Partyflock
 
Verslagen · juni 2008
Hardcore4life

Hardcore4life
Pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep! Dat is het geluid wat ik nu op maandag avond 30 juni nog steeds hoor na een avondje Hardcore4life.
Een feestje waarvan de line up van te voren al boekdelen sprak, namelijk: ‘Dit wordt knallen.’ En B2S heeft dit ook bevestigd door voor mij een superfeest neer te zetten.
Om iets voor tienen kom ik aan bij de Maassilo en sluit mij aan in de korte rij die er staat.

, 30 juni 2008 23:20
Slaves for Passion

Mijn eerste echte fetish feest en moet zeggen
ERG geslaagd. Catacomben erg mooie locatie.
Het omkleden was wel in een erg benauwde en dus ook zeer warme ruimte, waardoor het dus als vroegtijdig nat was in je broekje (mocht je die aanhebben)

Muziekinstallatie doet het erg goed
DJ Koos heeft erg goed gedraaid en had dan ook heel veel mensen op de vloer, na dat hij is weg gegaan werd het qua mensen en de toon van de beat al een stuk minder.

, 30 juni 2008 20:09
27 juni was t eindelijk zover.
de dag waar velen naartoe geleeft hadden en naar uitgekeken hebben.
Ik had weer de eer foto's te mogen maken en dat zijn er behoorlijk veel geweest!

Alle 476 Foto's van HeartBeatz II 27-06-2008 zijn te vinden op http://www.mijnalbum.

MC St0nie, 30 juni 2008 19:33
Nu!

NU! Doortrekken

Lauhaus, David Labeij, Ill Bitch, Sandrien, Neos Deos, Positive Electronics, en Sa'Bien.

Awake Fest gold als een voorafje om door te trekken in de Lexion bij NU!
De afgelopen drie edities van Awake in de Westergas voldeden niet aan mijn verwachtingspatroon. Te weinig dansbare muziek en teveel herrie.
Wel de laatste editie een GEWELDIGE lasershow voor onze kiezen gehad.

Zonder verwachtingen maar met een goede line up in onze handen betraden we het Awake Fest.

Techno Dr, 30 juni 2008 12:40
SLAM!FM Beachbreak

Beachbreak 2008 (SlamFM)

Hey,

Met het openbaar vervoer was het niet te doen! Veel mensen stonden namelijk op het Bloemendaals station middel in een woonwijk. Taxi's wilden niet rijden en er reden geen bussen. Daarna bleek dat we de trein terug naar Haarlem moesten nemen en vanuit daar weer naar een ander station in Zandvoort. En daar reed wel een stadsbus.

Koentje_106, 30 juni 2008 01:59
Audio Shock

Na een jaar van hard werken aan een festival was hij er eindelijk weer.
En net als verleden jaar werd ik gevraagt om mee te helpen met opbouwen.
Vanaf maandag 23 juni was het zover elke dag weer hard werken met een hele groep mensen die er allemaal de schouders onder zetten.
Elke dag zag je het vorderen en vorderen.
Tuurlijk waren er ook tegen slagen zoals de harde wind, we kwamen sóchtens aan en alle hekken waren om gewaaid en moesten we de banner boven de mainstage weer goed bevestiggen.

REPHLEX, 29 juni 2008 17:33
Awakenings

Schranzend de dag door

Op zaterdag stond er weer een nieuwe afspraak gepland namelijk Awakenings Fest.
Om 10.00 had The Ruudje en co al besloten om weg te gaan uit het mooiste dorpje van Nederland. Doordat hij niet in een keer de weg kon vinden (w aar hebben wij dit meer meegemaakt) waren wij pas om 11:30 binnen. Het eerste wat meteen opviel was dat je snel naar binnen geloodst werd.
Geen lange rij en vooral geen gezeik met fouilleren.

