Partyflock
 
Verslagen · november 2009
Fabulous 2009

We zijn in ons dagelijks leven continue bezig met dingen te regelen en te plannen, maar vreemd genoeg kom je er ooit achter dat het leven toch hele ander plannen had.
Zo was mijn zus en ik dit weekend van plan om naar Optima Forma en Fabulous te gaan. Helaas heeft uiteindelijk maar een van ons dit gedaan, omdat mijn zus in ernstig zieke toestand thuis moest blijven.

D2W, 30 november 2009 20:45
Dominatrix

Afgelopen zaterdag was dus de laatste Dominatrix in Utreg me stadsie woar om ’t laatste maar even in plat Utrechts te schrijven.
Het verzamelen bij ons begon alweer vroeg, de eerste waren Reginald en Bianca die hun eerste fetish feest zouden meemaken.
Ze waren al wel op enkele kinky feesten geweest maar dat is toch ff een tikkie anders.
Saskia, Ron, Lizette en Gert kwamen ook hier heen, en vanuit hier gingen we met de taxi zodat wij nooit problemen hebben met alle parkeer ellende.

Miss Rockbitch, 30 november 2009 20:06
Optima Forma

120 op de teller, 10:12 op de klok, en nog 18 kilometer tot Amsterdam, op de bordjes boven de A2. Het weekend is weer begonnen! En wat voor een weekend! Zaterdag gaan we naar Fabulous, maar vanavond gaan we eerst even het weekend inluiden op Optima Forma, in de WetserUnie in Amsterdam.

Het gezelschap bestaat vandaag uit 3 man.

D2W, 30 november 2009 19:21
Dominatrix

Op stap met de buurman! Ook ik moet even mijn verhaaltje kwijt over werkelijk een fantastisch feest, ons favoriete feest aller tijden Dominatrix, helaas voor het laatst in Utrecht, maar met wat een afsluiter. Heerlijk gewoon. Oke, de titel is misschien een beetje raar. op stap met de buurman, maar voor ons wel heel speciaal. Onze buurman P. ging met ons voor het eerst mee naar voor hem zijn aller eerste fetishfeest.

dutza, 30 november 2009 17:14
Dominatrix

Laatste Dominatrix in Utrecht

Het is al een tijdje geleden dat ik een verslag heb geschreven over een feestje, maar vannacht was zo leuk dat ik het gewoon ff van me af moet schrijven.
We (Roel en ik) waren al van plan om vroeg naar Utrecht te vertrekken, want Dominatrix was weer uitverkocht.
Wat betekende dat het druk zou worden, heel erg druk.
's Middags kreeg ik een maitje dat de deuren een half uur eerder open zouden gaan, ivm de drukte.

Foxxy, 30 november 2009 04:50
Dirty Workz Deluxe

14:30 station Amersfoort.
we hadden onze blousje en stropdas al aan en het geld bij ons. we moesten allen nog even w8en op 2 vrieden uit zeewolde. 15:00 we pakte de trein naar shiphol en vanaf schiphol meteen door naar antwerpen.

YendorNL, 29 november 2009 19:48
90's Now

Onverwachts toch nog gezellig.

De animo hier op PartyFlocks voor 90’s Now @ Matrixx Nijmegen was ver te zoeken. Een paar mensen vroegen zich al af of het een beetje druk zou worden. Ik zelf had twee weken voor het feest begon er wel een goed gevoel bij. Want 90’s Now @ Luxor Arnhem was uitverkocht. Maar aan de andere kant, Luxor is geen Matrixx, Matrixx is wel een stukje groter. Dus helemaal gerustgesteld was ik nu ook weer niet.
Haha, call me mr. Lucky.

