Partyflock
 
Nieuws · juni 2003
Salinas 2003
maandag 30 juni 2003
Op 20 juli en 24 augustus wordt aan het Zwarte Pad op het Noorderstrand in Scheveningen een beachparty georganiseerd. De muziekstijl van Salinas is Pure and Groovy House: sfeervol, sexy en uplifting.
Hardventure breidt line-up uit
vrijdag 27 juni 2003
Zaterdag 16 augustus 2003 vindt het festival "HARDVENTURE" plaats op het Europark bij Meppen-Versen(DLD) vlak over de grens bij Emmen.
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Club Las Palmas een dubbele editie van het succesvolle "54" concept. Tijdens deze twee dagen draaien niet alleen de allerbeste dj's, ook is er ruimschoots aandacht voor spectaculaire decoraties en visuals.
Aanstaande vrijdag wordt in de Waakzaamheid te Koog aan de Zaan "I Hate Trance the Terror Edition Party 8" gehouden.
Timetable Impulz
dinsdag 24 juni 2003
UDC heeft de draaitijden van Impulz Outdoor bekend gemaakt.
Volume
vrijdag 20 juni 2003
Multigroove & Hemkade presents VOLUME, Festival of Freaks.
Terrorzaal op Hard-Quake
vrijdag 20 juni 2003
Op Hard-Quake dat gegeven wordt op vrijdag 4 juli in Amigo's (Scanners) te Dordrecht zal een 2e zaal worden geopend.
Royal Club
vrijdag 20 juni 2003
Zondag 22 juni is het zover: De eerste editie van Royal Club in de zeer prestigieuze Koninklijke Schouwburg te Den Haag.
Final Taboo
vrijdag 20 juni 2003
Aanstaande donderdag "In bed with Roog en Jip Deluxe" bij Taboo on Thursdays. Deze wekelijkse multisexuele clubavond in de Gaypalace in Rotterdam zal nog een keer, voor het zomerseizoen aanbreekt, het toneel zijn van een Taboo Super Special, om na een zomerstop weer fris aan te kunnen vangen.
Hardcore Revival - Chapter 1
vrijdag 20 juni 2003
De afgelopen 2 jaar heeft Defenz dance events met veel succes Hardcore Revival feesten gegeven in het oosten van het land. Het concept is zelfs zo'n succes gebleken , dat de organisatie heeft besloten om uit te wijken naar een andere locatie .
XS2 meets the northpole
vrijdag 20 juni 2003
De zomer vordert en de temperatuur loopt op. De zomerse zondagen op het strand van Scheveningen zijn dan een aangename verkoeling, vooral zondag 29 juni, want dan kun je deze combinatie aan den lijve ondervinden bij strandtent Soomers. Club XS2 en Soomers presenteren dan samen Northpole!
Sea of sound
vrijdag 20 juni 2003
Ook zo'n zin in de zomer? Lekker op het strand een beetje chillen met een fijn zonnetje, cocktailtje, muziekje….. Organisatie Love to Dance heeft zijn programma klaar voor de zomer en gaat een reeks feestjes geven in strandtent Soomers op het Zwarte Pad in Scheveningen.
Hard’n’horny
donderdag 19 juni 2003
Vrijdag is het zover, de eerste editie van Hard’n’Horny! Met een aantal binnen- en buitenlandse zwaargewichten in de 2 Arena’s gaat Hard’n’Horny voor kwaliteit en zoekt die niet alleen in Nederland.
Zaterdag 28 juni is het weer zover, het zal in de Havana te Den Haag helemaal LOS gaan! Dit maal een speciale editie, het succes volle LOS bestaat namelijk precies een jaar. 28 juni is het een jaar geleden dat LOS werd gelanceerd
What are you doing tonight?
donderdag 19 juni 2003
Op 21 juni kun je kiezen! Twee feesten in twee unieke locaties. En beide helemaal gratis! In de Muziekfabriek, een voormalige melkfabriek in Amsterdam Oost en in de legendarische locatie Hal 4 te Rotterdam.
Darkforce
woensdag 18 juni 2003
Het laatste feest dit seizoen in de Buk Buk, Heiloo. Nu is het de beurt aan een live optreden van Darkforce uit Den Haag.
CLUB XS2 summer event
woensdag 18 juni 2003
De zomer staat symbool voor heerlijk weer, blije mensen en veel zomerse activiteiten. Alhoewel je het idee hebt dat de zomer al weer een tijdje bezig is, zal komende zaterdag, 21 juni de officiële start zijn. Dit alles zorgt bij veel mensen voor een lekker gevoel en dat moet gevierd worden!
Moonbass @ Nightlive
dinsdag 17 juni 2003
Op zaterdag 21 juni is het weer tijd voor een nieuwe Moonbass in de Nightlive te Maastricht. Moonbass is ondertussen een waar begrip geworden onder de echte hardstyle liefhebbers in Limburg.