The Flying Gentleman, 29 juni 2008 14:16
Club St. Tropez

Inleiding
De nacht van Zaterdag tot Zondag van 1 tot 5:00 konden we genieten van de funky house beats van Noisy Nik en Sidney Samson in Club Planet(onderdeel van Bob's party palace) te Uitgeest!
http://nl.youtube.com/watch?v=KTwSaCOwmaE

Als allereerst geef ik jullie een oordeel over de Bob's zelf. waar 100% Post plaats vond.
Ik heb daar weinig van meegemaakt eigenlijk, van 23:30 tot 1:00 hebben wij daar lekker rond gechillt op lekkere beats.

Nickodr, 29 juni 2008 14:01
Na een uurtje op het TT-festival gedraaid te hebben met D-jackal, ging ik vanuit Assen maar es richting Drachten. Met de auto door de Rolderstraat tijdens de TT_nacht!@! Gekkenhuis,. Eenmaal op weg werd mijn bijrijder, die ook mee zou gaan ,niet lekker.
Zeg maar gerust beroerd. VAN DE DRANK! :@:@ 6 keer kotsen over 2 kM. zeg maar 1 op 3:lol: dus die heb ik bij z'n huis eruit gesmeten.
Ik vertrok rond 21,50 richting Drachten.

VREESTYLE, 28 juni 2008 11:33
Na de regenachtige weersvoorspellingen bleek het uiteindelijk een heerlijke dag in Maastricht met veel zon. De megaparasol, die uit voorzorg tegen de regen was opgehangen, was niet nodig geweest want er viel geen druppel regen. Op het terrein was de sfeer goed en gingen de bezoekers goed los op de muziek. Ook wethouder Costongs kwam een kijkje nemen op het terrein. Hij gaf aan het helemaal prachtig te vinden, zoveel jongeren die er op de Markt stonden.

Dancetour, 26 juni 2008 11:11
Dancetour Tilburg

De eerste editie van Dancetour Tilburg op zondag 22 juni was zeer geslaagd. De 7.000 bezoekers waren zeer te spreken over dit gratis dance evenement op het Koningsplein in Tilburg. Dankzij de lokale DJ Franco Baresi en DJ contest winnaar DJ Kriss-One was het al vroeg gezellig druk. Later op de dag ging iedereen los op de platen van Ferry Corsten, Marco V, Bart Claessen en Dazzle.

De dag begon broeierig warm op het Koningsplein, wat ook in het eerste uur resulteerde in een fikse regenbui.

Dancetour, 26 juni 2008 11:04
Blauersee

Hoe was BS?
Blauersee was heerlijk, echt genoten! Na enige vertraging (lees: afslag missen en daardoor van Utrecht via Arnhem naar Eindhoven gereden…) kwamen we dan toch aan op de fantaschitsche lokatie: Blauersee! Wat een fijn plekje is het toch, sehr gemutlich….
Maris en ik waren zooooo zenuwachtig, piesten bijna in onze panty! Maar zodra we onze voet op duitse bodem zette (ingang festival) verdween de spanning algauw als sneeuw voor de zon.

***Malle***, 23 juni 2008 12:36
Convert,
Ik weet niet of het verstandig is om een verslag ofzo te schrijven.

Ik (Dj. Convert) ben pissig op de eigenaar! Hij had Auke voor de telefoon beloofd dat hij om: 19.00u / 19.30u alles klaar kon zetten.
De eigenaar was tijdig aanwezig. toch konden we volgens hem niet beginnen met het opbouwen van het feest. Hij wilde ons niet eens een tafel uitlenen waar de draaitafels e.t.c. op staan moesten.

(Dj.)Alex-D, 23 juni 2008 04:05
Club r_AW

Zaterdag 21 Juni, een belangrijke dag voor het Nederlands voetbal, maar des te meer een belangrijke dag voor The Third Movement. Dit was de dag voor de eerste Club r_AW editie van 2008. Uiteraard kent iedereen de verhalen, maar na lange tijd is het toch altijd weer uitkijken naar dit feestje.
Omdat ( zoals gezegd ) ook het voetbal een belangrijke rol speelde was er nog meer gezonde spanning dan voorheen.

