Partyflock
 
Nieuws · november 2005
Underwater in Panama
woensdag 30 november 2005
Het houdt niet op in de Amsterdamse Panama. Een batterij topdeejays waren dit jaar al te gast in de hoofdstedelijke hotspot en de koek is nog niet op dit jaar. 9 December zijn niemand minder dan Darren Emmerson en Sharam Jey te gast. Het label van Darren Emmerson, Underwater records, host deze bijzondere avond.
Spectaculaire Kersteditie Los
dinsdag 29 november 2005
Zaterdag 24 december vindt de spetterende kersteditie van LOS plaats. Deze keer een extra spectaculaire en lange editie, tot 05.00 uur, in de nr. 1 muziektempel van Nederland: ’t Paard Van Troje’.
Zes weken achter elkaar vond er een Full spectrum feest plaats. De locaties Doornroosje (Nijmegen), Patronaat (Haarlem) Tivoli De Helling (Utrecht), Ekko (Utrecht) en De Kring (Amsterdam) werden aangedaan met erkende artiesten als Robert Hood, DJ Bone, Jesper Dahlback, Paul Kalkbrenner, Dirtcrew, Robert Drewek en Le Clic.
2003 was een jaar van grootse en minder imposante gebeurtenissen. Van trivialiteiten tot orgastische wapenfeiten. Zo spuit prinses Margarita haar gal jegens haar familie in een serie artikelen in HP de TIjd onder de noemer ’Oranjebitter’. De onooglijke knuffelnicht (dan nog in-wording) Jamaï wint Idols. We zuchtten, steunden en zweetten ons door een tropische zomer heen. Gangsterliefje Mabel Wisse Smit was voor het eerst in het nieuws. Arnold Schwarzenegger wordt conservatief gouverneur van Californië (en dat is dan niet eens een ongeloofwaardige Hollywood flodder).
Masters of Hardcore - The line up
maandag 28 november 2005
Op 18 februari vindt, voor 2006, de enige Masters Of Hardcore in Nederland plaats. Er zullen maarliefst drie vette arena's gepresenteerd worden in een productie die zijn weerga niet zal kennen. De namen van een meer dan veertig artiesten tellende line up vindt je hier!
Asta presents United in Trance NYE
zondag 27 november 2005
Zaterdag 31 December gaat de Asta in Den Haag spectaculair, knallend en onvergetelijk het nieuwe jaar in met United In Trance NYE. Na een reeks succesvolle feesten van organisator Intuition Recordings met DJs zoals Rank 1, Mark Norman, The Thrillseekers, Misja Helsloot, Above & Beyond en anderen zijn de voorbereidingen nu flink op gang om met Oud & Nieuw Den Haag goed op z’n kop te zetten.
Club Déjà Vu met I Love Classics
zaterdag 26 november 2005
Zo het is al weer de laatste maand van het jaar en dus ook de laatste editie van 2005 van Club deja vu op zondag 11 december aanstaande. HappydayZZ heeft dit keer gekozen voor een thema dat velen van jullie zal aanspreken, namelijk I Love Trance Classics. Het leek ons een goed plan om met heerlijke vette trance klassiekers het jaar op gepaste wijze af te sluiten; lekker zwevend en knallend op jullie all time favourite trance plaatjes.
Angels of Hardcore
vrijdag 25 november 2005
Geen prijsvragen, geen acties, geen gastenlijst. Vrijdag 2 december mag namelijk iedereen gratis naar binnen bij het Angels of Hardcore, mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen een aantal organisaties. Iedereen werkt gratis mee aan dit feest om zo geld te kunnen inzamelen voor een goed doel.
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
vrijdag 25 november 2005
Venlo is vanaf vrijdag 2 december een uitgaansgelegenheid rijker. Op Steenstraat nummer 6 opent de vooruitstrevende ‘Zes’ haar deuren. “Zes wil met haar formule de gemiddelde uitgaanshoreca die Venlo rijk is ontstijgen” zegt Kevin in ‘t Hout, uitbater van Zes.
Zoals inmiddels bijna traditie is zal er ook tijdens de komende jaarwisseling weer keihard uitgepakt gaan worden op de Grote Markt in Den Haag. Een samenwerking tussen Club Silly Symphonies, September, De Boterwaag, Zwarte Ruiter en Zeta is wederom een feit.
Decompression
woensdag 23 november 2005
Zaterdag 10 december 2005 vind in het Leidse LVC Cultuur Podium het feest Decompression plaats.