Gers – Summer of Love
dinsdag 17 juni 2003
Gers brengt tweemaandelijks een uitermate brede, intelligente eclectische muziekmix. Op vrijdag 4 juli geeft Gers in Off_Corso een voorproefje op al dat fijne wat komen gaat, door zich te richten op die diverse sounds en vibes van de festivals.
Now&Wow 20 & 21 juni weer open
maandag 16 juni 2003
In het kader van de het ‘weekend van de tolerantie’ heeft danceclub NOW&WOW voor het weekend 20 en 21 juni van de gemeente Rotterdam evenementen vergunningen gekregen.
Extrema Outdoor
maandag 16 juni 2003
Voor de achtste keer zal Extrema Outdoor op zaterdag 19 juli 2003 aan de prachtige recreatieplas Aquabest bij Eindhoven plaatsvinden. Net als vorig jaar zullen er niet meer dan 15.000 tickets verkocht worden om de gezellige en intieme sfeer van Extrema Outdoor te garanderen.
Back 2 School
maandag 16 juni 2003
Het laatste nieuws over de komende evenementen van Back 2 School.
X-plosion 2 in Krommenie
maandag 16 juni 2003
Op 27 juni zal in de Atlantic in Krommenie de tweede editie van X-plosion plaatsvinden. Na het grote succes van dit multi-style event (X-plosion 1) in Utrecht heeft de organisatie van X-plosion besloten een andere lokatie te boeken.
Nexus
maandag 16 juni 2003
Het laatste nieuws van het Nexus-front.
High Quality
maandag 16 juni 2003
Deze maand een speciale editie van High Quality in de Melkweg. Deze speciale editie zal in samenwerking met een van de meest dynamieke labels uit de UK worden gegeven: Tidy Two.
Op 11 juli, voorafgaand aan de Love Parade, zullen onder meer Tiësto en Paul van Dyk draaien op het legendarische feest 'The Love From Above'.
Er was afgelopen jaren zoveel commentaar op de organisatie van de grote prijs van Nederland dat er nooit hardcore serieus werd genomen dat ze dit jaar Catscan hebben genomineerd
Cruises De Luxe: French Kisses
vrijdag 13 juni 2003
Op 21 juni organiseert Holland Partycruise in samenwerking met de Amsterdamse organisatie Pure-Entertainment wederom achter het Centraal Station op het IJ het ultra luxe en hippe cruisebootfeest 'CRUISES de LUXE'.
Op 5 juli 2003 zal in Sans Souci te Berlikum een Hardcore editie plaats vinden. Genaamd : Inside Events presents: "Hardcore Inside" !! Met een line-up van maar liefst 16 Dj’s en 2 Mc’s, die verdeeld zijn over 3 zalen.
Defqon 1 uitverkocht
donderdag 12 juni 2003
Defqon 1 is helemaal uitverkocht. Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen.
Release derde cd The Matrixx
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni viert The Matrixx in Nijmegen de release van haar derde cd. Ook deze derde cd is weer gemixt door DJ Jochen Miller.
Stop de vertrutting!
donderdag 12 juni 2003
Stop de vertrutting is een initiatief van enkele personen die vonden dat het zo niet langer kon. Deze campagne is opgezet om de mensen wakker te schudden en te waarschuwen dat het de verkeerde kant op gaat met het nachtleven.
Het vorig jaar nog zo succesvolle, Sound/Vision Festival mag waarschijnlijk dit jaar van de gemeente Den Haag niet plaatsvinden. Samen met het Noorderstrandfestival is dit het tweede evenement gericht op jongeren waar burgemeester Deetman nog geen vergunning voor wil geven.
DJ Club @ Lichtfabriek
donderdag 12 juni 2003
Zaterdag 14 juni zal de DJ Club wederom een fantastische clubnight verzorgen in de Haarlemse Lichtfabriek.
Vanwege 'A Tribute to 3 Steps Ahead' in de Hemkade op 18 juli, heeft de organisatie van Jongerencentrum R17 en Alex B besloten de verjaardag van DJ Alex B te verplaatsen naar vrijdag 25 juli.
Move Your Classics
woensdag 11 juni 2003
Vrijdag 20 juni wordt in de Off_Corso voor de derde maal het succesvolle MYC gehouden. MYC staat garant voor een muzikaal kostelijke terugblik in House, Dance en Feelgood tunes.
De Lichtfabriek vindt dat de "hardere" muziek niet meer bij hun uitstraling past en heeft daarom besloten dat op vrijdag 20 juni het laatste hardstylefeest gehouden gaat worden.
Club Return
dinsdag 10 juni 2003
Na een succesvolle eerste editie van Club Return met o.a. DJ Ghost en het Trauma DJ Team is het wederom tijd voor een tweede editie...
