Partyflock
 
Nieuws · november 2004
Ignition Update
dinsdag 30 november 2004
Ignition The Winter Edition zal, zoals de naam al doet vermoeden, in zijn geheel in het teken staan van de winter en de komende kerstdagen die weer voor de deur staan. Tien top Dj’s en een geweldige show zullen ook deze editie weer tot een onvergetelijk spektakel gaan maken.
Ook in Rotterdam zijn de zondagen geliefd om het weekend uit te blazen. De een doet dat onder het genot van heerlijke krakende techno en de ander houdt meer van thema feesten met leuke mensen en een top sfeer. Sunday Superstars is te plaatsen in de tweede categorie. Sunday Superstars bestaat reeds een jaar en is onlangs haar tweede seizoen in gegaan met "RainDance" op 14 november. Toen draaide Jeroenski, Jip Deluxe en Jaimie Fanatic de regendruppels droog onder het thema Rain Dance.
Hard Events nieuws
maandag 29 november 2004
De afgelopen editie van Hard-X-Plosion was een heel groot succes zowel de organisatie als de locatie-eigenaren waren dik tevreden. Deze tevredenheid uit zich dan ook in een goed vervolg van de evenementen. Om te beginnen met de kerst:
Met nog ongeveer vijf weken voor de boeg, heeft de Brabantse dancepromotor vandaag de NYE-digiflyer gelanceerd.
Protocol - Is here to stay
zondag 28 november 2004
Na een aantal zeer succesvolle Déjà vu avonden in Culemborg georganiseerd te hebben is het DJ duo Bas & Ram een nieuwe weg ingeslagen. In samenwerking met DJ Spider, [bekend van XL en I Love Trance], zullen Bas & Ram [ID&T, Q-Dance en Club Déjà vu] wederom diep gaan om de Nederlandse Trance scène een extra boost te geven.
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
zaterdag 27 november 2004
Na reeds 3 succesvolle edities in de Eindhovense Rechter, zal op zaterdag 11 december de nieuwe Amsterdamse maandelijkse clubavond Sneakerz het levenslicht zien. Sneakerz is een initiatief van DJs Ericke, Fedde Le Grand en partyorganisator Dick Leijen.
No Nonsense Part 2
zaterdag 27 november 2004
Na het succes van het eerste wapenfeit van No Nonsense Events presenteert zij met trots op 10 december de tweede editie van No Nonsense. Na alle pepernoten en chocoladeletters heb je dus gelijk een mogelijkheid om in plaats van dure Weightwatchers bijeenkomsten die kilo's er gelijk af te dansen. En omdat het leven al duur zat is door de euro, heeft No Nonsense een vaste lage entreeprijs.
Thunderdome 2004 - Malice to Society
vrijdag 26 november 2004
Op zaterdag 4 december is het tijd voor Thunderdome 2004. Van 9 tot 7 kun je in de Utrechtse Jaarbeurs helemaal los op: Outblast, Catscan (live), Jappo, DJ The Producer vs. Manu le Malin, Promo, Unexist, Vince, Dano, Buzz Fuzz, Ophidian (live), DJ Baas vs. X-ess featuring Negative A, Angels of Darkness (live), 103 Kilo Maarten featuring Deimos, Manga vs. T-man, Smurf, Korsakoff, DJ Paul, Manga, Sceletor, Placid K, The Rapist featuring Lenny D, Sceletor, Miro en The Visitor.
Mania Events aan het woord
vrijdag 26 november 2004
Dat is eigenlijk het enige woord wat de huidige situatie goed beschrijft.
In de nacht van donderdag 25 november op vrijdag 26 november is, zoals velen van jullie al wel zullen weten, onze thuisbasis, discotheek Rodenburg, door brand totaal verwoest.