Decompression zal technominnend Leiden bekend in de oren klinken. De afgelopen edities stonden garant voor een avond techno met ballen. Daarentegen heeft Decompression met de afgelopen samenwerking met Full Spectrum laten blijken niet alleen te staan voor de stevige techno, maar ook voor vernieuwende- of crossoverstromingen binnen het dance genre.
De donkere dagen voor kerst staan voor de deur en dit betekent natuurlijk weer dat het tijd is voor 't gezellige oldskoolfeest. Alvorens de buikjes rond te eten en de kado’s onder de kerstboom vandaan te plukken is er eerst de kans om wat ruimte te maken voor al het lekkers wat er met het kerstdiner op de menukaart staat.
Zaterdag 31 december vormt de Panama het toneel voor een spectaculair Oud&Nieuw evenement; Houseplay. De maandelijkse zeer succesvolle avond van Panama verkent de grenzen van de house met internationale grootheden. Zo waren o.a. Nick Warren, Jack de Marseille, Quazar, Billy Nasty, dj Deep en Carl Craig te gast bij deze prestigieuze avond. Met Oud&Nieuw heeft de organisatie een bijzondere line-up samengesteld.
In een jaar waarin het aanbod van housefeesten groter is dan ooit tevoren kan Exceptional Events met recht zeggen een goed jaar te hebben gehad. Met succesvolle concepten als Armageddon en Hardtraxx en solide samenwerkingsverbanden die resulteerden in o.a. Monkeybass en War of the Worlds hebben vele mensen de weg naar de Exceptional dansvloer kunnen vinden.
Go!bang
maandag 21 november 2005
De zakdoeken kunnen worden teruggelegd want de Go!funk editie was (toch) absoluut niet de laatste GO!editie van Crunc! Sinners in Amsterdam stond bomvol enthousiastelingen die gretig losgingen op de housemusic van de Crunc dj’s, de sfeer liet de vonken ervan afslaan en dus reden genoeg om dit concept voort te bouwen in nog groter spektakel dan jullie gewend zijn van de GO!edities! Laat je ditmaal verleiden door Go!bang!
Magik Muzik Night in Y-Land
maandag 21 november 2005
Spijkenisse een gat? Nou vooruit, voor deze keer. Maar dan wel een zwart gat. Een magisch zwart gat. Want op vrijdag 9 december 2005 staat in club Y-Land te Spijkenisse de Black Hole Night op het programma. Als vijfde en laatste editie van de serie Eindelijk-feesten op deze locatie.
Headliner It’s War - Final facts
maandag 21 november 2005
In vele agenda’s staat de datum al genoteerd; het weekend van 26 november 2005 zal compleet in het teken staan van het event Headliner it’s war!! Het slagveld “Beursgebouw in Eindhoven” zal van 22:00 tot en met 07:00 geheel in beslag worden genomen door duizenden partygangers die massaal zullen afreizen naar Eindhoven voor de eerste grote editie van Headliner.
De beste Pokke-Kerst-Herrie gewenst
maandag 21 november 2005
Het is er weer bijna tijd voor. Met de hele familie om de kerstboom. Lekker aan het kerstdiner zitten. Gezellig meezingen met Jingle Bells, Last Christmas en alles wat nog meer langskomt op Sky Radio. En dat meezingen lukt zekers, want ieder jaar hoor je diezelfde Pokke-Kerst-Herrie. Om daar nou aan te ontsnappen en eens echte Pokkeherrie te horen, kan je op die vredige eerste Kerstdag zeker terecht in de HappydayZZ in Culemborg.
Chakra South Division - Edition Water
zaterdag 19 november 2005
Zondag 27 november gaat het weer gebeuren in discotheek Carte Blanche: na een zeer geslaagde eerste editie is het nu tijd voor Chakra - Edition Water.
Nieuwe editie van Rush in Panama
vrijdag 18 november 2005
Langzaam maar zeker wordt het buiten guurder en guurder. De winter komt! Gelukkig heeft de RUSH crew er alles aan gedaan om er op vrijdag 25 november in de Panama een extra gezellig feestje van te maken. In twee zalen staan er maarliefst 7 dj’s in twee zalen voor je op het programma waaronder de Diaz Brotherz, Brian S, Jaziah en Victor Coral.
Funk’d pakt opnieuw uit in Rotterdam
donderdag 17 november 2005
Het intieme en gezellige Prinsestheater met een capaciteit van 600 man vormt wederom het decor voor een knallende Funk’d editie.
In 2005 hebben Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw met een aantal daverende optredens hun doorbraak in het mainstream housecircuit definitief af weten te dwingen. Club Stalker heeft hen een vaste, tweemaandelijkse avond aangeboden. Hiernaar had het duo wel oren, zolang er maar wel een afterparty wordt georganiseerd.
