plaatsgevonden op een strand aan de waal in Tiel. Toen met de ultieme sfeer van minimal, acidtechno, techhouse, techno en schranz. Met de line up als volgt Agent One, Alec, Wesdex, Erik In 't Veld, Neru, Sorce en vele anderen.
Absolutely Stereo in Off Corso
woensdag 25 januari 2006
Het nieuwe jaar begon goed voor Absolutely Stereo! Zelfs in de maand januari kwamen de Miss Monica fans massaal naar Off_Corso om daar te genieten van de fantastische sets van Paul Hazendonk en natuurlijk Monica zelf. Om twee uur was het voor de derde maal in vijf keer een uitverkocht huis.
Namasté is een familie van muzikale magiers, expressive artiesten en reizigers van over de hele wereld. Het is een eigenzinnig platform, dat feesten doet ontstaan waar diverse stijlen muziek, stromingen en culturen met elkaar samenvloeien. Alle hokjes worden samengesmolten om samen één magische energie te vormen, waarbinnen het universele dansritueel wordt uitgevoerd. Niet voor niets is de achterliggende gedachte van Namasté "Connecting Cultures"
Aanstaande zaterdag (28-1) is de tweede editie van The Chaos Theory in het Rotterdamse Nighttown. Met toppers als Frank Kvitta en Amok op de line-up is het voor iedereen wel duidelijk wat voor een flinke bak chaotische, maar o zo lekkere, herrie er verwacht mag worden.
P.O.R.N. presents We take over
maandag 23 januari 2006
Zaterdag 1 april 2006 is weer tijd voor stevige partij underground music. T.T.S. zal dan in samenwerking met HKV records voor de laatste maal P.O.R.N. organiseren in the The Wall. Onder de liefhebbers van harde herrie behoeft P.O.R.N. geen introductie meer en heeft het concept zich zelf allang bewezen. Maar ook dit keer zal de doelstelling van de organisatie, het overtreffen van de laatste editie zijn.
Bassrulers in Bergen op Zoom
zaterdag 21 januari 2006
Na het organiseren van Bassrulers in september 2005 was het voor evenementenorganisatie J&E Entertainment duidelijk: ook in Bergen op Zoom en omstreken leven de hardere dancestijlen als nooit tevoren! Niet alleen de volle hal en de goeie sfeer, maar ook de vele positieve reacties van het toch vaak kritische publiek maakten Bassrulers tot een groot succes.
Xtra Large presents Marco V
vrijdag 20 januari 2006
Zaterdag 28 januari is een bijzondere dag bij XtraLarge. Die dag ziet het licht van een wel hele speciale set van Marco V! Van één tot vier uur heeft deze Nederlandse superster-dj het heft in eigen hand en gaat helemaal los! Een vooruitzicht waar de oogjes van gaan glimmen en het hart sneller kloppen.
Het succesvolle “Illegal vibes” concept van Forces of Dance bestaat 5 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. We bedanken alle bezoekers die de afgelopen 5 jaar één of meer van de “Illegal vibes” edities hebben bezocht! Het is dankzij jullie mogelijk om deze speciale editie te presenteren.
Op zaterdag 28 januari 2006 presenteren CB Bookings en HQ de eerste harddance-avond van het nieuwe jaar in Patronaat. Deze editie gaan ze puur Hollandsch met Tommy Pulse, Fausto, JP en Danny D
Timetable Reverze
vrijdag 20 januari 2006
Zaterdag 21 januari is het zover! Het Sportpaleis Antwerpen zal 12.000 party-animals verwelkomen op het uitverkochte Reverze, allen “infected by harddance”. De ticketverkoop van Reverze ging zoals verwacht erg snel. Een week voor het feest zijn dan ook alle 12.000 tickets verkocht (er zal dus géén deurverkoop meer zijn). Zaterdag zullen maar liefst 35 dj’s aantreden in 3 areas.
Kimono krijgt eigen identiteit
donderdag 19 januari 2006
De eerste Kimono van dit nieuwe jaar zal plaatsvinden op 4 februari in de Happy Dayzz te Culemborg. Voor het komende jaar gaan we naar de zaterdagavonden, zodat ook de mensen die op vrijdag niet konden komen nu eindelijk wel naar KIMONO kunnen.