P@rty4Ever, 29 november 2009 15:35
nouja ik ging dus samen met een maatje van mij naar walking the line.
in de mac nog wa pep en een paar tikkeltjes erdoorheen geknalt en woppa naar binnen naar de rest van de groep.
in totaal waren we met 7 man en we kwamen altijd bekenden tegen wat de groep tijdelijk ook wel wat groter maakte:)
we gingen rond 10 uur naar binnen en hebben waarschijnlijk maar 2 minuten in de rij moeten staan. dat stelt toch niks voor?
ik vond het niet echt een druk feest.

, 29 november 2009 12:38
Qlimax

QLIMAX 2009

(Aftermovie Compilatie van het feest CHECK IN HD! )

Het heeft iets langer geduurd dan normaal, maar toch nog maar even een verslag schrijven van afgelopen fantastische zaterdag avond. We hebben het natuurlijk over QLIMAX! 2 jaar geleden was ik voor het eerst geweest en dit viel me best tegen. Geluid was kut, show viel me wat tegen dus het jaar daarna niet meer gegaan. Omdat er dit jaar weer veel mensen gingen.

Dj Marinus, 25 november 2009 03:06
The Prodigy

The Prodigy – Invaders Must Die Tour

Eindelijk. De beruchte dag was aangebroken! Moet zeggen dat het het toch wel een marteling was. Kaarten sinds 27 juni in je bezit hebben en dan maar wachten tot die ene stormachtige maandag :D Maar goed, back on track! Het was prodigy time in een van de beste locaties wat Nederland heeft. de Heineken Music Hall :respect:

Na goed uitgeslapen te zijn was het dan eindelijk tijd om om 15.

[ r_AW ] Detoxicated, 24 november 2009 13:55
Qlimax

Qlimax 2009

Eindelijk was het dan 21 November 2009, de dag van mijn eerste Qlimax! Om 21:00 vertrokken we vanuit Nieuwegein richting de Gelredome. Daar aangekomen en een kwartiertje in de rij te hebben gestaan bij ingang E waren we aangekomen bij de kluisjes. Na vervolgens wat munten gehaald te hebben zijn we door de fouillering gegaan, welke vrij snel verliep.

Jos Feestbook, 23 november 2009 23:27
X-Qlusive Holland

X-Qlusive Holland
(eXtra late blog)

De naam zegt het al, want de X staat voor meer, voor extra. En dát was dit feestje ook zeker. Niet zo zeer alleen het feestje zelf. Nu zal je jezelf misschien afvragen wat er dan nog meer zo bijzonder was. Maar eerst zal ik een indicatie geven betreffende het feestje, genaamd 'Xqlusive'.

Twee zusjes van 20 en 22 jaar oud, namen achterwege gelaten, bezoeken zo nu en dan is een hardstyle feestje.

, 23 november 2009 23:15
Qlimax

Mijn eerste Qlimax gehad: TOP

Publiek was zoals de meeste mensen zeggen vrij vaag/popie-jopie/buitenlands, maar ach. Je moet er zelf een feest van maken he

Isaac
Ik vond het erg origineel om deze "shadowfighter" (zoiets noemde ze hem volgens mij) achter het doek te laten optreden met die schaduwen. Zag er wel leuk uit, maar kan niet geloven dat het voor hem ook leuk was. Het was in ieder geval een lekker setje en heb toen al flink de voetjes van de vloer gehaald.

Tommel | 2-Motion, 23 november 2009 21:51
Qlimax

http://img121.imageshack.us/img121/7310/afbeelding4a.png

Een weekje van tevoren was er nog niets zeker, tot een verlossend mailtje ons heel blij maakte! Er waren twee kaarten over voor Qlimax. Of we daar interesse in hadden? Nou en of!

Een weekje later was het gelukkig al zo ver, na een fijn verjaardagsfeest, en een klein beetje brakke zaterdag, was het tijd om samen met Blom af te reizen naar het Gelredome in Arnhem.

PaperPlanes, 23 november 2009 16:49
Qlimax

Naam feest: QLIMAX
Datum: 21-11-2009
Locatie: Gelredome (Arnhem)
Organisatie: Q-Dance

http://partyflock.nl/images/upload/220401_regular.

