Partyflock
 
Verslagen · december 2008
Pandemonium

Wat een Kanker beveiliging! Redenen om iemand der uit te zetten:

-Een beveliger der op wijzen dat het niet verstandig is om iemand

die fout gaat op de GHB naar buiten te zetten inplaats van naar

de EHBO ook al zeggen vrienden 'laat maar komt goed" en dan te

krijgen dat ik bijdehand ben? -Vervolgens word er door iemand je een ijsje aangeboden en zeg je

"lekker" en draaid je om en maakt hem open.

Jort de Bouwer, 31 december 2008 20:14
Pandemonium

27-12-2008

Eindelijk was het zover. Wekenlang uitgekeken naar het Early spektakel in The Sand en nu konden we eindelijk los!

Aangekomen bij The Sand was het makkelijk parkeren en snel naar de ingang. Dacht, laat mijn jas maar in de auto, dat scheelt weer. Sta je buiten vrolijk in je korte mouwen met -4 te wachten tot je gefouilleerd wordt (wat trouwens redelijk grondig gedaan werd) en hoor je "Weirde & Sim: Go Get Busy" alvast lekker de tent uit beuken ;).

Limitbreaker, 29 december 2008 20:40
Compressor

Het laatste geplande feestje waar ik heen zou gaan was ik ziek (quake dance, begin deze maand)
Dus ik moest de schade even inhalen

Tweede kerstdag savonds was er overal wat te doen, de meeste bekenden gingen naar Zak, maar ik kwam lange tijd terug al een feestje tegen op de partyflock wat mij aansprak, en wat ook nog te doen was kwa afstand (COMPRESSOR)
Een oude vriendin sprak me aan of ik naar zak ging maar ik kwam met het idee om naar Groenlo te gaan.

killingscum, 28 december 2008 18:26
Marcanti reunion

Wat een geweldige avond weer! Ik was er vroeg bij,woon om de hoek dus met de fiets ben je er in 3 minuten. er stond geen rij en bij de jassen ging het supervlot. ik had daar met een paar mensen afgesproken en die kwam ik vrij snel tegen,dus toen kon het feest echt beginnen. doordat het nog vrij rustig was(het was rond half 11)kon je nog lekker dansen(lees:beetje bewegen) en terwijl Sydney de zaal lekker in een dans sfeer probeerde te krijgen.

here is Johnny, 28 december 2008 18:15
Scantraxx

Het laatste geplande feestje waar ik heen zou gaan was ik ziek (quake dance, begin deze maand)
Dus ik moest de schade even inhalen

Tweede kerstdag savonds was er overal wat te doen, de meeste bekenden gingen naar Zak, maar ik kwam lange tijd terug al een feestje tegen op de partyflock wat mij aansprak, en wat ook nog te doen was kwa afstand (COMPRESSOR)
Een oude vriendin sprak me aan of ik naar zak ging maar ik kwam met het idee om naar Groenlo te gaan.

killingscum, 28 december 2008 18:06
Pandemonium

27 december 2008. Het is zo ver! De 8e pandemonium. Wederom in The Sand.
Toen ik met de auto aankwam hoorde ik al het gebeuk. Kijk het geluid zit al snor dacht ik zo. Een maal binnen was (volgens mij) Dr. Z-Vago bezig met zijn laatste tracks. Veel te kort om hierover een oordeel te vellen. Daarna kwam Manu Le Malin. Ik heb echt heel veel PCP gehoord. Mijn dag kan niet op. Zijn platenkeus was dus subliem. Echter was het mixtechnisch niet helemaal top. Daarna kwamen Ominous en Sequence.