Ken je Klassiekers
donderdag 19 januari 2006
Tweemaandelijks kan je in de Villa Thalia in Rotterdam genieten van de allerbeste classics uit de house geschiedenis tijdens Know Your Classics. Zaterdag 4 februari is de vijfde editie van dit inmiddels zeer populaire concept met achter de draaitafels Ronald Molendijk, Miss Monica, Quinten de Rozario en2 O'Clock Ron.
Vitalic in Doornroosje
donderdag 19 januari 2006
Een van de grote smaakmakers van vorig jaar was zonder twijfel de live act Vitalic, alias Pascal Arbez, uit Frankrijk. Het prachtige electro/pop/punkfunk album ‘OK Cowboy’ zag het levenslicht en hij liet duizenden mensen compleet uit hun plaat gaan op Lowlands. En wie herinnert zich de ‘Poney EP’ (over de pijn van pony's in draaimolens) op Hell’s Gigolo label niet?
Solid Grooves in Tivoli
donderdag 19 januari 2006
Poppodium Tivoli bevindt zich in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Het meer dan 400 jaar oude pand is nu ruim 25 jaar in gebruik als poppodium. Vele bands en dj’s hebben opgetreden in Tivoli. Enkele namen zijn: Red Hot Chili Peppers, Prince, Roni Size, Dave Clarke, Jeff Mills en De La Soul.
Na de organisatie van drie zeer succesvolle edities van het feest Pandemonium gaat organisatie Cyndium verder. Pandemonium, dat zich richt op de duistere en ruigere kant van de Early Hardcore, neemt met elke editie weer in populariteit toe. De meest recente editie van 5 november was zelfs uitverkocht en zo kan gesproken worden van een zeer succesvol concept. Sowieso reden genoeg dus om weer een volgende editie te plannen en verder te kijken naar de toekomst van de organisatie. En verder kijken doet Cyndium!
Treetz in 013
woensdag 18 januari 2006
Na een uitverkocht Off Corso in Rotterdam op 2e Kerstdag is op zaterdag 18 februari 013, Tilburg aan de beurt. Treetz – het highlevel uitgaansconcept waarin DJ Chuckie en Real el Canario telkens de hoofdrol vertolken – blijkt een absolute hit te zijn en de organisatie heeft voor 2006 als doel gesteld Treetz tot een landelijk concept uit te bouwen voor het club- en podiumcircuit.
Op zaterdag 4 maart is het zover: Na vele malen zelf gastheer te zijn geweest van uitzinnige dance events, organiseert O'Daniels nu zelf een spetterend feest. De locatie: Club O'Daniels in Stadion Galgenwaard in Utrecht.
2006 is voor Supersized, het zaterdagavond concept in de Rotterdamse club Outland, goed begonnen. Ze trapten af met een Danamite en early hardstyle special en komende zaterdag zal in het teken staan van hun Italiaanse hardstyle vrienden. De week erop zal Outland zich vullen met de beste jumpsounds.
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
woensdag 18 januari 2006
Nederland telt vele bekende dj’s, in het binnen land en het buitenland staan onze Nederlandse DJ’s de sterren van de hemel te draaien. MC&W wil nu nieuw talent uit Noord Nederland een kans geven zich 'in de picture te draaien'.
Nu de kop eraf is van het nieuwe jaar wordt het tijd om er lekker tegenaan te gaan. Zaterdag 18 februari kun je genieten van een nieuwe, frisse aflevering van Unique Sexycity! Met als thema's BlingBling en Water gaat het een spetterend pareltje van een avond worden. En voor de echte fan heeft Unique Sexycity nog een aantrekkelijk aanbod.
Temple of Terror
woensdag 18 januari 2006
Terror wordt een steeds populairdere stroming in Nederland. De aanhang groeit explosief en het aanbod stijgt mee. Waren er nog eerst slechts enkele kleine feesten per jaar voor de liefhebbers, nu schieten de feesten als paddenstoelen uit de grond.
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
woensdag 18 januari 2006
De jeugd van tegenwoordig weet niet meer wat spelen is. Creativiteit gebruiken om je eigen wereld te creëren waar in alles mag en kan. TV en games ontnemen de jeugd hun creativiteit. Dat is zeer spijtig voor de jeugd maar niet voor ons. Gelukkig weten de twintigers van nu precies hoe dat moet. Daarom in de nieuwe editie van Zeitgeist: Der Cartoon Clash.
Voor wie de CHICKS al eens live heeft gezien of ze kent van hun looks en albums, zou het zich wel eens af kunnen vragen; zijn de Chicks echt on Speed? Of het nou speed is of een ander middel..