Thijsonwijs, 22 november 2009 22:45
Qlimax

Qlimax 2009

De heenreis:
Na een paar uurtjes in de stad te zijn geweest zijn we in de trein gestap opweg naar anrhem. De trein kwam langzaam aan steeds voller te zitten met partypeople. Eenmaal bij station arnhem aangekomen, werd er omgeroepen ¡§De pendelbussen voor Qlimax staan voor het station¡¨. Fijn te weten, maar, moeten we ze toch nog vinden. We zijn toen maar achter de menigde aan gelopen. Bij de bussen een kaartje gekocht. Eventjes in de bus, en daar waren we dan, het geldredome.

, 22 november 2009 20:49
Qlimax

Qlimax 2009

21-11-09

Gelredome Arnhem

Time: 22:00-7:00 uur

Je hebt van de die party's waar je al jaren naar toe leeft. Defqon, Mysteryland en voor mij geldt ook Qlimax. In de maand november begint het te kriebelen. Maar dit jaar was het anders. Er waren geen kriebels, er was teleurstelling. Dit jaar zou ik Qlimax zittend, op krukken of in een rolstoel mee moeten maken.

Nickelson35, 22 november 2009 19:02
Fusion 2009

14-11-2009, Fusion, Sportarena, Oisterwijk

Afgelopen zaterdag organiseerde Stichting de Kloontjes de derde editie van Fusion. Na de uitverkochte edities van 2007 en 2008 waren zij voor deze editie uitgeweken naar een grotere sporthal in het Brabantse Oisterwijk. Met o.a. D-Block & S-te-Fan, Psyko Punkz en Noisecontrollers in de line-up was Fusion 2009 ruim een week van tevoren uitverkocht en beloofde het weer een ongelooflijk vette avond te gaan worden.

Seth!, 22 november 2009 09:55
Turn up the Bass

Waarschuwing! Onderstaand report is lang, maar je bent niet verplicht het te lezen!

Zaterdag 21 november 2009 TURN UP THE BASS

Na het vorig jaar prima naar mijn zin gehad te hebben, ging ik ook dit jaar met mrs. panzerhanz weer naar een nieuwe editie van TUTB. Al van te voren was duidelijk dat het een en ander veranderd was ten opzichte van de vorige keer. Zo was de tweede zaal geschrapt en zou het feest een uurtje eerder stoppen.

PZHZ, 22 november 2009 08:47
Goldmember

Zaterdag 21 november,

Eerste dag van me weekend. heerlijk uitslapen dus! Helemaal met de wetenschap dat we s’avonds lekker een avondje gaan knallen waar we uiteraard alle energie voor nodig hebben.
Eenmaal opgedoft, kleertjes aan en in de auto hebben we er al super veel zin in!
23.30.

, 22 november 2009 06:15
Wasteland

Na een afwezigheid van 1,5 jr en een teleurstellende laatse editie lag de lat hoog voor weer een avondje Wasteland.Maar wat zo mooi had kunnen zij is uitgelopen op een disceptie van de 1e orde. De 15 min file en de 15 min rij(hulde picolo)goed te doen,maar dan dat eeuwige stukje ellende genaamd: garderobe.

, 17 november 2009 10:56
Club Cream

Het was die zondag weer Club Cream tijd en het was weer tijd voor ons weekend afsluit feestje. We hadden er weer zin in… Vanuit een andere party in de gezelligste after party club van Nederland in Breukelen reden we in colonne terug naar de polder…richting Almere-city.

, 16 november 2009 03:10
Harmony of Hardcore

http://partyflock.nl/images/upload/213796_original.jpg
Op Vrijdag de 13de is het dan zo ver:D , t gemerts hak avondje staat op beginnen:D

Rond half 10 fietse we aan vanuit boekel naar het altijd gezellig time out (gemert) klein half uurtje fietsen kwamen we aan.
Twas nog niet zo druk paar autojes en een busje van team alert.
Na een klein kwartiertje wachten in de rij mogen we dan eindelijk naar binnen en t feeste kan los gaan.