Exposure met 4 uur lang James Zabiela
donderdag 25 november 2004
Al geruime tijd gingen er div. geruchten en werd er volop gespeculeerd over de volgende Exposure line up. En ook voor de organisatie is het lange tijd onduidelijk geweest hoe de volledige line-up eruit zou gaan zien. Na lang onderhandelen met div. partijen kan dan nu eindelijk alles bekend gemaakt worden.
DJ Rob's Oldschool Classics
donderdag 25 november 2004
In 1990 begint Rob Jansen als Resident in de Rotterdamse club Parkzicht. Hij mag daar experimenteren met nieuwe muziekstromingen. Met een geheel eigen stijl draait hij alleen platen die steviger zijn dan de toen ook opkomende Mellow. Het blijkt een gigantisch succes. Elk weekend kwamen duizenden mensen uit heel Nederland en uit andere delen van Europa om kennis te maken met DJ Rob en Parkzicht. Vele platen uit deze tijd zijn nog steeds regelrechte floorfillers en klassiekers in de hedendaagse dance. Collega's uit heel Nederland kwamen kijken en luisteren in Parkzicht.
OnlyDance [AT] – Bootleg DJ Café
donderdag 25 november 2004
De laatste editie van het jaar van OnlyDance[AT] zal de boeken in gaan als een ouderwets knallende editie. Niet alleen zal een van de beste dj’s van Nederland namelijk Benny Rodrigues een speciale 3 uurs freaky set verzorgen, ook 3 andere aankomende grootheden laten horen wat OnlyDance onder andere te bieden heeft.
The Hive ft. Secret Cinema
woensdag 24 november 2004
De Wageningse dance crew Beezwax organiseert weer een nieuwe editie van The Hive, met ditmaal weer eens good ol’ techno. Onderdeel van de line-up is het jonge technotalent Paul Hazendonk, een back2back set van Taras van de Voorde vs Sandeep en alsof we nog niet genoeg Rotterdammers hebben genoemd, is daar ook nog Secret Cinema, die met zijn live set wederom zal laten horen waarom hij 1 van de beste Nederlandse technoproducers is!
Laatste nieuws aankomende Mania
woensdag 24 november 2004
Nog maar een paar nachtjes slapen, en dan is het zover: de laatste Mania van dit jaar! Hieronder de laatste nieuwtjes met betrekking tot de komende editie, aanstaande vrijdag 26 november.
In2Beats moves on
dinsdag 23 november 2004
In2Beats is aardig op weg met een aantal hele leuke feesten in de komende maanden. Zo is er 22 Januari 2005 het feest SledgeHammer in The Powerzone te Amsterdam waar één dezer dagen alles over bekend gemaakt wordt. Er is 24 December 2004, in samenwerking met Extranza Events, het concept White Wolf in de Bridge te Meppen(Duitsland), en er is tweede kerstdag het feest Special Old Sunday’s in de Close-up in Vlaardingen. Aanstaande zaterdag zal tevens in de Close-up in Vlaardingen het nieuwe concept Medieval Madness worden gehouden.
Masters of Hardcore Radio
maandag 22 november 2004
De organisatie Art of Dance gaat op donderdag 2 december een online hardcore webradio programma lanceren. Onder de noemer “Masters of Hardcore Radio” zal er online elke donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 het beste op hardcore gebied worden gebracht. Deze eerste uitzending zal meteen een hele speciale zijn met een scala aan top artiesten uit de scene!!!
Eindelijk gaat het dan gebeuren, Hardcore vs Terror zal in Steenwijk neerstrijken. Speciaal voor de gelegenheid is de zaterdagavond vrijgemaakt en zal Loco knallen als nooit te voren. Voor het eerst zal de 2e ruimte gebruikt gaan worden, bij de bar boven zal de hele avond oldschool uit de speakers pompen!
