Partyflock
 
Verslagen · februari 2011
We love the 90's

We love the 90's weer uitverkocht! De organisatie beloofde verbetering ten opzichte van het vorige feest.

Bij binnenkomst nog rustige muziek maar al snel kwam twenty 4 seven live! Een mooi optreden met veel interactie met het publiek, wel hetzelfde optrede als wat ik eerder van hun had gezien.

Stampertje87, 28 februari 2011 19:37
Reng Deng Deng

Zaterdag 26-02-2011

Wij zijn rond een uur of 23:00 vertrokken van uit Schagen, en kwamen ongeveer rond half 12 aan bij de Waerdsetempel.
Heb niet lang in de rij gestaan want wij hadden al een kaartje, en dit is ook al heb je wel een kaartje op sommige locaties nog wel is anders.
Maar goed wij naar binnen, want onze jassen lagen in de auto dus die hoefden we ook niet op te hangen(heb je toch weer 2 minuten meer knaltijd), de controle was erg snel en soepel.

|3o!!e, 28 februari 2011 17:15
Klaar om te Rossen

hier een verslagje uit het verre brabant. het was 2 uurtjes reizen met de trein, we wareee in arnhem the level aan het zuuken, even later in the level komen de nieuwe 3 newkids uit BRABANT AANGERAGGGGGGGD.,:lijn::rot: we makte gouw vrienden maor moesten alles wel 6x vragen of vertellen voor dat iemand ons verstond, met ons LOCHTE accent. het was een geslaagd vetvetvaaheid ram van de kaart goeii fiske! dit is zeker voor herhaling VATbaar.

[NL]Jessie., 28 februari 2011 15:53
Hardcore4life

http://designificance.nl/H4L/titel.png

Het feest zit nog lekker vers in m´n hoofd dus pak ik hierbij
de gelegenheid een verslagje in elkaar te plakken. De spierpijn
in m´n benen voelt voor de eerste keer als mn eigen klote schuld,
maar it was so worth it ! :D

Ik wou graag naar dit feest omdat ik van meerdere mensen hoorde
hoe'n vette locatie de maassilo wel niet was. Ik woon zelf in
Rotterdam maar ben niet echt te spreken over de feesten die hier
worden gegeven.

Designificance, 28 februari 2011 13:16
Klaar om te Rossen

26februari, wij zijn Klaar Om te Rosse!

Ik volgde het forum al een tijdje vooraf, ik las daar alleen maar positieve dingen dus ging er ook met een goed gevoel naartoe! Want ben zelf nog niet eerder tot afgelopen nacht in Arnhem wezen stappen en me dus eigenlijk meer verraste waarom ik daar nog niet eerder ben geweest, Wat heb ik een top avond gehad!
Eindelijk de eindhalte Arnhem, 5minuutjes lopen en we stonde al voor de ingang van The Level.

nl-presilla-nl, 27 februari 2011 20:00
Sound Assault

Dit is een beknopte impressie aangezien ik pas rond 2uur in de zaal was. Ik kan melden dat het alweer zeker 4 jaar is geleden dat er in Delft een feest is geweest in dit genre. De sfeer was ontspannen en vrolijk want iedereen stond lekker te stampen en te hakken en als je dan eens iemand raakte dan was er niks aan het handje. Delft mag trots zijn op zichzelf dat dit feest eindelijk eens probleemloos is verlopen. Naar mijn weten waren er geen akkefietjes die en naam mogen hebben.

Patrick Allen B), 27 februari 2011 14:24
Klaar om te Rossen

daar gingen we dan. zouden dit weekend eigenlijk in parijs zitten. voor Third Movement , 10 years tour (Y)
alles geregeld , en afgelopen week wat omstandigheden
die ons toch verhinderde om naar parijs te gaan.

dan maar lekker in de buurt iets zoeken ,
h4l en reng deng deng had ik persoonlijk eerder gedaan
maar vanwege de vele bekende , korte reistijd ,
voor de level gegaan (Y)

achteraf , een heerlijke keuze geweest ,
begonnen op t station , met een onverwachte meeting.

