Partyflock
 
Nieuws · maart 2004
In samenwerking met C.E.L.L B&O Agency is het Vat ‘69 in Leeuwarden de locatie voor een ijzersterk nieuw concept getiteld: “BackBurner as the harder rush comes”. Met gepaste trots stellen we onze line up en time table aan je voor:
Talents wanted
dinsdag 30 maart 2004
Op de komende Hardtraxx feesten wil C-town graag de kans geven aan nieuwe talenten op het gebied van hardstyle, techno, hardcore, oldschool en jumpstyle. Kortom alle hardere stijlen komen aan bod in de talent area. Er zal speciaal voor de talent dj’s een derde zaal geopend worden naast de 2 bestaande hardstyle en hardcore zalen.
De gemeente heeft positief gereageerd op ons verzoek om het oorspronkelijke aantal kaarten te mogen verkopen, omdat de capaciteit van de RAI ruimschoots voldoende is. Zowel Brandweer als Politie hebben een positief advies gegeven.
Psyclone - The Nuclear Bass
dinsdag 30 maart 2004
Nuclear events heeft besloten haar grenzen te verleggen en het succesvolle concept “Nuclear Bass” eveneens te gaan beproeven in Groningen. Na lang zoeken denken we een locatie te hebben gevonden die aan onze eisen voldoet.
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
maandag 29 maart 2004
Het zal niemand ontgaan zijn dat All Dance Events zaterdag 8 mei haar eerste grote feest gaat geven in Zuidbroek, Groningen. 2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U? zal dan een feit zijn, een samensmelting van twee succesvolle concepten van All Dance Events. Een primeur dus, een feest waar verschillende stijlen elkaar tegen zullen komen, maar allemaal wel een eigen karakter blijven behouden.
Masters of Hardcore credits
zaterdag 27 maart 2004
Art of Dance wil alle bezoekers bedanken voor wederom een supervette en compleet uitverkochte Masters of Hardcore party. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op de productie van het evenement. Talloze complimenten over het wrede geluid en over het superdikke podium.
Megadanceclub The Matrixx organiseert dan in samenwerking met mediapartner Radio Veronica de ‘Let’s Go Disco 80/90-ties Megaparty’. Een event voor 15.000 bezoekers dat volledig in het teken staat van de muziek uit de jaren 80 en 90 met live-optredens van o.a. Kid Creole and the Coconuts, Dr. Alban, Chic, Robin-S, London Beat en Time Bandits.
Euforia Hard Beats presents
vrijdag 26 maart 2004
Op zaterdag 8 mei had Euforia Hard Beats een technofeest, Underground Future, geplanned in de Loose End in Reeuwijk. Echter na het enorme succes
van Pirates of the Hardcore Sound en de gigantische roep van het publiek naar nog zo een feest, heeft E.H.B. besloten gehoor te geven aan de oproep en zal er op 8 mei een Pirates of the Hardcore Sound plaatsvinden in de Loose End.
5 Years Afterclub Zino
donderdag 25 maart 2004
5 jaar afterclub Zino en dit wordt dan ook weer goed aan gepakt door de resident dj's die ook al 5 jaar deze afterclub vol draaien en hebben bij gedragen dat dit een van de populairste afterclub van Nederland is.
Nieuwe editie Mindcontroller
donderdag 25 maart 2004
Op zaterdag 5 juni organiseert Art of Dance een nieuwe editie van het succesvolle early rave concept Mindcontroller in de Hemkade te Zaandam. Om je alvast in de stemming te brengen maken we bij deze de lineup bekend.
Intenze aanstaande zaterdag
donderdag 25 maart 2004
Aanstaande zaterdag is het dan weer zover, de vierde editie van Intenze! Donderdag wordt er al begonnen met de opbouw, want Intenze zal deze editie uitpakken als nooit tevoren. Met een spectaculaire lasershow, videoshow (Vision Impossible) en een mooi décor zal de Rijnhal helemaal omgetoverd worden. In dit persbericht nog even de laatste up-dates.
UDC, de entertainment organisatie uit Purmerend en bekend van grootschalige evenementen als Strike One, Impulz Festival en Dance Valley, maakt zojuist bekend dat de ticketverkoop van de 10e editie van Dance Valley Festival op zaterdag 27 maart aanstaande om 10.00 uur ‘s ochtends zal starten. In tegenstelling tot eerdere berichten zal het festival niet 3 dagen maar zoals vertrouwd op de eerste zaterdag in augustus plaatsvinden op recreatiegebied Spaarnwoude namelijk 7augustus 2004.
Project Hardcore
woensdag 24 maart 2004
Nog een kleine twee weken en dan is het de beurt aan Project Hardcore 2004.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en hal 8 zal worden omgebouwd tot een waar paradijs van licht, stage en geluid. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox en de vaste verkooppunten.
