Partyflock
 
Nieuws · september 2003
Neerlandsch Fabrikaat
dinsdag 30 september 2003
De derde aflevering van Neerlandsch Fabrikaat in de 013 biedt maar liefst vier toppers in het house/techno genre.
Enzyme Mag-E-Zyne 02
maandag 29 september 2003
Het oktober nummer van Enzyme Mag-E-Zyne is nu te lezen op de enzyme website. In dit nummer staan interviews met Endymion & DJ D.
Re-Fix
maandag 29 september 2003
Groovemaster’ Johnson, staat bekend als een vooruitstrevende DJ die risico’s en initiatief neemt op het gebied van moderne, soulvolle dans muziek.
HardstyleD Hysteria
zaterdag 27 september 2003
Wic-Kidz events en Beach'n'Beats productions zullen hun krachten bundelen om tezamen een waanzinnig hardstyled feest te geven.
Met nog een maand voor de boeg zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze 6e reis naar Hardhouse Academy Londen.
Hyper
woensdag 24 september 2003
Aanstaande vrijdag 3 oktober zal de eerste Hyper plaats vinden in Kingdom aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam.
Soulvation live op eXXellent Sunday
woensdag 24 september 2003
Zondag 5 oktober zal er in de The Matrixx Nijmegen weer een groovy, stylefull and up-lifting dancenight worden gehouden, geheten; eXXellent.
Op donderdag 25 september verhuist Invited voor de eerste keer uit de vertrouwde thuisbasis, Nachttheater Panama, naar een bijzondere en imposante locatie te weten Cruise Terminal Rotterdam. Dit keer zal Tiësto zijn exclusieve optreden aanvullen met niemand minder dan Gabriel & Dresden.
Las Palmas
maandag 22 september 2003
Aan de zomer lijkt maar geen einde te komen. Alle reden voor Club Las Palmas om er aanstaande zaterdag weer een tropisch feestje van te maken.
Pop Up
maandag 22 september 2003
Na een verpletterende eerste keer, zal Pop Up op zaterdag 4 oktober in Nighttown Rotterdam wederom verpletteren met de beste muziek.
Technique!
donderdag 18 september 2003
Wanneer je Harde techno wilt of juist wilt chillen op electro/acid en relaxte techno, dan moet je zeker langskomen bij Technique!
Surgeon op volgende Mainstage
donderdag 18 september 2003
Voor 27 september zullen vele liefhebbers hun vingers kunnen aflikken. Surgeon 🇬🇧 zal de Escape op haar grondvesten doen trillen.
Remix contest Misdome Project
donderdag 18 september 2003
Multigroove start deze maand een remix contest rondom `Don’t Mess With The Misdome`. De uiteindelijke winnaar verschijnt met zijn/haar remix op de nieuwe Multigroove release.
House in Hoorn
donderdag 18 september 2003
Op vrijdag 10 Oktober 2003 zal in het Hoornse Manifesto het eerste feest van Highdance-Productions worden gegeven. Met de naam “Freakuences” gaat het hier om een nieuw dance concept gevuld met gekke, aparte en freaky dingen.
Exclusive Clublevel
donderdag 18 september 2003
Zaterdag 20 september a.s. zal er in The Level weer een nieuwe editie van Exclusive Clublevel zijn. Naast Danko zal de Duitse super DJ/Producer Kai Tracid naar Arnhem komen.
Weekend @ Mazzo
donderdag 18 september 2003
Het komende weekend staat weer bol van de activiteiten in de Mazzo.
Awakenings
woensdag 17 september 2003
Na het succesvolle Awakenings Festival komt het eerste indoor-feest van Monumental er weer aan. Komende Awakenings zal op 11 oktober 2003 worden gehouden.
Hardhouse Generation
woensdag 17 september 2003
Het was de afgelopen maanden ivm een zomerstop erg stil rond de Hardhouse Generationfeesten. Maar....het wachten wordt beloond!
Hardknox
woensdag 17 september 2003
Op vrijdag 19 September is het weer tijd voor Hardknox in the Q in Zwolle.
Vrijdag 19 September zal na de zomerstop weer een nieuwe editie plaatsvinden van de Pinhead Limited Editions.