Erwin_1975, 28 december 2008 14:04
Mad Max

Hallo allemaal, hier even een kort verslag. We gingen op weg naar Duitsland, en ik wist niet wat ik verwachten kon.
Ik had een flyer met daarom dat er erotische shows zouden zijn, en dat er geen geluidsgrens was etc. Veelbelovend allemaal,en al helemaal gezien de line-up moest het wel knallen. Van tevoren een hoop reacties gelezen op partyflock, zo zou er een JBL set aanwezig te zijn met extra aandacht voor de lage bassen! en 73% van het volk dat kwam, zouden Nederlanders zijn.

lange'tak, 28 december 2008 12:11
Waarschijnlijk zullen velen dit feestje als net voldoende beschouwen, omdat het extreem rustig was en omdat de Oldschool misschien ook net even iets TE old voor velen zal zijn geweest. maar voor mij een trip terug mijn duistere verleden in.
De tijd dat de Energiehal in Rotterdam nog geregeld op zijn fundering stuiterde onder het geweld van Hellraiser, Megarave etc en waar ik altijd MET jas naartoe ging en altijd ZONDER jas terugkwam.

sweetdreamsss, 28 december 2008 12:06
Frenckel invites Friends

Frenckel invites Friends….1 year anniversary….26 december 2008…club Organza

Het is 2de kerstdag 1962….ow nee…2008….ik ga niet het liedje over het konijntje Flappie voor jullie hier schrijven van Joep van het hek….

, 27 december 2008 14:34
Frenckel invites Friends

Frenckel invites Friends….1 year anniversary….26 december 2008…club Organza

Het is 2de kerstdag 1962….ow nee…2008….ik ga niet het liedje over het konijntje Flappie voor jullie hier schrijven van Joep van het hek….

, 27 december 2008 14:33
Thunderdome

We leven op de 20ste December in het jaar 2008, niets bijzonders zou je zeggen, maar niets is minder waar. Er heerst namelijk een bizarre stilte rond de Jaarbeurs in Utrecht, alsof de gehele omgeving zich opmaakt voor iets bijzonders, iets speciaals. Tegen de klok van tien uur ’s avonds gebeurt het, het hele gebied rond de Jaarbeurs begint onbegrijpelijk te schudden en te beven….

MC_Sphere, 22 december 2008 17:32
Thunderdome

In de eerste instantie wilde ik niet naar dit feest gaan, maar uiteindelijk ben ik toch maar gegaan.

Toen ik eenmaal naar de Jaarbeurs liep, viel het mij op dat ik geen bass hoorde. Ik meende me toch te herinneren dat vroeger dat wel het geval was. Eenmaal achter in de early zaal zat ik me al te ergeren aan het zachte geluid. Gelukkig was het vooraan stukken beter en later op de avond was het geluid over de hele zaal ook stukken beter.

Erwin_1975, 22 december 2008 14:50
Thunderdome

Welcome to another edition of Thunderdome!

Geen bullshit, geen overbodige zooi, alleen een stevige portie hardcore en samen met 8.999 andere hardcoreliefhebbers de vloer verkrachten!

Naar dit feestje had ik al een lange tijd uit zitten kijken en we vertrokken dus met veel enthousiasme richting de Jaarbeurs.

Toegang

We reden met de auto het terrein van de Jaarbeurs op waar we een kaartje kochten om te parkeren en de parkeergarage inreden.

Nevz, 22 december 2008 13:58
Thunderdome

http://img387.imageshack.us/img387/6028/bodegravenmeetingve0.png

Na het best wel goede nightmare twee weken eerder, waren mijn verwachtingen voor THUNDERDOME hoogespannen. Het zou er op veel punten zeker overheen kunnen, de vraag was: zou dat ook gebeuren?
Zaterdag 20-12, was het dan eindelijk zover. Rond een uurtje of half 11 kwamen we aan op Utrecht centraal.
even pinnen en toen wopwop richting de Jaarbeurs.

