Partyflock
 
Nieuws · april 2003
Synergy
woensdag 30 april 2003
Op vrijdag 2 mei 2003 organiseert Coalition Productionz weer een volgende editie van Synergy – A New Era In Sound.
Reactor deze zomer
woensdag 30 april 2003
Stond Reactor afgelopen zomer in 'stand-by mode', deze zomer wordt het zweten geblazen. In afwachting van de 'nieuwe' nieuwe locatie van Now&Wow viert Reactor buiten feest.
Hardknox goes for the ultimate
maandag 28 april 2003
Vanaf 2 mei zal Hardknox een aantal veranderingen ondergaan met als doel Hardknox naar een hoger niveau te tillen tot een van de beste maandelijkse hardstyle events van het N/O van Nederland.
Dance Planet is terug
zondag 27 april 2003
Woensdag 28 mei vindt in het City Lido in Groenlo weer Dance Planet plaats. Dance Planet voorziet in de behoeftes van alle dansliefhebbers. House, Club, Trance, Techno en Hardstyle.
Nog maar enkele dagen wachten en het is tijd voor I Love Hardhouse, Queensnight Edition. De tijdstippen waarop de dj’s draaien zijn bekend.
The Sessions @ Club Q
zaterdag 26 april 2003
Mei wordt een bijzondere maand voor The Sessions. Voor het eerst vinden er maar liefst drie edities in één maand plaats. Zaterdag 10 mei een bijzondere gast uit eigen land: Ton TB.
Lexion Queensnight - No Orange
vrijdag 25 april 2003
29 april zal de Lexion eenmalig een ‘after’ organiseren op de bekende locatie te Westzaan. De Lexion organiseert op koninginnenacht het feest "No Orange".
Overload
vrijdag 25 april 2003
Limburgs grootste indoor dance event is terug. Na het succes van Overload 2002 organiseert Dance Code op zaterdag 31 mei 2003 de tweede editie van Overload. Wederom zal het Mecc in Maastricht toegang bieden aan duizenden feestgangers.
Draaitijden Qontact en Qt17
vrijdag 25 april 2003
Q-Dance heeft de draaitijden van haar drie evenementen tijdens koninginnenacht bekend gemaakt.
Hardstyle Overdose
donderdag 24 april 2003
Op vrijdag 2 mei wordt er weer een Hardstyle Overdose georganiseerd. Na de successen van de vorige twee Hardstyle Overdose party’s heeft Iron-Lounge besloten dit concept door te zetten ten einde een aanzienlijk bedrag over te houden voor het goede doel.
I Love Funky @ Atak
donderdag 24 april 2003
Deze nieuwe avonden inde Atak zullen muzikaal doordrenkt zijn van alle funky dance-varianten. Ze zullen het gat opvullen tussen de andere BasicGrooves avonden met allerlei vrolijke funky muziek (van breakbeat tot deephouse!).
I Love Hollywood @ Q
woensdag 23 april 2003
Zaterdag 26 april is het definitely not the time om voor de buis te hangen en je te vergapen aan één of andere boring ziekenhuissoap . Die avond speelt je soapie zich af in the Q tijdens I Love Hollywood
Op 29 april organiseert Rewind Events "Goeie Koninginnenacht" in Het Noord-Hollandse Grootebroek. On stage de hardtrance queen van Nederland: Secret Simba.
eXeption
dinsdag 22 april 2003
Op Zondag 11 mei a.s zal er in discotheek iT te Amsterdam een hoogwaardige clubavond geboren worden. Op deze zwoele avond zal organisator Majestic events, in samenwerking met Dommelsch Ice, het startschot geven voor een uniek en spraakmakend evenement.
FFWD Heineken Dance Parade
dinsdag 22 april 2003
Het laatste nieuws ronde de FFWD Dance Parade, die op zaterdag 9 augustus voor de zevende maal wordt gehouden.
Tea Time
zondag 20 april 2003
De line-ups voor de komende drie weken zijn bekend gemaakt. Dj Dano en Promo staan op het programma. Lenny Dee is ook gevraagd.
Integrate
zondag 20 april 2003
Integrate vindt plaats op 8 juni in de Haagse Hogeschool. Dit wordt de laatste keer dat hier ooit een feest wordt georganiseerd.