[GMRT] Punani, 15 november 2009 11:04
CSR's Friday the 13th

Vrijdag de 13e. Eindelijk was het zover! :bounce:
CSR in Almere, ja. het kan!

Omstreeks 23.30 uur aanwezig bij de locatie, voor dat we eenmaal binnen waren was het 24.00 uur. :/ Het is nog net niet dat je je uit moest kleden. maar letterlijk elk vakje, ritsje of dergelijke werd onderzocht door de security (let op, met 1 man sterk!) :frusty: Dat vond ik toch wel behoorlijk storend, ondanks dat er weinig mensen waren (jammer!) stond je alsnog lang te wachten voor je naar binnen kon.

, 15 november 2009 00:12
Harmony of Hardcore

Vorige week nog, kapte ik een feestje vroegtijdig af vanwege het geluid, dit weekend is dat dubbel en dwars goed gemaakt.
Vrijdag de 13e november. HARMONY OF HARDCORE in wat mij betreft de mooiste discotheek ofwel de mooiste uitgaansgelegenheid van Nederland genoemd mag worden. de TIME OUT in Gemert ( Brabant ).

De rit ernaartoe was ons vanuit Rijen niet onbekend, aangezien we al twee jaar achter elkaar Harmony of Hardcore outdoors bezoeken.

sweetdreamsss, 14 november 2009 12:24
Masters Of Hardcore

Het is zaterdag 11 november
Al vroeg op het station voor de party pole position wat mn eerste keer was in de tt hal assen.
Eenmaal aangekomen op het station om 9 uur kaartje kopen voor de pendel bus.
Na een paar minuten rijden Eindelijk de tt hal
http://www.artofdance.nl/hardside/images/stories/gallery/2009/07-11_Masters%20of%20Hardcore%20Pole%20Position%20II/305.

ThemcQ, 11 november 2009 19:37
Masters Of Hardcore

We waren er al om 21.

#P@rty G@ngster, 10 november 2009 14:52
Masters Of Hardcore

Masters of Hardcore
Pole Position Lap 2
07/11/09

Net zoals bij de vorige editie ga ik hier ook weer een verslag van maken.
Omdat het de vorige keer een van de betere feesjes was, wilden we de grote afstand maar weer eens overbruggen. Met Eventtravel hadden we een reis geboekt, deze is redelijk vlot verlopen. Buiten dat er een afschuwelijk geluid uit de speakers van de bus kwam, was het allemaal goed geregeld.

[HC]Snep[040], 9 november 2009 19:46
Ferry Corsten

Nog nooit eerder was ik in het Metropool, Hengelo geweest. Niet in hun oude gebouw, en ook nog niet in hun nieuwe huisvesting. Maar vanavond was dan eindelijk de officiële opening van het nieuwe Metropool. Een complex wat 3 zalen onder 1 dak brengt. Het Paradijs, Jupiler Stage, en het Grand Cafe. Maar vanavond draaide het om het Jupiler Stage, en om de man die daar zijn draai kunsten kwam vertonen. De nummer 7 DJ van de wereld: Ferry Corsten.

D2W, 9 november 2009 18:53
Masters Of Hardcore

Masters of Hardcore – Pole Position Lap II

Voordat we die kant op gingen waren er nog wat verwarringen met het vervoer, maar uiteindelijk was het toch nog goed gekomen. We zijn in totaal met drie auto's heengegaan. Jammer genoeg heb ik wel Nitrogenetics vs. DJ D moeten missen. Ik had hun graag zien draaien. Ook heb ik T-Junction vs. Re-Style moeten missen. Dat vond ik minder erg. Dit is dan wel één van de nadelen als je niet van tevoren de time-table weet.

DaY-Már vs.