[N.G.F.] R., 27 februari 2011 09:17
Girls Love DJ's

We hadden met 3 man en 1 vrouw sterk hoge verwachtingen voor deze avond. Dat viel toch tegen op verschillende punten.

>Drukte: Good
De avond begon erg sloom. Eenmaal aangekomen om kwart over 10 waren er misschien 20 mensen in de zaal. Erg saai dus. Gelukkig trok dit aan om half 12 en tegen éénen zat het perfect vol.
Jammer genoeg stopte het daar niet, want om twee uur was het simpelweg te druk om lekker los te gaan zonder iemand een stoot tussen zijn ribben te geven.

MitchelDZ, 26 februari 2011 17:26
Strangerz

Party: Strangerz.
Date: 25-02-2011.
Venue: De Fabriek Eindhoven.
Time: 22:00-04:00.

Vrijdag 25 februari! Tijd voor de eerste Strangerz van 2011, de reden om naar stratum toe te gaan! Het was gewoon een normale editie zoals altijd met the residents: The Pope, San Mquel, Degos & Re-done en Mind.Illusion.

, 26 februari 2011 15:09
Reverze

Lang geleden dat ik weer eens een verslag van een feest heb geschreven.
Ik schrijf eigenlijk alleen verslagen van speciale feesten, goede feesten. Feesten die echt heel slecht zijn krijgen van mij niet eens een beoordeling aangereikt.

Waar te beginnen? We hadden met ons groepje een taxi geregeld. We hadden geen zijn om met het openbaar vervoer te gaan kloten, dus we moesten 20 euries lappen voor een taxi heen en terug. Geen geld toch?
We kwamen vlot aan bij het sportpaleis om 21.00.

, 21 februari 2011 12:04
Made in Heaven

Na een weekendje braaf thuis en gewoon slapen de vrijdag en zaterdagnacht, omdat ik wel even een pasje op de plaats kon gebruiken,begon het party bloed zondagmiddag toch sneller te stromen want een feestje in mijn favo home town cluppie is wel heel erg verleidelijk.

, 21 februari 2011 03:33
Energy

Ook al ben ik geen Trance Energy bezoeker van het aller eerste uur, met inmiddels vier voorgaande edities achter mijn naam kan ik toch wel een beetje een indicatie geven hoe het feest zich de laatst jaren ontwikkeld heeft. Trance Energy is altijd hét trancefeest van de wereld geweest. Een groot deel van al de bezoekers is dan ook van buitenlandse afkomst.
Dit jaar was er toch een wezenlijk verschil; eind september werd de “Trance” uit de naam van het feest geschrapt.

D2W, 20 februari 2011 16:31
World of Masquerade

Welkom in de wereld van ……

En dan staat ineens weer het weekend voor de deur, niet dat het een verrassing was dat het weekend was, nee dat gebeurt wel vaker. Om eerlijk te zijn elke week gebeurt het weer. Maar dit weekend is anders want we gaan weer eens een reis maken. Een reis naar de World of masquerade.

Erotic Elements heeft al 3 keer het thema “THE WORLD OF…… gebruikt en dit keer dus Marquerade, een gemaskerd bal.

, 20 februari 2011 15:53
Mindcontroller

had hier weer lekker naartoe geleefd ,
1 van de feesten waar ik per jaar naar uitkijk :)
vanwege de sfeer , gezelligheid, eenheid , en EARLY. (l)

nahgoed, wij gingen uiteraard weer met de trein. :)
onderweg weer genoeg gelachen. kom je aan op zaandam , weeeeeer de uitgang veranderd :roflol:
maar dit hindert verder ook niet , het is altijd gezellig :)

aankomst hemkade ,
was binnen 5/10 minuten binnen , gecontroleerd en wel.
jassen ophangen duurde net iets langer.