Grand Opening Sweet Sensation
zondag 20 april 2003
Op 25 april wordt de Grand Opening van Sweet Sensation gehouden. De stijlen die de revue passeren zijn club, trance, hardstyle, progressive en uplifting house.
Nightlive
vrijdag 18 april 2003
Het programma van Nightlive dit weekend.
Vrijdag 23 mei zal Leeuwarden een Techno event rijker zijn. V.I.P Events zal met Pounding Sessions op haar manier het spits afbijten op weg naar meer Techno in Friesland.
CLEO - Come Love Each Other
donderdag 17 april 2003
Na het succes van de eerste editie CLEO zal op vrijdag 25 april The Thalia Lounge aan de Kruiskade in Rotterdam van 23.00 tot 05.00 uur wederom in het teken staan van Come Love Each Other.
Queensday Experience ingekort
donderdag 17 april 2003
Tot hun spijt moet UTOPIA meedelen dat hun evenement Queensday Experience dat op 29 april aanstaande plaatsvindt niet tot 05.00u maar tot 03.00u. zal duren.
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
donderdag 17 april 2003
Hierbij de Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel, bijgewerkt tot heden.
Hardhouse Generation
donderdag 17 april 2003
De komende weken organiseert Clockwise Events een hoop hardstyle evenementen onder de naam Hardhouse Generation.
ItaliXX @ The Matrixx
donderdag 17 april 2003
Op zaterdag 3 mei presenteert The Matrixx in Nijmegen het Italixx feest. Dit Italian Event is een dance-party met louter Italiaanse dj’s in de hoofdrollen.
On @ Off_Corso
woensdag 16 april 2003
Aanstaande zaterdag staat in Off_Corso eindelijk de Nederlandse premiere te wachten van de Amerikaanse deejay, producer and labeleigenaar Brett Johnson.
Line-up X-Qlusive
woensdag 16 april 2003
Het was alweer even bekend, dat er op 31 mei weer een unieke editie van X-Qlusive aan zit te komen. De line-up is nu bekend.
PH-Events
dinsdag 15 april 2003
Het laatste nieuws van het front. op vrijdag 16 mei introduceert PH-Events haar nieuwe concept genaamd 'Darkcore Damage'.
Line-up Nature One
dinsdag 15 april 2003
De line-up van Nature One is bekend.
Planet Joy
dinsdag 15 april 2003
Na een afwezigheid van zes maanden komt er op vrijdag 16 mei weer een editie van Planet Joy.
Afgelopen jaar scoorde dj Precision (bekend van o.a. XtraLarge) twee hits met respectievelijk Albert vs. Precision - Say Yes (Katana Remix) en Viframa - Cristalle (Katana feat. DJ Precision Remix). Dit succes bleef niet onopgemerkt.
Kremlin breidt uit
vrijdag 11 april 2003
KREMLIN is expanding its activities way outside of Amsterdam. While propaganda material for 2 DAYS OF KAOS is being distributed all over the Netherlands, KGB headquarters have set up some special projects for the months May and July.
Voorverkoop Dance Valley
vrijdag 11 april 2003
Zaterdag 12 april aanstaande start organisator UDC de voorverkoop van het Dance Valley Festival 2003. In totaal zijn 40.000 tickets beschikbaar en naar verwachting zal de belangstelling voor deze toegangsbewijzen weer overweldigend zijn.
Reactor
vrijdag 11 april 2003
Reactor is ontstaan uit Techno. Uit Reactor ontstaat met ingang van 2 mei de wekelijkse Creator avond.
Eclips zal op 9 mei een special edition party geven in Luxor Plaza te Deventer. Eclips zal namelijk Sound Architecture uitnodigen om het club ON gevoel over te brengen in Deventer.
Hard 4 U
woensdag 9 april 2003
Op vrijdag 2 mei zal de kick-off zijn van de nieuwe maandelijkse harddance-avond in Club U te Zaandam.
Op 26 april zal Inside Events haar eerste feest organiseren in Sans Souci/The Zone te Berlikum in Friesland.
Enmotion
maandag 7 april 2003
Op zaterdag 19 april zal Enmotion Events de eerste editie van Enmotion in Rotterdam organiseren. Enmotion is een Uplifting Trance / Hardtrance event in Club Tropicana.
The Sessions @ Club Q
vrijdag 4 april 2003
Op zaterdag 12 april is niemand minder dan Chris Fortier te gast bij The Sessions @ Club Q.