DirkJan :beer:, 9 november 2009 17:37
Brand New Heaven

Ik kon het natuurlijk tóch niet laten om naar dit SUPER feest te gaan op steenworp van mijn huisje! Het is erg moeilijk thuis blijven,hoor, als je bijna de DJ’s kan horen….dus na overleg met mijn puber dochters stapte ik om 17.45 uur uit m’n gele racemonster vlak voor club Eindelijk Weer op het parkeer terrein en in rap tempo over de rode loper want het was koud in mijn mini rokje! Dit bruisende feest begon natuurlijk al om 16.

, 9 november 2009 15:06
Masters Of Hardcore

Masters Of Hardcore pole position lap 2

Waar? TT HAL ASSEN
Wanneer? Zaterdag 07-11-2009
Hoe laat? Van 22.00 tot 07.00 (!)
Entree? € 42,50
Motivatie 1-10 7,5
Muziekstijl : HARDCORE

Zaterdag, zo rond een 6 vertrokken we met de bus, even lekker wat meer dan 2u in de bus zitten! In winschoten moesten we nog 1.5u wachten tot lijn 10 richting Assen ging. Mja dan vul je die tijd toch in met alcohol ?

Onderweg naar assen kwam er steeds wat meer jeugd in de bus zitten.

Disternation, 9 november 2009 15:03
Crazyland

Eindelijk was het zaterdag 7 nov,de datum waar ik al een tijdje naar heb uitgezien,
ook mede de positieve berichten hier op partyflock.

De Eik, 9 november 2009 04:20
Kinky Paradise

KINKY PARADISE:banana::bounce::banana:

zaterdag 31 oktober 2009
20:00 - 04:00
Swingersclub A6
Lelystad

Muziekstijlen
club, techhouse, trance, tribal house
Prijs
Deurverkoop: € 30,-ALL INCLUSIEVE! Minimumleeftijd
18

Kledingvoorschrift
Lak, Leer, Rubber, Uniform, Metal

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig en zitten bij de prijs inbegrepen.

Opmerkingen
Entree per koppel €60,00.
Dames alleen €30,00 all incl.
http://i499.photobucket.

Blondy, 8 november 2009 19:05
Houseqlassics

Houseqlassics

07-11-09

HMH Amsterdam

Line Up

Blackbox
22:30 - 23:30: Robin Albers
23:30 - 00:30: Gizmo
00:30 - 01:30: Dana
00:30 - 01:30: Pavo
01:30 - 02:45: Bountyhunter
01:30 - 02:45: Franky Jones
01:30 - 02:45: Yves Deruyter
02:45 - 04:00: Buzz Fuzz
04:00 - 05:00: The Prophet
05:00 - 06:00: Delirium
06:00 - 07:00: Dano
00:00 - 00:00: MC: Ruffian

In de mooiste lokatie van Nederland is afgelopen zaterdag de 11e november de 10e editie van de succesformule.

Nickelson35, 8 november 2009 16:32
Houseqlassics

HouseQlassics

Date: 07-11-09

22:00 till 7:00 uur

Het is 1 november 2009. Dennis heeft me net afgezet van een onvergetelijke nacht Thrillogy. Het is allemaal perfect verlopen. Feesten in een rolstoel is echt niet alleen maar ellendig, zielig enz. Het feesten in een rolstoel is me reuze meegevallen. Voor herhaling vatbaar ?

ZEKER ZEKER ZEKER ZEKER !

Volgende week Houseqlassics in de HMH te Amsterdam. Zo gezegd zo gedaan.

Nickelson35, 8 november 2009 11:27
Ansarat Festival 2009

Dit wordt een kort verslag van een feest waar ik ook eerlijk gezegd maar kort geweest ben. ANSARAT bij onze zuiderbuurkes. kortom een feestje vlak over de grens in Belgie ( Oosthoven of te wel Oud Turnhout ).
Al een week had ik me voorbereid op dit feest, wat al flink wat edities gehad heeft en ook een redelijk groot publiek trekt. Het viel me vooral op tijdens de beoordelingen van voorgaande edities, dat er vooral over het geluid en de enorme verkeersdrukte geklaagd werd.

sweetdreamsss, 8 november 2009 01:54
Seasons

Zo, het zit er weer op. Na maanden voorbereiding en brainstormen is de eerste editie van Seasons alweer achter de rug.