PaperPlanes, 22 december 2008 11:01
Thunderdome

Mijn 1e verslag. Ik was rond 20.00 op station Groningen CS. Daar kwam ik gelijk al een paar groningse gabbers tegen en samen liepen we naar de stationshal. Daar hadden zich al vele gabbers en gabberinnen verzameld, waarvan ik eerlijk gezegd veel te weinig mensen kon. Maar daar zou snel verandering in komen. :)
Beetje gekletst en rond 20.30 de trein naar Den Haag genomen. Gelijk vette keet aan boord met enige alcoholische versnaperingen.

, 21 december 2008 22:30
Thunderdome

Thunderdome XVI

de 16e verjaardag van Thunderdome stond op het programma, na een jaartje Amsterdam was het dit keer Utrecht weer aan de beurt om toch wel een van de grootmachten der hardcorefeesten die er bestaan, te organiseren.

, 21 december 2008 21:12
Thunderdome

Thunderdome 2008

20 december brak aan, eindelijk was het zover, mijn allereerst echte hardcore feest. En om het dan gelijk goed te doen ook maar naar Thunderdome toe ook. Al een hele week hardcore zitten luisteren op Ipod en pc om toch al lekker in de sfeer te komen. Zodoende was ik op zaterdagochtend om 7 uur klaar wakker en er zat maar 1 gedachte in mijn hoofd: vanavond Thunderdome! Hele dag toch beetje rustig aan gedaan om ’s avonds lang genoeg door te kunnen gaan.

Lovin' the hardstyles, 21 december 2008 15:18
Thunderdome

Nou, daar zit ik dan. Thunderdome 2008 is weer geweest en ik kan terugkijken op een leuk feestjaar. Helaas heeft deze editie niet helemaal aan mijn verwachtingen voldaan, en daar heb je meteen weer het probleem: verwachtingen. Na een heerlijk Pay Back waren mijn verwachtingen toch best hoog. Ik ben bijna nooit meer zenuwachtig voor een feest maar vanochtend voelde ik de ‘feeskriebel’ weer helemaal in mijn buik.

, 21 december 2008 13:04
Dirty Dutch

Een vroege kerst
Afgelopen zaterdag stond een van de grootste dj’s van dit decennium voor de vierde keer achter elkaar in een uitverkocht huis. Omdat de HMH te klein was geworden werd uitgeweken naar een grotere locatie, De RAI.
Om half elf vertrok vol goede moed een auto uit Hoevelaken richting de rai waar Dirty Dutch een nieuwe aflevering had gepland.
Na goed doorgereden te hebben arriveerde wij om 23:00 bij de rai.

The Flying Gentleman, 21 december 2008 13:04
Hardhouse Generation

Fresh Fm Presents:

HardHouse Generation

woensdag avond om 19:00 hoorde ik pas dat het in de avond weer tijd was voor het halfjaarlijkse hardhouse generation. Vorige keer was me erg goed bevallen (ondanks de lage opkomst) dus niets hield me tegen om nog een keer te gaan.

Lovin' the hardstyles, 18 december 2008 02:41
Hardhouse Generation

http://partyflock.nl/images/upload/180569_original.jpghttp://partyflock.nl/images/upload/180570_original.jpg

De boys van Hardhouse Generation hadden hun bekende feestje in de asta georganiseerd.

Vaak de jongens gehoord over het feest, de gezelligheid en de sfeer die er hangt en ja het klopt allemaal.
Alleen de woesdag-avond. begrijpelijk dat het op woensdag is ivm. hun radio-uitzending op die avond, alleen het trekt niet zo veel publiek.

Thijsonwijs, 18 december 2008 02:39
Kinky on the Beach

Eindelijk was het dan zover, eindelijk was het dan toch tijd voor dit feestje kinky on the beach! Ik had er al een poosje naar uit gekeken want dit feestje is toch wel één van mijn favoriet. Deze keer was de locatie de Organza in Maarssen en ook dat is mijn favoriete cluppie.

Samen met 2 vriendinnen hebben we al een heleboel voorpret gehad met het uitzoeken van onze outfitjes. Overdag waren we al gezellig samen om als 3 kakelende kippetjes ons voor te bereiden op dit zalige feestje.