Op zondag 4 april gaat er in Hotel Arena een nieuw concept van start: Confessions. De jonge enthousiaste organisatie SoulrebelEvent productions wil hiermee de zondagavond weer op de uitgaanskaart van Amsterdam zetten.
Special Xtra Orange Queensnight
woensdag 24 maart 2004
Dit gaat een avond worden waar iedereen opgewacht heeft. Op een van de beste avonden van het jaar, hoe kan het ook anders dan op de nacht dat ons landje de verjaardag van de Koningin viert. Heeft XL samen met Armada Music op donderdag 29 april een hele speciale avond georganiseerd.
Timetable Loudness #3
dinsdag 23 maart 2004
Aanstaande zaterdag 27 maart zal Tropicana te Rotterdam weer schudden op zijn grondvesten tijdens een nieuw editie van Loudness. Het is al weer enige tijd geleden dat b2s een Hardstyle event georganiseerd heeft op deze locatie en daarom zijn er een aantal toppers aangetrokken om deze avond kracht bij te zetten.
Pussy Lounge
maandag 22 maart 2004
Op vrijdag 7 mei zal de Rotterdamse danstempel Nighttown wederom het toneel zijn van een editie van de Pussy Lounge. Ook ditmaal zal er zowel in de basement als in de grote zaal flink op los geknald worden met Pussy Lounge residents Darkraver en Paul Elstak.
Youtopia
maandag 22 maart 2004
Youtopia noemen we geen party of feest, Youtopia is een beleving. 18 uur de beste clubhouse DJ's van Nederland en ver daarbuiten op de dag die we normaal alleen kennen van koekhappen, ringsteken of fierljeppen, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in!
The Sessions
maandag 22 maart 2004
Vrijdag 9 april, alweer de vierder editie van The Sessions van dit jaar, en wat voor één!! Het lijkt haast wel of de line ups iedere maand beter worden in De Kelder te Amersfoort, klein, intiem, underground en een partyvibe zoals je die niet vaak meer tegenkomt.
Zoals bekend is de Platte Zaal na een conflict met de (ex) huurder/exploitant voor een korte periode gesloten. De Heineken (verhuurder) zou na de uitzetting van de vorige exploitant gelijk een nieuwe exploitant aanstellen die direct de exploitatie zou voort zetten.
Red Line Dance Events
donderdag 18 maart 2004
www.redlinedance.nl laat zien dat morgenavond, 19 maart het eerste feest is Session One. De site begint als digiflyer voor het feest van morgen. In de loop van deze maand zal de site afgewerkt worden. De bedoeling van de organisatie is om met (nog) niet bekende, talentvolle dj’s “Sessies” te houden
Op zaterdag 17 april a.s. heropent Kosmoz in Den Bosch weer wekelijks haar deuren na een uitgebreide verbouwing van de locatie Voetisch aan de St. Janstraat. Eind vorige jaar werd al een begin gemaakt met de wekelijkse dance parties op zaterdagavond.
Zondag 28 maart a.s. bestaat de Morning Mission precies 2 jaar. In die 2 jaar is de Morning Mission uitgegroeid tot één van de populairste afters in partyland.
EQ Sessions
dinsdag 16 maart 2004
Alles wordt weer uit de kast gehaald om de bezoekers weer het optimale basement gevoel te laten beleven. De afgelopen maanden heeft de rotterdamse organisatie eqh een gevarieerd programma neer weten te zetten waarin internationale, nationale en lokale artiesten de muziek verzorgden.
Crazyland is uitverkocht
maandag 15 maart 2004
Het feest der feesten Crazyland op 20 maart in de Hemkade is uitverkocht!!! De organisatie is er in geslaagd om de Hemkade in Zaandam met een extra grote tent 8 dagen van te voren uit te verkopen.
Retro Mania in Las Palmas
zaterdag 13 maart 2004
De dansschoenen kunnen uit het vet! Club Las Palmas Rotterdam trekt op vrijdag 26 maart de ‘gouwe ouwe klassiekers’ weer uit de platenkoffer. Het is tijd voor alweer de vijfde editie Retro Mania. Het maandelijks terugkerende houseclassicsfeestje dat bij het vaste publiek op zichzelf al een behoorlijke klassieker begint te worden.
No Entrance - Free Festival
vrijdag 12 maart 2004
Als waardige afsluiting van de zomer organiseert DRT-events zaterdag 28 augustus 2004 een GRATIS toegankelijk festival in recreatiegebied Overdiemen (Diemen). Mede dankzij alle reacties van de Partyflock leden heeft DRT een heerlijke Line-up weten te bemachtigen.
35 years of Buzz Fuzz
vrijdag 12 maart 2004
Het is 1987 wanneer hij samen met kleuterschoolmaatje Champ-E-On achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. In 1991 op een houseparty in de Jan van Galenhal beland waar op dat moment The Prophet staat te draaien.