Deze speciale "Autumn Edition" is in één klap op de kaart gezet van feesten in Amsterdam. We kunnen spreken van een zeer geslaagd feest met veel enthousiaste mensen, lekkere beats en een aantal uren vol verassingen en sfeer-impressies. We hebben geprobeerd om iedereen een ultiem herfst gevoel te geven doormiddel van het prikkelen van al je zintuigen.

Spirit2dance, 7 november 2009 12:45
Pukkelpop

Voorafgaande aan dit verslag van Pukkelpop 2009 wil ik de volgende twee zaken melden: Dit waren mijn belevenissen en meningen, het kan natuurlijk zo zijn dat iemand anders een andere mening aangedaan is. Je mag jou mening best delen, maar val me er niet persoonlijk op aan. Puntje 2: tot voor kort was ik helemaal verliefd op alle muziek die onder 'dance' valt. Techno, house, hardstyle, fidget whatever. Bovendien was ik vrij monogaam wat die muziekstroming betreft.

Dj Hydra, 4 november 2009 22:32
Morning Mission

Het plan was om na het geweldige feest KOTB dat óók in de Organza was, tóch maar keurig naar huis te gaan want mijn feest weekendje zou al heftig genoeg worden,bedacht ik me. Voor de zondagmiddag stond er ook al heel wat op het programma in mijn agenda dus zei ik stoer: ik ga maar verstandig naar huis om even te slapen! Maar ja….bijna al mijn gezellige party vriendjes bleven wél nog even door feesten…blijf dan nog maar eens stoer,zucht! Dus was ik al heel snel overgehaald. Oké dan….

, 3 november 2009 16:36
Club Godiva Opening

Nog nooit zo'n slecht feest meegemaakt! Muziek was heel tam, niemand stond te knallen! Het personeel sprak geen nederlands en heeeeel gebrekkig engels! Vind ik toch wel merkwaardig in een club in centrum Amsterdam! Daarbovenop heb ik letterlijk 3 minuten moeten wachten op 1 biertje en 2 cola-tjes aan de bar terwijl ik de enige was die iets aan het bestellen was! (Dit keer getimed omdat het daarvoor ook al onwijs traag ging) Echt belachelijk!

, 3 november 2009 16:02
Kinky on the beach

Hier ben ik weer met een party report van dit geweldige feest in een geweldige locatie “de Organza”. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van een party rijk weekendje én van een weekje vrij! Helaas heeft een klein griepvirusje,denk ik,mij gevangen…óf is het een soort van “to much party time” dipje die mij even heeft geveld? Een snotterneusje en een schorre stem zijn het resultaat van dit alles dus eigenlijk valt allemaal wel mee….

, 3 november 2009 11:48
Refill

Omdat het voor de organisatie en ook een beetje voor mij toch een “spannende” en drukke tijd was de afgelopen weken voordat het dé dag van Refill aanbrak was het voor ons eindelijk 1 november en we hadden er zin in! Nadat we s’middags al alle voorbereidingen hadden getroffen om de zaal er weer super gezellig uit te laten zien, het geluid getest was en alle kaarsjes op de bar aan waren gestoken was het om 16.

, 2 november 2009 22:56
Full on Ferry

Het is een heel bewogen jaar geweest voor Ferry Corsten en zijn fans. Met zeer veel grote shows zoals die op Nature One, Sensation Brazilië, en de afsluiting van Dancevalley Mainstage.

Maar dit geweldige jaar begon in mijn ogen op 1 november 2008, tijdens Full On Ferry - The Masquerade. Wat tevens de release party van zijn artiesten album “Twice In A Blue Moon” betekende.