M.I.L.K. @ Club XS2
zondag 8 juni 2003
Vrijdag 13 juni heeft CLUB XS2 niemand minder dan Dj San en Luciën Foort uitgenodigd voor een exclusieve Soulfull dj set.
Sinds kort is Leeuwarden weer een organisatie rijker. De nieuwe organisatie heet Down 2 Earth. Zij richten zich voornamelijk op Oldstyle, Newstyle, Hardstyle en Hardcore.
Op zondag 8 juni organiseert Discotheek Zino een avondje met alleen maar vrouwelijke hardstyle-dj's.
Femme Fatale afgelast!
vrijdag 6 juni 2003
Locatie Kingdom the Venue heeft Rookie Entertainment, vandaag 6 juni per fax, laten weten dat de Kingdom dit weekend niet open zal gaan wegens een gemeentelijke verordening.
Pinksterweekend in Las Palmas
donderdag 5 juni 2003
Amper bijgekomen van 4 topavonden, met fantastische sets van o.a. Jack de Marseille, Laurent Garnier, Michel de Hey, Secret Cinema en DJ Dame, maakt Las Palmas zich op voor wederom een druk weekend!
In samenwerking met de mensen van de Ameland truck, die de afgelopen vijf jaar bewezen hebben een uitstekende deelnemer te zijn van de Loveparade, zal Nederland dit jaar vertegenwoordigd worden door de "Kremlin & Mmore present www.tiesto.com"-truck. Tiësto zal op de truck worden bijgestaan door Montana en Cor Fijneman.
Ultrashock
donderdag 5 juni 2003
Zoals eerder bekendgemaakt zetten First Vision en Extrema een nieuw dance event in de markt met de naam Ultrashock. De eerste editie van Ultrashock zal plaatsvinden op zaterdag 6 september 2003.
On @ Off_Corso juni 2003
woensdag 4 juni 2003
Ook in juni organiseren Silly Symphonies en Soundarchitecture weer wekelijks de 'On'-avonden in Off_Corso.
Club Risk presents STEAM!UP
dinsdag 3 juni 2003
Op zaterdag 7 juni is de derde editie van Steam!UP. Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Club Risk nl deze avond in de Winkel van Sinkel, waarbij aspecten van mysterie, fun en sensualiteit centraal staan.
Hardventure Outdoor-event
dinsdag 3 juni 2003
Zaterdag 16 augustus 2003 zal het outdoor-event "Hardventure" in Duitsland plaatsvinden, net over de grens bij Emmen.
Voorlopige line-up Megarave
maandag 2 juni 2003
De voorlopige line-up van Megarave op 22 augustus.
30 juni 2003
Salinas 2003
27 juni 2003
Hardventure breidt line-up uit
Las Palmas presents 54 - 5 & 4 juli 2003
26 juni 2003
I Hate Trance - The Terror Edition
24 juni 2003
Timetable Impulz
20 juni 2003
Volume
Terrorzaal op Hard-Quake
Royal Club
Final Taboo
Hardcore Revival - Chapter 1
XS2 meets the northpole
Sea of sound
19 juni 2003
Hard’n’horny
LOS viert 1-jarig bestaan met Marysol
What are you doing tonight?
18 juni 2003
Darkforce
CLUB XS2 summer event
17 juni 2003
Moonbass @ Nightlive
Gers – Summer of Love
16 juni 2003
Now&Wow 20 & 21 juni weer open
Extrema Outdoor
Back 2 School
X-plosion 2 in Krommenie
Ghosttown 2003: Een reis terug in de tijd
Nexus
High Quality
15 juni 2003
Tiësto en Paul van Dyk samen op pre-party voor de Love Parade
Catscan doet mee aan Samsonic grote prijs van Nederland
13 juni 2003
Cruises De Luxe: French Kisses
Inside Events Presents Hardcore Inside
12 juni 2003
Defqon 1 uitverkocht
Release derde cd The Matrixx
Stop de vertrutting!
Den Haag sluit haar deuren voor jongeren
DJ Club @ Lichtfabriek
DJ Alex B's Birthdayparty verplaatst
11 juni 2003
Move Your Classics
10 juni 2003
Maximus: laatste hardstylefeest in de Lichtfabriek
Club Return
8 juni 2003
M.I.L.K. @ Club XS2
6 juni 2003
Nieuwe organisatie “Down 2 Earth” opgericht
Lady's hardstyle dj night @ Zino
Femme Fatale afgelast!
5 juni 2003
Pinksterweekend in Las Palmas
Loveparade - Kremlin & Mmore present www.tiesto.com
Ultrashock
4 juni 2003
On @ Off_Corso juni 2003
3 juni 2003
Club Risk presents STEAM!UP
Hardventure Outdoor-event
2 juni 2003
Voorlopige line-up Megarave