, 23 juni 2008 00:22
Na het fantastische succes van ons eerste feest System Overload - First Base (waar al een tweede deel van bestaat ondertussen met geweldige artiesten) is ook dit feest weer een al zeg ik het zelf flink succes geworden. De geweldige set van Rictus Sempra en ParriCide & JinX hebben hier ook enorm aan bijgedragen en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Hartstikke bedankt voor jullie inzet! Ook Mark van Het MuziekCafé bedank ik weer, aangezien het ook zonder hem niet mogelijk was geweest.

Infinity Events, 22 juni 2008 23:23
Zaterdag 21 juni 2008, de allereerste zomerdag.
Tevens de dag dat het nederlands elftal verloor van het russische elftal in de kwartfinale van het EK 2008, maar hierover zal ik verder niet uitwijden.

sweetdreamsss, 22 juni 2008 11:42
Defqon.1 Festival

De datum stond bij velen al lange tijd in de agenda vastgerot: zaterdag 14 juni 2008. Niet omdat we nou zo graag naar Griekenland – Rusland wilden kijken. Deze dag was de dag van Defqon.1 Festival 2008. De avond ervoor had Nederland met 4-1 van Frankrijk gewonnen op het EK voetbal en dus zat de stemming er bij voorbaat al extra goed in. Een zorg vooraf was wel of het weer wel goed zou zijn. Het zou koud worden, gaan regenen en gaan waaien. Blijkbaar werken er bij het K.N.M.I.

Bert S., 18 juni 2008 19:02
Defqon.1 Festival

Leucke Maenstage. De rest oock.

Anita(K), 18 juni 2008 17:00
Defqon.1 Festival

Kaartverkoop
Het is 19 april, het begint met stressen in de morgen want de kaartverkoop van Defqon.1 gaat beginnen! Het is de ochtend voor In Qontrol, waar ik die avond ook nog heen zou gaan. Maar dat was natuurlijk een soort van opwarmer voor HÉT harddance festival van het jaar, Defqon.

Reez, 18 juni 2008 14:52
Defqon.1 Festival

Inmiddels is het alweer 17 juni, 1 dag na mijn verjaardag, maar ook alweer 3 dagen na DefQon.1 Festival 2008. En traditiegetrouw moet er altijd een verslag worden geschreven.

DefQon.1 is voor mij een festival waar ik gewoon heen moet, ook al is de kaartverkoop drama en zijn er teveel mensen die kaartjes opkopen voor het 3 dubbele, of zelfs meer, verkopen. DefQon.1 kan voor mij gewoon nooit slecht zijn, al regent het, onweert het, slaat een plaat 5x over, of mixt een DJ beroerd. DefQon.

Troyee, 17 juni 2008 16:30
Defqon.1 Festival

http://partyflock.nl/images/upload/155328_regular.jpg

Red - Mainstage.

MANDY-, 16 juni 2008 23:40
Defqon.1 Festival

12 april 2008 werd het bekend gemaakt. Vanaf 19 april 12:00 kon je via TicketOnline kaarten kopen voor het beste buitenfeest genaamd Defqon.
Menig feestganger heeft zijn moeite gedaan om zijn of haar kaarten te bestellen. Binnen mum van tijd was het uitverkocht en binnen mum van tijd waren de kaarten ook weer tegen woeker prijzen verkrijgbaar.

Erwin_1975, 16 juni 2008 16:49
Defqon.1 Festival

Dit was mijn eerste Defqon, en ondanks de weersvoorspellingen had ik er zin in! Met een poncho in mijn broekzak stapte ik om 11:30 de auto in. De bob had goede muziek bij zich, dus we kwamen lekker op gang!

Om een uur of 13:00 stonden we op het weiland (P5), dit bleek geen slechte plek want in slechts een paar minuten liepen we al naar binnen! De controle ging ook lekker snel! Ik zag een jongedame met een opblaaseend om haar middel met daar op geschreven: Zwemqon.1! Laten we hopen van niet.

Minimaximal, 16 juni 2008 03:53
Defqon.1 Festival

Na weken was het eindelijk zover: Defqonnn! Eerste 'grote' feestje voor mij, dus ik was vooral benieuwd of ik het wel vol zou houden. Helaas raakten we de kaarten vlak voor de ingang kwijt (geen idee hoe :( Had ik ze misschien toch in mijn kontzak gestopt en zijn ze gepakt? FRUSTREREND!) maar gelukkig konden we er nog 4 kopen.

