Partyflock
 
Verslagen · september 2010
Bi-Sexual

Weken van te voren zijn we er al mee bezig!
Dj's boeken
Flyers & Posters ontwerpen en laten drukken.
Nieuwste muziek uitzoeken voor de grote avond.

Vorige week konden we niet meer wachten tot de 25e. Eindelijk was het weer zover de 2e editie van Bi-sexual.
Wat hadden we er in in! Wat was het een fantastische mooie & heerlijke avond om op terug te kijken.

En wat is het snel voorbij gegaan.

, 29 september 2010 12:06
Project Hardcore

Project Hardcore.NL 2010

Dit is nu mijn 4e x Project Hardcore.
Heb me meeste keren (Y) super goed weten te vermaken :D

12.00 - 12.30

Rond deze tijd kwamen we aan in Zoetermeer en de stemming zat er goed in.

Janneke_:doetiewoep:, 27 september 2010 19:56
7th Heaven

Na ’n heerlijk verjaardag-relax-weekendje thuis wilden we toch nog even gaan knallen in ons home town cluppie Eindelijk Weer. Het was best even lekker om eens niet heel het weekend in partyland rond te wandelen en heerlijk thuis ons ding doen. Bovendien was ik afgelopen vrijdag jarig en zijn mijn kanjers van dochters heerlijk een dagje extra bij mij thuis gebleven (het is hun papa-weekend namelijk) om mijn verjaardag toch nog een beetje te vieren en zijn ze later naar hun vader vertrokken.

, 27 september 2010 16:24
Project Hardcore

jaa eindelijk is de dag aangekomen PROJECT HARDCORE!:D
1ste keer silverdome, dus zoals gewoon had ik geen idee wat ik er van kon verwachten.
maar wat ik wel van meerdere mensen heb gehoord is dat het een supervette locatie is! en dat was zeker waar!:D

Gezellige arnhemse groep deze keer, heb me prima vermaakt met deze schatjes(f)

om 20.30 de trein vanuit arnhem richting utrecht en daarna overstappen richting zoetermeer!:D
rond 22.

, 26 september 2010 21:34
Project Hardcore

Was echt zoals verwacht weer een donders vet feest.
jessica, mary en ik hebben ons mega goed vermaakt!

Mary uit engeland is speciaal overkomen vliegen en hebbe een vet stamp feest gehad! Was weer zoals ik had verwacht een knalfeest donders goed gedraaid!
voor mary was dit het eerste project hardcore en ze was er helemaal weg van.
Alleen ze had een fout vriendje ontmoet die haar wat fout had gegeven en ze er helemaal niet goed van werd en had ook geen idee wat ze had ingenomen.

Dwaalkoetje, 26 september 2010 21:03
Friends dance party

en dan ineens heb je een zaterdag avond helemaal niets.

Ja we hebben om het weekend de kinderen en dit weekend zou ook weer een kids weekend worden, dus geen feesten, maar lekker het gezinnetje gevoel ophalen.

Maar onze kids hadden een bruiloft en dat zou laat worden, dus kwamen ze zondag pas bij ons.

, 26 september 2010 20:37
Your Ultimate Time Out

Feest: You're Ultimate Time Out invites Psyko Punkz!
Locatie: Time Out.
Tijd: 22:00-04:00.

Na 22 augustus naar Decibel Outdoor 2010 te zijn geweest, vond ik het wel weer tijd voor een feestje! Ik had een kaart in de bus gekregen waarmee ik met 8 vrienden gratis entree kreeg in de Time Out in september.

, 26 september 2010 14:55
PRSPCT

Timetable
21:00 - 22:00: Sicward
22:00 - 23:00: Roly
23:00 - 00:00: Kneppah
00:00 - 01:30: Counterstrike
01:30 - 03:00: Thrasher

Dit keer deed ik Roermond aan voor Prospect: Label Night. De eerste keer dat ik naar een feest ging die specifiek op Drum&Bass en verwanten gericht was. Ik begon thuis met een paar biertjes, en had een zestal snoepjes die meer het effect van een aspirientje hadden.