En subliem album, met heerlijke trance geluiden, van de eerste tot en met de laatste seconde.

D2W, 2 november 2009 20:30
Kinky on the beach

De laatste dag van de maand oktober is echt de beste dag en nacht van de maand geworden,
en dat alles door onze lieve vrienden en gastvrouw Yvon en gastheer John .
Wat een super feest hebben ze weer neergezet op een geweldige locatie,die ook helemaal aangekleed was in halloween sfeer met heksen en spinnen en andere poppen ,ook area 2 was heel gezellig aangekleed en ook hier draaide de dj,s top ,en de sfeer heel gezellig.Ook was er weer volop ijs en snoep ,voor iedereen genoeg.

Privatdancers, 2 november 2009 17:32
Thrillogy

Thrillogy 2009

Time: 22:00 till 7:00 uur

Date: 31-10-09

Place: Brabant Hallen Den Bosch

Thrillogy vanuit het oogpunt van een "invalide"

Het is half oktober 2009. Ik ben revaliderende van een enkeloperatie. De dagen duren lang. Iedere dag is het zelfde. Vroeg opstaan en natuurlijk weer vroeg naar bed. Je bent gesloopt na de hele dag hinkelen, medicijnen enz.

Nickelson35, 2 november 2009 12:48
Thrillogy

Mijn eerste editie Thrillogy (2007) was geweldig, me beste indoorfeest van 2007 zelfs, in 2008 opnieuw geprobeerd, dat jaar ook na me zin gehad maar toch duidelijk minder.

killingscum, 1 november 2009 09:10
FeestDatumAuteurPublicatie
Fabulous 2009D2W30 nov 2009
DominatrixMiss Rockbitch30 nov 2009
Optima FormaD2W30 nov 2009
Dominatrixdutza30 nov 2009
DominatrixFoxxy30 nov 2009
Dirty Workz DeluxeYendorNL29 nov 2009
90's NowP@rty4Ever29 nov 2009
Tha Playah: Walking The Line29 nov 2009
QlimaxDj Marinus25 nov 2009
The Prodigy[ r_AW ] Detoxicated24 nov 2009
QlimaxJos Feestbook23 nov 2009
X-Qlusive Holland23 nov 2009
QlimaxTommel | 2-Motion23 nov 2009
QlimaxPaperPlanes23 nov 2009
QlimaxThijsonwijs22 nov 2009
Qlimax22 nov 2009
QlimaxNickelson3522 nov 2009
Fusion 2009Seth!22 nov 2009
Turn up the BassPZHZ22 nov 2009
Goldmember22 nov 2009
Wasteland17 nov 2009
Club Cream16 nov 2009
Harmony of Hardcore[GMRT] Punani15 nov 2009
CSR's Friday the 13th15 nov 2009
Harmony of Hardcoresweetdreamsss14 nov 2009
Masters Of HardcoreThemcQ11 nov 2009
Masters Of Hardcore#P@rty G@ngster10 nov 2009
Masters Of Hardcore[HC]Snep[040]9 nov 2009
Ferry CorstenD2W9 nov 2009
Masters Of HardcoreDirkJan :beer:9 nov 2009
Brand New Heaven9 nov 2009
Masters Of HardcoreDisternation9 nov 2009
CrazylandDe Eik9 nov 2009
Kinky ParadiseBlondy8 nov 2009
HouseqlassicsNickelson358 nov 2009
HouseqlassicsNickelson358 nov 2009
Ansarat Festival 2009sweetdreamsss8 nov 2009
SeasonsSpirit2dance7 nov 2009
PukkelpopDj Hydra4 nov 2009
Morning Mission3 nov 2009
Club Godiva Opening3 nov 2009
Kinky on the beach3 nov 2009
Refill2 nov 2009
Full on FerryD2W2 nov 2009
Kinky on the beachPrivatdancers2 nov 2009
ThrillogyNickelson352 nov 2009
Thrillogykillingscum1 nov 2009