Tweede editie van Club Exclusive
maandag 22 november 2004
Met toppers als Brian S (Sensation) Ricky Rivaro (Bloomingdale) achter de draaitafels, ondersteund door percussionist Norman Soares (Free Funk Festival) en Mc Nova (Soulvation) werd het afgelopen 25 september een avond die bij de meeste bezoekers nog vers in het geheugen ligt.
De Premiere
zondag 21 november 2004
De 4 kernwoorden die een première party kenmerken. Compleet gestyled zijn met de duurste sieraden en kleding, de hele avond champagne drinken en er een avond van maken die uniek is. Dat is het leven van een echte ster. Een ster word altijd uitgenodigd voor de leukste party’s, je krijgt voorkeur omdat je de belangrijkste persoon bent die avond en de rode loper ligt er speciaal voor jou. Dat is het waar het bij ‘De Premiere’ allemaal om draait.
Stuur je demo in voor The DJ Contest
zaterdag 20 november 2004
Het laatste jaar wordt de markt overspoeld met dance feesten en heeft de dj meer aanzien dan ooit te voren. Hierdoor zijn er steeds meer mensen die dj worden. Het is echter voor de beginnende dj heel moeilijk om zijn draaikunsten te vertonen aan het publiek, laat staan op een gerenommeerd feest. Hier gaat De Bora Bora in Valkenswaard verandering in brengen door middel van een DJ Contest.
Obsession - The 5th Anniversary
vrijdag 19 november 2004
Zaterdag 12 februari organiseert Rewind Events voor de vijfde maal Obsession in De Dars te Wervershoof: 3500 feestgangers, 3 area’s, 15 DJ’s en veel visuele entertaining. Deze verjaardag zal uitbundig gevierd worden en de line-up werkt daar goed aan mee. De nummer 2 van de DJ top 100, DJ Luna, is één van deze DJ’s. Hij is de man achter het populaire ‘StraightOn’ label en als dé hardstyle DJ van dit moment zal hij Obsession zeker tot een climax gaan brengen.
In juni kondigde masters of massacre het children of the core festival aan, en kreeg iedereen de kans om zijn stem te laten horen bij het beslissen van de line up. Via verschillende forums, de e-mail en via de masters of massacre website stroomden de suggesties binnen. Na alle inzendingen zorgvuldig te hebben bekeken heeft de organisatie getracht de ideale line up samen te stellen.
Weekend of Techno
vrijdag 19 november 2004
Het weekend van 3 en 4 december is niet zomaar een weekend. Vergeet Thunderdome, vergeet Dance Valley en ja vergeet ook maar meteen de Sint, want dat weekend is The Weekend of Techno! Twee dagen -of beter gezegd: nachten- lang staat Amsterdam in het teken van Green Velvet, Dr. Lektroluv, John Bacto, Deetron, Shinedoe et cetera. The Weekend of Techno wordt in Club Zyon georganiseerd in samenwerking met Technoscope/Freshtechno.
La Magia Events presents - PassiOn
vrijdag 19 november 2004
Na een overweldigend succes van TranceFusion afgelopen zomer op het Noorderstrand van Scheveningen, heeft organisatie La Magia besloten zich te gaan richten op een nieuw concept. Er staan momenteel een tweetal feesten in de planning te weten; vrijdag 26 november in 't Paard van Troye in Den Haag en zaterdag 18 december in de Catacomben in Den Haag. Beide edities worden aangekondigd onder de naam; PassiOn.
Legendary Hardcore
vrijdag 19 november 2004
Zaterdag 20 november 2004 organiseren NRG Events & 2 Go Events samen voor de 2de keer het feest: Legendary Hardcore! Deze editie vindt plaats in The Level te Arnhem.
A.D.P. - Sounds of the Underground
donderdag 18 november 2004
Nog twee dagen en dan zal de Waakzaamheid volledig in het teken staan van Sounds of the Underground. De timetable van aankomende zaterdag ziet er als volgt uit:
Beter kom je niet Update
donderdag 18 november 2004
Alsof de line up nog niet indrukwekkend genoeg is, presenteert BKJN met trots de line up en time table van de vierde en laatste zaal. Naast sterren als o.a. Angerfist, Hellfish, Jappo, Akira, Nosferatu en Endymion zullen nog twee extra dj’s hun opwachting maken.