[N.G.F.] R., 20 februari 2011 10:20
Energy

Energy, Energy, Energy, mijn eerste ''trance'' feest. En wat heb ik genoten zeg. Het begon al in de trein, 20.30 Station Amsterdam Bijlmer ArenA, Thunderdome style kratje bier mee en indrinken. Aangekomen in Utrecht, wazig als wat, liepen we om het gebouw heen naar de ingang. Bleken er 2 te zijn en hadden wij de verkeerde:rot: Afijn, kwartiertje later waren we binnen. Kluis geregeld, gecheckt, munten gehaald en toen begon de grote zoektocht.

, 20 februari 2011 09:48
Luminosity

http://94.100.120.179/1237550001-1237600000/1237594601-1237594700/1237594612_6_3V2G.jpeg

We hebben er met z’n allen weer een hele lange tijd naar uitgekeken, maar het is dan eindelijk tijd voor het Energy weekend. Vanaf 2007 ga ik al onafgebroken elk jaar naar Trance Energy, en dit jaar heb ik er voor het eerst ook nog Luminosity’s Pre-Party “Before The Energy” aan toe gevoegd.

D2W, 19 februari 2011 18:11
Fight Cancer

Een drukke avond/nacht stond voor de boeg want Triax moest op 3 verschillende feesten draaien:cheer: Dit was de eerste van de 3 en gelukkig stond hij al vroeg met Mr Sinister op de time table. Kon ook niet anders want hierna moesten we snel door naar Culemborg:kwijl: Om half 8 kwamen we aan bij de Zathura samen met Marijn, Remco-Jan, Mandy en ik.

GabberPinda4Life, 18 februari 2011 19:23
Valentine bash

Jajaaj Heeft even geduurd maar hier dan toch wel een verdiend verslag en dit voor onze 2 Kanjers Jacky en Adri.
30 jaar samen gelukkig is toch wel een mijlpaal en dat ze dit met ons :banana: Partymensen wilde vieren zegt al genoeg.
Kan niet anders zeggen wij kwamen binnen en vanaf het begin tot aan het einde was het gewoon een TOPFEEST. Het knalde de tent uit Menno had zeker trots in de rondte gelopen met een BIGSMILE van jajjaj dit is mijn tent en Jacky en Adri geven hier hun 30 jarig feest.

marjangel, 17 februari 2011 19:05
Masters of Hardcore

Het was Zaterdag de dag Van Masters of harcore maar ook de dag van de laatste Houseqlassics.

GabberPinda4Life, 17 februari 2011 03:14
Hard Bass

Dat B2S de laatste paar jaar stevig aan de weg timmert zal veel mensen waarschijnlijk niet zijn ontgaan. De van oorsprong Rotterdamse evenementen organisatie onderscheidt zich door een zeer diverse reeks grote en kleine feesten voor de harde Dance muziek. Een van hun oudste en bekendeste concept is HardBass. Ooit begonnen als klein Hardstyle feestje in club Tropicana, maar tegenwoordig een reus van een feest in het gelredome.

Thijs-BK, 16 februari 2011 23:33
Bloody Sunday

Zo het was zondag de dag van Bloody Sunday. Deze editie kon ik wel letterlijk nemen want ik was echt gesloopt van de dag ervoor werken @ Thrillogy:rot: Wat een feest was dat:respect:

Na goed geslapen te hebben ver in de middag opgestaan en gedouched. Ik reed mee met Aleks ( Mc Scorpio) die moest hier mcen. Gelukkig had hij zich verslapen waardoor ik wat langer in me bed kon liggen.

GabberPinda4Life, 16 februari 2011 08:13
Q-beach

Deepack Release Party

Zo dit feestje is echt lang geleden. Ik weet het nog goed dit was in mijn Zomervakantie B) en ik had een vriendin toendertijd in Haarlem, Assia heette ze:d Nou deze zomer een aantal weken terug was ik met een groep vrienden/vriendinnen naar Rimini op vakantie geweest:respect: En tijdens een avondje stappen een paar super relaxte jongens tegen gekomen die uit Haarlem kwamen.