, 26 september 2010 14:31
Kinky Paradise

Kinky paradise 18 september 2010
http://album.partyflock.nl/74377955.jpg

Line-up

:respect:Emiel Roche . draait heerlijk! :yes:
:respect:Gohan . waanzinnig, koning van de draaitafel! :yes:
:respect:Spider . was deze avond helemaal top! :yes:
:respect:Stecini . ongekend goed! :yes:

Zaterdag 18 september het was weer tijd voor Kinky Paradise, we hadden er met zijn alle weer een aantal maanden naar toegeleefd en hadden er weer mega veel zin in.

Blondy, 25 september 2010 12:43
Smeerboel op het strand

Smeerboel op het strand

Na een paar maanden bomvol festivals was het einde van het mooie seizoen inmiddels weer in zicht, afgelopen zaterdag was het aan Elevation om een prachtige zomer waardig af te sluiten met het Smeerboel op het Strand festival en after in club Poema. De weersvoorspelling was veelbelovend en gezien het feit dat het al een paar dagen van te voren uitverkocht was hadden de mensen er ook zin in, anders wij wel!

drilboor, 25 september 2010 00:28
Defqon.1 Festival

Er was eens een avond dat ik samen met een goeie vriend enkele biertjes op had en we het over Defqon1 in Sydney kregen. Na verschillende biertjes meer hadden we dan de knoop doorgehakt. De vlucht zou onder een bepaald bedrag moeten zijn en ik zou niet meer dan 5 dgn school moeten missen en dan zouden wij naar Sydney gaan.

Jasper ®, 22 september 2010 20:56
B-Licious

Zoals elke zaterdag eigenlijk was het in huize Little Star weer een daggie met van alles en nog wat te doen. Dus was het op tijd uit mijn bedje om mijn “schema” af te werken. Niks erg want zo gaat dat nou eenmaal. Sneller dan verwacht was alles gedaan wat ik wilde doen en was het tijd om een douchje te pakken en de mijn spulletjes bij elkaar te zoeken want als laatste in mijn agenda stond: VET feesten bij B-Licious in de Organza! En ik had er mega zin in….

, 20 september 2010 22:33
Elixer Fetish Party

Elixer, een sensatie voor al je zintuigen.
Elixer begon voor ons iets eerder dan voor de meeste bezoekers. Wij hadden besloten om er een lang Elixer weekend van te maken. Het was de bedoeling om ongeveer om 2 uur in Etten-leur aan te komen, en je voelt ’t bijna alweer aankomen, we waren zoals gewoonlijk te laat.

Miss Rockbitch, 20 september 2010 21:17
Morning Mission

De Organza. en zeker met de Morning Mission. blijft voor mij zeer zeker en zo ook voor veel andere feestneusjes een favoriete plek om heerlijk onbezorgd te kunnen feesten, waar respect naar elkaar hoog in het vaandel staat en waar de muziek ALTIJD goed is! :cheer: De typische Organza sound is gewoon NIET te evenaren en kom je écht NERGENS anders tegen in partyland. vind ik dan! :P

http://album.partyflock.nl/79240646.

, 20 september 2010 14:53
Project N50

Project N50 the 5th anniversery

Line up:

- Razcal
- Thera
- Coone
- D-Block & S-Te-Fan
- A-Lusion & Scope dj Aka Second Identity

en dit alles onder begeleiding van ADHD'er for live
- Mc Da Syndrome

Zaterdag eerst lekker potje gevoetbald toen een ploeggenoot mij erop wees dat op nog geen half uurtje rijden een hardstyle feest was. Leek me te mooi om waar te zijn maar inderdaad en de line up loog er niet om ondanks dat veel artiesten op defqon stonden.

Back2daParty, 20 september 2010 13:00
Defqon.1 Festival

Defqon Festival 2010

Regatta Centre

Penrif

Date: 18-09-10

Time: 11:00 - 22:00

Defqon Festival 2010

Save Your Scrap For Victory

Sommige letters in het alfabet betekenen al jaren meer dan alleen maar letters

De Q staat voor Quality, maar niet alleen voor Quality,

DE Q STAAT VOOR MIJ VOOR Q-Dance

Ik ga al een tijdje mee in de partywereld, dit bedoel ik niet arrogant, maar ik kan me helemaal voorstellen hoe de bezoekers van Defqon Australie zich gevoeld moeten hebben t.