, 15 december 2008 09:52
Quest4Trance 3

Onbekende namen. Na de vele aanbevelingen en goede reacties van de vorige editie gelezen te hebben van de Partyflock vriendjes deze op de lijst gezet en nu was het zo ver.
Ik had niemand van de line up eerder horen draaien en ging dus volkomen lkkr blanco op naar Den Haag.
Helaas door omstandigheden al wat aan de late kant en het doorkruisen van de Hofstad verliep niet geheel volgens plan.

Mick64, 14 december 2008 15:23
Switch

verslag van Dick Tol
Bron: www.djguide.nl

Buiten is het koud, lazert de Sint op lastminute bezoekjes van het dak af, maar wij zitten lekker warm binnen, borreltje doen, muziekje luisteren, beetje chillen en vooral veel lachen! Zeker als iemand weer eens niet heeft geluisterd naar de OV instructies van neem bus 22 naar Oost en dus belt van ja ik loop hier in West en waar woon je nou precies? Altijd prijs met mensen van buiten de stad.

FLYERMANIA, 13 december 2008 17:14
Windkracht 12

Hoewel het Mafcentrum in Maasbree sinds eind oktober open is, heeft het centrum na de opening nog niet bepaald kunnen knallen. Meerdere omstandigheden, en met name de moordende concurrentie, zorgden voor tegenvallende bezoekersaantallen, en automatisch dus ook minder sfeer.

Enkele grote lokale namen stonden achter de decks, en hoewel hun prestaties erg goed waren, bleek het voor de lokale bevolking niet de reden te zijn om massaal ''windkracht 12'' op te zoeken en uit hun dak te gaan.

DJ Adm!n, 13 december 2008 12:47
My Backyard

ik ben tóch nog maar even een dansje gaan maken in mijn achtertuintje ;) Ik had club Wauw nog nooit van binnen gezien dus was wel benieuwd,moet zeggen dat het er klein was maar er was wel sfeer. Wonder boven wonder waren er ook wat bekende party peepz aanwezig :) die ook zo benieuwd waren naar een Almeers feestje.

, 13 december 2008 12:33
Indoor Winter festival

Indoor Winter Festival 1.0

Lokatie: Lexion Overtoom 65 - 67 Westzaan.
Artiesten: Lisa Lashes, Cor Fijneman, Stefanowitz, Nachtzuster, Miss Melody, Miss Wendy,
Mc Da Silva.

Al een aantal weken kriebelde het stevig in mijn onderbuik. Indoor Winter Festival in de Lexion
stond op mijn feestlijstje om los te gaan. Een aantal weken rust met stappen zorgde ervoor dat
we fris en fruitig op onze weg konden gaan naar Westzaan om flink te gaan feesten.

Techno Dr, 12 december 2008 11:08
Turn up the Bass

In the beginning there was Jack.
And Jack had a groove. And from this groove came the groove of all grooves. And while one day viciously throwing down on his box Jack boldly declared "Let there be house!" And house music was born.
I am the creator and this is my house and in my house there is only house music.

@@Katja@@, 12 december 2008 09:41
15 Years of Nightmare

Beetje laat maar toch. 15 Years of Nightmare, mijn 1ste Nightmare ooit. De vraag was of ik wel zou gaan omdat ik toch aardig door me geld heen zatt. Toch besloten te gaan en daar zeker geen spijt van gehad!

Eindelijk was het dan 6 decemeber! Op weg naar het station de 1ste tegenvaller, maatje belt dat hij de bus gemist heeft. En zo lui als hij is betekend dat een half uurtje wachten.

r0wan078, 11 december 2008 07:41
15 Years of Nightmare

Zoals een oude bekende ooit tegen mij zei, het is pas een goed feest als je er zin in hebt zodra het aangekondigd word. Nu is dat bij ons al jaren zo, zodra we horen dat Nightmare er weer zit aan te komen, maar dit jaar was het wel heel erg bizar. Al ruim 4 maanden konden we niet wachten tot het geweld weer ouderwets zou losbarsten in de Ahoy.