Even als verleden jaar zal Deaz D. (Dennis Harinck) op 26 november zijn verjaardag vieren op zijn oude “thuisbasis” Locomotion. Maar dit jaar wordt het wel heel speciaal, namelijk een “dubbel feest” , want DJ Gizmo ( Ferry Salee) zal op die zelfde avond zijn 25 jarig jubileum vieren, reden genoeg voor de beide DJ’s eens flink uit te pakken en de fans en bezoekers te trakteren op een zeer vette line up, van maar liefst 16 collega’s.
Unique sexycity VIP uitverkocht
woensdag 17 november 2004
Op Zaterdag 20 november is het zo ver en zal er een Xtra speciale editie plaats vinden van Unique sexycity. Omdat de kaartverkoop van Unique zo hard gaat, zijn sinds vandaag de VIP tickets uitverkocht bij zowel de bekende voorverkoopadressen als bij de Ticketbox. Voor de mensen die nog naar Unique willen niet getreurd, want gewone tickets kunnen jullie nog steeds halen bij de Ticketbox en de bekende voorverkoopadressen.
Nieuwe Sunday-Late-Afternoon-Party
woensdag 17 november 2004
Voordat de ‘gewone’ week begint, wil iedereen graag nog even flink feesten. Volgens de organisatie van S.O.S Sound of Sunday is de late zondagmiddag dan ook ideaal voor een dance-concept.
Heroes of Techno
woensdag 17 november 2004
Het laatste feest van Heroes of Techno dit jaar en dit zal niet onopgemerkt gaan! Na een speciale en geweldige editie in oktober met Umek, Valentino Kanzyani & Marko Nastic, is het nu de beurt aan Cari Lekebusch. Dit is tevens zijn laatste en enige optreden in Nederland dit jaar. Daarom zal hij een 3 uur durende set doen waar hij alle kanten opgaat met de techno. Als mensen zijn producties kennen, weten dat hij zeer breed kan draaien en ook zal doen.
Nog anderhalve week, en dan is het alweer tijd voor de laatste Mania van dit jaar! Mania Events heeft kosten nog moeite gespaard om er wederom een onvergetelijk feest van te maken.
Illegal Vibes – Optical Illusion
vrijdag 12 november 2004
Na de succesvolle outdoor editie van afgelopen zomer zal zaterdag 20 november op het industrieterrein Oostpoort in Harlingen weer een nieuwe indoor editie van Illegal Vibes losbarsten. Hét underground event van het noorden zal ook deze keer voor een spectaculaire mix van artiesten en decoratie zorgen met het thema: Optical Illusion. Tevens hoogtepunt van deze avond: de officiële release van de Illegal Vibes outdoor DVD!
Mindcontroller - Re-live the past
vrijdag 12 november 2004
Na een zeer succesvolle editie van Mindcontroller in het Beursgebouw Eindhoven komt Art of Dance terug met dit concept in de hometown of the harder styles, de Hemkade in Zaandam. Mindcontroller, the leading early rave event, brengt de bezoekers terug in de tijd en doet de oude oldschool & early rave weer herleven.
Megarave 2005
donderdag 11 november 2004
Na het westen en het zuiden is nu het oosten aan de beurt. In de toplokatie Condor city, zullen jullie kennis maken met het beruchte Electro Voice geluidssysteem wat op 1 januari 1999 voor het laatst in Nederland te horen was tijdens de Megarave in de Energiehal. Door de dubbele muren kunnen alle registers open en zullen er als vanouds weer oordoppen bij de deur worden uitgereikt voor de watjes onder ons.