Nickelson35, 19 september 2010 21:11
Hysteria Outdoor

jullie van hysteria hadden mensen beter moeten inlichten duidelijke waarschuwingen moeten geven dat het terrein vol met politie was en dat er honden zouden zijn!

the exploited, 19 september 2010 19:12
Temptation

Men wil steeds meer . Ja de mensen willen steeds meer.
We werden door DP-Events in scheveningen gevraagd om Foto's te maken en als bonus hebben we ook een leuk verslag geschreven. Dit is goed bevallen en we kregen wederom een vraag om bij Temptation te komen kijken.
We stelde de vraag wat er van ons gevraagd werd en noemde de opties op: Live uitzenden met Wapradio, foto's maken, een verslag schrijven of dansen. Ja hoor Doe alles maar ! phoei een druk nachtje werken dus voor ons.

, 18 september 2010 21:25
Soulpressure in da house!

De eerste keer Soulpressure bij Meat & Greet was een waanzinnig succes. De vraag was of Bergen op zoom los zou lopen voor dit nieuwe houseconcept. Maar die vraag was al snel beantwoord. Het was vroeg druk en er kwamen veel oude gezichten die vroeger in de salon kwamen alleen lag de gemiddelde leeftijd nu boven de 20 ipv bij de salon rond de 18. De sets van Soulpressure en MR. Biagos waren top en er heerste een relaxte sfeer.

Camel boz, 16 september 2010 14:45
Q-BASE

Op 11 september 2010 was het dan zover: Mijn eerste Q-Base!

We vertrokken met de bus van Event-travel om iets na 3 uur vanuit Nieuwegein en na nog wat mensen opgehaald te hebben in IJsselstein via een behoorlijk omweg werd er koers gezet richting Airport Weeze! Om een uurtje of half 6 kwamen we aan en iets voor 6 uur waren we dan eindelijk binnen!

Jos Feestbook, 15 september 2010 18:58
Q-BASE

Afgelopen zaterdag was het dan alweer zover. Mijn laatste buitenfeestje van dit jaar, Q-Base! Ik had er al veel verhalen over gehoord, en was toch wel heel benieuwd of dit echt zo’n dikke locatie was en het geluid hier echt zo hard stond.
De groep waarmee we op The Qontinent een geweldig weekend hebben beleefd was weer voor een groot deel vertegenwoordigd, aangevuld met een aantal die toen jammer genoeg op vakantie waren.

Om 20.

Resonance, 14 september 2010 12:15
Q-BASE

hierbij een verslag van mijn eerste Q base. Ten eerste wil ik alle partymaatjes bedanken voor deze onvergetelijke 14 uur van mijn leven (l). Wat een geweldig feest was dit. :D

Het begon allemaal rond 4 uur in de middag bij de rijnhal in Arnhem daar hadden zich inmiddels 60 man verzameld voor de bus naar Q base. De sfeer zat er vanaf het begin meteen goed in. Er was genoeg voorraad bier voor een mooie heenreis.

AmazingCombination-Ruben, 13 september 2010 21:45
Q-BASE

Feest: Q-Base
Datum: 11 september 2010
Organisatie: Q-Dance

Q-base, een feest waar ik al vele positieve ervaringen over had gehoord, maar omdat ik pas sinds februari naar grote feesten ga, wordt het dus eindelijk mijn eerste keer. Rond een uur of half 11 kwamen m'n neef en ik op het festivalterrein aan, we kwamen helaas best laat vanwege sporten en een feest.

T.immeh, 13 september 2010 17:26
Q-BASE

Q-Base! Het langste feest ooit was voor mij van te voren een hele uitdaging. Zo lang wakker blijven en weer terug rijden, en dat natuurlijk zonder ook maar één minuut van het feest te hoeven missen. Daarom maar niet te vroeg die kant op gereden, half zes de auto gestart, negen uur voorbij de poortjes. In het begin nog een beetje verbaasd van alle Nederlanders die er rond liepen, bij de parkeerplaatsen, de fouilleer-poppetjes en ga zo maar door.

