Partyflock
 
Verslagen · oktober 2012
Toxic

Er zijn van die feesten die eigenlijk helemaal geen introductie nodig hebben. Na de eerste editie van zo'n feest is het een doorslaand succes. Zo ook Toxic. Na wat omzwervingen is RonaH events de drijvende kracht achter Toxic, terecht gekomen in Tilburg.

We kunnen wel stellen dat het feest haar vaste plek op de party-agenda van een grote groep fetish minnend Nederland en windstreken buiten ons land heeft veroverd. In korte tijd is Toxic een begrip geworden.

Funnyhappyviper, 29 oktober 2012 16:10
Djax it Up

Als technoveteraan en niet zo frequent bezoeker van feesten, is het altijd moeilijk kiezen welke feesten ik jaarlijks bezoek. Maar dit geldt niet voor de feesten van Djax. Ik was er al bij in de tijd van de oude Effenaar, ben een ontzettende technoliefhebber en, totaal niet oportuun, maar ik meldt het toch: zijn we niet allemaal een beetje verliefd op de altijd nog zo jong uitziende Miss Djax. Dit jaar was het de XL versie van dit feest, dus in de grote zaal van de effenaar.

Technoasis, 28 oktober 2012 15:56
Headhunterz

Werd wakker om half 9 's ochtends. Klaarmaken voor een lange dag werken, 10 tot 5. En wat ging deze dag traag! Vooral de laatste 2 uurtjes. Maar ja, op naar huis, maar eerst even naar de c1000 geweest bier inkopen voor het indrinken.

JVD, 23 oktober 2012 18:45
Headhunterz

Normaal gesproken is er in januari én oktober een X-Qlusive, dit jaar werd de editie van oktober vervangen door Q-dance presents: Headhunterz - Hard with Style. De reden hiervoor? Amsterdam Dance Event. Door in deze periode een hardstyle feest te houden, probeert Q-dance hardstyle nog beter op de kaart te zetten. En dit ook nog eens in het nieuwe Ziggo Dome, wat meteen het allereerste hardstyle feest in deze locatie is.

, 21 oktober 2012 22:12
Armada Night

Als echte EDM liefhebber had ik natuurlijk afgelopen jaar al een aantal dagen vrij gevraagd, om deze week Amsterdam helemaal op zijn kop te zetten. Al is op zijn kop zetten misschien niet gelukt, het waren hoe dan ook een aantal geweldig goede, en muzikaal afwisselende dagen.
Op mijn derde en tevens laatste ADE dag stond Armada Night uiteraard op het programma.

D2W, 20 oktober 2012 23:25
Armada Night

Halverwege augustus werd bekend gemaakt dat er een Armadanight zou gaan plaatsvinden op het Amsterdam Dance Event. De organisatie van ALDA Events had toegezegd dat de line-up bekend gemaakt zou worden op uiterlijk 01 september. Op 01 september bleef het echter stil en was er totaal geen communicatie wanneer de line-up dan wel bekend zou worden gemaakt. Geen berichtjes op facebook, twitter, website etc. en de bezoeker moest maar gissen waarom er niks bekend werd gemaakt.

Armin van Buuren RIP, 20 oktober 2012 14:22
Eindelijk. Eindelijk komt er meer ruimte voor de hardere muziek tijdens het Amsterdam Dance Event. Als dan The Third Movement en Prspsct de handen in één slaan kan het alleen maar een brute avond worden. Met een mini line up om van te smullen is dit de start voor een reeks nieuwe feesten, die maandelijks moet terugkeren in de Sugarfactory.

Rond 18.30 stapten we uit de bus op de Elandsgracht. Dat bleek achteraf niet de beste keuze, dus we liepen nog even flink te zoeken naar de locatie.

Luukyeye, 20 oktober 2012 12:37
Sensation

Sensation – the worlds leading dance event. Zo word het in ieder geval gepromoot, maar ik heb de laatste tijd steeds meer mijn twijfels of ze nog zo toonaangevend bezig zijn.
Dit weekend was de Source of Light show van Sensation in het Esprit Arena in Düsseldorf opgebouwd. Met een capaciteit van zo’n 40000 man, was dit een hele mooie locatie. Enigszins vergelijkbaar met Sensations’ thuisbasis; Amsterdam Arena.

http://sphotos-a.ak.fbcdn.

D2W, 14 oktober 2012 16:01
Beatbusters

Na vorige week Xxlerator Raw – The Battle bezocht te hebben keek ik al vooruit naar volgende week. Tijd voor Beatbusters – The Raw Edition, Theracords night :D. Xxlerator Raw was al geniaal, alleen was het in de Matrixx enorm druk, daardoor leek het net een sauna en kon je soms moeilijk adem halen. Bij de vorige editie van Beatbusters in mei was het niet erg druk, perfect voor een avondje losgaan.

D-O-M-O, 7 oktober 2012 16:46
House of Revolution

Met de partyflock-reacties van eerdere 'vakantieveilingen-feestjes' in het beursgebouw begreep ik dat het één grote bende is, de sfeer kut is, er veel teveel handtastelijke gasten rondlopen, er niets aan de aankleding is gedaan. blablabla. Over dit feestje is eigenlijk niks slechts te zeggen, zowel dan zal ik dat kwalificeren als smaad of laster, gezien de entreeprijs! Geweldig gewoon, jarenlang heb ik in mijn hoofd dat oldschool niets voor mij is, niets is echter minder waar.

, 6 oktober 2012 14:23
Club r_AW

Club r_AW, typisch zo een feest waar ik al een hele tijd naar toe wilde gaan, maar waar het eigenlijk nog nooit van gekomen was. Op zaterdag 29 september was het dan eindelijk zover: mijn Club r_AW ontmaagding. Met een line-up om van te smullen móést dit gewoon een heel dik feest gaan worden.

Van dit muzikale spektakel wilden we (natuurlijk) geen seconde missen, dus we stonden als één van de eersten om 21.45 voor de deur.

Luukyeye, 1 oktober 2012 20:52
FeestDatumAuteurPublicatie
ToxicFunnyhappyviper29 okt 2012
Djax it UpTechnoasis28 okt 2012
HeadhunterzJVD23 okt 2012
Headhunterz21 okt 2012
Armada NightD2W20 okt 2012
Armada NightArmin van Buuren RIP20 okt 2012
The Third Movement & PRSPCT present the Hard AfterpartyLuukyeye20 okt 2012
SensationD2W14 okt 2012
BeatbustersD-O-M-O7 okt 2012
House of Revolution6 okt 2012
Club r_AWLuukyeye1 okt 2012