Underground Heaven in de lichtfabriek
dinsdag 16 september 2003
Spontaniteit en creativiteit zijn de belangrijkste ingredienten voor een feest dat ook echt als een feest beleefd kan worden. Het zijn jullie die voor een grootste deel van de spontaniteit moeten zorgen.
Ronald Molendijk draait op de DJ Club
dinsdag 16 september 2003
Zaterdag 11 oktober vind weer de volgende editie plaats van de DJ Club, het inmiddels zeer succesvolle club-event in de Lichtfabriek in Haarlem. De vorige editie op 13 september presenteerde de DJ Club de Windmill Skill Tour met Laidback Luke.
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
dinsdag 16 september 2003
Het in juni van dit jaar opgerichte Somatic Sense Recordings heeft alle reden voor een feestje op 20 september.
Dineren in het restaurant, barhangen in het café en eindigen op de dansvloer. Silly Symponies maakt het mogelijk….
Bjorn Know-how’s Birthdayparty
maandag 15 september 2003
11 Oktober is het weer zover, Bjorn Know-how wordt weer een jaartje ouder. Dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Haarlem Hardcore Night
maandag 15 september 2003
Ondanks de geruchten dat de Haarlem Hardcore Night afgelast zou worden ivm Bass Generation, gaat dit hardcore feest in discotheek The Sound in Haarlem gewoon door!!!
Op 11 oktober is het dan zover... De Waakzaamheid staat geheel in het teken van Harddance & Hardstyle !!
Zaterdagnacht 20 september gaat het dak erweer vanaf in The Talk te Tilburg. Na het succesvolle festival Dancehill 2003 in het centrum van Tilburg en de Ureka afterparty op 23 augustus jl. wordt deze maand dj Eric de Man naar Tilburg gehaald.
Speedfreax · La Grande Finale
zondag 14 september 2003
Op vrijdag 26 September gaat er in de oude Now en Wow aan het St. Jobsveem zonder enige twijfel de meest intense party van dit jaar plaatsvinden.
Vanaf zondag 28 september is er iedere laatste zondag van de maand een editie van de "Betty Ford Clinic" in Las Palmas in Rotterdam.
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
vrijdag 12 september 2003
De zaterdagen in de Winkel van Sinkel staan bekend om de goede sfeer en kwaliteitsmuziek van gerenommeerde DJ's. Met een line-up die varieert van Erick E tot Benny Rodrigues, van Eric de Man tot Gaetano Parisio.
Hardhouse Academy; de volledige line-up
donderdag 11 september 2003
Goed nieuws uit Londen! Frantic heeft de volledige Hardhouse Academy line-up bevestigd. Met zo'n 25 topdjs's verdeeld over 4 area's, waaronder een heuse HQ stage, wordt ook deze editie weer een ware topper.
Innercity Nieuws
donderdag 11 september 2003
In vele agenda’s staat de datum al genoteerd; het weekend van 20 december zal compleet in het teken staan van het event en het thema van Innercity.
Line up Thunderdome bekend
donderdag 11 september 2003
Gisteravond is tijdens het wekelijkse Thunderdome programma up voor Thunderdome bekend gemaakt.
Carrera invites Parkzicht
donderdag 11 september 2003
Het feest Carrera invites Parkzicht (House Classics) op 11 oktober 2003
Is wegens de sluiting van Ministry of Dance verplaatst.
Free Festival Indoor Winter Edition
dinsdag 9 september 2003
Het traditionele Free Festival op het Weerwater in Almere was ook dit jaar weer een geweldig succes. Steeds meer mensen vieren samen met ons jaarlijks het ultieme gevoel van vrijheid tijdens dit gratis outdoor festival.
Waar het voor vele clubs moeilijk is om de grote DJ namen naar hun club te halen, is het voor de relatief kleine club Mazzo juist de uitdaging om de bezoekers te blijven verassen met een klinkende line up.
Audio deLuxe
maandag 8 september 2003
Zaterdag 11 oktober is het zover: dan treedt de Haagse rockformatie Kane voor het eerst op in het legendarische Haagse Paard van Troje.
Xcess Profiles op 3 oktober!
zondag 7 september 2003
Ook aan een hele hete zomer met veel strand, zon en zee en waarin duizenden mensen langs alle groots opgezette festivals zijn gestruind, komt weer een eind.
De wellom bekende mega-club the Bridge bij Meppen(Dld) presenteert op zaterdag 27 september een nieuw concept.