't Gezellige Kerstfeest
donderdag 11 november 2004
Eens in de zoveel jaar is het zover...Kerst valt op zaterdag en zondag... Voor de meeste feestgangers betekent dit niet kunnen stappen op het traditionele stapavondje van 2e kerstdag. Wees niet getreurd! Als je de lekkere maaltijd met familie en vrienden hebt genuttigd, stap dan in de auto, trein of op de fiets en kom richting de Poema (Utrecht centrum) voor een knallend en gezellig Kerstfeest!
De “Unique Star Treatment Actie, be a star for a night!” is op 8 november gesloten en de gelukkige winnaar is bekend gemaakt. Sabrine uit Baarn zal samen met haar beste vrienden en vriendinnen thuis worden opgehaald met een speciale stretch limo. Aan boord zal er champagne klaar staan en kunnen zij heerlijk achteruit gaan liggen terwijl ze pal voor de deur worden afgezet.
Planet Rose - The Future of Techno
donderdag 11 november 2004
Zaterdag 13 november Planet Rose 'The Future of Techno' met Jesper Dahlback en Tommie Nevada. Als er artiesten in de techno scene momenteel hard aan de weg timmeren momenteel dan zijn het Jesper Dahlbäck en Tommie Nevada wel.
Knock Out
donderdag 11 november 2004
Op zaterdag 25 December slaan bovenstaande partijen hun handen in elkaar tot een nieuw concept "Knock Out". De eerste editie van dit concept zal op 1e Kerstdag plaatsvinden. Voor 2005 zal het concept gecontinueerd worden in een nog nader aantal te noemen locaties binnen het Nederlande clubcirquit.
Hellbound Oud & Nieuw gaat door
donderdag 11 november 2004
Na de vele speculaties omtrent Oud & Nieuw, is nu officieel bekend dat Multigroove ook dit jaar haar befaamde New Years Rave organiseert.
X-Qlusive DJ Pavo
woensdag 10 november 2004
Op 29 januari 2005 presenteert Q-dance de volgende editie van X-Qlusive in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit evenement zal weer in het teken staan van één artiest. Na de succes edities van Dana en DJ Luna was het ditmaal een logische stap om deze editie de runner up te vragen: Pavo (Paul van der Vooren).
DJ Expo - Taste This Techno
woensdag 10 november 2004
Wie er na I Love Techno nog energie over heeft, kunnen wij op de DJ Expo verblijden met een flinke dosis Minimal, Tech-house en Acid-techno! Na de succesvolle edities van Taste This Techno! in Utrecht en Rotterdam, maakt Triple T. een uitstapje naar de DJ Expo in Eindhoven. Op deze internationale beurs worden de laatste ontwikkelingen op Dance gebied getoond en ook is de internationale en nationale DJ en Producer-top aanwezig. Zo laten o.a. Juan Sanchez, Austin Leeds en Marco Bailey hun kunsten zien.
Vorig jaar hebben DJ Penoze en d Hance gewonnen op de Northern Dance Experience. Niet alleen stonden zij geprogrammeerd tijdens Planet VIP op het Freeze festival maar ook wonnen zij ieder voor 150 euro aan platenbonnen. De finale was vorig tijdens een Planet VIP event.
De maandelijkse Club Déja Vù zondag begint al een begrip te worden in de partyscene, tijdens de vorige editie was het één groot feest. Jong en oud bouwde met elkaar een enorm feest waar iedereen nu nog over napraat. 14 november beloofd weer zo’n onvergetelijke avond te worden, dit maal met Bonzai Classics.
Beter kom je niet
vrijdag 5 november 2004
In de regio staat BKJN al geruime tijd voor kwaliteit feesten met als belangrijkste aandachtspunten: gezelligheid en sfeer gecombineerd met de hardste beats die er maar zijn. Nu na een aantal kleinere feesten kan ook de rest van Nederland ervaren waarom sommige hier maar beter niet kunnen komen….