GabberPinda4Life, 16 februari 2011 02:40
90's Party

Zo het nieuwe jaar was al begonnen 2011:cheer: Helaas een mindere jaarwisseling gehad (crematie van me oma) maar live goes on zeggen ze:(

Het was vrijdag avond en ik had zin om te gaan stappen. Er was in de buurt niks te doen behalve in de Mondial. De headline van deze 90's party waren de Party Animals Live.

GabberPinda4Life, 16 februari 2011 02:17
Hardcore 4 ever

Het was Vrijdag avond en er stond weer een feestje op de planning:bounce: Hardcore 4 Ever.

Dit keer in Aken in de Rockfabriek. Had er nog nooit van gehoord dus was wel eens benieuwd hoe de locatie eruit zou zien:D

Triax moest hier deze avond om 12 uur draaien. Ik had voorgesteld dat hij met mij en me meisje kon mee rijden. Hem opgehaald thuis in Wijlrè en toen de volgende route ff uitstippelen op de stom stom.

GabberPinda4Life, 16 februari 2011 01:36
Hard Bass

Hardbass 2011

Na 2 edities van Qlimax werd dit mijn eerste Hardbass in de Gelredome. We besloten al vroeg weg te gaan aangezien we de gehele show wilden zien. Na een gezellige treinrit en de pendelbus kwamen we aan bij de Gelredome. Het naar binnen gaan ging lekker vlot en ook kwam ik nog wat bekende tegen.

Jos Feestbook, 14 februari 2011 18:11
Hard Bass

Nou hier maar een uitgebreid verslag van mijn kant:

Heenreis
De eerste keer dat ik met de auto naar een Indoor feest ga die van 22:00 tot 07:00 duurt. Ik weet dat ik na 7 uur 's ochtends nog wel aardig kan rijden aangezien ik soms nachtdiensten heb, maar na zo'n feest nog anderhalf uur terug rijden is dus nieuw, maargoed. Rond half 9 naar Hoogeveen gegaan om Nils op te halen en rond 22:10 waren we bij het Gelredome.

G1LL, 14 februari 2011 14:28
Hard Bass

Ik zou ook even een verslagje maken van hoe ik de avond beleefd heb.

Rond uurtje of 22.15 kwamen wij de zaal binnen, net al onze spullen opgeborgen in de kluisjes. Muntjes gehaald etc.

Ruthless

Ruthless draaide prima op warm setje met als toppunt Lockdown . Toen merkte ik dat de sfeer erin begon te komen!

Te beginnen met de openingshow, zag er vet uit. De vlammen voelde je als je midden in de zaal stond, dat hoeft dan weer net niet.

D-O-M-O, 13 februari 2011 19:14
Hard Bass

We feed only on one nutriant!

Party: Hardbass 2011.
Location: Gelredome Arnhem.
Time: 22:00-07:00.
Date: 12-02-2012.

Gisteren was het dan eindelijk zover, tijd voor mijn 3de Hardbass in het Gelredome te Arnhem! Na de bekendmaking van een erg dikke line up, heb ik vlak na de start van de kaartverkoop meteen 3 kaarten gekocht voor mij en mijn 2 maten, want die kon wel eens hard gaan dacht ik zo.

, 13 februari 2011 19:05
Hard Bass

12 februari 2011. Hardbass! Aangezien dit vorig jaar een dik feestje was wilde ik hem graag meepakken! M'n ouders bedachten precies deze datum te gaan verhuizen, dus na lang wikken en wegen toch maar een kaartje besteld ondanks dat ik wist dat die dag een lange dag zou worden!

Rond een uurtje of 22.30 vertrokken, maatjes opgehaald en rond de klok van 00.15 gearriveerd op het terrein.

, 13 februari 2011 17:55
Hard Bass

Hardbass 2011. Vorig jaar was geweldig dus het zou nog een hele klus worden voor b2s om er wat van te maken. De show was gewoon goed :D Lasers waren weer vet en de hele constructie van de DJ booth als kubus vond ik leuk gedaan.
Het geluid was (voor het gelredome) loepzuiver, niet heel hard maar ook niet té zacht :) Gewoon goed, geen piep nu, heerlijk :)

Maar wat was het druk :o Er liepen meer mensen door het publiek dan er stilstonden, en dat waren er ook al heel veel.