SharonFe, 15 juni 2008 20:31
Defqon.1 Festival

Defqon.1 Festival
Zaterdag 14 juni 2008
11.00 tot 23.00
Almere strand

http://pictures.q-dance.nl/5884/pics/1/086117-854780-erik-053.jpg

http://i108.photobucket.com/albums/n23/markiscrazy50/Defqon%202007/343410.jpg

http://i125.photobucket.com/albums/p44/miss-lorie/Fotos/Feesten/Diverse/Defqon/2f331918.jpg

http://nl.youtube.

, 15 juni 2008 20:28
Defqon.1 Festival

Vijf jaar geleden stonden we er voor de allereerste keer: Defqon in Almere. Het succesvolle concept dat Q-dance in 2003 lanceerde op Almere Strand lijkt in populariteit niet meer te stoppen, en daarvan leverde Defqon 2008 toch wel het levende bewijs! Ik heb genoten, genoten en genoten! De zesde editie van het feest der feesten was weliswaar iets minder snel uitverkocht dan de vorige keer, mede dankzij het instabiele bestelsysteem van TicketOnline, maar deze Defqon.

Nuncabeatz, 15 juni 2008 19:23
Defqon.1 Festival

DefQon.1 Festival
Vrienden van mij hadden het zovaak over HET feest van het jaar, en dat ik er echt een keer geweest moest zijn. Dus op mijn werk achter de computer 2 uur lang bezig geweest om eindelijk kaartjes te bestellen. Maar het is gelukt, en dit jaar dus voor het eerst naar DefQon.1.
Vrijdag de 13de beloofde al veel voor de rest van het weekend. Alweer een pracht avond gehad dankzij ons oranje, dus dat werden een paar late uurtjes en vele pilsjes.

Bass Basher, 15 juni 2008 18:51
Defqon.1 Festival

DEFQON 1 14-6-2008

14 juni 2008. Het feest waar zo lang naar werd uitgekeken was eindelijk een feit. Gelukkig had iedereen een kaartje kunnen bemachtigen, zodat we 's morgens met een grote groep klaar stonden om te vertrekken. De dag begon al goed met de wetenschap dat we gisteren met 4-1 van Frankrijk hadden gewonnen, dus wat kon er eigenlijk nog mis gaan? Om half 9 verzamelden we in Doenrade om vanuit daar met de bus naar Almere te vertrekken.

<<:Ballie:>>, 15 juni 2008 17:03
Defqon.1 Festival

DefQon.1 Festival 2008, Almere Strand

Vrijdag 13.06.08 - Op naar de Camping
Ook dit jaar weer present op Camping waterhout te Almere, ideaal voor een weekend defQon. Alvast een aanrader voor de mensen volgend jaar. Eenmaal op de camping aangekomen meteen de
tentjes opgezet, even gevoetbald, honger gekregen. Naar Soest gereden, waar we friet gegeten hebben en daarna op naar de wedstrijd van de avond Nederland - Frankrijk, met een eindstand
die opnieuw niemand had durven te dromen.

Robvanbeers, 15 juni 2008 16:29
Defqon.1 Festival

http://partyflock.nl/images/upload/155328_original.

GhansCore, 15 juni 2008 04:22
Art Dance Event

Tja, wat doe je als Nederland een belangrijke wedstrijd moet spelen én je hebt die avond een feest. twijfelen dus! Hoelaat gaan we, kijken we de eerste helft thuis, kijken we de héle wedstrijd thuis. Vandaag was dat dus anders, want de organisatie had ervoor gezorgd dat de wedstrijd op twee mega-grote schermen te zien was, met 'achtergrondmuziek'. Omdat het voor ons toch best een eindje rijden was(dik uur) zijn we rond 20.