V.H.S. pakt flink uit in Club XQ
woensdag 16 november 2005
Eind 2004 is Vhs begonnen met de eerste party's en afterparty`s in het toen nog voor de meeste mensen onbekende Bar Concept in de Utrechtsenstraat in Amsterdam. Een leuk en gezellige dj ontmoetingsplaats waar je kon door feesten tot laat in de middag. Later zijn deze party's verhuisd en velen malen uitgebreid naar locaties als de Akhnaton, Reflex ( Lelystad ), Tunnel feest A9 te Diemen, Centrum Hotel en natuurlijk als klap op de vuurpijl de kart en laser hallen van Silverstone in Zwanenburg.
Blingbling viert 3 jarig bestaan
dinsdag 15 november 2005
Op zaterdag 10 december heeft Blingbling weer alle reden om een feestje te geven. Blingbling bestaat namelijk in december drie jaar en [party= 52771] twee jaar en om dat te vieren wordt Clubback in De De Waakzaamheid een verjaardagsfeestje.
Electronic Circus in Nighttown
dinsdag 15 november 2005
Zaterdag 3 december zal de try-out plaatsvinden van een nieuwe clubavond in de Theaterzaal van Nighttown, namelijk Electronic Circus. Deze avond zal geheel in het teken staan van electronische dance muziek in de breedste zin van het woord. Verwacht in elk geval geen mainstream housetracks.
Schranzen und tanzen in 2006
dinsdag 15 november 2005
‘Wat ga jij doen met Oud & Nieuw?’ is voor veel mensen weer een veel gestelde vraag. Ga je zuipen in de plaatselijke kroeg of ga je feesten? Voor de harde techno liefhebbers maakt 2-dance de keus dit jaar wel heel gemakkelijk met een keiharde editie van Innovate in de O'Daniels in het Stadion Galgenwaard van FC Utrecht.v
Boom Boom - 4 DJ’s in a room
dinsdag 15 november 2005
Buiten regent het zachtjes en is het vijf graden, dan is het opeens weer droog en schijnt het zonnetje en is het buiten weer tweeëntwintig graden. Het is overduidelijk, het is weer herfst in Nederland. Als we ergens niet van op aan kunnen en niet over uitgepraat raken is het wel het weer. Waar jij wel vanuit kan gaan is dat iedere maand wordt afgesloten met een goed feest.
Big Bang Boom in Vizion Event Hall
dinsdag 15 november 2005
Vooruitlopend op onze heropening in maart 2006, zal voormalig discotheek Vizion op oudejaarsavond haar deuren voor één nacht openen. Vizion zal een nieuwe weg inslaan als “Vizion Event Hall”en zo een nieuwe dimensie toevoegen aan het uitgaansleven in Zuid Limburg. De “Vizion Event Hall” gelegen aan de oostzijde van het Parkstad Limburg Stadion zal met verschillende evenementen zorgen voor een unieke uitgaanslocatie: van Hardere vormen van Dance tot bedrijfsfeesten en van carnavalsfestiviteiten tot R&B party’s.
De eerste editie op 21 oktober was een groot succes waar de organisatie vol trots op terugkijkt. [dj=Sven Vath] zat in een vier uur durende, enkel door zijn hoofdzakelijk nieuwe platen gevoede, trip die zijn set behoorlijk deed verschillen van zijn eerdere optredens dit jaar.
Fanatics in Club Players
vrijdag 11 november 2005
De derde Fanatics editie komt eraan, en onder het mom ‘drie keer is scheepsrecht’ gaat Crunc nog een stapje verder. Omdat op 19 november Players één jaar bestaat, wordt letterlijk álles uit de kast gehaald om er een geheel spektakel van te maken! De beste dj’s zullen in de rij staan om jou oren te doen laten klapperen, de sfeer wordt feestelijker en fanatieker dan ooit en voor de echte volhouders staat er om 4:30 iets héél bijzonders te wachten
Special Resonant Audio Waves
vrijdag 11 november 2005
Vanaf volgende week vrijdag 18 november gaat Zalinaz, de nieuwe discoteque in Etten-Leur, ook op vrijdag open. Dat wordt gevierd met de lancering van ons nieuwe concept RAW: Resonant Audio Waves. Iedere vrijdag de beste housetunes in één van de grootste en mooiste clubs van Zuid-Nederland!
Partyflock bestaat vier jaar!
donderdag 10 november 2005
Sommigen hadden het misschien al opgemerkt, maar Partyflock bestaat alweer vier jaar. Op 10 november 2001 was de eerste aanmelding binnen.