Toen het heerlijk avondje dan eindelijk aangebroken was, Was er gelijk al chaos over waar te pre party'en en hoelaat weg enzovoort.

MC_Sphere, 9 december 2008 12:53
15 Years of Nightmare

ZO, hehe, daar gingen we dan. Met ze alle naar Nightmare.
Aangekomen op Rotterdam Centraal kwamen we de eerste bekenden tegen richting de metro. Lekker bijkletsen of al lekker op weg zijn naar een andere planeet. Eenmaal bij de Ahoy zagen we al een rij staan. Maar tot onze verbazing waren het geen gabbers of iets dat er op leek. Nee het was de spokenbende die naah Frans en Marianne gingen.
God, wat keken die mensen ons bang aan.

The Coreseeker, 9 december 2008 11:56
Turn up the Bass

Turn Up The Bass

Memorylane, voor sommige een zonnige laan met mooie eikenbomen en voor andere een donkere achterafstraat. Feit is dat muziek in mijn memorylane van ontzettend grote waarde is. Wanneer er dan een feest wordt georganiseerd met de naam 'Turn Up The Bass' dan sta ik vooraan met mijn vlaggetje. Er schuilt echter ook een ontzettend groot gevaar in feesten als dit want voor iedereen is de herinnering aan die tijd anders.

Vigro, 8 december 2008 20:55
15 Years of Nightmare

eindelijk is het dan zover 6 dec. helaas moest ik eerst werken tot elf uur dus kon er nie bij zijn vanaf het begin. om half elf stonden katjuh matijn en dennis bji de burger king om me op te pikken we besloten dat het met de auto wel sneller zou gaan dan met de trein. en dat was het op zich wel totdat we bij de ahoy waren. het heeft zeker een half uur geduurd voordat we onze auto geparkeerd hadden dus dat was wel een minpuntje.

GabberTrutje1986, 8 december 2008 18:35
Essence

Zaterdag 6 december stond al weken rood omcirkeld in mijn agenda en eindelijk was het dan zover. Met een zeker niet onbescheiden te noemen reclame campagne hadden ALDA en Veronica het dancefeest Essence gepromoot. Dat schept verwachtingen, maar ook enige scepsis gezien de eerdere ervaringen met deze organisatie (Clockwrks & Armin Only).

Vol goede moed dus op naar de jaarbeurs alwaar aangekomen het eerste minpuntje niet veel goeds beloofde.

, 8 december 2008 15:09
Essence

Was weer even geleden dat ik in de Jaarbeurs was geweest. Laatste keer was Trance Energy 2008. Natuurlijk niet een feest wat te vergelijken is qua omvang en populariteit.
Zeker niet omdat dit de eerste Essence was.

Maar dat was niet iets wat te merken was. Zeer goed vermaakt, topmuziek. Al vond ik de muziek soms een tikkeltje te hard, maar goed, naar mate de avond verstrijkt merk je daar toch niets meer van.

Le_Reaux, 8 december 2008 13:41
Essence

Net wakker, maar nogsteeds moe en voldaan in m'n bedje. :) Sigaretje erbij en tikken maar :)

Daar waar bij Armin Only de ingang een grote puinhoop was, was het dit keer stukken beter, de binnenkomst ging vrij vlot. De security bij de fouillering was zeer aardig en werd niet meteen boos toen ik nog per ongeluk een pen in m'n jas had laten zitten. Hier heb ik in het verleden wel eens een hele discussie over gehad. Ook de kluisjes gingen vlot en de sleutel was snel in the pocket.