Benzo, 14 juni 2008 18:05
Datum: 01-05-2008
Tijd: 00:01 - 04:00
Evenement: Rock the Discotheque
Club: 013
Plaats: Tilburg

Na een aantal drukke dagen te hebben gefeest, wordt het tijd voor de kick-off
party van “Rock the discotheque” in 013. De line up van komende maand ziet
er goed uit, en 013 is een van m’n favoriete plekken om te komen, dus de verwachtingen liggen hoog voor vanavond.

We komen rond half een aan, en het is buiten niet druk.

rubenk84, 14 juni 2008 16:03
Electrocute

Locatie: Club Rembrandt
Feest: Electrocute
Datum: 29-04-2008
Plaats: Eindhoven

Vanavond is het koninginnenacht! Overal is hier wat te doen in Eindhoven, dus ik ben heel benieuwd hoe gezellig het gaat worden bij Electrocute! Bij de vorige editie was ik er ook, en dat was zeer goed geslaagd. Dus de verwachtingen liggen hoog! Na een teleurstellende drukte en regenachtig weer buiten voor "Extrema Royal Dance\" en "Royal Dance Event" gaan we al vroeg richting de oude bioscoop.

rubenk84, 14 juni 2008 16:02
Sound Of Sunset

Dance in Boxmeer leeft! Dat hebben de organisatoren van Feestje Aan De Gracht al meerdere malen bewezen. Sinds 2005 is FADG een begrip in Boxmeer en omgeving. Daarnaast zijn ook de feesten van HTB Entertainment (Theatre; Echopark) niet onbekend in de regio. Ook de feestjes in de diverse horeca gelegenheden, georganiseerd door oa Sound Of Sunset en Creative Motions zijn altijd zeer gezellig en druk bezocht.

, 12 juni 2008 05:20
na lang wikken en wegen of ik nu met de auto moest gaan en niet zuipen of op de fiets gaan en goed zuipen was de keuze daar.
het werd de fiets.
Vanuit het pitoresk goirlese platteland op naar oisterwijk
voor intents.

jumping outlaw, 11 juni 2008 22:33
Het was een gedenkwaardige dag het was namelijk het eerste festival waar ik voor het donker weer thuis kwam. haj mam! De setting en opbouw waren geweldig, lekker hangen aan het water tussen ontspannen mensen, deed ons aan HET festival SOLAR denken.

, 9 juni 2008 20:50
Hells Kitchen

Na heeel veel feestjes in Duitsland die altijd allemaal vet waren,was dit echt een domper.
De Locatie is heel vet,maar het deurbeleid en de portiers zijn zeer triest.

We waren niet goed gekleed,army look mag niet,korte broek mocht ook niet(25 graden en aan een meertje),nieuwe broek aan,weer niet naar binnen(een vriend van mij dan). eenmaal binnen met me vriendinnetje,klote sfeer en gasten in army look en vooral veel korte broeken natuurlijk.

Chantalliban, 9 juni 2008 17:38
Morning Mission

Toch nog onverwachts gebleven voor de Morning Mission na het feestje Friends Dance Party! Om 04.30 uur gingen de lichten écht aan moesten we naar buiten! De Organza moest natuurlijk weer helemaal schoongemaakt worden voor de MM en wij als party people klitten gezellie bij elkaar met een heerlijk muziekie vanuit de auto radio/cd speler en bleven lekker slap ouwehoeren op het parkeer terrein van de Organza! Bakkie koffie erbij.

, 8 juni 2008 20:00
Hellraiser

Zaterdag 7 juni. Bijna alles wat ik kon zou naar de Hemkade gaan (hellbound). Aangezien ik geen zin had in die hitte en het slechte geluid heb ik besloten om naar de Vechtsebanen te gaan.

Kwart voor één was ik er dan eindelijk. Enkel DJ boot was een beetje aangekleed, maar voor de rest was er qua aankleding niks te beleven.

Erwin_1975, 8 juni 2008 16:21
MegaWatt

We gingen rond 00.30 uur heen, we kwamen binnen en het was rustig :o

Normaliter is het al hartstikke druk om deze tijd, omdat het al vroeg afgelopen is.
Er hing binnen al geen sfeer, geluid stond zacht, ik heb niet eens opgelet wie er nou stond te draaien :S Dat gebeurd weinig.