Matrixx viert vierjarig bestaan
donderdag 10 november 2005
Vier jaar. Is het mogelijk, is het al weer vier jaar geleden dat The Matrixx in Nijmegen opende? Yep. En wat voor een jaren! Het wordt elk jaar méér, beter, vetter. En dus wordt het vierjarig bestaan in stijl gevierd met een feestweekeinde. Eerst op vrijdag 25 november een Lets Go Disco met Lois Lane en Gorden - Live! Een dag later met de DJ’s Johan Gielen, Cor Fijneman en Jochen Miller.
Groovecollection introduces wonder
woensdag 9 november 2005
Zaterdag 19 november introduceert the Groovecollection een nieuw concept in Amsterdam. Voor drie members van deze Nederlandse progressive house portal was het tijd voor iets anders. Wonder staat voor een klein, intiem feest waarbij naast goede muziek, de omgeving en de visuals je inspireren. Wonder wil je laten verwonderen.
Op 11 november aanstaande presenteert First Vision vanaf 22.00 de 2de editie van Ultrashock in club Insiders in Eindhoven. Na een geslaagde eerste editie 14 oktober j.l. met optredens van o.a. Deepack en Showtek is het 11 november tijd voor de 2de editie.
Hrdstl in Huizemaas
dinsdag 8 november 2005
Ontegenzeggelijk kan er beweerd worden dat het feest genaamd Hrdstl dat 2 maandelijks gehouden wordt in het Groningse [location=Huizemaas] een vaste schare trouwe fans heeft. Een absoluut ongelooflijk gezellig publiek ook. De sfeer is er altijd uitmuntend te noemen! De organisatie is er dan ook van overtuigd dat juist door deze geweldige sfeer en publiek de liefhebbers telkens weer vol enthousiasme komen knallen op deze feesten.
In het uitgaanscircuit van Amsterdam is weer vervuilde cocaïne opgedoken. Anderhalve week geleden raakten vier personen onwel na het gebruik van cocaïne. Zij moesten worden opgenomen in het ziekenhuis.
Extrema NYE - Glitter Industry
maandag 7 november 2005
Voor de tweede keer wordt de oude Philips-fabriek in Eindhoven de locatie voor het nieuwjaarsevenement Extrema Glitter & Industry. Deze keer met allerlei verschillende chill zones en drie uiteenlopende area’s op diverse verdiepingen van het gebouw. De entreeprijs is hetzelfde als die van de vorige uitverkochte editie, de kwaliteit ligt dit jaar echter een stuk hoger.ligt dit jaar echter een stuk hoger.
Houseplay terug in Panama
maandag 7 november 2005
Houseplay is de avond in Panama waar het allemaal draait om het pure, onversneden housegevoel. Dit keer bepalen Carl Craig en Dj Deep de spelregels voor een nieuwe editie. Samen met het RiskSoundSystem en 365MAG verkennen ze een avond lang de grenzen tussen verschillende soorten house.
Zaterdag 26 november is een speciale dag voor Xtra Large. Voor het eerst ruimen zij de ronde foyer zaal in voor de vrolijke energieke sound van I Love Hardhouse! Xtra Large meets I Love Hardhouse brengt je het beste van twee werelden. Twee werelden die elkaar prima aanvullen zodat jouw avond niet meer kapot kan! Het thema voor deze avond zegt al genoeg: Fun and Happy Hardhouse!
Hott is heating up your winter
zaterdag 5 november 2005
Op zaterdagavond 19 november organiseert HOTT vanaf 22.00 uur alweer haar derde feest in het Westland: heating up your winter. Voor deze derde editie heeft HOTT gekozen voor een unieke locatie in het Westland: het paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand in Honselersdijk.
“Superfeessie! Gezellige mensen, goeie muziek en een goeie vibe”.
Als jij nog geen genoeg hebt van feesten met O&N dan kun je het nieuwe jaar direct al goed beginnen....met korting zelfs!
Terwijl de twee laatste afleveringen van dit jaar in de Gashouder alweer bijna uitverkocht raken, zijn we klaar met de line-up voor ons laatste feest van 2005. We strijken weer eens neer in de Graansilo te Rotterdam voor een vroege kerstviering op 23 december.
Time to go Hectic
donderdag 3 november 2005
December staat bekend als een niet al te warme maand. Niet gevreesd! Vrijdag 9 december zal Club 7even in Zaandam de hoogste temperatuur van het jaar meten tijdens de grand opening van Hectic! Hectic is een heerlijke mix van de meest uplifting geluiden, die het gehoor prikkelen om de innerlijke dansvibe naar boven te brengen.