Op vrijdag 17 februari 2006 is het dan eindelijk zover. Het allereerste feest van Crazy Spacy Events & Violet Skies zal dan plaatsvinden in Fantasy en is genaamd Celebration. Celebration is het Engelse woord voor gevierd worden. En natuurlijk gaat er op dit feest aardig wat gevierd worden. Als eerste zal worden gevierd dat dit het eerste feest is van Crazy Spacy Events.
Latin Spirit in de Thalia Lounge
dinsdag 17 januari 2006
De Latin Spirit leeft in Rotterdam! Dat is iets wat het concept Latin Lovers in 2005 absoluut bewezen heeft. De eerste twee edities waren een groot succes en daarom zal ook dit jaar de Villa Thalia weer het toneel zijn van een reeks nieuwe Latin lovers. Voor deze eerste editie van 2006 worden alle registers opgetrokken.
Shiny Beats
maandag 16 januari 2006
Shiney Beats is de naam van een nieuwe organisatie die zijn oorsprong vindt in samen genieten met respect voor elkaar waarbij de locatie, entourage, de muziek, het geluid en onverwachte extra's erg belangrijk worden gevonden.
Deze avond zal in het teken staan van Las Vegas, een stad met een eigen cultuur binnen de Verenigde Staten. The City That Never Sleeps zal een geheel nieuwe betekenis krijgen op zaterdag 21 januari in de Monza te Utrecht.
Twee jaar geleden besloot b2s als eerste organisatie in Nederland Jump een volwaardige eigen plek te geven op evenementen. Vele internationale Jump-artiesten beleefden hier hun Nederlandse debuut en ook de nationale Jump-talenten kregen op deze evenementen de kans om hun skills te tonen. 25-2 zal Up! de AStA in Den Haag eens flink op z’n grondvesten laten trillen.
Groundzero - Toxic Sounds
zondag 15 januari 2006
28 januari zal de in de De Alkeburcht te Roelofarendsveen een knallende houseparty worden gegeven die de muren van het gebouw flink op de proef zal stellen. Groundzero “toxic sounds” zal op deze zaterdagavond zijn opwachting maken op deze locatie. Dit feest staat in het teken van de “harder styles of dance music”.
No Excuse
zondag 15 januari 2006
Op vrijdag 3 februari presenteert Confused Events haar eerste evenement van 2006, met als titel No excuse. Deze avond zal voor een groot deel in het teken staan van de verjaardag van één van de mannen achter de organisatie, te weten DJ M-ystery. Hij zal zijn 25e verjaardag vieren en het zal ongetwijfeld een feestje worden waar nog lang over nagepraat wordt…
‘Mixen als een pannenkoek’. Een uitdrukking die vast nog niet officieel is opgenomen in de Nederlandse taal, maar toch veelvuldig voorkomt in het jargon van de dance scene.
Chakra - Edition Sound
zaterdag 14 januari 2006
Zondag 22 januari staat discotheek Rodenburg in Beesd weer bol van de goede muziek én spiritualiteit tijdens Chakra - Edition Sound. Zoals altijd staat Chakra garant voor een perfecte mix van verschillende stijlen.
Lekker - Hoe lekker ben jij?
vrijdag 13 januari 2006
Zaterdag 28 januari is het tijd voor de eerste editie van de hippe clubavond Lekker. Op deze laatste zaterdag van de maand zal dit innovatieve concept Le Bicyclette omtoveren tot ‘Tempel van de House’. Het is geheel anders dan iedereen gewend is, want de koers is 180 graden gedraaid!
Na drie eerder uitverkochte edities van Hard Bass in de Zoetermeerse SilverDome keert b2s op zaterdag 1 april met haar succesvolle Hardstyle concept terug naar deze toplocatie. En hoe! De complete Dome zal voor deze gelegenheid omgebouwd worden tot een spectaculaire lanceerinrichting want het thema is dit jaar ‘space’. Zoals bekend bij de vaste Hard Bass-gangers, schotelt b2s je niet de minste dj’s voor in soms unieke combinaties.
Gelazer op Sneakerz
woensdag 11 januari 2006
Op zaterdag 14 januari 2006 is het, zoals elke 2e zaterdag van de maand, tijd een fonkelnieuwe Amsterdamse editie van Sneakerz. Na het uitzinnige oud & nieuw feest dat Sneakerz samen met de uit Miami afkomstige organisatie The Mix organiseerde in de indrukwekkende Passenger Terminal, begeeft Sneakerz zich weer naar haar vertrouwde stek, club Panama aan de Oostelijke Handelskade te Amsterdam.