, 13 september 2010 17:24
Q-BASE

Na Ground Zero zou Q-Base voor mij weer het eerste grote hardstyle nachtfeest worden. En wat voor een. ! :P

Na een kleinschalige pre-party met de nodige versnaperingen was het om 18.00 uur tijd om richting Duitsland te vertrekken. Ene Niels had via Hyves wat medereizigers opgetrommeld en zo vertroken we met een touringcar vanuit Boxmeer (waar we een kamer hadden geregeld) naar Weeze.

Normaal ben ik nooit gespannen voor een feestje, dit keer stond ik echt te trappelen van ongeduld.

{-Party Squad-} :facepalm:, 13 september 2010 17:18
Q-BASE

hee party people! hier een 2e verslagje van cettaa. this time Q-base lost in dreams.

om 4 uur vertrokken vanuit arnhem met de auto op na airport weeze!:D
deze keer samen met mn broer, nouska, rene en de rest van de party people kwamen later!:D
om ong 17.30 aangekomen de auto gepakeerd te hebben en na de ingang te zijn genaderd. eerst de fouilering. Nou bij deze, dit is een van de eerste keren dat ik kan zeggen dat ik echt GOED gecontroleerd werd.

, 13 september 2010 16:12
Morning Mission

Na een super heerlijk relax zaterdag waarin alles mag en niks moet zijn we heel verstandig op tijd naar bed gegaan mét het wekkertje op 04.00 uur! Want 1x in het weekend naar ’n feestje gaan is toch wel heel lekker, hoor. Mijn puber dochters zijn bij hun paps om de 14 dagen dus dan hoeft deze mama even geen mama te zijn maar feestneusje.

, 13 september 2010 14:40
Q-BASE

Dit was mijn eerste groote feest.
Ik heb er van genooten.
We waren er om 5 uur,
om ong. 6 uur waren we binnen.
We gingen meteen even wat eten,
want ja je kan niet op een lege maag feesten.
Toen gingen we rondlopen,
kijken wat er allemaal te doen was.
En wat waar allemaal was.
En toen was de groep uit mekaar
Iedereen ging zijn eigen weg in groepjes.
en ik heb met verschillende mensen gelopen
en dan raakte ik ze weer kwijt
en kwam ik weer iemand anders tegen,
waar ik mee ging lopen.

B3NNO0o...<^}, 13 september 2010 11:38
Armada Night

Voor de echte trance liefhebber zijn het twee magische woorden; Armada Night. Het eerste woord is zondermeer een graag gehoorde naam in deze tak van de muziekindustrie. Maar door het toevoegen van het woord Night krijgt het ineens een nog diepere betekenis. Ik heb voor het eerst met dit concept kennis gemaakt tijdens ADE van 2008. Nu bijna 2 jaar, en zo'n 6 onvergetelijke edities verder en is het weer bijna zover.

D2W, 12 september 2010 18:18
Be Shameless

spontane acties zijn het leukste zeggen ze wel eens.

Nou dit feest was weer zo'n spontane actie, heel spontaan zelfs.

Om het weekend hebben we mijn jongste dochter hier bij ons en dan gaan we uiteraard niet feesten. ook dit weekend hadden we ons kids weekend, dus niet feesten, niet stappen, gewoon lekker als gezin onze dingen doen.

We voelen ons erg thuis bij organza en hebben daar gesprekken met Anjo gevoerd om ook wat voor ONS cluppie te doen.

, 12 september 2010 16:53
Het is echt niet de bedoeling dat ik iedere week een verslag ga schrijven, ben bang dat ik snel in herhaling ga vallen maar ik weet nu ik begin met typen ook nog niet eens of ik het het stuk wel of niet kan en wil plaatsen. Ondanks dat ik het gisteren super naar mijn zin heb gehad zit er toch ook zeker een maar in mijn gedachte.