AukeV, 13 februari 2011 17:03
Hard Bass

It's coming to your face and it leaves no trace
It's my big. fat. Hard Bass!

Tenminste, die van hun dan. Maar toch, met zon tekst in het anthem mocht het toch wel wat worden. En dus met ongelooflijk veel zin zaterdag rond negen uur richting de Gelredome vertrokken. Waar ik twee uur had verwacht, bleek het vanaf Obdam binnen anderhalf uur te doen zijn, en dus waren we voor elf uur binnen. Weliswaar tien minuten, maar toch.

, 13 februari 2011 13:46
Na al de ellende uit Egypte, waar men de laatste tijd mee overspoeld is, zou je haast vergeten dat het land ook nog heel veel moois te bieden heeft. Naast de piramides en de Nijl, is ook het Egyptische DJ duo Aly & Fila een pronkstuk voor dit land. Al jarenlang zijn deze DJ’s en producers terug te vinden op tal van feesten en festivals, waar ze keer op keer hun eigen unieke “Future Sound of Egypt” geluid ten gehore brengen.

D2W, 12 februari 2011 21:53
Thrillogy

Zo het was alweer Zaterdag en dus tijd voor het volgende feest. Vorige week in Groningen een klein feestje gehad en nu was het tijd voor een groot feest:cheer: Namelijk. Thrillogy 2010- 3 solo's one event.

GabberPinda4Life, 10 februari 2011 05:39
B.I.T.C.H

natuurlijk was het feest weer super maar dat komt natuurlijk doordat de zalen weer gevuld waren met gezellige mensen.MAAAAR. wat was het deurbeleid weer waardeloos! GEEN STOF! en wat zagen we weer,stof,stof en nog eens stof.Ik ben het zat om mijn best te doen om de regels van een fetisch feest na te komen,kosten te maken om me zo goed en zo mooi mogelijk aan te kleden volgens de voorgeschreven regels.Waardeloos.

loving louise, 8 februari 2011 08:17
B.I.T.C.H

Deze Bitch vonden wij minder. Dit omdat er telkens een ander soort van deur beleid is. Wanneer je in een winkel komt waar je de kleding kan kopen moet je opletten dat je geen wetlook pakt want dit kan geweigerd worden.

De vorige werd ik geweigerd met mijn shirt omdat het strecht rubber was.Een andere keer mocht ik er gewoon mee binnen.

Daarbij vind ik het niet normaal als een man zich staat te bevredigen dat hij zijn zaad in de zaal spuit over mensen heen. Ik vind dit te vies voor woorden.

Rolffie, 7 februari 2011 22:06
7th Heaven

Het afscheid van Menno vanuit ZIJN cluppie Eindelijk Weer, 5 februari 2011

http://album.partyflock.nl/80397738.jpg

Menno van Basten, eigenaar club Eindelijk Weer 30-01-1962 - 30-01-2011 R.I.P.

http://album.partyflock.nl/80408913.

, 7 februari 2011 18:33
The Vip-Trip

Vip Trip 2011

We hebben er allemaal lang op moeten wachten. Want de laatste vip trip was op zaterdag 21 augustus 2010. VIP TRIP REACH FOR THE STARS Caribbean Summer Breeze
Wat trouwens ook een groot succes was.

Maar nu was het dan eindelijk zover. 5 Februari 2011 De VIP TRIP opent weer haar deuren @ Organza. Met als thema deze keer "FANTASY"
Zo als elke keer bij de vip trip, keek je ook deze keer weer je ogen uit.
Organza was omgetoverd in één grote Fantasy http://img577.