De muziek was wel echt (Y) en ik heb flink staan hakken, maar dat maakt lang niet alles goed.

romy.nl, 7 juni 2008 02:56
Bij deze vast een waarschuwing, dit wordt m'n eerste verslag die bol gaat staan van de negativiteit maar met ook een hoop lichtpuntjes. (Spijt me zeer Alda, als jullie keer op keer steken laten vallen moet ik dat toch even lekker luchten! :D )

Het begon allemaal al op zaterdag, omdat de bussen zondag gingen staken was ik vast een dag eerder naar Amsterdam gereist om daar bij m'n stiefvader en bij m'n moeder te overnachten, vanuit hier kon ik de volgende ochtend door naar Armada At the Beach.

31 Mei 2008

Om 17:30 kwamen m'n vrienden me ophalen om naar dit feestje te gaan. Gelukkig hoefde we niet zover te rijden om in Oisterwijk te komen.

Eenmaal aan gekomen zag het er uiteindelijk toch iets groter uit als ik had gedacht. Na het fouileren en het presenteren van mijn kaartje aan de beveiliging gingen we snel wat bonnen halen en eens even kijken in de Fusion-Area. Het duurde niet lang tot we de T-Town Madness-Area hadden gevonden waar DJ Only het publiek stond op te warmen.

Nevz, 2 juni 2008 19:57
Ravers Religion

Dinsdag 27 mei.
Vanuit Bert zn huisje, Naar Anouk haar huis gegaan.
Met de scooter naar Emmen gesjeesd & Hup naar de FreeRecordShop!
Mevrouw? Heeft u nog kaartjes voor Ravers Religion? Ja die heb ik nog wel:) MOOI Mag ik er wel 1! wil jij er ook 1? Nee 2! 8)
We hebben netjes betaald.
&& Toen waren we de gelukkige eigenaren, Van 3 kaartjes voor Ravers Religion! 8)8)8)8)

Vrijdag 30 mei
Zwaar in afwachting tot morgen,
Hebben Anouk & Ik even een gesprek gevoerd.

Alleycat., 2 juni 2008 18:21
Emporium 2008

mn eerste verslagje:

31 mei de dag van Eporium 2008

we vertokken rond half 10 richting wijchen, door een te trage buschaffeur kwamen we pas om half 1 daar aan, eindelijk binnengekomen begon het.
Eerst maar eens wat bonnen kopen, 4 bonnen voor 10 euro! vond ik echt belachelijk, maargoed meteen door naar stars & stripes.
als 1e Dutch master, lekker setje om in te komen.
toen Josh & Wesz, nog nooit gehoord. maar echt een dikke set meteen al flink loos gegaan.

ArtStyle, 2 juni 2008 14:11
Zino classixs

Zino Party-People: DANK!

Dank voor al die jaren gezelligheid.

Extra dank voor al diegene die op ons afscheidsClassics zijn gekomen en het gedenkwaardig hebben gemaakt.

Bijzonder dank voor alle mooie, liefdevolle en ontroerende woorden, knuffels, kaarten & cadeau's die wij hebben mogen ontvangen.

B2Tender, 2 juni 2008 11:16
Emporium 2008

Voor velen de opening van het langverwachtte zomer / festivalseizoen. Emporium 2008 ! . Al waren mijn mannetje en ik al vanaf koninginnendag niet meer naar een indoorfeestje geweest.

Met hoge verwachtingen vertrokken we om 10.45 uur richting Nijmwegen, althans Wijchen.
De weersverwachting was op elke zender op televisie of op internet anders voor deze zaterdag, bovendien werd er de hele week al gezegd dat het weer onstabiel zou zijn maar met redelijk hoge temperaturen.

sweetdreamsss, 1 juni 2008 19:38
Emporium 2008

Emporium was een feestje waar ik wel naar uitkeek. Ik ging, net als vorig jaar weer samen met m'n broertje. De weervoorspellingen waren iets slechter dan vorig jaar, maar met goede moed gingen we vanuit Arnhem en Elst met de trein richting Nijmegen.