Komt U Dansen?
donderdag 3 november 2005
Club K.U.D. is de naam van een nieuwe stijlvolle maandelijkse clubavond in Tilburg, die elke tweede vrijdag van de maand plaatsvindt in Café De Uitstad.
Na protesten van de plaatselijke wijkvereniging wordt straatprostitutie in de Jan van Galenstraat met onmiddelijke ingang verboden. De laatste afwerkplekken zijn inmiddels opgedoekt en de buurt kan rustig ademen. Helaas voor alle commerciele dames, maar er is hoop!
Neem de oordoppen maar mee, want The Matrixx’s XXlerator (award voor beste clubnacht van Nederland!) gaat snoeihard op zaterdag 5 november. Met een nooit eerder vertoonde line-up van duo's die elkaar van de tafels draaien: The Beholder & Balistic, Hardheadz (Pavo & The Prophet), Showtek live-Deepack en Equinoxx vs Thilo. Kortom, een nu al legendarische avond.
Master At Work [dj=26092]{Artiest met ID 26092 bestaat niet!}, winnaar van drie Grammy’s en bekend als een levende encyclopedie van beats, komt 19 november naar Nederland voor een live act op de 13e editie van Bacardi Batbeats in [location=concertgebouw De Vereeniging] in Nijmegen. Samen met D-Rashid, Melly Mel en DJ Dansa zal hij tot vroeg in de morgen de nieuwste en meest opzwepende Future Latin Grooves aan het aanwezige publiek laten horen.
Eind 2004 kondigde Charly Lownoise aan te zullen stoppen met draaien. In 2005 heeft hij daarom, afgezien van 3 gigs in Spanje, geen draaitafel aangeraakt. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dus zal Charly Lownoise toch weer gaan draaien!
30 november 2005
Underwater in Panama
29 november 2005
Spectaculaire Kersteditie Los
28 november 2005
Full Spectrum besluit zesweekse tour met uniek concert
Berlin, Starz and the Getaway present Opium
Masters of Hardcore - The line up
27 november 2005
Asta presents United in Trance NYE
26 november 2005
Club Déjà Vu met I Love Classics
25 november 2005
Angels of Hardcore
Nieuwe Club-Zes opent haar deuren
24 november 2005
De Grote Markt in Den Haag op z’n kop tijdens Oud & Nieuw
23 november 2005
Decompression
't Gezellige Oldskoolfeest - De bijna Kerst editie
22 november 2005
Houseplay NYE Editie met Deep Dish in Panama
Judgement Day - Let’s get things started
21 november 2005
Go!bang
Magik Muzik Night in Y-Land
Headliner It’s War - Final facts
De beste Pokke-Kerst-Herrie gewenst
19 november 2005
Chakra South Division - Edition Water
18 november 2005
Nieuwe editie van Rush in Panama
17 november 2005
Funk’d pakt opnieuw uit in Rotterdam
Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw terug in Haarlem
16 november 2005
V.H.S. pakt flink uit in Club XQ
15 november 2005
Blingbling viert 3 jarig bestaan
Electronic Circus in Nighttown
Schranzen und tanzen in 2006
Boom Boom - 4 DJ’s in a room
Big Bang Boom in Vizion Event Hall
14 november 2005
Jack de Marseille en Nederlands debuut Groove Rebels op Mikro
11 november 2005
Fanatics in Club Players
Special Resonant Audio Waves
10 november 2005
Partyflock bestaat vier jaar!
Matrixx viert vierjarig bestaan
9 november 2005
Groovecollection introduces wonder
Ultrashock - 2de editie met Headliner special
8 november 2005
Hrdstl in Huizemaas
7 november 2005
Gebruikers vervuilde cocaïne in ziekenhuis beland
Extrema NYE - Glitter Industry
Houseplay terug in Panama
5 november 2005
Hottest UK Hardhouse DJ op I Love Hardhouse - Londen comes to Amsterdam
Hott is heating up your winter
4 november 2005
Speciale prijs voor snelle beslissers bij Erotic new years vibe in Happy Dayzz
Awakenings keert terug naar de Rotterdamse Graansilo
3 november 2005
Time to go Hectic
Komt U Dansen?
2 november 2005
Straatprostitutie niet meer gedoogd in Jan van Galenstraat
Hard tegen hard - XXlerator special duo night
Kenny Dope live op Bacardi Batbeats in Nijmegen
1 november 2005
Charly Lownoise toch weer aan 't draaien