Flower73, 12 september 2010 13:11
Zino Closing party

Hallo Allemaal.

Beetje laat dit verslag maar moest even bijkomen van de party/shock dat het nu echt afgelopen is.

Afgelopen zondag was het dan zover, de laatste Zino party. Ik kon en kan het nu nog steeds niet geloven maar de waarheid is hard. Rond 9 uur kwamen we aan en de parking stond al aardig vol. Bij elke stap richting ingang dacht ik dit word de laatste keer.

Pantergirl, 11 september 2010 22:52
Gogbot

Tja waar moet ik beginnen. Deze avond was zo geniaal kwa muziek en visueel en kwa art dat dat erg moeilijk te omschrijven is.

, 10 september 2010 04:28
1001 Harem Nights

Voor ons was het de eerste keer Harem Nights. Hadden zeer veel positieve
reakties gelezen van vorig jaar dus zagen er enorm naar uit.

Hoewel er bij aankomst in het hotel strenge gebruiksregels moesten worden getekend bleek
dit achteraf gelukkig allemaal toch heel goed georganiseerd en met voldoende
vrije gebruiksmogelijkheden. Petje af voor die samenwerking exceptionnel/golden
tulp.

pedrodoricy (K), 7 september 2010 14:27
1001 Harem Nights

Na knap 17 jr denk je het allemaal wel gezien te hebben binnen partyland,nou.

, 7 september 2010 12:19
Sunday After 3

Na een weekendje “quality time for my girls and me” wilde ik toch mijn laatste vakantie weekendje met stijl afsluiten. Waar kon ik dat beter doen dan bij dit feest in mijn favoriete cluppie in mijn eigenste Almere city club Eindelijk Weer. Ik had al een poosje geleden deze Sunday After 3 Birthday Bash in mijn agenda staan op partyflock omdat de line-up, voor mij althans, toen al als muziek in mijn oortjes klonk.

, 6 september 2010 22:53
Just Frenckel

Helaas vonden wij deze editie van "Just Frenckel" geen succes, niet dat de muziek niet goed was, integendeel, maar omdat er volgens ons een te hoog "Gert&Hermien" gehalte was onder 't publiek. Organza is een erotische disco, en wij voelen ons op 't verkeerde feestje, als 't merendeel van de bezoekers gekleed zijn in alledaagse nette kleren.

G, 6 september 2010 13:51
The Art Of

Helaas aan de late kant had mijn navigatie me door een bosrijk gebied gestuurd naar de Kersouwe. Niet helemaal aangezien ik de auto nog parkeren mocht voor 1 euro in een weiland. Zo'n weiland kent iedereen wel als je met de auto gaat, de 1 euro was nieuw voor me. Prima.

De auto uit en de weg volgen in het donker. Beetje bang dat je na elke pas in een geurige vlaai zou trappen. Immers was de gezonde hollandse lucht ruimschoots aanwezig.

Terracotta, 6 september 2010 11:45
1001 Harem Nights

Eindelijk een feest met waar voor je geld! Helemaal geslaagd! Ik probeerde de bovenste twee regels te verzenden omdat ik dacht dat juist deze regels al alles over de kwaliteit van dit feestje vertelde maar nee. , ik moet wat meer vertellen anders lukt het verzenden simpelweg niet.

In tegenstelling tot de meeste flyers die van alles beloven maar vooral de kassa van de organisator vullen was dit feest echt vanaf de entree tot de uitgang in een woord GEWELDIG in hoofdletters waardig.

, 5 september 2010 16:35
1001 Harem Nights

HAREM NIGHTS 2010

Veel vrienden van ons hadden een hotel package genomen wij niet. en dat hebben we geweten ook. Thuis helemaal opgetut, outfits in de achterbak, cd in de speaker, hell yeah! wat waren wij er klaar voor!

Tot 2 uur later. Toen er van dat stelletje enthousiasmelingen niet veel meer over was dan 2 verdorde hoopjes stof: Muffig en ingedut door de ellenlange autorit.

chilada, 5 september 2010 15:11
Crystal Rosso

Er is al veel gezegd en geschreven over Crystal Venue, nog steeds hoor je de naam Happy Dazz en de slechte verhalen van toen. Soms lijkt het wel of mensen vergeten dat er niet alleen een complete verbouwing heeft plaats gevonden maar er ook een nieuwe eigenaar is. Mensen die de moed hebben gehad om van dit pand weer een club te maken.

