Partyflock
 
Verslagen · juli 2013
Indicator Outdoor

Op 27 juli 2013 organiseert Indicator zijn eerste outdoor editie van dit feest. Voor mij genoeg redenen om hierbij te zijn en ik heb het volgende waargenomen:

De eerste editie van dit festival vond plaats aan het strand van Kardingerplas in Groningen. Normaal gesproken zou het festival om 13:00 al beginnen maar door noodweer werd dit op last van de gemeente verschoven naar 14:00.

, 30 juli 2013 14:03
Dominator

Het is gelukkig weer tijd voor hét feest waar ik sinds 21 juli 2012 weer met smart op heb gewacht. Met een break/DnB/terror-achtige smaak voor muziek zit je bij HKV meer dan gebakken, zo bleek gisteren maar weer al te goed. Zoals het een echte rauwdouwer betaamt wilde ik om 11 uur al aanwezig zijn. Maar ik nam Team Awesome mee, en dit team heeft iets meer voorbereidingstijd nodig dan ik. Hoewel ik er zelf stiekem ook wat van kon. Rond half drie, drie uur waren we dan eindelijk binnen.

, 21 juli 2013 11:14
2 weken geleden had ik samen met Tom besloten dat we naar Last World zouden gaan. We hadden vernomen dat Theracords een eigen stage zou gaan hosten op dit festival in België! De line up loog er niet om. Naast de DJ’s van Theracords waren er ook een aantal gast DJ’s aanwezig zoals Mind.Illusion, Activator, Tuneboy, Tatanka, AVIO, E-Force, en Titan. Vooral de keuze om Mind.Illusion, Activator, Tuneboy en Tatanka te laten draaien vond ik zelf verassend.

D-O-M-O, 14 juli 2013 21:45
Vandaag ging ik dan eindelijk eens naar Erp. Al veel verhalen over Broadway gehoord, maar je weet natuurlijk niets tot je er zelf bent geweest. Nadat we werden opgepikt (Thanks nog!) vervolgden we onze korte weg richting Frenchcore Psychopaths. Ik heb persoonlijk nog weinig all-night frenchcore parties bezocht, dus was benieuwd hoe dit ging bevallen.

, 13 juli 2013 16:03
BPM Black

Dit was het dan mensen. het einde van BPM dit seizoen en het begin van een periode á twee maanden vol met woensdagen waarop ik denk: Gemeente, haal me van de straat! Zorg voor vakantiekrachten! Laat me niet in de steek! Nee mensen, dit was weer een heel mooi seizoen BPM en ik verheug me alweer op de volgende. De vrijwilligers doen hard hun best BPM te houden zoals het is, ik ben zelfs onderdeel van hen geworden in het afgelopen jaar.

, 11 juli 2013 00:11
Back 2 the 90's

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeeeee

Mooi fiskeeeeeee.

Why So Serious¿, 7 juli 2013 02:08
Summerfestival

Een meerdaags festival inclusief camping voor slechts 90 euro. En dit alles midden in de stad Antwerpen. Bijna te mooi om waar te zijn, dus wij wilden dat wel gaan beleven. Met een groep van 7 hadden we besloten te gaan. Aangezien ik later had besloten mee te gaan had ik dus ook later een kaart gekocht waardoor ik niet op Camping 1 stond maar op Camping 2.

Sneeuwbal!!, 2 juli 2013 13:01
De hele week uitgekeken naar dit feest! Zaterdag ochtend zag het weer er niet zo goed uit, gelukkig klaarde het op toen we op onze camping aangekomen waren.
Aangekomen op het feest zwaar de pest in omdat ik de verkeerde rij had uitgekozen bij het fouilleren, mijn rij en en rij naast me werd gedaan door een vrouw die haar vak wel heel serieus nam, terwijl de rij naast me door een jongen werd behandeld die alles met een korrel zout nam en de meeste bijna gewoon door liet lopen.

Henkie!, 1 juli 2013 19:19
FeestDatumAuteurPublicatie
Indicator Outdoor30 jul 2013
Dominator21 jul 2013
Last World FestivalD-O-M-O14 jul 2013
Frenchcore Psychopaths13 jul 2013
BPM Black11 jul 2013
Back 2 the 90'sWhy So Serious¿7 jul 2013
SummerfestivalSneeuwbal!!2 jul 2013
Dreamfields FestivalHenkie!1 jul 2013