Timetable Terror Machine
maandag 8 maart 2004
We zijn er een beetje vroeg bij. Hier is hij dan, de draaitijden schema voor Terror Machine en tevens is dit de defenitieve line up voor deze nacht:
Expansion
maandag 8 maart 2004
Zaterdag 3 april is het weer zover! Een nieuwe editie van Expansion vindt dan plaats in de waakzaamheid in koog aan de zaan. Deze keer is voor een line-up gekozen met oude bekenden uit de hardcore scene in combinatie met hardstyle en hardcore dj’s van dit moment.
Het Festival dat het Festivalseizoen van 2004 inluidt, wordt gehouden op zaterdag 29 mei op de "Stadblokken" in Arnhem en duurt van 12.00 uur tot 00.00 uur. De Stadsblokken liggen tussen de Nelson Mandelabrug en de John Frostbrug, aan de Rijn en recht tegenover het centrum.
Van donderdag 1 t/m zaterdag 3 april rockt de Utrechtse dance-scène als nooit ervoor! De tweede editie van NU HeroesS festival barst los in Tivoli Oudegracht én Tivoli de Helling! Op dit moment zijn Chicks On Speed, LCD Soundsystem, Peaches, Audio Bullys en Clone Label Night bevestigd.
Housemuziek en kunst, voor veel mensen misschien een vreemde combinatie maar voor sommigen onafscheidelijk. Wanneer je het echter nuchter bekijkt hebben beide wel wat van elkaar weg. Zo zijn het allebei passionele bezigheden en is de schepper degene die de bezigheid zijn speciale karakter geeft....
Humotions
zondag 7 maart 2004
Voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het uitgaansleven biedt Humotions een unieke ervaring. Liefhebbers van theater, dans, videokunst, dancemuziek of uitgaan in het algemeen kunnen op 20 maart in Arnhem hun hart ophalen.
Dit jaar staan er tijdens Pinkpop, het oudste en populairste openluchtpopfestival van Nederland meer dance artiesten dan afgelopen jaren op het programma. Zo is dj Tiësto een van de hoofdacts van het festival. Hij zal een speciale set laten horen, ondersteund door enkele muzikale vrienden. Naast hem zullen dance artiesten als Dave Clarke, Vive La Fete, de Audio bullys, Moloko en T Rauschmiere.
Pirates of the Hardcore Sound
zaterdag 6 maart 2004
Na schipbreuk geleden te hebben, moesten ze kiezen wat ze gingen redden, namen ze hun platenkoffer mee op het reddingsvlot, of een vat rum, of hun dierbare vrouwen. Nou ik kan je vertellen dat hun dierbare vrouwen nu haaienvoer zijn! en de rum is ook al op!
De welbekende super live act uit Italie Noize Suppressor komt met een splinternieuwe live act Dj Bike is de drijvende kracht achter de producties van Noize Suppressor en hij heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten.
Hardcore to the Bone
vrijdag 5 maart 2004
Na het overweldigende succes van het totaal uitverkochte “A Nightmare in Rotterdam”, gehouden op 28 Februari 2004 in Ahoy Rotterdam, presenteert Mid-Town Records het volgende hardcore spektakel op 15 Mei 2004 in de Groenoordhallen, Leiden: “Hardcore to the Bone”!
Codebreakers - Solid Techno
vrijdag 5 maart 2004
Dit concept heeft als synoniemen innovatie, afwijking, overwinning en acceptatie. De vertaling van het concept is terug te vinden in de line-up, promotie en decoratie van het evenement. Het idee is om een stapje verder te gaan door 'codes te kraken' met als gevolg acceptatie te krijgen voor innovaties.
The Sessions weer open
vrijdag 5 maart 2004
Na bijna 2 maanden is het a.s. zaterdag zover: DE progressive / tech-house platenzaak van Nederland, The Sessions, gaan weer open!!!
Op zaterdag 24 april a.s. wordt er in de AOR, ook wel bekend als De Bunker (J.F. Kennedylaan 3), Battle of da Thitanz georganiseerd. Dit techno feest heeft al een geschiedenis op haar naam staan in Roermond. Daar werd eerder dit jaar op 16 januari red. de eerste editie van de Tunnel of Techno afgeleverd. En hoe!
Eclips - The Big One
donderdag 4 maart 2004
Aanstaande zaterdag vindt in het New World Center in Kleve de eerste editie van Eclips The Big One plaats.
Sense
woensdag 3 maart 2004
Er wordt een vernieuwende, grensverleggende, intense belevenis van muziek gecreëerd. Dansinstituut ‘The New Artist Institute’ werkt samen met dove jongeren en vertaalt de muziek naar een expressieve dans. Muziekgebarentolken zetten muziek om in gebaar.