Flower73, 5 september 2010 14:24
Crystal Rosso

onbevangen en met de gedachte van"het is een moeilijke tijd"hebben wij Crystal Rosso neergezet.
De opening was de eerste Rosso die volgens velen te duur was,dit was mischien ook wel zo maar er stond een dijk van een line up tegenover en waar andere organisatie's duurder zijn met mindere dj's hoorde je daar niemand over.Tuurlijk moeten wij onze sporen nog gaan verdienen en zijn daar keihard mee bezig,vandaar dat wij hebben besloten om tot 23.

John PresiDance, 5 september 2010 14:17
Valtifest

Het concept is geweldig. De verkleede mensen zijn geweldig. Maar dat doen wij zelf. Het feest op zich was slecht! Waarom? We hebben verd. anderhalf fucking uur in de rij gestaan! Zo begint je feest dan waar je 50 euro voor neer hebt gelegd. Geïrriteerd kom je binnen. Dan de muziek.

Niklalala, 5 september 2010 10:42
Basstown

Dynamo - Basstown :bounce:

We zijn met de auto heen gekomen. Het was goed te doen om te parkeren met je auto. Dat was zeker een pluspunt!

Na ongeveer 5 minuten wachten naar binnen, Het was niet echt druk toen we aankwamen. Rustig zelfs.

We liepen de zaal in op een beetje te observeren hoe het was. Toen gingen we even roken. De rookzaal was groot genoeg, maar er zaten teveel mensen waardoor je eingelijk niet hoefde te roken want je was al aan het roken.

!! [ L ] Troetteltijger, 4 september 2010 16:02
FeestDatumAuteurPublicatie
Bi-Sexual29 sep 2010
Project HardcoreJanneke_:doetiewoep:27 sep 2010
7th Heaven27 sep 2010
Project Hardcore26 sep 2010
Project HardcoreDwaalkoetje26 sep 2010
Friends dance party26 sep 2010
Your Ultimate Time Out26 sep 2010
PRSPCT26 sep 2010
Kinky ParadiseBlondy25 sep 2010
Smeerboel op het stranddrilboor25 sep 2010
Defqon.1 FestivalJasper ®22 sep 2010
B-Licious20 sep 2010
Elixer Fetish PartyMiss Rockbitch20 sep 2010
Morning Mission20 sep 2010
Project N50Back2daParty20 sep 2010
Defqon.1 FestivalNickelson3519 sep 2010
Hysteria Outdoorthe exploited19 sep 2010
Temptation18 sep 2010
Soulpressure in da house!Camel boz16 sep 2010
Q-BASEJos Feestbook15 sep 2010
Q-BASEResonance14 sep 2010
Q-BASEAmazingCombination-Ruben13 sep 2010
Q-BASET.immeh13 sep 2010
Q-BASE13 sep 2010
Q-BASE{-Party Squad-} :facepalm:13 sep 2010
Q-BASE13 sep 2010
Morning Mission13 sep 2010
Q-BASEB3NNO0o...<^}13 sep 2010
Armada NightD2W12 sep 2010
Be Shameless12 sep 2010
Unique sexycity 6 years anniversaryFlower7312 sep 2010
Zino Closing partyPantergirl11 sep 2010
Gogbot10 sep 2010
1001 Harem Nightspedrodoricy (K)7 sep 2010
1001 Harem Nights7 sep 2010
Sunday After 36 sep 2010
Just FrenckelG6 sep 2010
The Art OfTerracotta6 sep 2010
1001 Harem Nights5 sep 2010
1001 Harem Nightschilada5 sep 2010
Crystal RossoFlower735 sep 2010
Crystal RossoJohn PresiDance5 sep 2010
ValtifestNiklalala5 sep 2010
Basstown!! [ L ] Troetteltijger4 sep 2010