Toen we eenmaal binnen waren viel het ons gelijk op dat het drukker was dan vorig jaar. Vooral bij de WC's zorgde dit voor hinderlijke opstoppingen, iets wat vorig jaar ook al niet al te best was.

ONOK, 1 juni 2008 15:04
Intents Festival 2008 - The harder Styles

http://img150.imageshack.us/img150/5632/17478344hq3.png

Opnieuw een feestje georganiseerd door de inmiddels steeds bekendere "kloontjes". Fusion in oisterwijk was een topper, dus ook dit feestje beloofde meer dan de moeite waard te gaan worden. Rond 20.00 vertrok de taxi richting oisterwijk, maar als snel bleek dat iemand zn kaartjes vergeten was, leverde dus een kleine vertraging op.

Robvanbeers, 1 juni 2008 12:21
Emporium 2008

Tja Emporium 2008. Was voor ons de derde keer Emporium, en moet tot mijn spijt zeggen dat het de minste van de drie was.

Om even over 1 kwamen we aan in Wijchen, en mochten we voor 10 euro in het weiland parkeren. Wel ging er een gratis pendelbus naar het feest, wat wel weer erg relaxed was. Hoefde echt amper te lopen.
Op het feest aangekomen het terrein een beetje verkend, en blijven hangen in de Vegas Strip tent.
Was nog vrij rustig, maaar er werd erg goed gedraaid door DJ Francois.

Nrg50, 1 juni 2008 04:13
FeestDatumAuteurPublicatie
Hardcore4life30 jun 2008
Slaves for Passion30 jun 2008
Heart Beatz TrinityMC St0nie30 jun 2008
Nu!Techno Dr30 jun 2008
SLAM!FM BeachbreakKoentje_10630 jun 2008
Audio ShockREPHLEX29 jun 2008
AwakeningsThe Flying Gentleman29 jun 2008
Club St. TropezNickodr29 jun 2008
The battle of the northVREESTYLE28 jun 2008
Dancetour MaastrichtDancetour26 jun 2008
Dancetour TilburgDancetour26 jun 2008
Blauersee***Malle***23 jun 2008
Sell'n gaat stampen(Dj.)Alex-D23 jun 2008
Club r_AW23 jun 2008
Dedicated 2 HardcoreInfinity Events22 jun 2008
Summerbreeze Festivalsweetdreamsss22 jun 2008
Defqon.1 FestivalBert S.18 jun 2008
Defqon.1 FestivalAnita(K)18 jun 2008
Defqon.1 FestivalReez18 jun 2008
Defqon.1 FestivalTroyee17 jun 2008
Defqon.1 FestivalMANDY-16 jun 2008
Defqon.1 FestivalErwin_197516 jun 2008
Defqon.1 FestivalMinimaximal16 jun 2008
Defqon.1 FestivalSharonFe15 jun 2008
Defqon.1 Festival15 jun 2008
Defqon.1 FestivalNuncabeatz15 jun 2008
Defqon.1 FestivalBass Basher15 jun 2008
Defqon.1 Festival<<:Ballie:>>15 jun 2008
Defqon.1 FestivalRobvanbeers15 jun 2008
Defqon.1 FestivalGhansCore15 jun 2008
Art Dance EventBenzo14 jun 2008
Rock the Discothequerubenk8414 jun 2008
Electrocuterubenk8414 jun 2008
Sound Of Sunset12 jun 2008
Intents festival 2008jumping outlaw11 jun 2008
Free Your Mind Festival9 jun 2008
Hells KitchenChantalliban9 jun 2008
Morning Mission8 jun 2008
HellraiserErwin_19758 jun 2008
MegaWattromy.nl7 jun 2008
Armada @ the beach' B) Minister van Sterke Drank B)3 jun 2008
Intents festival 2008Nevz2 jun 2008
Ravers ReligionAlleycat.2 jun 2008
Emporium 2008ArtStyle2 jun 2008
Zino classixsB2Tender2 jun 2008
Emporium 2008sweetdreamsss1 jun 2008
Emporium 2008ONOK1 jun 2008
Intents festival 2008Robvanbeers1 jun 2008
Emporium 2008Nrg501 jun 2008