Met z´n allen Hardcore Revival
zondag 7 september 2003
Defenz Dance Events is erg trots op zijn nieuwe locatie in het westen van het land, de Celebrations Studios in Den Haag.
ReMember Technoclassics
zondag 7 september 2003
Zaterdag 25 october is het weer's tijd voor een leuk feestje! Een intiem en kleinschalig feestje in hartje Haarlem!
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
zaterdag 6 september 2003
The Guardian, National Aggression, Marcus D, XS, Sneaky-D, Bjorn Know-How en Pippen staan 26 september in Heerde (tussen Zwolle en Apeldoorn) op een nieuw concept van HouseQuarters voor de kennismakingsprijs van 3 euro.
Vibrationz
donderdag 4 september 2003
Op zaterdag 27 september lanceert Dance Code i.s.m DP een nieuw concept genaamd Vibrationz. Vibrationz is een antwoord op de razend populaire muziekstroming hardstyle.
Club Bizarre @ The Sound Haarlem
donderdag 4 september 2003
Vrijdag 10 oktober is het zover. In de Haarlemse discotheek The Sound zal de eerste editie van Club Bizarre plaatsvinden.
Nederland krijgt dit jaar voor het eerst een echte DJ Award. De Nederlandse dancescene heeft daartoe besloten op initiatief van ID&T Magazine.
E-Fect #2 "the side effect"
woensdag 3 september 2003
Zaterdag 15 november 2003 is het weer zover en vindt de tweede editie van het Hardstyle event "E-Fect" plaats in het sportcomplex De Luttermolen, De Lutte. De eerste editie was een overweldigend succes en de locatie De Luttermolen.
Eerste verjaardag van I Hate Trance
woensdag 3 september 2003
Volgende week gaat het gebeuren: I Hate Trance viert zijn 1-jarig bestaan! Dit zal gebeuren in de Melkweg. Zes jaar geleden was het laatste hardcore feest hier, Hellraiser.
Rebirth in de Waakzaamheid
woensdag 3 september 2003
We hebben nu officieel bericht ontvangen dat het allemaal door kan gaan 18 oktober in De Waakzaamheid. Dan zal Rebirth weer terug zijn met een nog betere line-up als de vorige keer en een nog veel betere locatie.
30 september 2003
Neerlandsch Fabrikaat
29 september 2003
Enzyme Mag-E-Zyne 02
Re-Fix
27 september 2003
HardstyleD Hysteria
26 september 2003
Hardhouse Academy reizen bijna uitverkocht
24 september 2003
Hyper
Soulvation live op eXXellent Sunday
23 september 2003
Invited by Tiësto: Only 2 days to go!
22 september 2003
Las Palmas
Pop Up
18 september 2003
Technique!
Surgeon op volgende Mainstage
Remix contest Misdome Project
House in Hoorn
Exclusive Clublevel
Weekend @ Mazzo
17 september 2003
Awakenings
Hardhouse Generation
Hardknox
16 september 2003
Pinhead Limited Editions weer van start !
Underground Heaven in de lichtfabriek
Ronald Molendijk draait op de DJ Club
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
Silly Symphonies opent club/restaurant/café in Den Haag
15 september 2003
Bjorn Know-how’s Birthdayparty
Haarlem Hardcore Night
Future Dance!! "Harddance vs Hardstyle"
14 september 2003
Ureka! presenteert ‘And the beat goes on’
Speedfreax · La Grande Finale
13 september 2003
Carte Blanche presents Darkraver's Birthdayparty
Betty Ford Clinic van start in Club Las Palmas
12 september 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
11 september 2003
Hardhouse Academy; de volledige line-up
Innercity Nieuws
Line up Thunderdome bekend
Carrera invites Parkzicht
9 september 2003
Free Festival Indoor Winter Edition
Club Mazzo, Groot geworden door klein te blijven.
8 september 2003
Audio deLuxe
7 september 2003
Xcess Profiles op 3 oktober!
Technision - The new hardtech party
Met z´n allen Hardcore Revival
ReMember Technoclassics
6 september 2003
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
4 september 2003
Vibrationz
Club Bizarre @ The Sound Haarlem
Dance-scene stelt Nederlandse DJ Award in
3 september 2003
E-Fect #2 "the side effect"
Eerste verjaardag van I Hate Trance
Rebirth in de Waakzaamheid