, 7 februari 2011 17:38
Dubberz

5 Februari 2011.
Heropening Waterfront.

Zoveel mooie gedachten schoten door mijn hoofd (en met mij nog vele anderen) toen ik hoorde dat op 5 Februari een heropening kwam van een uitgaansgelegenheid waar iedereen altijd met veel plezier kwam.
Losse feestjes en mooie herinneringen waren genoeg om te zeggen weet je wat, Let's go!

Met z'n 4en de storm trotserend op onze fietsen richting Willemsbrug. Glimlachend door de bizarre tegenwind.

, 7 februari 2011 11:08
B.I.T.C.H

Verslag van 2 bitchmaagden:

Doordat mijn vriend zijn leren broek en ik mijn leren topje al aan had in de auto, begon de sfeer er op de heenrit al in te komen.
Dat was maar goed ook, want het zoeken naar een parkeerplek (utopie) en de daaruit voortkomende lange wandeling door windkracht 8 was even wat minder.
Maar toch bleef die sfeer er, al was het alleen maar omdat je je ogen uitkeek naar al die creaties die voorbij wandelden. lakbroeken. fetishlaarzen. you name it.

chilada, 6 februari 2011 18:15
The Third Movement

Nah , dit was de 1ste editie van de 10 years tour ,
we waren van plan om deze tour verder ook te volgen ,
vond het persoonlijk , uiteindelijk een heel geslaagd feest.
alleen heeft voor mij de nodige wendingen gehad in de loop van de avond.

[N.G.F.] R., 6 februari 2011 08:37
Hardcore Vibes XL

Zo het was vrijdag avond en het was weer eens tijd voor een feestje:D Vanavond was het Hardcore Vibes XL in discotheek de Time Out. Het was alweer een tijdje geleden een feestje voor mij:( Om half 12 was Remco-Jan ( Dj Triax) bij mij met nog 3 vrienden. We waren aan de late kant ( Wijlrè ligt namelijk niet naast de deur B) ) dus ff in rap tempo opweg naar de Time Out in Gemert.

GabberPinda4Life, 1 februari 2011 20:54
FeestDatumAuteurPublicatie
We love the 90'sStampertje8728 feb 2011
Reng Deng Deng|3o!!e28 feb 2011
Klaar om te Rossen[NL]Jessie.28 feb 2011
Hardcore4lifeDesignificance28 feb 2011
Klaar om te Rossennl-presilla-nl27 feb 2011
Sound AssaultPatrick Allen B)27 feb 2011
Klaar om te Rossen[N.G.F.] R.27 feb 2011
Girls Love DJ'sMitchelDZ26 feb 2011
Strangerz26 feb 2011
Reverze21 feb 2011
Made in Heaven21 feb 2011
EnergyD2W20 feb 2011
World of Masquerade20 feb 2011
Mindcontroller[N.G.F.] R.20 feb 2011
Energy20 feb 2011
LuminosityD2W19 feb 2011
Fight CancerGabberPinda4Life18 feb 2011
Valentine bashmarjangel17 feb 2011
Masters of HardcoreGabberPinda4Life17 feb 2011
Hard BassThijs-BK16 feb 2011
Bloody SundayGabberPinda4Life16 feb 2011
Q-beachGabberPinda4Life16 feb 2011
90's PartyGabberPinda4Life16 feb 2011
Hardcore 4 everGabberPinda4Life16 feb 2011
Hard BassJos Feestbook14 feb 2011
Hard BassG1LL14 feb 2011
Hard BassD-O-M-O13 feb 2011
Hard Bass13 feb 2011
Hard Bass13 feb 2011
Hard BassAukeV13 feb 2011
Hard Bass13 feb 2011
Future Sound of Egypt TourD2W12 feb 2011
ThrillogyGabberPinda4Life10 feb 2011
B.I.T.C.Hloving louise8 feb 2011
B.I.T.C.HRolffie7 feb 2011
7th Heaven7 feb 2011
The Vip-Trip7 feb 2011
Dubberz7 feb 2011
B.I.T.C.Hchilada6 feb 2011
The Third Movement[N.G.F.] R.6 feb 2011
Hardcore Vibes XLGabberPinda4Life1 feb 2011