Na een succesvol half jaar in Noordwijk werd het tijd om het Funky Fridays concept uit te breiden. Vanaf 4 april opent Club Doubler haar deuren om het publiek te vermaken van nog meer “Real house music and Entertainment”.
Het eindfeest van de Dance Parade verhuist naar Zuid. De deelgemeente Feijenoord heeft gisteren toestemming gegeven om een groot dancefeest te houden op de pier op de derde Katendrechtse Hoofd.
Draaitijden Shockers
donderdag 3 april 2003
ID&T heeft de draaitijden van Shockers bekend gemaakt.
Op 1 mei opent Q-dance namelijk de deuren van een nieuwe strandtent op het strand van Bloemendaal aan Zee genaamd: Q-beach. Q-beach komt op de één na laatste plek op het strand, vlak voor Woodstock.
Back In Time is een nieuw concept dat zich zal richten op de harde house van de jaren ’90. Het moet een maandelijks concept worden waarbij elke maand een andere periode uitgewerkt zal worden.
Extranza presents E-Fect
woensdag 2 april 2003
Op zaterdag 19 april aanstaande organiseert Extranza het Hardstyle evenement "E-Fect". Een uniek concept in het oosten van het land op deze schaal.
Een kleine wijziging in de draaitijden van 'Proportional Sickness - Our Vision Of Hardcore' aanstaande vrijdag.
Kremlin compilatie CD
woensdag 2 april 2003
De lang verwachte terugkeer van Kremlin is eindelijk een feit. Black Hole Recordings heeft nu de krachten met Kremlin gebundeld en ondersteunt Kremlin door het uitbrengen van de eerste officiële Kremlin compilatie CD, die geheel in het teken van 2 Days of Kaos (29 en 30 april) staat.
The Beginning @ de Lichtfabriek
woensdag 2 april 2003
De Lichtfabriek zou op 5 oktober de opening van de nieuwe zaal vieren. Na zeven maanden is het op 12 april dan eindelijk zo ver.
Project X-it
dinsdag 1 april 2003
Op 18 April is de vierde editie van Project X-it in de Tagrijn te Hilversum een feit.
Partyflock stopt!
dinsdag 1 april 2003
Door alsmaar toenemende populariteit van Partyflock, is het dataverkeer in korte tijd verdubbeld!
Hierdoor is het niet rendabel meer om Partyflock voort te zetten.
30 april 2003
Synergy
Reactor deze zomer
28 april 2003
Hardknox goes for the ultimate
27 april 2003
Dance Planet is terug
26 april 2003
I Love Hardhouse Queensnight Edition
The Sessions @ Club Q
25 april 2003
Lexion Queensnight - No Orange
Overload
Draaitijden Qontact en Qt17
24 april 2003
Hardstyle Overdose
I Love Funky @ Atak
23 april 2003
I Love Hollywood @ Q
Rewind Events presents Goeie Koninginnenacht
22 april 2003
eXeption
FFWD Heineken Dance Parade
20 april 2003
Tea Time
Integrate
Grand Opening Sweet Sensation
18 april 2003
Nightlive
17 april 2003
V.I.P Events introduceert Pounding Sessions
CLEO - Come Love Each Other
Queensday Experience ingekort
Agenda Club Risk/Winkel van Sinkel
Hardhouse Generation
ItaliXX @ The Matrixx
16 april 2003
On @ Off_Corso
Line-up X-Qlusive
15 april 2003
PH-Events
Line-up Nature One
Planet Joy
11 april 2003
Samenwerking DJ Precision met Talla 2XLC
Kremlin breidt uit
Voorverkoop Dance Valley
Reactor
9 april 2003
Eclips Invites Sound Architecture & Dutch Quality
Hard 4 U
Inside Events presents Hardstyle Inside
7 april 2003
Enmotion
4 april 2003
The Sessions @ Club Q
Funky-Friday’s at Club Doubler
3 april 2003
Eindfeest FFWD Dance Parade naar Zuid
Draaitijden Shockers
2 april 2003
Q-dance opent strandtent: Q-beach
Co-productions presents Back In Time
Extranza presents E-Fect
Wijziging draaitijden Proportional Sickness
Kremlin compilatie CD
The Beginning @ de Lichtfabriek
1 april 2003
Project X-it
Partyflock stopt!