Masters of Hardcore update
woensdag 3 maart 2004
Nog een paar weken te gaan en het nummer 1 hardcore concept van Nederland barst los! Masters of Hardcore staat bekend om de goede sfeer en partyspirit van haar bezoekers. De opstelling van het podium zal deze editie anders staan dan de vorige 3 keer.
UDC, de entertainment organisatie uit Purmerend, maakt zojuist bekend dat Dance Valley 2004 op 7 augustus aanstaande zal plaatsvinden op het recreatieterrein van Spaarnwoude. In tegenstelling tot eerdere berichten zal de 10e jubileum editie niet meerdaags zijn, omdat de politie niet over wil gaan tot de inzet van 8 extra politiemensen.
Op 20 mei (Hemelvaartsdag) zal in Enschede op het Het Rutbeek van 10:00 tot 20:00 het eerste open air dance event van het seizoen van start gaan. Het is alweer de vijfde editie van de Hemelrave en de eerste illegale keren onder 'de brug' lijken lang geleden. We hebben geprobeerd om het langer door te laten gaan maar dit is ons helaas niet gelukt vandaar dat we 2 uur eerder zullen beginnnen.
Het uit Berlijn afkomstige label Kanzleramt viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! Voor deze gelegenheid zullen zij op 6 maart de Off_Corso in beweging brengen met een live optreden van niemand minder dan Alexander Kowalski.
Tijdens de Music Winter Conference 2004 zal Kremlin op woensdag 10 maart de "Musik for the people" party hosten in de no.1 club van Miami, Club Space. De eerder aangekondigde party in club Maze komt te vervallen.
In een relatief korte periode heeft DJ Pavo een reeks verschillende compilaties gemixed waarvan de succesvolle Hardstyle is My Style-serie nu al weer aan het derde deel toe is. Door de uitstekende verkoopcijfers van zijn vorige Hardstyle is My Style- CD’s heeft Pavo zijn naam gevestigd als de nummer 1 Hardstyle DJ van Nederland.
Op zaterdag 6 maart organiseert Clockwise Events het evenement Hardcore Generator - Start the Engine in de Celebration Studios te Den Haag. Met een capaciteit van meer dan 1700 personen en een knallend geluidssysteem verspreid over 3 area’s zullen de Celebration Studios te Den Haag op haar grondvesten gaan trillen.
31 maart 2004
BackBurner - As the harder rush comes
30 maart 2004
Talents wanted
Laatste kaarten In Qontrol vanaf morgen verkrijgbaar
Psyclone - The Nuclear Bass
29 maart 2004
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?
27 maart 2004
Masters of Hardcore credits
26 maart 2004
Let’s Go Disco 80/90-ties Megaparty
Euforia Hard Beats presents
25 maart 2004
5 Years Afterclub Zino
Nieuwe editie Mindcontroller
Intenze aanstaande zaterdag
Start kaartverkoop jubilerend Dance Valley 2004 op 27 maart
24 maart 2004
Project Hardcore
SoulrebelEvents kicks off met Chris Lum en Halo
Special Xtra Orange Queensnight
23 maart 2004
Timetable Loudness #3
22 maart 2004
Pussy Lounge
Youtopia
The Sessions
19 maart 2004
Symbiont - Total Darkness III verplaatst
18 maart 2004
Red Line Dance Events
Kosmoz Den Bosch heropent met DJ Marcel Woods
2 jaar Morning Mission @ Club Organza
16 maart 2004
EQ Sessions
15 maart 2004
Crazyland is uitverkocht
13 maart 2004
Retro Mania in Las Palmas
12 maart 2004
No Entrance - Free Festival
35 years of Buzz Fuzz
8 maart 2004
Timetable Terror Machine
Expansion
Free Your Mind Festival begint vorm te krijgen
Tweede editie van NU heroes Dancefestival
House feat. Art @ DJ Jean's Madhouse
7 maart 2004
Humotions
Pinkpop 2004 wordt dancefeest?
6 maart 2004
Pirates of the Hardcore Sound
Noize Suppressor komt met nieuwe live act
5 maart 2004
Hardcore to the Bone
Codebreakers - Solid Techno
The Sessions weer open
Tunnel of Techno komt naar Eindhoven
4 maart 2004
Eclips - The Big One
3 maart 2004
Sense
Masters of Hardcore update
2 maart 2004
Door onwil politie Velsen geen meerdaags jubileum DanceValley 2004
Hemelrave 2004 - Return off the fittest
1 maart 2004
Sound Architecture presents Kanzleramt 10/100 Tour
Kremlin verhuist naar Club Space
DJ Pavo - Hardstyle is My Style volume 3
Gizmo & Darkraver halen je op in een limousine