“Beam me up Scotty” is een gevleugelde uitspraak uit de roemruchte serie Star Trek. En uitgerekend die zin heeft Frank Zenker geïnspireerd tot zijn artiestennaam Scot Project. Maar aanstaande zaterdag 6 november is het “Beam me up Umania” want dan staat deze Duitse DJ in Den Haag en zal hij zijn uplifting (hard)trance, gemixt met andere stijlinvloeden, ten gehore brengen. Scot Project in de Haagse Celebration Studio's is natuurlijk een unicum.
Harder Mach
woensdag 3 november 2004
Gedurend feest zullen er ook twee speciale battles zijn. Dennis R vs. Yoda zullen een exclusieve hardstyle set neerzetten. Deze dj’s draaien voornamelijk Hardcore, Oldschool en Early Rave. Ook zal er het laatste uur een speciale battle zijn tussen de welbekende Champ-e-on en Micha B.
Technoscope
dinsdag 2 november 2004
De zesde editie van Technoscope zal je deze maand een fijne selectie van primeurs ten gehore laten brengen. Deze maand hebben wij Jesco Schuck uit Duitsland en D’Wachman uit Spanje over gehaald. Deze twee heren hebben buiten Nederland al een hoop gepresteerd.
Op 6 november zal voor de tweede keer ‘Hardcore Dedicated’ gehouden worden. Die-Hard en Rave-O-Lution zullen voor deze editie er alles aan doen om het tot een succes te laten worden. De Lay-Down in Utrecht is als locatie uitgekozen, welke al meer dan een jaar buiten gebruik is voor wat betreft hardcore evenementen.
30 november 2004
Ignition Update
29 november 2004
Sunday Superstars - You Can Play That Game
Hard Events nieuws
28 november 2004
Extrema’s digitale NYE-flyer online
Protocol - Is here to stay
27 november 2004
Sneakerz een nieuw eigentijds concept
No Nonsense Part 2
26 november 2004
Thunderdome 2004 - Malice to Society
Mania Events aan het woord
25 november 2004
Exposure met 4 uur lang James Zabiela
DJ Rob's Oldschool Classics
OnlyDance [AT] – Bootleg DJ Café
24 november 2004
The Hive ft. Secret Cinema
Laatste nieuws aankomende Mania
23 november 2004
In2Beats moves on
22 november 2004
Masters of Hardcore Radio
Timetable van Hardcore vs Terror where the Dutch meet the German
Tweede editie van Club Exclusive
21 november 2004
De Premiere
20 november 2004
Stuur je demo in voor The DJ Contest
19 november 2004
Obsession - The 5th Anniversary
Children of the core - The extreme battles edition
Weekend of Techno
La Magia Events presents - PassiOn
Legendary Hardcore
18 november 2004
A.D.P. - Sounds of the Underground
Beter kom je niet Update
Deaz D’s Birthday & Gizmo’s Jubileumparty
17 november 2004
Unique sexycity VIP uitverkocht
Nieuwe Sunday-Late-Afternoon-Party
Heroes of Techno
15 november 2004
Mania - Mental Illness Marked By Extreme Obsession
12 november 2004
Illegal Vibes – Optical Illusion
Mindcontroller - Re-live the past
11 november 2004
Megarave 2005
't Gezellige Kerstfeest
Winnaar stretch limo prijsactie Unique sexycity
Planet Rose - The Future of Techno
Knock Out
Hellbound Oud & Nieuw gaat door
10 november 2004
X-Qlusive DJ Pavo
DJ Expo - Taste This Techno
8 november 2004
Northern Dance Experience weer van start
5 november 2004
Club Déja Vù presenteert - Bonzai Classics
Beter kom je niet
Clubnight - Umania met Scot Project
3 november 2004
Harder Mach
2 november 2004
Technoscope
1 november 2004
Toevoegingen aan Hardcore Dedicated 2.0