' B) Minister van Sterke Drank B), 7 december 2008 20:39
15 Years of Nightmare

15 Jaar is een lange tijd voor een feest.
Als je het zolang volhoud te bestaan, moet het wel een feestje van goede kwaliteit zijn.
Vanavond gingen wij eens kijken of A Nightmare in Rotterdam 15 jaar later nog steeds staat als een huis.

PaperPlanes, 7 december 2008 18:53
Budel Knock-Out

6 December 2008:
Eindelijk was de avond aangebroken. 6 december, de avond waar we met zijn vijven van de organisatie al 3 maanden naar toe aan het leven waren. Het proces van artiesten regelen, promotiemateriaal maken en verspreiden en het plannen van de avond was allemaal uitgebreid gebeurd. S'middags waren we al naar de Bierketel gegaan om wat aan de decoratie te veranderen en om de zaal in te gaan richten.

Flowers., 7 december 2008 15:55
Concept: Hardstyle

Sinterklaasweekend! Nadat ik van Sinterklaas had gehoord (bij RTL4 Nieuws) dat hij dit jaar 1 dag langer zou blijven zodat iedereen sinterklaasavond kon vieren kon mijn geluk niet op.
Nou Ik heb genoeg Cadeautjes gekregen, mijn voetjes doen er nog zeer van ! Het begon vrijdag met Quakedance ’08 in Lucky
Ik had hier al weken zin in, Quakedance is een feest voor opkomende artiesten, talenten en gevestigde namen.

Tyc, 7 december 2008 12:12
Quake Dance 2008

Sinterklaasweekend! Nadat ik van Sinterklaas had gehoord (bij RTL4 Nieuws) dat hij dit jaar 1 dag langer zou blijven zodat iedereen sinterklaasavond kon vieren kon mijn geluk niet op.
Nou Ik heb genoeg Cadeautjes gekregen, mijn voetjes doen er nog zeer van ! Het begon vrijdag met Quakedance ’08 in Lucky
Ik had hier al weken zin in, Quakedance is een feest voor opkomende artiesten, talenten en gevestigde namen.

Tyc, 7 december 2008 12:08
Concept: Hardstyle

Moest ik vorige week zaterdag naar een suf- verplicht verjaardagsfeestje van mijn zusje, deze zaterdag 6 december kon ik LOS! De organisatie Orange-events kwam deze zaterdag met een goedvoorbereid nieuw concept ; CONCEPT HARDSTYLE in de Happy Dayzz Venue te Culemvorg.
Een nieuw hardstyle feest dat zich ( na succes ) zo'n 4 keer per jaar zal gaan nestelen in de Happy dayz Venue geeft de organisatie aan.

sweetdreamsss, 7 december 2008 09:47
Turn up the Bass

Turn Up The Bass

06-12-08

Heineken Music Hall Amsterdam

http://www.turnupthebass.eu/

Afgelopen zomer tijdens Mysteryland werd het al medegedeeld. Id-t zou in de maand december een nieuw feest organiseren genaamd Turn Up the Bass

Voor velen zou dit een geweldige avond gaan worden met muziek van weleer.

Toen de line-up bekend werd kon ik bijna niet wachten totdat het de 6e december zou worden. Wat te denken van King Bee, Technotronic, Snap, Fierce Ruling Diva enz enz.

Nickelson35, 7 december 2008 08:34
Concept: Hardstyle

Concept hardstyle in de Happydayz in Culemborg.
http://partyflock.nl/images/upload/174987_original.jpg

Line-up:
A-troxx
Scott Marten
Noisecontrollers (LIVE )
Wildstylez
Frontliner
Bass-D & Dr. Rude
MC: Renegade

Het was nog vroeg bij mijn entree, maar de sfeer zat er al aardig in.
Nog niet veel publiek, maar al wel gezellig.

Thijsonwijs, 7 december 2008 05:51
Wasted

De discotheek Wauw , In Almere
Stond in het teken van Wasted een hardstylefeest wat voor de tweede keer georganiseerd werd.
Deze keer met A-drive en Showtek als hoofdact.