Denk aan Rio de Janeiro. Denk aan de palmenstranden, ga liggen op het hete zand en drink een piňa colada. En mix die ingrediënten met de zwoele sound van DJ’s Benny Rodrigues, Sidney Samson en D-Rashid. De uitkomst? Een superwarm zomerfeest met een tropisch tintje: eXXellent Brasil op zaterdag 21 januari in The Matrixx.
Traction in Club Stalker
zondag 8 januari 2006
Club Stalker bevindt zich midden in het oude centrum van Haarlem en is gebouwd in een oud pakhuis. In 1983 opende Club Stalker zijn deuren. Vooruitstrevende dansmuziek was en is nog steeds de stijl die wekelijks geprogrammeerd wordt. Ook ‘Trancentral Records’ van Alexander Koning staat al jarenlang bekend als buurtcentrum, hangout annex praatgroep voor danceminnend Haarlem en omstreken. Daarom is het ook niet gek dat zij elkaar gevonden hebben en een langdurige samenwerking zijn aangegaan.
HeartDance - From the hard
zondag 1 januari 2006
2006 is net begonnen, champage en vuurwerk, oliebollen en feesten en natuurlijk wenst Dawn of Dance iedereen een Gelukkig Nieuwjaar met gezondheid en vooral met nog veel meer Harddance. 2005 is een mooi jaar geweest voor de Harddance waarin meer dan ooit tevoren nieuwe organisaties nieuwe feesten organiseerden gevuld met een hoge kwaliteit aan Harddance.
31 januari 2006
Sandays genieten met je voeten in het zand
Erotic Festival Vibe verplaatst: biggest erotic indoor sunday festival
Grand Cru
Confusion Events & Haancrew Events presents: Distorted Hardcore
30 januari 2006
Erotic sunday vibe timetable en andere nieuwtjes
Jump en sex met een knipoog op Vecino invites "The Sleezy Edition"
28 januari 2006
Magnetronik in Poema met Troy Pierce en Ark live
Funky techno in de Effenaar
27 januari 2006
Oldschool Friday terug in de tijd!
Show your skills: B2S Rookie Night
26 januari 2006
Housexy is op zoek naar jou
25 januari 2006
NDC1 nieuws over Hardbeater, Planet XXL en Planet V.I.P
Grand Theft Techno - By freaks, for freaks
Absolutely Stereo in Off Corso
Namasté - Connecting cultures at Paradiso
23 januari 2006
Van hard naar snoeihard op The Chaos Theory
P.O.R.N. presents We take over
21 januari 2006
Bassrulers in Bergen op Zoom
20 januari 2006
Xtra Large presents Marco V
Illegal Vibes the 5 year anniversary
Hollandsch glorie - Harddance op z’n best
Timetable Reverze
19 januari 2006
Kimono krijgt eigen identiteit
Ken je Klassiekers
Vitalic in Doornroosje
Solid Grooves in Tivoli
18 januari 2006
Rave Republic - The ancient path to eternal suffering
Treetz in 013
Club O’Daniels - The Oldschool edition 2006
Supersized met een Italiaans en B2S tintje
Noord Nederlandse DJ Contest 2006
Volop waterpret en BlingBling bij Unique Sexy City
Temple of Terror
Zeitgeist - Der Cartoon Clash
17 januari 2006
Experimentele Elektro Dance am Deutsch
Samenwerking Crazy Spacy Events en Violet Skies
Latin Spirit in de Thalia Lounge
16 januari 2006
Shiny Beats
Twisted Cultures - Las Vegas Roulette
B2S presenteert tweede editie van Up in Den Haag
15 januari 2006
Groundzero - Toxic Sounds
No Excuse
14 januari 2006
Pancake Sunday - Lexion herstelt pannenkoek in ere
Chakra - Edition Sound
13 januari 2006
Lekker - Hoe lekker ben jij?
Hard Bass - The countdown has begun
11 januari 2006
Gelazer op Sneakerz
9 januari 2006
Exxellent Brasil - Het warme zomerfeest in hartje winter
8 januari 2006
Traction in Club Stalker
1 januari 2006
HeartDance - From the hard