Thijsonwijs, 6 december 2008 05:26
Parkzicht

Zaterdag was het dan EINDELIJK zover reunie Parkzicht in het maasgebouw. Lekker vroeg er naar toe, zodat we alles ff goed en HELDER konden bekijken. We konden lekker doorlopen naar binnen en geen irritante uitsmijters met kwade blikken maar zoals vanouds= veel plezier. Jassen weggebracht en munten gehaald, en hop naar boven naar the place to be! Bovenaan de roltrap stond Clarence en gelijk maar ff handjes geschud, bleven we trouwens HEEL de nacht wel doen :d, en de zalen bekeken.

, 5 december 2008 23:17
De Radstake

KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!:@ NOOIT MEER:@:@:@:@:@KUT KUT KTU KLERE KUT TENT!

donald duck, 3 december 2008 21:28
Dominatrix

WAT TE DOEN ? als je feest zo succesvol is ? De eerste dominatrix waren in de cityhall ( Arena )Het feest groeide al snel uit tot een van de succesvolste . Begon het met 3 "zalen" al snel werden er meer zalen bijgehuurt. En dan sta je als organisatie voor het blok. Maximum kunnen er 800/900 man in.
Er werd uitgeweken naar stadion Galgenwaard, waar meer mensen in konden.

dutza, 2 december 2008 13:05
FeestDatumAuteurPublicatie
PandemoniumJort de Bouwer31 dec 2008
PandemoniumLimitbreaker29 dec 2008
Compressorkillingscum28 dec 2008
Marcanti reunionhere is Johnny28 dec 2008
Scantraxxkillingscum28 dec 2008
PandemoniumErwin_197528 dec 2008
Mad Maxlange'tak28 dec 2008
For those who like the groovesweetdreamsss28 dec 2008
Frenckel invites Friends27 dec 2008
Frenckel invites Friends27 dec 2008
ThunderdomeMC_Sphere22 dec 2008
ThunderdomeErwin_197522 dec 2008
ThunderdomeNevz22 dec 2008
ThunderdomePaperPlanes22 dec 2008
Thunderdome21 dec 2008
Thunderdome21 dec 2008
ThunderdomeLovin' the hardstyles21 dec 2008
Thunderdome21 dec 2008
Dirty DutchThe Flying Gentleman21 dec 2008
Hardhouse GenerationLovin' the hardstyles18 dec 2008
Hardhouse GenerationThijsonwijs18 dec 2008
Kinky on the Beach15 dec 2008
Quest4Trance 3Mick6414 dec 2008
SwitchFLYERMANIA13 dec 2008
Windkracht 12DJ Adm!n13 dec 2008
My Backyard13 dec 2008
Indoor Winter festivalTechno Dr12 dec 2008
Turn up the Bass@@Katja@@12 dec 2008
15 Years of Nightmarer0wan07811 dec 2008
15 Years of NightmareMC_Sphere9 dec 2008
15 Years of NightmareThe Coreseeker9 dec 2008
Turn up the BassVigro8 dec 2008
15 Years of NightmareGabberTrutje19868 dec 2008
Essence8 dec 2008
EssenceLe_Reaux8 dec 2008
Essence' B) Minister van Sterke Drank B)7 dec 2008
15 Years of NightmarePaperPlanes7 dec 2008
Budel Knock-OutFlowers.7 dec 2008
Concept: HardstyleTyc7 dec 2008
Quake Dance 2008Tyc7 dec 2008
Concept: Hardstylesweetdreamsss7 dec 2008
Turn up the BassNickelson357 dec 2008
Concept: HardstyleThijsonwijs7 dec 2008
WastedThijsonwijs6 dec 2008
Parkzicht5 dec 2008
De Radstakedonald duck3 dec 2008
Dominatrixdutza2 dec 2008